Интерпол издирва трима украинци заради Алексей Петров

Трима украинци са обявени за издирване от Интерпол заради покушението срещу Алексей Петров, съобщи на брифинг зам.-главният прокурор Борислав Сарафов.

Обратно в новината

Коментари - Интерпол издирва трима украинци заради Алексей Петров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От това,което прочетох стигам до извода,че ако не са експертите от ДНК лабораторията, щяха са им хванат цървулите. Научно техническата полиция у нас непрекъснато се съкращава, но няма кой да спре този процес.

Тези хора са искали да направят едно добро, но не са успели. Боклукът е жив и здрав, а мафията се е напънала да го опази. Каква солидарност между крастави магарета!

За какво получава заплата Сарафов? Сигурно не за телохранител на престъпници. На кого му пука за един изрод, който се е разминал с букетчето. Каква е разликата между мафиот и прокурор? Вредни индивиди, които живеят на гърба на обществото.

Сарафов е нискоинтелигентно посмешище. Големи професионалисти искали да очистят един боклук, но не успели. Благодарение на цацаротурата /ние нямаме прокуратура/ били разкрити на часа. Ще получат благодарност от мафията. В различни форми.

Върхушката на прокуратурата гъмжи от корумпирани полуидиоти. Това е най-мръсната част от мафията и чадър за престъпниците. За благото на страната тези авгиеви обори трябва да бъдат изринати и тази измет да бъде вкарана в затвора завинаги.

Прокуратурата е учебникарски пример за корупция и малоумие. Нормален човек не би говорил подобни неща. Жалко, че мафиотската гадина оживя. Ако имахме свестни хора в прокуратурата, досега трябваше да лежи в пандиза.

...пробутването на тази исторiя е обида за всеки мислещ човек !!...поне да се бяха постарали малко повече за да са по- убедителни...ма щом си ги тарпим ...явно си ги заслуJAваме...(управниците ни)....

все зулуми около тези бивши комунистически кадровици и партийни дейци. кога най-после ще им се конфискуват незаконно придобитите активи?

Много бързо ги намериха тия. А разни Корумпирани митнически и Данъчни Шефове- комунисти, не ги хващат с години !!! А може би, щото, Алексей Петров е кадър на БКП и БСП , освен това е доносник- следи и подслушва из цяла България, та и полицаите- Комунисти са се размърдали да вършат нещо ????

"Главният секретар на МВР Георги Костов заяви, че използваните гранатомети са били произведени у нас по поръчка на руската армия. След това са били изнесени от страната и внесени отново от извършителите." Намесиха и Рашата! Директно Путин е наредил да го окепазят този старшинка-майката на ротата в ДАЙ-НС-то,ве!

Убийци, проститутки, трафиканти на оръжие, хора и наркотици, в най-добрия случай - нагли бежанци изнасилвачи - това е основното производство на "младите демокрации", поръчани и платени от сащ - косово, украйна, афганистан, либия, ирак, египет (и "кандидат-демокрацията") сирия...

Трябва да ги заловят и строго накажат за лошия им професионализъм!

пичове, един тука рива на умрело преди време защо краварска компания била купила руски ракетни двигатели, краварите били малоумни и сами не можели да ги направят. Е сега защо руската армия е купила произведени в България гранатомети? Логиката е същата- търговска изгода. По същата логика и краварите купуват руски ракети. Могат да си ги направят, но им излиза по-изгодно да купят руски. Ако китайците пуснат по-изгодна оферта ще купят и китайски

Ако трактора печеше, Наш Бойко щеше да го е приключил до сега.....Моля те Бойко приключи ги и да си гледаме рахата ;)

Мафията продължава да си действа без никакъв проблем и до сега никой не е показал, че има държава!

И+все пак - знаменателният въпрос "КОЙ?" остава. Иначе, - страхотна информация - имената на организатор и извършители, свидетели, снимки, ДНК, разследване... Само едно не казват от МВР и Прокуратурата - ЗАЩО и КОЙ е "поръчал" Трактора на организатора. Щото нали на всички ви е ясно, че такова планиране - "до 1.5 -2 години, да сготвите Трактора", не се прави от кого да е и току така...

ЕДНО Е ЯСНО! Алексей Петров няма да доживее до старини и да се пенсионира! Историята се повтара и както Кюлев, Илия Павлов, Георги Илиев, Васил Илиев, Стоил Славов така и Петров не го чакат спокойни старини! Просто това са рисковете на професията!

Обаче си е късметлия Алексей Петров! Все оцелява...

Малко тюрли=гювеч си замесил !

нашенското цървулче алексей и неговите селски постановки!

Сплашване или постановка .....да наемеш 4 украинци и да не обърнат трактора ....... сигурно са колхозни пияници ...... при такива почърчки ги оцелват в зеницата.... :)

"Докато са следили бившия съветник в ДАНС, извършителите се маскирали като клошари и са ползвали специално камуфлажно облекло" Не знаех, че клошарите ползват специално облекло. Ако бяха опандизили "доцента", сега нямаше да имат ядове с разни убиици.

Защо са гърмели Петров тези украинци?

Такива ЦИРКАДЖИЙСКИ обяснения може да даде само и единствено българската Цацаратура!!!!!!!!!! Били ДВЕ ГОДИНИ подготвяли атентата!???? Брех! То тогава някаква сложна спец. операция значи тия "хипер специалисти" ще я подготвят поне СТО ГОДИНИ..............................:):):) Толкова "уникални професионалисти" били, че с ДВА ГРАНАТОМЕТА стреляли, но жертвата си е жива и здрава..............................смех, та смех!!! Най-добрите убиици, но без никакви задръжки си оставяли на всекъде ДНК-то си.....................! Шъ ме погуби тая Цацаратура от СМЯХ..................................

Точно така е. Как да търсят в БГ следа, да се самонакажат ли?

руснаци ще са ! те православните искат да затрият един достоен мохамеданин !

По-скоро ми приличат на "десен Сектор" дето ги подкрепяме.

жалко че не са уцелили добре тия момчета от украина!

"Той посочи, че до този момент не е срещал по-перфектна и професионална подготовка..." "Професионалистите" не успяват да убият мишената, но оставят ДНК-то си по гранатометите и дори БГ полицията успява да ги хване. Уникални професионалисти :)

къде да срещне, че и да има база за сравнение?

всичко е постановка уж алексейчо е жертва ,а тоя дето го убиха свидетеля по неговото дело за негó не са се разбарзали да му търсят убийците!въобще тия нашенските постановчици и смислена постановка в театъра не могат да спретнат!!!

Направо си кажете за Руските барети!!!! То убийствата на ония от ВИС2 и Агресия кой мислите ги е направил? КОЙ уби ЛУКАНОВ???? Кой помагаше на бандитите през 1925 да направят атентат???? НКВД, сега КГБ или ФСБ!!!! Руснаците винаги са имали атентатори в БГ!!!!

Ако беха наистина Руснаци,.. петров одавна да сме го забравили,а и ..ДНК немаше да има.

Следващият път му пожелаваме руснаци!

""Двама души, които са дали показания, са включени в програмата за защита на свидетели. Заподозрените са пребивавали в дома на един от свидетелите, докато са били у нас. "" Най-смешната държава на света!!! И как точно ще ги защитавате тези свидетели ?! Само прочетете второто изречение....!!!

те не помнят каде са прибивавали

"... използваните гранатомети са били произведени у нас ... cлед това са били изнесени от страната и внесени отново от извършителите." Звучи като пълна измислица. Да ги бяха разходили още 2-3 пъти през границата тия родни гранатомети.

Бандит да си в България! Даже съд и полиция бързат да разкрият атентатори! За обикновен тъп бизнесмен като собственика на Агреси резултат НУЛА, ония от Враца дето имал камиони резултат НУЛА... ама за голем бандит като този от статията резултати да искаш!!!

Стига фишеци след дъжд качулка.....))))))

Разкриха толкова бързо, защото искат да лапнат наградата давана лично от Алексей Петров - мисля че беше 100000 долара. Ако няма виновен винаги е удобно да си измислиш

с тия тръби Финландия през 1944г спира цялата червена армия , унищожавайки над 300 болшевишки танка , а самата тя разполага с 30-ти самоходни арт.остановки от Германия , и тръбите са немски около 3000 , но Финландия не се болшевизира само губи малко територия - факт при това неоспорим !

От Западна Украйна ли са ,или от Източна Русия?

Шъ ги прибия тия некадърници,ако ги намерите ми ги довлечете. Давам 200 кила сиренИЕ.

най-жалкото е ,че не са нацелили трактора

Украинците са в Украйна ,или в САЩ .Не вярвам да са в Бг.

Всички знаем за какво става въпрос и за какъв човек. Решават СИЛНИТЕ.

ако наистина имаха военна подготовка, защо така некадърно са стреляли с РПГ-тата или е било постановка, цялата тази дандания,а. Много им била перфектна подготовката - ха ха ха ха ха .....

Вярно е .Били отлично подготвени дрън дрън.Ако бяха подготвени щяха да знаят че трябва да се стреля от по голямо разстояние в противен случай не се взривяват.Това го каза още тогава военен спец

Гледайте малко филми и ще се образовате. Вече има и бронебойни патрони от титан. Това че не е уцелена колата си е чист късмет. А оръжие винаги може да се вкара от турция - толкова талибани минават границата и не ги хващат. Раздай им по 1 автомат и ще пренесат цял арсенал. :)

Че какво му е бронираното на този мерцедес без да е гръмнал гранатомена станал на рашето.Ако беше гръмнал нямаше да разберат каква е марката на колата.

Влез в ютуб и гледай за бронирани автомобили. Клас 7 издържат 2 директни попадения на РПГ. Автомобила оцелява и при взрив на танкова мина. Много кавказки президенти са се спасявали точно така.

Абе как на този веднага му намериха поръчителите а за другите пръстите си не мръднаха>

голям зор...за тоя престъпник..а колко други,убийства,а не покушения,не са разкрити,щото са срещу обикновенни хора...

"Главният секретар на МВР Георги Костов заяви, че използваните гранатомети са били произведени у нас по поръчка на руската армия. " И гранатометите не гръмнали. Айййй, горката руска и българска армия, ако разчитат на такова българско производство! И сега с какво ще ни пазят?

нормално ние познаваме добре родното производство!

Спрете да ги търсите. Невинни са тези украинци.

явно тези са си минали ,,обучението,, срещу ,,донбас,,!!!

Алексей Петров да не е пренесъл в Украйна обичайната си дейност за рекет и заграбване на успешни бизнеси? Поне това правеше през 90-те години в България, но после мина в немилост, защото от 2000-те години насам тартор в това е Боко Тиквата. А Боко много се издигна в държавата, та Алексей трябва да търси другаде поприще.

Като ми покажете, улученият с гранатомет Алфифи, тогава ми губете времето с тъпотиите си!....

Каква е причината ,за стрелбата ,по Ал?

DIDA

А бе тя и на Алексейчо работата не е лесна! Да не можеш без охрана да отидеш да изпиеш една бира в кварталната кръчма. Баси живота, халал да му са парите, живот на затворник!!!