Проклятието на клана Кенеди: Внучка на Робърт и синът й изчезнаха в океана

Семейството е съпътствано от постоянни трагедии - Джон-младши загина в катастрофа, а Соарс почина от свръхдоза

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя е на 40 години??? На снимката изглежда на поне 50..и отгоре.

Много интересно как ще тръгнеш с кану да търсиш загубена топка и вятъра ще те отнесе в открито море, при условие, че са били на брега на малък, частен залив и не е имало никакво вълнение, така поне твърди съпруга и!

Това е жалката съдба на всички леви, независимо дали са комунисти или неолиберали...

искам да ви предупредя още със следното, джендър-психопатите, зелените талибани и детеебците: не си превишавайте правата на "владетели" на Земята!!! беше само предупреждение, но следствията са като цунами... следват, като "дълбоки води"... :-)))

искам да се уточните едно, педи! със или без кенеди! ето: не е ли език на омразата постоянното повтаряне, че някой бил комунист, или путинист, само защото ннението му не е успоредно на цялата, блатясала, педерарко-психопатна шайка от брюкселски крадци на едро и дребно! и не е ли ДИКТАТУРА постоянната цензура на джендър сбърканяците. е, разбира се!

p.s. колкото до убийството на кенеди, все съм си мислел, дали някой ревнивец не го прати във вечните ловни полета... :-)))

няма абсолютно никакво проклятие. просто някои хора си мислят, че могат да управляват не само съдбите на другите, но и своята... :-)))

Ако ще да направиш анализ на времето месец назад и месец напред за да ги изкараш чисти като сълза на сърна ,тези са изродени всички без изключение,липсват им основни центрове в мозъка . Поставени са на мерника от подобни такива и се избиват. Вендетата си е вендета.

да търсят Атлантида..Дано да ги намерят живи и здрави, все пак

Децата плащат греховете на родителите си.В десетте божи заповеди пише.Не убивай".Хиляди хора бяха убити в безсмислени войни по заповед на кланът Кенеди.Светът ги прокле.Нека всички политици се замислят днес

И как е станало това, като Кенеди искаше да спре войната с Виетнам и това беше една от причините, заради която го убиха?

не слушат ли ген. Мутафчийски по телевизията - кви канута при тоя вирус

A замълчете малко.Егати простите болшевишки коментарии.

педерастите на сорос-психопата, драгалевския мангал, раданка.. не спят бе! :-)))

горките хора, но в момента там има циклон. Не знам дали става дума за проклятие, но със сигурност става дума за безразсъдство.

Кенеди тръгна да национализира Федералния резерв и го застреляха , както и много други президенти ,които тръгнаха срещу мафията.

А сега тръгнали на разходка! И пак ли е конспирация?

Просто ги удавиха !

Ясно е, че са набелязани за унищожение. Сигурно знаят достатъчно неща, които могат да объркат плановете на тези със синя кръв.

Да би мирно седяло не би чудо видяло !

Джевишите ги гонят до дупка, няма да оставят ни един.

Тия не измряха ли бе, егати огромния клан, като малък китайски народ.

кретен

Кой ли е този Соарс? Да не би да се има предвид 22 годишната Сърша Кенеди? Сърша, което се пише Saorise и значи Свобода на ирландски.Дали?

Пише си Saoirse, но е нормално да объркаш буквите на такова изчанчено име...

Леле, това наистина звучи зловещо....

да не би проклятието да се казва "Федерален Резезерв"?

ФЕД си няма друга работа, ще се занимава с хипарските издънки на едни ирландски мафиоти... Като я гледаш на снимката, изглежда ли ти на здраво стъпила на земята отговорна жена на средна възраст? Баш ФЕД са я сложили в кануто и пуснали в залива, при условие, че допреди няколко седмици времето беше лошо по половината източно крайбрежие и си има точни метеобюлетини за поне ден напред. Разбирам да е излязла с трипалубна яхта и ако стане нещо да имат часове докато дойде бреговата охрана, тя ми излязла с пластмасов леген в залив на Атлантика. На идиотите конспирации не им трябват - те сами идеално се справят. Пък на онези другите "прокълнати" сигурно от ФЕД са им бутали кокаин в носовете...

И не ти идва наум, че може да е вервала, че прави нещо друго? Ноо ясно, че убиеца иска да го направи да изглежда по нейна вина.

Бутат наркотици, и в носове, и в кръв. Що, ти не знаеш ли?

Те на много места бутат, само че трябва преди това да си наркоман, за да не прави впечатление. На порядъчен човек наркотиците ще са по-фрапиращи от самубийство с нож в гърба. Прочети тези двамата с наркотиците, депресиите и останалите лиготии дали не са вървяли по този път и без никой да ги води. Много таласъми ви се привиджат, а тук нещата са прости - тези са си го търсили доста усилено. Разбирам всички да са убити при инсценирани грабежи, катастрофи и т.н. Тази от снимката като я гледаш, смятай колко им е притрябвала на разни банкери, спуукове и мафиоти, хеле пък синът й. Върпосните в момента си имат много по-сериозни проблеми, за да се занимават с отдавна неактуални неща.

е искал американската държава да печата долара, а не частната фирма на масоните... за това го избиват до 9-го коляно

Тия за какво се размножават изобщо??

А кланът ЦРУ се занимава само с проклятия и не може да каже на собствения си народ кой пусна вируса.

И какво проклятие, след като половината са измрели от свръхдози, а другите при пилотиране на малки самолети и плаване с канута в океаните ?

Ти да не очеквъш да ти нправът пълен публичен доклад, че не е свръхдоза, а нещо друго? Ноо ясно, че тека ке го направът, че да ИЗГЛЕЖДА свръхдоза.

Пак неграмотен редактор, Й- никъде в текст не се поставя самодтоятелно, вместо и или ѝ !!!!

Щото не знаят как се пише "ѝ".

Как се пише?

Ми гугълни си де, аман от недоучени.

Бог забавя, но не забравя!

Имаш предвид ЦРУ ?

„Всички проблеми на човечеството произлизат от неспособността на човек да стои тихо сам в стая." - Блез Паскал

"Проклятието" си има име, една трибуквена държава за джокер давам....

САЩ

Спомнете си за Мерилин Монро и ще разберете откъде им идва проклятието.

А за кога да чакаме възмездие, подобно на това, а материала, който си имаме ние в България? Кланът Борисов, Горанов, Домусчиев... Дълъг списък. Дали им минава въобще през главата идеята, че някой ден техните деца ще плащат техните грехове?

Забравяш Нинова, Първанов, Добрев, Радев, Овчаров, Гечев, Луканов, Лилов, Станишев...

Лилов нямаше деца

Баневи,Маринели,пловдивчани,Стойневци,донякъде наказан,костовски циган,свинчовски с вожда им

Има още един......

Това е пример за действието на Закона съответствието . Пример за семейна констелация. Или за кръговрата на енергиите. "Каквото посееш,това ще пожънеш", "Каквото повикало ,такова се обадило:, "Каквото горе,такова долу". Миналото на предците живее в делника на потомците. Децата и внуците плащат данък за постъпките на дедите си. Както казва Карл Сейгън : " Всички сме направени от звезден маериал" Затова- да сме истински в помислите,намеренията, думите и делата си>

хм, да го наречем така - кръговрата на енергиите...... Дядото на Джон Кенеди - Patrick Joseph Kennedy (January 14, 1858 – May 18, 1929 )- всички с произход от Ирландия - Irish O'Kennedy - е бил търговец и производител и вносител на акохол - включително много фалшив алкохол, изтровил много, много народ по онова време. И дядото и бащата големи търговци и политици, така и синовете Джон, Робърт и Едуард.

Така е със свръхчовеците! Алчността и надменността води то такъв край!

Кой знай колко болка са причинили на народа за да се стигне до това проклятие.Да се учат днешните политици,не може народни пари да присвояваш и да няма възмездие.Едни ще търсях храна в кофите ,а други ще трупат богадства,особено по време на ,,чума,,

Най голямото дете на джон кенеди е дъщеря му Каралъйн

първото дете е Арабела, мъртво родено. Каралайн е най-голямото живо дете.

в залива има 2 големи военоморски бази и е достатъчно един самолетоносач да мине и вълната му ще катурне кануто

Има и по-евтини начини, чак да изкарват самолетоносач, доста ти се вихри фантазията от тази карантина.

Има и хептен евтини начини - не се занимавай с разни убитаци, те от лиготии сами ще си намерят цаката. За такива като тях има приказка, че ще се оплетат и задушат на кабела на безжичен телефон.

Какво проклятие бе!? Династия на самовлюбени парвенюта.

Schilo

Определено. Гръмнали двама, ама ако се поразрови малко ще има много въпроси, свързани с мафията, и ги направиха герои.

Господ ги наказва , че харизаха Куба на комунистите антихристи !

Schilo

Господ теб те е наказал!

Верно си е ! Наказа ме със сънародници рубладбийски национални предатели !

Schilo

Ти, продажнико, сънародници нямаш. Бандата на предателите сте малко, за щастие!

Schilo

Наркотици и безумно поведение. За каво проклятие говорим?

Стига с тези суеверия за простолюдието. Отдавна има статистика, че богатите са 3 пъти по-застрашени от приждевременна смърт от средната класа. Това се дължи на обстоятелствата, че им е скучно и се чудят каква простотия да измислят; смятат, че морето е до колене и както са над хората, така са и над здравия разум; имат лесен достъп до опасни "хобита". Егати проклятието изислено - свръхдози и търсене на белята с едномоторни хвърчилки около Мартас Виниард през нощта или тази излязла с кану в залива при това нестабилно време в последните седмици. Да ги беше ударил метеор едните, светкавица другите или други freak accidents, разбирам, а те сами са си го причинили. Не е проклятието на Кенеди, а простотията на Кенеди.

Не трябва да сме толкова категорични и да си мислим,че всичко ни е ясно. Факт е, че има предмети които наистина притежателите им умират един след друг, някои от тях о първоначално са се смяли на това, но после ги е спохождала смъртта много бързо.

Напротив, спокойно можем да сме изклюително категорични, особено предвид, че еволюционно мозъкът е настроен to err on the side of caution, т.е. по-добре да му се привиди тигър в тревата и да не е вярно, отколкото да не му се привиди. Поради това, човек вижда един куп несъществуващи причинно-следствени връзки и зависимости. Притежателите на някъв предмет били умряли. Че колко други са умряли, без да с в тази група... Работата е изключително проста - ако свърхестественото беше истинско, цялата вселена щеше да е различна. Само някоя от силите или константите да беше малко различна от това, което е и всичко се променя радикално. Какво остава за допускането, че има и нещо, които изцяло са извън тях. Ае, стига с тези суеверия, че аман от безпросветността и настъпващите нови тъмни векове.

Още един Марксист проповеда политически атеизам.... аман от недоучени и бреинвашнати. Откъде се извъдихте с оперираните атеиЗки мозаци бе. Кой ви еба в кенефа на задна прашка, та решихте, че Бог нема?

Какво намесваш Маркс, тъпчо? Това, че не вряваме в глупости писани съвсем конюнктурно от Флавиите в упадъка на Римската империя не ни прави ни марксисти, ни троцкисти, ни утописти. Казах ли ти по-горе, че си тъп? Ще повторя - тъпо парче, вярващо в абсурдни измислици и примитивни суеверия.

Last resort for idiots - insults and blame game.

Плащат си за мафиотските изпълнения на Джон Кенеди, брат му Робърт и баща им. Да са живи и здрави!

Все пак да не забравяме, че Кенеди са леви. Тъй като левите са престъпници по призумция, то нищо чудно.

Чекай малко баце Бойко или кака Корни, че нещо се обърках. Та нали у нас от 30-на години все ни разправят че контрапункта на комунягите т.е. левите, са демократите т.е. десните. И естествено най-светлия пример на демокрацията се представяше Хамериката. Сега пък Кенеди - едни от най-видните представители на Демократическата партия в обетованата земя се оказаха леви. Е как пък за тея 30-на години ни един скачаш за свобода и демокрация по площадите не ни светна че демокрацията е лява? Значи по твоята логика: Кенеди = демократи = леви = престъпници по презумция.

i az sam obarkan otdavna...

Защото тека ловът тъпаци кату вас. Guerrilla war е партизанската тактика да заблудиш противника и да изглеждаш като самия него и да работиш в тила му. Демек под прикритие. Гледаш го ''демократичен'', ама с команиЗка адгенда, що е то? отвътнка надписи ''''ас сам демократ''', ама пак за команизам говори, що е то?

Уеуе, колко си неграмотен... Типичен агресивен простак - не може да пише и да си изказва, обаче проповядва с пяна на уста.

Имаш дванаесе граматически грешки в изказа си, редактирай се самичек.

прЕзумпция

! точно така ! Благодаря за поправката

Като се забъркаш със сатаната, така е до девете коляно.

Така е като ти има зъб фирмата "Федерален Резезерв на САЩ"