”Яху” отхвърли обвиненията, че шпионира потребителите си

Интернет гигантът "Яху" (Yahoo Inc) се защити срещу обвиненията, че е извършвал повсеместно следене на имейлите на потребителите си, съобщиха Франс прес и АП.

Обратно в новината

Коментари - ”Яху” отхвърли обвиненията, че шпионира потребителите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... не е това, което си мислиш, скъпи...

Да бе, да! Ей ся им повервах на лудите крави!!!

Имат и не само за щатското разузнаване. Преди десетина години, си спомням как двама китайски дисиденти, бяха осъдени на смърт благодарение на предаването на тяхната кореспонденция на китайските власти, тъкмо от Yahoo!

Много интересно и "поучително" действат американците в областта на масовите медии... Всеки, който през последните години е имал достъп до подръжката на емаил сървър ще ви каже, че , няма съобщение и емаил адрес които да не се сканират и претърсват най-вероятно за нуждите на американските служби. Това става уж за премахване на спам и вируси, но забелязвам, че се извършва от всичкипознати ми сървъри за електронна поща независимо дали сървъра е абониран за такива услуги. Когато цензуриращата служба (кум която се обръща емаил сървъра) реши да блокира адрес или дадено съобщение то просто изчезва и няма сила която да накара собствения ви сървър да го обработи. В най добрия случай ви казва че това е вирус. А за публичните сървъри - опитайте да пратите зип файл с парола на гмаил или на друг подобен адрес и ще видите как съобщението ще изчезне ! Сървърът не може да го претъси и не иска да го обработи ! Интересното в случая е че американците леко повдигат завесата и ни съобщават по малко за това което правят от години за да ни подготвят че така ще бъде вече полуофициално. В същност така правеше държавна сигурност в централна поща за всички чуждестранни писма през периода 1950 - 1985 г.

Те и поща нямат.

Шило

А, забравих. Добро утро, мистър Гейтс! Как сте?

Да не мислиш, че Бил Гейтс живее в нашата часова зона бе, тъпак...

Шило

Хахахах, не знам кой е тъпак. Нима утрото няма да настъпи и при него?

Шило

Всъщност, може и да е настъпило! Той е от категорията хора, които могат да живеят там, където искат. Та, да се върнем на квалификациите?

Шило

Айде сега да видим, кой лъже? Яху или Ройтерс?

Ройтерс не лъже. По американските закони тези, които не са американски граждани нямат никакви граждански права. Просто не са хора. Затова могат да убиват зад граница (дори и в Бг) безнаказано.

ми то затва и сте го закъсали...пусни ена шпионска и ше се оправите.