Проговори таксиметровият шофьор, возил Стайко Стайков

Венци Ковачев качил сина на Миню Стайков от столичния бул. "Черни връх"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обаче помни, че са му давали опиати...

Дир, какво ни занимавате с д3цата на престъпниците? Толкова ли няма свестни деца, за които да пишете?

той докато е бил "в плен" какво х*я му са охранявали охранителите му ? Намаляне на заплатата, това заслужават те, търтеите!

Е по нагласена история не бЕх чувал!

и да проверят кръвта му за опиати, ще е положително, защото това недоразумение без друго си е наркоманче

Страхотна комедия, страшен сценарий, голям смях!

абе какво ни занимавате с тия лигльовци

Версия 1 на дир.бг - отишъл сам в Пирогов, версия 2 - закарали го пазачите му, вирсия 3 - викнал линейка и чичо доктор преценил че е за пирогов и го закарали там, сага версия 4 излиза...WTF????!!??!?

а кой изобщо го интересува сина на Миню, сам с такси ли се прибрал, били ли са го? Защо това е топ новина втори ден?

Питам се защо този младеж е основна новина за всички телевизии? Какво го интересува нормалния български гражданин кого и защо отвлекли? Вчера президентът отново каза на управляващите това, което искат да им кажат гражданите, но нямат трибуна, от която да го направят. Това е важната тема, не нещо, за което си има съответни служби и те, а не обществото трябва да се занимават с криминални случаи. Защо ни отвличат вниманието?

идиот си Давидден-е

Свободни журналисти, това ли е новината, която Ви казаха да пуснете, какво им дреме на останалите тук гладни хора от това, което пишете с толкова детайли, какво променя това ежедневието на тези хора...!!!!!

Поредният "проговорил" ... не ви ли писна от клишета?

Готино... престъпници в МВР болница... Жестоко направо, нямам думи ...

Поредният карнобатски екшън с дъх на канела, ашкохол и тежки наркотици.

Извинявайте, но тези хора глухонеми ли са били ,че при някакви обстоятелства проговарят.Ново лечение ли е измислено,браво????

Версия съшита с бели конци....пълен цирк !!! На друсал се е , сбил се е някъде , където се е правил на велик и сега....отвлечен !!!??? Просто видно как разиграва МВР една куха наркоманска глава , но по-важното е КОЙ го учи да го прави точно сега ????? В МВР работят добри и образовани специалисти , които ще разкрият лъжите на това червено келеме !!!

Мяза ми на пиянско наркоманска и кат е свършил парите се завърнал у къщи за още.

Вече втори ден управляващата ОПГ отвлича вниманието на стадото овце с новини за това леке. Остава да проговори и баба Цоца портиерката която е видяла синчето да влиза в милицията и да разкажше как е бил облечен. Май има някаква далавера която трябва да остане незабелязана. Незаконните строежи по морето или нещо друго?

Той се криел, ама никой не го търсил...

Очаква се и да пропишат подир проговарянето. След 5-6 години.

ХА-ХА-ХА,на тъпи МИЛИЦИОНЕРИ,тъпи отговори,каквато МИЛИЦИЯТА,такива и престъпниците.Всичките ни олигарси и милионери имат български чадър от главната мутра боико,кой си коли златната кокошка.

Явно продължаваме да живеем в бандитска държава щом новините основно са насочени към криминални вести. Надявам се това няма да даде време и свобода на онези пак криминално ориентирани, но с лъскава фасада "бизнесмени" които бетонират черноморското ни крайбрежие. Надявам се медиите не искат да ни подскажат, че има по- голямо зло от бездействието на институциите или в изработването на лобистките закони, с които легитимират безобразията на т.н. строители на нова България. Иначе както са казали най- добрата новина е лошата новина и можем да се гордеем, че тук сме сред първите в света.

кой позволява да бъдат пускани подобни новини, кой ги режисира! Вярвате ли че в една малка държавица дето всичко се знае, едно пикливо келеме може да разиграва месеци наред полицията, и накрая да излизат с такива асурдни истории. кой има полза от отвличане на вниманието със всякакви циркове и асурди .......... любимото ни правителство, поне аз мисля така

Ами митьо зъркелите къде беше и колко кръв му преляха за да го спасят?Това си е контингента на милицията и те си го пазят.

А чистачката в Пирогов няма ли да интервюирате по този уникален случай и световна новина! Народа иска да знае всички гледни точки! Бабата на сина на Миню как се чувства след това събитие? Според мен трябва да се свика консултативния съвет по национална сигурност.

Били го били билии го били опиатствали... На татко му "сладкото" наркоманче. Олово терапия ви оправя само.

всичко е едно нагласено театро!

Като го изпляскате тва “проговори”, все едно до преди да ги интервюирате са били неми..

да се качи на лоста и да светне,тогава...

Момчето е карало ски в Банско и се е треснало там някъде. Къде пък ги измислиха тези отвличания. Нашата съдебна власт отново я взеха за резил.

БОЦИ МАЙМУНАТА ГО НЯМА В МЕДИИТЕ ЦЕЛИ 3 ДНИ НИЩО ЧУДНО , ТОЙ ЛИЧНО ДА Е РЪКОВОДИЛ ОПЕРАЦИЯТА .... ЕЙ КАК ГРЪМНАХА ЧАКЪРА С ГРАНАТОМЕТА ... А БАЩА МУ НА ТОЯ МОМЪК ИМА ДЕБЕЛИ СМЕТКИ :))

Явно нещата не вървят в посоката на сценария, обстановката се променя, ще излизат факти, а и трябва да се отвлича вниманието на раята от истинските проблеми и за това са решили да го пуснат за да има "храна" за медиите.

Как какво? Нали те са го пленили, не трябва ли да го охраняват?

Сериозно се замислям за това че дир са инкубатора на фалшиви новини,преди си мислех че са герп но явно има симбиоза между герп и дир и работят заедно за дезинформация на стадото,а то продължава да си блее щастливо.

Забравили сте да сложите ШОК БОМБА ПОТРЕС в ДИР

Тази постановка и тези измишльотини надминават и най-смелите фантазии...

Като си гладен чий го дървиш тук ами не ходиш да бачкаш и да изкарваш пари?

Има един маргинал казва се "детройта". От изчезващ динозавърски род е. Препитаваха се с писане на глупости, за пробити копейки в пост-милиционерската си епоха. Скоро ще пукне задушен в собствената си злоба и тъпотия

И аз имам подобно усещане, от друга страна е школа, в която се учим да мислим, анализираме и отсяваме. Не всички го могат, разбира се.

То добре, че избрахме този президент, че да има кой да ни представя достойно пред света.

Приватизаторите, дойде и техният ред, на тези които оцеляха, не се избиха едни други. Опропастиха живота и на децата си.

1. Започвам да говоря, научавам се да говоря. 2. Продумвам (след дълго мълчание). та значи кое е вярното: 1. Венци Ковачев се е научил да говори? 2. Венци Ковачев дълго и упорито е крил и пазил в тайна информацията и най-после е решл да я издаде. 3. венци Ковачев е бил сърдит на автора на статията и дълго не му е говорил, но най-после се е сдобрил и е започнал да му говори.

Един ден българин ще вземе Оскар за режисура на фантастичен филм и целия Холивуд ще е в краката му,къде ги намират тези главни,средни и малки "комисари" на кръстовища ли,на ли бензиностанции?

Тия корумпирани боклуци, ако бяхме нормална държава, никога нямаше да напарвят тия мръсни пари и да парадираш, лъжат и паразитират за сметка на интелигентните и честни хора!!!

Не се говори за посещение на адвоката на Стойко, но приказките че нищо не помни, че не знае къде е държан, е слаба лъжа. Всеки циганин може да измисли по добра лъжа. Правило първо - пари натрупани по престъпен начин, ще се преразпределят по престъпен начин.

биете ли ги тези хора, изтезавате ли ги, та проговарят

Как го отвлякоха, като ходи с 20 човека охрана и се прави на мутра това келешче?

Поредното Чудо - няма човек проговори! А Дир ни го съобщават като нещо обикновено.

До сега човекът само е мучал на клиентите. Вече е проговорил и ще може спокойно да обменя по някоя дума с тях.