Медиумът, предвидил Брекзит, с прогноза за 2018 г.

Крейг Хамилтън-Паркър, известен британски парапсихолог, медиум и мистик, публикува прогнозите си за 2018 година на своя сайт.

Обратно в новината

Коментари - Медиумът, предвидил Брекзит, с прогноза за 2018 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това поднася този психоПАТ.

Вместо да се плюе и отрича може би е по разумно да се погледне по сериозно на нещата, защото алармите вече светят от всякъде. Голяма част от това, което предсказва се припокрива с това на Севрюкова, друга част с предсказанията на Кейси, което си е доста алармиращо и показва, че нещата навлизат в заключителната си фаза, което още ще рече жална му майка на човечеството.

Ей на това му се казва врели-некипели вързани на фльонга и на търкальонга. Дрън дрън та пляс. Обаче паунда ще е силен срещу еврото.... Така че не се бойте братя англичани от брекзита. То аз тъй на майтап го казах, а то взе та се случи та сега и аз си вярвам на бръщолевинето...

Потривам ръчички и се кефа-евала,

Аз вярвам само на Бай Ангел Пророка!

Дъра-бъра...

Това с химическото оръжие не ми се вижда реално. Работя в ситито в Лондон, на 13 етаж в една сграда.Хеликоптерите които се виждат, било то на кралското семейство или на богати бизнесмени са повече от птиците.Нима някой си мисли,че не ги пазят?

А защо си мислите че ще са хора отвън?

от Нб Йорк бе то до 11 09 и неи мислехме така...друг е въпросът кой и защо го прави

То и да събориш кулите близнаци в Ню Йорк е мисия невъзможно, но със специалното участие на ЦРУ, става възможна. Та така и с Лондон.

Този май не си пие хапчетата редовно.да удари нещо по-твърдо Дано дано му дойдат по-светли мисли и предсказания

Медиумът, предвидил Брекзит, с прогноза за 2018 г. Какво прави този психопат начело на новините в дира.

Подобни неща трябва да се слагат в кавички: "новини".

стига ни заливайте с мрачни прогнози на психически болни хора.Достатъчно ни са нашите умници.

Аман от псевдо пророци,които бълват пророчества само за разрушения и войни!! Така пише и в Библията,че накрая на времето ще се появят много пророци - мошеници и ще лъжат и манипулират хората,важното е да не им вярваме!!! Само Бог може да вижда бъдещето,всичко останало е буламач!!!

Стига с това пиене и вдения!

Записвам си новината. Ще се видим след 1 година да го видим колко е велик медиума.

А Баба Банга и Стрина Пена какво казват по въпроса?

БРЕКСИТ е замислен и планиран преди 5-6 години. Предвидил ?

Пенсия -от ББ? А курнелийка, приватизаторката? А Луканов? А червените пари, изнесени на запад? Пенсионните фондове, ограбени от комунистите, това не споменаваш! Верни до гроб на идеите!

От верните до гроб на Иван Костов, разрушителя на България.

Яна кухата лейка пак е закъсала за стинки и цъка постове

този мистик на когото му говорят звездите не видя ли не нещо иза Йелоустоун там ще има ли заря ?

преди 1000 години ако някой се обяви за гадател и гаданията му не се случат са ги трепели. понеже е заблуждавал хората. всеки който се осмелява да прави гадания трябва добре да се замисли.

Този май не си пие хапчетата редовно.да удари нещо по-твърдо Дано дано му дойдат по-светли мисли и предсказания

Врачуването, гадаенето и предсказването са низша духовна дейност. /защото това е опит за визуализация само на собствените намерения и възможности/. Ако населението има положителни мисли и намерения, те ще се материализират. (Но първо трябва да се спре агресията от негативни новини по телевизиите, която на практика вече е само криминална хроника/.

Помисли как се финансират в телевизията и просто не пущай телевизора.Колкото повече хора го направят,толкова по скоро ще настъпи промяната.

га прекалиш пушенето на хашиш ти се привиждат некви неща

"и две трети от човечеството ще измре от глад и болести". Така е драги ми джендърки и джендъри, и да попълните конвенцията с, от земетръсно и вулканично насилие. А останалите ще попълнят бройката на аборигените от Австралия и ще се радват на Кейти Мидълтън да ги управлява.

Понеже англичаните напускат саюза и всичко в европа ще загине...Само Англия ще просперира? Явно е забравил,че живее на остров и при климатичните проблеми те ще са първите жертви.

Не е трудно да си "предсказател" ако си вътре в кухнята и знаеш какво са планирани строителите на Вавилон - царството на Сатана създадено за грешници в които светиите на Господа няка да имат място. Техният девиз е "Ordo ab chaos" (ред от хаосът) за да постигнат "Novos ordo seclorum" за много кратко преди Вавилон да бъде сринат до основи стремително и никога повече да не се намери през вечността за радост на живота. Бог ше позволи за малко Вавилон да издигне знамето на греха, за да бъде тестван всеки човек във вярата му към Бог в трудни ситуации. И за да види цялата вселена гибелните за живота последици от грехът който когато напълно се развие ражда смърт. Очаква се да се увеличат природните катаклизми понеже тези хора знаят предупрежденията на Бог към света записани в Библията. Земята ще увехтее като стара дреха. Но не могат да бъдат точни в предсказанията си по отношение на тях защото само един Бог знае бъдещето и Неговите пророци когато им е разкрил част от Него. За съжаление мнозинството не търси истината и лесно ще бъде заблудено от тези хора ако не започне да я търси настоятелно. Няма много време. В по-стари времена евреите в Израел убиваха пророците на Господа защото говореха истната, а не това което искаха да чуват. Но истината е любов, живот, смисъл и бъдеще. За съжаление сега няма да е по-различно.

Я си пийни и ти хапчето, но преди това кажи нещо за вулкана на Витоша, бъдещето на ББ и числата на Тотото. Сатаната не ти ли ги продиктува ...., или те тества да види колко можеш да изкараш с едната Божия пенсия, която Баце ти е отпуснал