Професор откри масова стрелба в Университета в Невада, има убити и ранени (снимки/видео)

Все още не е ясно дали нападателят е бил застрелян от полицията, или се е самоубил

Обратно в новината

Коментари - Професор откри масова стрелба в Университета в Невада, има убити и ранени (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евроатлантик?

...защо никой от вас, защитниците на свободна рассия и враговете на гадната америка , НЕ КОМЕНТИРА В НОВИНАТА за милото рашистко мамиченце, нахлуло с пушка в училището си и попуцало по 6-7 съученика ??? Е , добре де, само един е гръмнала на място ,следващия път е обещала че ще коригира мерника

Тия гърмящоте да им правят среща всеки месец и безплатно да ги извозват за украйна да се пуцат там.

Пак е по добре да ти изкочат насреща с револвер,отколкото реабилитиран от Путкин канибал да те смели на кайма и нахрани с кебап приятелите си канибали

И ПОЛИТИЦИТЕ НА УСА-УБИЙСТВЕНОТО СТРЕЛБИЩЕ АМЕРИКА СА ТРЪГНАЛИ ДА ОПРАВЯТ СВЕТА ЧЕ ТЕ ПРОБЛЕМИТЕ В ТЯХНАТА ДЪРЖАВА И ПРОБЛЕМИТЕ НА НАРОДА НЕ МОГАТ ДА РЕШАТ.....ТРЪГНАЛИ ДА УЧАТ И НАЛАГАТ ДЕМОКРАЦИЯ С ВОЙНИ ПО СВЕТА.......Е ЧЕ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ВАШИНГТОН И ИРАН ТАМ ПОЛИЦИЯТА УБИВА ЗАРАДИ НЕНОСЕНЕТО НА ХИДЖАБ А В САЩ ПОЛИЦИЯТА УБИВА ЗА ФАЛШВ ЧЕК ЗА 20$ ИЛИ ЗА ХУЛИГАНСКА ПРОЯВА ИЛИ РАБОТНИК В СУПЕРМАРКЕТ НЕ СИ Е ИЗПИЛ АНТИДЕПРЕСАНТИТЕ И РАЗСТРЕЛВА НАРЕД.......ИЛИ ПРЕВЪРТЯЛ ПРОФЕСОР,УЧЕНИК С ОРЪЖИЕ В РЪКА РАЗСТРЕЛВАТ.......КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БАНДИТСКА МОСКВА И БАНДИТСКИ ХАРЛЕМ ИЛИ БАНДИТСКИ БАЛКАНИ И БАНДИТСКА ЕВРОПА И БАНДИТСКА АЗИЯ... И ТАМ ТЕПАНЕ.....ЕБАТИ И ДЕМОКРАЦИЯТА....ЕБАТИ И КОМУНИЗМА ЕБАТИ И ПОБЪРКАНИЯТ СВЯТ

Евро Атлантически ценности!

Путин със сигурност е замесен. На връщане от Саудитска Арабия е прелетял със самолета си над Вегас за да види как се развиват нещата. Това е изтекла информация от двама сенатори, които са я споделили с един еврокомисар. Той от своя страна е казал на Фондерлайнен , а тя се е обадила на Про100 Киро да затегне още санкциите срещу оня Лошия.

Ученото си е учено...

Боже боже щом и Професорите започняхяхда убиват

В щатите се превръщат в малки соц лагери със тоталитарно управление. Ако някой професор си позволи да критикува Израел, веднага заплахи за уволнение, затварят му курса. От институции където професорите имаха право да представят различни мнения университетите станаха придатък и инструмент на политиците. Да не говорим как калинки и администрация полазиха цялата система. На студентите се организират курсове как да действат при стрелба в кампуса. Не отдавна аспирант застреля шеф на катедра че не му бил дал асистенска работа. Сега пък професорите отговарят на удара!

Животът в САЩ е вече толкова готин и прекрасен, че и университетските преподаватели там изкрейзиха и започнаха да трепят наред. С Байгъняка и неговия насран памперс напред към светли бъднини.

На теб ще ти ввръчим червена болшевишка карта з а Москва. Ще гукаш на Путин.

Живота в щатите си е ОК. Просто там достъпа до стрелково оръжие е доста свободен и всеки 'превъртял' може да се сдобие с такова. Отделно от това манталитета на повечето американци е коренно различен от нашия, и много по-лесно се решават да използват стрелково оръжие за каквото и да било. Това не прави живота в САЩ 'лош' и американците 'лоши' - просто това е част от пейзажа. Никой не е пратен насила там.

Да. Няма нищо лошо да те гръмнат на улицата. И после айде в трапа.

ПРОФЕСОР ПО СТРЕЛБА И УБИЙСТВО

Писане на двойки по американски.

американската мечта

Светът се превърна в една огромна психиатрия...!!

Дадено действие е масово, ако е изършено от много хора. От новината се разбира, че стрелецът е бил един. Сам. Значи, може да имаме безразборна, но не и масова стрелба. Уви...

...за масова стрелба се счита ,ако има повече от 1 убит , а не колко са стрелците ! да та ева у разбирача !!!

Стрелбата сама по себе си няма как да бъде масова. Виж ако бяха написали масово убииство в следствие на безразборна стрелба или нещо от сорта - така би имало смисъл

1. Кой е казал, че академичният живот е лек и безрисков? 2. Американски професор отдавна значи почитател на Хамас, Мао, Маркс и Енгелс. Явно е изразил не само гражданска, но и интелектуалска позиция по ситуацията в Газа. 3. За пореден път се вижда колко са смотани повечето професори - много малък резултат е навъртял, предвид че е стрелял все едно по кокошки в кокошарник. Да не вземе да се окаже, че се е самоубил не умишлено, ами по грешка от negligent discharge...

Явно не е бил доволен от оценките

др0гаре, ма той професора ваш бе, от радикалните троцкисти, дето мрази собствената си държава(като вас 1:1) и разпространява отровните си идеи сред студентите.Не вярвате?Прочетете какви са 99% от преподавателите в университетите в сащ... тоя специално явно е изперкал просто или пък е прекалил с белият прах(китайски или колумбийски).

Пуцането е в гена им. Човешко право е.

Нападателя е крещял Слава Кокаине. Според полицията е същият дето вчера не са го допуснали да говори пред сената на САЩ.

Lyubomir

Много ви молим да посочвате с какви дивотии са били ваксинирани.

Ваксинирали са ги с геном от твоето ДНК, дето ти го откраднаха извънземните. Интелектът на всеки инжектиран пада до ниво клетъчен организъм.

Ако това е вярно, добре че съм се ваксинирал само с една доза. И наистина от тогава все си губя ключовете и дистанционноте.

научи се да говориш и пишеш, а иначе - искам да си стоя в България!?

Путин и бат Бойко са виновни.

Не разбирам как в красивите щати с толкова много усмихнати и щастливи хора стават тия изцепки. Стрелби, масово наркотици.

Живей си в Русия и бъди щастлив

Отговори Го с единственото наизустено изречение.

За хората виждащи в черно бяло реалността винаги ще е недостъпна. Аз живея в България, никога не съм живял в Русия, никога не съм бил и болен от омраза, към едните и другите. Може би тъкмо там е проблемът. Побъркват хората с пропаганда, докато те почнат да виждат само свои и други, и са сведени примитивните им инстинкти.

Друго си е да те бутнат от някоя сграда, като в матушка россия. Там хашиш, крокодил, водка, калашници и гопници няма.

Къде няма?

Като нема оръжия и инвентар в складовете за чиито зареждане си бил отговорен, и от тва страдат войници и националната сигурност като цяло, нормално е да те бутнат. Или искаш да се отървеш като търговците от Уолстрийт - плясване през ръката. Докато не гледаш същия филм след 10 години. Или според теб от прозорците биват бутани обикновени хора - такива дето ходят на работа от 9 до 5, да кажем , в някоя хлебопекарна? Т.е. всички хора в Русия трябва да ги е страх да не ги бутнат през прозореца?

Тази демокрация до това води. И тези същите на запад искат да унищожат изтока като го превърнат в същата анархия в която живеят те. Ни ко га. Ни ко га не трябва са стане така както е на запад

Стой си в Сибир, ама гледай да не те изяде някой медвед

САЩ са най-демократичната и най-ботатата държава в света. От векове основно право на населението е да притежава оръжие. Отвреме на време някой изперква и стават подобни неща. Но тук е пълно с платени руски тролове, които обясняват я че били гейове, я че били либерали, а Путин че изби половин милион души за 2 години не споменават.

Интересно има ли статистика колко цивилни са били убити във войните на САЩ последните няколко дестилетия? Дали са (само) десетки пъти повече? Може да добавим и цивикните убити при "високоточни удари" в мирно време. Сещам се за една сватба в Йемен. Цъкай си коментарите и си прибирай парите. Но не се занимавай с важни неща, че ще издъниш каузата.

Ами, да видим другата статискита - Беслан, "Норд-Ост", Будьоновск, взривените блокове и как ватенките реагираха в тези ситуации. Да почнем ли да броим? А да не се връщаме и към статистиката от завладяването на Далечния изток, че изрожденците съвсем ще се сдухате.

Айде, да бройм, трол глупав! От кога ще бройм? От след 90-та? От след 45-та? В колко страни САЩ са влезли да демократизират? 10? 20? 30? Кажи цифра ти, да не търся аз. Колко милиона цивилни умряха в Ирак по време на "Пустинна буря"? А колко в 10-те години след това? А Афганистан? Там как вървеше бройката. Там годините май бяха към 15. Ето ти един списък набързо по години. Изнамерен набързо, сигурно е непълен: https://worldpopulationreview.com/country-rankings/countries-the-us-has-bombed А има ли официална статистика - нямааа? Интересно защо ли? Я кажи? А, сетих се! Путин я намерил и я изял!

Ами щом ви харесва запад, демокрация, либерали, оръжие, изперкване.....хайде отивайте там при тях. А защо не сповенавате украинските нацисти колко руснаци са убили и осакатили, а наркомана зеленски защо продължава да иска оръжие, с него се убива нали???

Тоя русофил Путинист е сбъркал къде да стреля,не там бе в Харвард повече да не ни пращат такива малоумници

Вие още ли вярвате, че Кико с английския си е завършил в Харвард?

А ти какво си завършил, слънце? Библиотечния или АОНСУ?

Те каквито малоумници имаха вече ни ги пратиха! Остави ги хората си учат. Като посъберат нови, пак ще ни ги пратят.

Хамериканската мечта, на тях война не им трябва, там само от полудели и от наркотици имат по 100 жертви на ден!!!

Тамошният Евгени Дайнов се е развилнял, нашият засега му стиска само да се плюнчи във Фейса...

И аз да виждам по цял ден лакирани и зализани пишлегарчета, лигавещи се с телефоните си, незнаещи нищо с високомено отношение към света и аз ще превъртя..

Новата рашистка упорка: на запад живеят добре ,но са гейове.

ЖивяХА добре, и да, гейове са - повечето, според собствените им проучвания, за нищо на света не биха си жертвали живота за родината...

Не е масова стрелба а разчистване на сметки. Думнал е който трябва и се е гръмнал.

Айде на бас че е бел педерас-демократ

Новата рашистка упорка: на запад живеят добре ,но са гейове.

Виж от кои щати е. Там са предимно републиканци, членове на Ку Клукс клан.

Отчаян професор видял, че двойките не вършат работа и вече който не знае... На следващата седмица всички ще са отличници, със сигурност.

Кеф, такива новини оттам ме радват.

Кой знае с какво се е назобал...

Крейзи професор, крейзи президент, крейзи държава ...

САЩ са най-важният икономически,военен, културен и финансов партньор на България. Финансов в смисъл, че ние подпомагаме финансите на САЩ, Като купуваме несъществуващи изтребители и БТР.

Слаби студенти, кво да ги праиш?!?

Каубойски традиции и ценности. Като спре потока от китайци към краварника (по едно време 75% от професорите у сащ бяха китайци), целия краварник ще заприлича на Детройт, а чифудите ше се разбегат като хлебарки.

Що за маргинална деградирала сволач живее там.

човека си изпробва мерника на живо. Хаймирикански ценности - държавата на фалшивите усмивки,

Професора да не би да е от тъмнозелените американци, който е решил да малко да изравни резултата с белите кравари?

Ами професорът е достигнал до някои истини....направил е откритие и за това е грабнал оръжието !!!

На бас, че "професорът" е маймуна.

Важното е че камиона е с коледна украса и коледния дух се носи в цяла Америка.

Предполагам, поредният полуизкукуригал фен на Оранжевия Клоун? Бог да прости невинните жертви!

С 2 думи - бандитска държава!

И тоя е искал да убие 10 милиона тъмнозелени и 5 елена…

Умен професор знае че Америка е заплаха.

Краварски забавления :)

На времето четъх "конспирация" че било от антидепресанти де ги тъпкат с тях.... Чудя се дали е конспирация????