17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скрий се бе смешник продажен! Он че ми каже кога и къде да одим. Ковид нема и не е имало.

клозетниците им е път в живота да дават трибуна на лузери,дебили,курви и уроди.

-Докторе, а с кафе мога ли да си пия кафето? -Може. - Жалко, аз не пия кафе!

хапчето :)))

ДАНЪЧНИ, Здравни инспектори и МИтничари КРАДАТ ЕВТИНИЯ ток, и затова ТОКА ПОСКЪПВА.. Трябва да МАХНАТ всички КЛИМАТИЦИ в Данъчното, Здравната Инспекция и Митницата... Да им ЗАБРАНЯТ да ползват Климатик.. И сега, през месец август, да ги накарат да ходят НАВСЯКЪДЕ с ВЪЛНЕН кожух, ШАПКА и ШАЛ на врата... Да видим дали оня олигофрен- Кунчев, Здравния министър и Директорите на РЗИ, ще искат да носят и МАСКА ???

Трябва да МАХНАТ Здравния Министър, она Данъчен( Здравен) Инспектор- Кунчев и Директора на РЗИ в Сфия.. А после да им ЗАБРАНЯТ да се занимават със Здравеопазване в продължение на 5 години... и да им РАЗРЕШАТ само да ПРОДАВАТ чорапи като оня "" Митко с чорапите "" от Пловдив ( Митко , а НЕ Митьо).. И СЛЕД 6 месеца да ги попитат- ""ИСКАТ ли да носят МАСКИ , докато работят, продават чорапи"" ??

Тогава с чорап на главата ще ходиш, за да вървят продажбите.

Евала пиянка. До сега чаках мнението ти , хубаво е че вече можем да ходим на море.

Този е пълен идиот, същият кретен като кунчев

Абе, професор ли си, ама май не си, то от всичко разбираш, най вече от вземане на пари за терор на хората. От коя дупка излази, душо змийска продажна. За последните 12-14 години само едни плюнки се навъдиха, твари от разни дупки излазяха, и станаха управници и проводници на управниците. Затова и България е в такава безпътица - от такива гадатели-пророци, и от мизерни политици...

Много бързо бе!!!!!!!!!!!!!!!Кога го изкачихме,кога го превалихме???????Страшни сме!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Линч за тоя, още помним!!!

Леле баце тръгам веднага!

Стой да взема Лопедим...

Според статистическите данни за брой заразени обаче съвсем друго се вижда! За периода януари до средата на март месец сме имали между 2-11 хиляди случая. Като големият пък е бил към края на януари месец с 12 399 случая. Хей имахме ли мерки и прочие тогава? Въобще не помня от цялата работа какво беше тогава. Сега за Август месец започваме с около 2000 случая и в момента към 1000 случая. Та това ли е големият и лош пик?

ПАПИЛОМАТА,НИ РАЗРЕШАВА НА МОРЕ,А НИЕ-ПРОСТИТЕ ГАНЮВЦИ,НЕ СМЕ МУ БЛАГОДАРИЛИ!!! ДА ГО НАМЕРИМ,ДА МУ БЛАГОДАРИМ..ДО СПИРАЩИ ДЪХА МУ…БЛАГОДАРНОСТИ! ТРИБУНАЛ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!!

"Той прогнозира 45 дни стабилност на сценария Празни болници." Професоре, ако сте цитиран коректно, моля да ми обясните това да не е някое диферо-интгрално неравенство с Х неизвестни, което трябва първо да се диференцира и после да се приведе в канонична форма. И разбира се, всичко умесено добре с щипка трансцедентализъм...

Поредният завършил в Русия промивач на мозъци айде да се скрива, че вече ми се драйфа от него

витанов "Да припомня какво очаквах – да се прехвърлят 3000 нови случая на ден, но най-много да се стигне да 4500" 3000 не сме достигали.от февруари.

професор От БАН

ЗНАЕШ ЛИ,КАКВО Е-ПРОФЕСОР ОТ БАН? ТАМ СА СЕ СЪБРАЛИ-ПЪЛНИ НЕФЕЛНИЦИ,НЕСТАВАЩИ ЗА НИЩО,НЕЖЕЛАНИ-НИКЪДЕ..И СИ САМОРАЗДАВАТ-ТИТЛИ! ВЕГИТИРАТ НА ЗАПЛАТИ ПО:800-1200-ЛВ.!!! АКО СТАВАХА ЗА НЕЩО,ЩЯХА ДА:РАБОТЯТ,ПРЕПОДАВАТ…ДА ПОЛУЧАВАТ ПАРИ ОТ-ПАТЕНТИ!!!

Издирваме проскубан дърт брадясал пезевенг представящ се за провесор.

Само да не е корумпиран, защото друга става математиката - първо му казват какъв да е крайния резултат, и тогава изрича мрачните прогнози !!!

ГЕНО-ФОНДА,ИМА НУЖДА ОТ -СЕРИОЗНО ОБНОВЯВАНЕ!!! ТАКИВА,КАТО ТОВА НЕЩО…ВИДИМО СА ИЗЛИШНИ!!! А НА-ПЛАНИНА,МОЖЕ ЛИ,БЕ? ИЛИ ДА СИ СТОЯ В КЪЩИ? НИКОГА НЕ ДЪМ ПРЕДПОЛАГАЛ,ЧЕ ПОДОБНИ ТВАРИ-СЪЩЕСТВУВАТ,ЗАМЪРСЯВАТ-ПЛАНЕТАТА!!!

А през цялото време – от кулите-близнаци през птичия грип и ковида, та до войната в Украйна – агитаторите са едни и същи: същите медии, същите журналисти, същите техники и похвати. Дори, вероятно от немарливост, и дежурните инфлуенсъри понякога са същите – вижте телевизионния пророк, математика проф. Витанов – вижте неговия идеен възход от „Проблемите с COVID-19 ще настъпят след средата на август“ до „Войната ще продължи, а най-лошото тепърва предстои“ – заглавия, тиражирани от почти всички медии.

Професоре, къде се губите?! На море ли бяхте през последните 2 месеца? Вашите колеги-подлоги заработваха, а Вие си драпате макарите и не се показвате. Едвам преживяхме последната вълна. Добре, че бяха мерките. Добре, че бяха другите псевдо учени и доктори, които ни облъчваха, за да ни запазят живи! Тръгвам и аз към морето, че имам точно 45 дни и после яко ще се мре. А Вие: горе брадата- продължавайте да лъжете, мажете и плашите стадото и пари ще имате. Боклук мръсен!!!

Наздраве, професоре !

Колкото повече затихва ковида,толкова Копейкин няма шанс да влезе в парламента.

Предишни коментар разкрива, че няма затихване, а изчакване, за да почне наново терора. Затова е важно да гласуваме и как ще гласуваме, избираме бъдещето си. Фалит и поробване или нормален живот.

Витанов 19 август 2022 "Той прогнозира 45 дни стабилност на сценария Празни болници." радка аргирова 11 август 2022 "В края на месец септември, или през октомври се очакват адаптирани версии, които да се справят и с подвариантите на коронавируса." ангел кунчев: 27 юни 2022 "Все още щамът е Омикрон, макар че той е вече с няколко разновидности. Страхуваме се от нов щам наесен, който ще заобикаля имунитета" сербезова: 30 март 2022 "Животът след пандемията никога няма да бъде същият, връщането към нормалността е относително." "От поведението на всички нас зависи каква ще бъде статистиката, когато се събудим, за да не посрещнем Коледа и Нова година с нови мерки, например"

Вече бях 2 седмици от средата на Юли, върнах се и забравих, пак ми се ходи :) Няма никакъв ковид по морето, никой не ходеше никъде с маска. Тоя д ане си мисли,че ше го чакам да ми каже кога къде икак да ходя :) хахахахахах :)

Въй, въй, въй, въх! Пик ли бе да го опишеш!

Кой бил бил, то вече от средата на август застудява.

да няма кристална топка, с която да гадае? Точно след 45 дни са изборите. Всякакви съвпадения с действителни събития са СЛУЧАЙНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мога да се обзаложа,че това същото същество, водено само и единствено от самарянски чувства към човечеството рязко и методично ще увеличи обиколките по студиата да плаши всички онези ТЕЛЕсапиенс, които вярват само и единствено на СВЕТИ ТЕЛЕВИЗОР!

Тоя боклук още ли се изказва по тематика, която не му е спецаилност? Съмнявам се, че и от математика разбира на ниво над осми клас.

Витанов са самозадоволява, но този който му дава трибуна е същия

56

Абе.....къде е Зевзека да каже нещо умно. :)

Черен гологан не се губи.

Благодаря Ви професор Витанов, добре че ми казахте вие, аз само вас слушам и Вашите анализи, ако не сте вие никога няма да си позволя да отида на море, все пак вие сте върховното ковид светило в тази държава !

Специалист по физика, математика, медицина, вирусология, имунология, инфекционистика, статистика, военна експертиза, политология, предсказване на бъдещето срещу долари от фондация Рокфелер... С една дума витанов.

Ей много е прост нашия народ български умния човек им казва какво е положението а тия се чудят С каква по-гадна лексика да го обидят отвратителен народ сте да знаете гнусни прости зли затова сме на тоя Хал умен човек ми говори а вие плюете ли плюете като австралопитеци сте

Какво му е умното на този професор, след като работи с данни, за които е съмнително, че са верни? Той може да е най - великият математик, моите уважения, но ако базовите му данни са погрешни какви ще се крайните резултати?

Витанов не е математик!

Заслужава наградата мистър папилом.

Прав си! Този е умен само, ако го поставиш пред прости! За това и го разпознаваш като умен! Този индивид НЕ разбира от статисткика и прогнозиране! Този човек не знае нищо за моделиране на болести! Този човек може само да преподава математика до 8ми клас. Ако си си направил труда да му погледнеш "публикациите" ще видиш що за идиотии е писал и на база тези идиотии е взел степен! Този НЕ Я ЗАСЛУЖАВА! Този може да бъде разпознат като умен само от дебили! И го казвам като човек, който СЕ заимава с данни и обработката им, и СЕ занимава с прогнози, и чете за развлечение за моделиране на болести! Този две години твърдеше, че изпозлва "мощната теория синергия" за да прави моделите си! СИНЕРГИЯ не съществува в статистиката и обработката на данни! НЯМА ТАКОВА НЕЩО! После дтук таме спомена времеви ред! И той има точно това! НО епидемия не можеш да прогнозираш само с времеви ред! Има други математически модели, които се изпозлват! Ако този профан си беше направил труда за тези близо три години да прочете една книга по темата щеше да има много по-добри прогнози! Ама мързела мъчи, не мори! И накрая си помисли много добре преди да определяш кой е умен, и кой прост! Сега знаем, че ти си безнадежно прост!

Ти пък ще ми определяш на мен, я вземи по-добре ти иди, че като те гледам отдавна не си се къпал и приличаш на клошар, а сигурно и миришеш на скункс

Да му сера на гърба и да ми яде лайната

56

Да благодарим, от сърце на математикът проф. Николай Витанов, че ни разрешава да си живеем живота!

56

Забравих.... Също така, искам да благодаря на всички ваксинирани! Поради тяхната саможертва мога да отида на море!

Момент само да намеря едни 3 хил.лв и заминавам

витанката пак се изанка!

Тоя за нищо не става! Преди 3 седмици казваше,че ще има по 30 000 на ден и ще е мазало,сега кизведнъж сме били минали пика,нищо ,че едвам минахме 2 000 на ден...

Професоре! Иди си заври главата в свинско шкембе!

Кръгъл идиот, на живо, на снимка все е идиот, минал пикът моля ви се бе... ?- и още веднъж, какво да очаква човек от идиот!

А по математически изчисления и прогнози като отида на море каква мацка ще забия.? Полякина, чехкиня или някой насмукана рускиня или украинка? Очаквам прогнозите, че да знам заслужава ли си харча, или да остана да си пия на местна почва.

По моята интегрална формула ти се пада добре окосмена германка. А по-нататък изборът е твой!

Ще забиеш ти на баба ти хвърчилото. Такива курви като теб разнасяте всякакви болести мамка ви мръсна

Определенито за мъжка курва, която нормална жена не би пипнала.