Проф. Велислав Минеков: Знам кой пусна списъка на проектокабинета, верен е на 33%

Пуснат е от човек, който иска да се самопредложи и да си вдигне акциите, разкри министърът на културата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да се роди втори такъв иди.от и шарлатанин ,като лицето Минеков .А са го кръстили комунистите "Професор " Този е срам за културата в България и е готов за психиатрията !!

Списъкът го пусна малоумният носач на ковчези и абсолютно некадърна комунистическа ут.репка МИНЕТОВ ...

Другият помияр Хаджиговнев раздава правосъдие по Хоризонт, неизвестно като какъв е поканен от мисирката на смяна!

Четейки статията разбира че, този човек знае какво заравя котката.

Четейки цялата помия срещу Минеков, разбирам колко е важно той да остане министър. Явно добре си върши работата и има куража да го прави. Засегнал е много интереси май. За първи път имаме министър, който разбира от култура и културно наследство и е готов да се бори за тях. Нагледахме се на неадекватници, простаци и крадци в културата. Чистката трябва да е голяма.

Как така той стана министър, след като беше от протестиращите? Каква е врузката с Президента? Значи ли че президента организира протестите? Кой ще отговори на тези въпроси?

Много е добър, защото мята яйца по паметници на културата???

Няма ли да се намери някой разумен от другите партии, който да каже на ППодмяната че не са съгласни бандита Дамаджаната да бъде вътрешен министър. Ако той стане такъв, те се оттеглят от споразуманието за правителство. Ха да видим има ли такъв!

всичко знае, нагълтал се е със знания.

Но не за четене,а за тоалетна хартия.

Помните лу голите снимки на послеснитв страници на Труд и 24 часа. Много професионални бяха, оълна порнография. Това никога не е бил вестник.

Май ти липсват?

Този и Кацаров са най-некадърните в професиите си, но за ова пък най-завистливите.

Блъсков и неговите псевдожурналисти трябва да бъдат бити и ... Сещате се,нали?

Дотам се е докарал Блъсков. Да си мисли, че е журналист, и че може безплатно да ползва помещения и паркинг. Пълен деградат.

Блъсков е мазен далавераджии,мошеник,измамник и търгаши.

Тези от Отровното трио са лицемерни и безскрупулни мошеници. И най-вече гадният арменец Бабикян.

‘Журналистите’ на труд и пик, с речника на Блъсков и Недялков.

Просто престанете да го рекламирате тоя никаквец.Непознат и неизбрани от никого.

Е едно червено некадърниче, докопало се до пост. Нищо не свърши като министър, освен да подкопае още повече закъсалата ми култура

и като знаеш какво ще направиш ще спрете да крадете ли майка ви гнусна

Ти освен да хвърляш яйца и домати по символите на властта и да носиш ковчези и бесилки , за друго не ставаш ! А колкото до "Труд" не се заяждай , вола като рое , пръсътс му пада на врата! Нищо ненаказано няма на този свят!

Труд няма договор с Минеков. ФИРМА ЮЖЕН КРЪСТ , ИМА ДОГОВОР! За какво плаче Блъсков?

има договор с Труд след като иска да подкара Пик , какво да правиш , конкуренция :))

Абе, като ги гледам тия лешпери, ще търсим Баце със свещ. Така ми се чини.

Както е казано: "от трън,та на глог". Тези търгаши от протестите ви излъгаха че са алтернативата на Бойко. В сравнение с тях банкянският тиквеник ще ви изглежда като цвете.

Всеки ден ще купувам в.Труд, Трайков, ДГД

Новото правителство ще е типично левичарско-комунистическо-хомосексуално. Плачи народе, отново ще бъде предадена Майка България!

Дебилите си ги избраха. Нека се радват сега. Особено радостни ще бъдат с януарските сметки

ще го закъсате с атаката по медиите!!!

Не плаща цяла година Чака да го съдят Прави циркове Супер Излагация Кви свободни медии :))))) Терен на детска градина Нещо

Блъсков е измамник и педал,!

Труд е частна медия Офиси бол Хората ви казаха вън Не сте Шарли Ебдо А сте на Борисов кавалите Мисири

В медии и социални мрежи продължава да се разпространява лъжата, че "Труд" има неплатени наеми. Затова още веднъж публикуваме фактурите, с които бяха заплатени всички дължими наеми още през юли. https://trud.bg/%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B4-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D0%BC%D0%B8-%D1%84%D0%B0%D0%BA%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B8/

Наемът на "Труд" ще бъде опростен ако Блъсков се хване за палците.

В труд Загрижени за 122 място ли Лицери Къде бяхте 12 години В зайчарника ли Мишоци

Смърдел, никой не си е позволявал подобна репресия спрямо медия, при това в момента се води дело и няма влязла в сила присъда, та да нахлува полиция в сградата - ама вие мъгливочервените сте си такива - нападате мандри, грабите и това все в името на народа.

Чугун Мен ми прилича на нещо Предварително подготвено Ако тоя селянин с медията Няма 100 бона Да му дам Лъснаха ви гъзовете пак И на Нидялко и на Биков

До :)))))))))))))))))) Наемите са платени https://trud.bg/%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B4-%D0%BD%D1%8F%D0%BC%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D0%BC%D0%B8-%D1%84%D0%B0%D0%BA%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B8/ Води се дело за някакви разходи в първоначален период и няма влязла в сила присъда. Да ви еба червеномъгливата правда и свобода

Ще ви погледаме сеира още малко. Да питам - някакво значимо събитие да се случи в културния ни живмот, докато тоя го играеше министър???

ПРАВИТЕЛСТВОТО с министрите - протестъри!

А тоя дето щял да бъде министър на екологията, каза че ще национализира 370,000,000 дка земеделска земя на хората, и ще ги включи в горския фонд. Егати грабежа, спрете се овреме, розови фашисти.

На мафиоти и мутри, май?

И кво като знаеш.....

Блъсков е Труд

Леонардо ди Каприо

2 минуса ли се брои?

Алеко го е написал... ... Еле тази солунска митница — на сърцето ми е израснала, ваджията! Ех, че келепир, майка му мечка!… Да ще султанът да ни даде Македония, че да ти се изтърся аз тебе в Солун, ама догдето е нашата партия на власт, че да ти се курдисам аз тебе на митницата… Тука ли си, сама ли си!… Че да ги пипна аз ония ми ти търговци, две годинки да им обирам каймака — стига ми! Па сетне оттегли се на Охридското езеро, дигни си една вила, па си накриви калпака… Ето, туй се казва патриотизъм. Всичко друго е вятър!… Туй комитети, туй дружества, организация, пропаганда — всичко е болшаф! ... От тогава, до днес е едно и също, а и за бъдище !

Бай Ганьо може да изчезне. Не е Бог, нали?

Труд е българският Таймс и създаден през 1936 ,като наследник на вестник Работник единствен с 85 годишна история .Преживял е едноличната власт на цар Борис,Филов,Тристрания пакт ,Хитлер,,Сталин,Вълко Червенков,Георги Димитров и Тодор Живков и нито един от тях не се го затвори освен Фатмака,Минеков и слави Кучкаря - фейка от бабокяновия сайт!

Че то блица е по-добре за четене, ве, гламар!

Ти можеш ли да четеш бе дебил червен.

затворил в-к Труд сега?

всеки закупен брой на свободният Труд е пирон в ковчега на протестърско фатмашката чума!

Този е убиеца на великия Рангел Вълчанов,остви го като куче да умре от глад и студ и за благодарност му плячкоса имотите!

Бойко Борисов бил комунист навремето,ама Рашков,Радев и Минеков и Атанасов не са били комунисти!Те направо са се пръкнали от Политбюро и ДС!

Как пък ги опредери точно на 33%...

Комунистическия и професорски боклук измислен!

Един минет ми направи И повече не ме търси Оиеее оииее иеееее ИЕ

Само не разбрах ти пък в какво качество си толкова запознат с проекта за кабинет? Всички сте разследващи полицаи, май, нали другарю Минеков?

Е някой който командва полицейска акция срещу вестник, няма начин да не знае какво мисли новият премиер в сянка Рашков.

Съгласни ли сте, пичове? Вие можете да снимате

Нинова

Тоя малоучвик се бори с Дамаджаната за прост, по-прост, най-прост, министър на нещо си в България. Аман от бивши и настоящи ченгета и доносници, с тия червени боклуци ли ще правим промяната. Ако отговорът е да, тежко ни от промени...

Дамаджаната го пусна -комунистическото ченге дезинформатор и авторите на чекмеджетата

Кога най-после ще изблъскат в гъза гнусния мошеник, мутра и олигарх Блъсков.

Аз така правя, все пак петохуйник, като татко не мога да направя.

Чегърт! Чегърт! Чува се чегъртането на пилата по гербавите празни кратуни!

Аз пък се чудя защо толкова проф. Минеков се е вторачил в Петьо Блъсков? РаБирам, че искат да разкарат в. “Труд” от сградата, но Блъсков няма да се даде толкова лесно.

защото Сиренцето го създава Народът и това няма нищо общо с комсомолските тезиси на ококорените патерици на злото дошлите с измама и поголовен хейт и фалшификацията с машии хи-хи-хи ~~~○~~~ Вие не разбирате нещо. Богинята на Свободата, тройна хеката теа Рея, казва, че не признава изборите манипулирани с машини за легитимни. и не е важно колко хейтите ! НИЕ НЕ СМЕ ВИ ПРИЗНАЛИ ! и ще имате подкрепа колкото Приднестровската республика Вие нямате нито вътрешна, нито международна подкрепа. КАКВОТО И ДА НАПРАВИТЕ - НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИТЕ СВЕЩЕНАТА ПОЗИЦИЯ НА БОГИНЯТА НА СВОБОДАТА ВИЕ - НЕ СТЕ ЛЕГИТИМНИ ПРЕД ВЕЧНОСТТА https://www.youtube.com/watch?v=vbttZVTSJRU Богинята не се нуждае от вашия Благослов, а вие от нейния и ако не сте разбрали това при цена на хляба от 2 лева, ще го разберете при 4. Ако и тогава не го разберете, ще го разберете при 8. ~~~○~~~ Ние, безсмъртните хекати: Аз нереида нимфа Панопея Сиренцето и нереида Амфитрита, от личната свита на Свещена Богиня Рея - Малката Русалка и дриада нимфа Дафне и ореада нимфа Бритомартида, от личната свита на Свещена Богиня Бендида от Кендрейсея, Оопс, Màрица, Артемида на Олимп и деа Диана, Добрата Неотлъчно ден и нощ ви пазим! това: сутрин, обед и вечер, и преди заспиване

Някакви от някакъв вестник, се настанили в помещения на министерство, без договор! И не искат да се махат!

Те и едни червени боклуци се настаниха в едни министерства и в президенството и ще пада яко чегъртане…. пардон крадене.