Проф. Огнян Герджиков: Николай Василев би бил един великолепен премиер

Слави Трифонов има профил, който наподобява на този на Бойко Борисов, казва той

Обратно в новината

Коментари - Проф. Огнян Герджиков: Николай Василев би бил един великолепен премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мисля така.

е що тогава не беше премиер на царското правителство, а остави симеон да се гърчи нещастно цели 2 мандата

АБЕ , айде стига БЕ

Герджиков нямаше да е готов да направи нещата, които се искат от бушона премиер на това служебно правителство. Той прави компромиси но все пак е юрист. Ясно му е че машинното гласуване е една безсмислица. Ясно му е и че уволненията са безсмислени особенно на хора които вършат работа. Просто малко късно си отваря устата ... тежи му на съвеста безобразието което се е развихрило ... така го разбирам това интервю като гръм от ясно небе.

Отдавна ни е ясно, че си трол. Отдавна ни е ясно, че си комплексирано селянче с психически проблеми.

Щеше! Да бъде чудесен премиер. Ама разбрала свиня от бистра вода, че и работата на бай Ганьо. дето ръмжи като пес и сам не знае за какво ръмжи. Сам реже клоните на които седи. Сетне се оплаква като се изтърси на земята. Циганска работа! Въпреки, че е българска.

ми се струва честен, но много доверчив човек. Ето една случка от неговият живот: НДСВ са вече в първа политическа сила, но г-н Герджиков все още не е председател на народното събрание. И той (г-н Герджиков) дава интервю на журналистка от тогавашното предаване на Сашо Диков в "Канал 3". Герджиков си отговори с "да" на въпросът "Бил ли е синдик?" и след това отговори на всички последващи въпроси касаещи житието и битието на синдиците. Как са си определяли заплатата. Как са били назначавани. Какви приоми са използвали и тн. Гледах и не можеш да повярвам - всичко което се носеше като слухове сред народа господинът го потвърди. На следващият ден (в предаването си) Сашо Диков (в неговият небрежен стил) изпънал се на един диван разказваше как след излъчването на интервюто дошли едни любезни и срамежливи (толкова любезни, че носели оръжие и толкова срамежливи, че носели маски) момчета от тогавашните ГДБОП, иззели всички материали свържани с интервюто и вежливо си тръгнали. Та, така г-н Герджиков е много честен и наивен човек.

е най-големия простак между журналистите и не само между тях. Не случайно покойната Бригита Чолакова го гонеше безцеремонно от студиото си. Едвам изтърпяваше простащината му. А тя беше германка и голяма професионалистка в телевизията. От много високо ниво тв водеща Аз отначало смятах, че е българка. Такъв чист български говореше, а тя е дошла в бегето доста късно, в зряла възраст.

Може да е простак, но не е анонимен драскач на този, който му плаща по цял ден да олигавя всеки, който му пречи.

Смятах ви за умен човек. Не се излагайте, като сипете суперлативи за този. Трябва да ви е ясно, че има хора, които знаят от първа ръка какво представлява този. Стига сте го величали. Така ги величаеха, като дойдоха от Лондон, а те са били някакви най обикновени експертчета в някои банки. То не е достатъчно да знаеш само английски и нищо друго. Вършеха глупости по министерствата и дрънкаха, че носели политическа отговорност. Искам да я видя тази политическа отговорност, разписана в някой закон, например в преходните и заключителни разпоредби - какво представлява и как точно се носи.

Първо, защо се опитват всячески да ми внушат че ИТН може да прокaра правителство на малцинството. НЕ - Хари Потър никога нямаше да стане премиер просто защото няма да получи подкрепата на останалите партии ! Не ми е ясно защо постоянно рекламират този боклук който продаде БТК без пари ? Сега остава и Крадливия старец - царя да изпълзи от дупката си, и да почне да ми пее какво сме загубили, с насълзени от алчност очи, гледащи към държавни имоти които никога не са били негови ! Тоя василев, предлагам да съберем по 2 лева и да му купим еднопосочен билет за космически торист и да помогнем на ИТН да реализира популиските изказвания на вожда си. После с удоволствие ще гледаме звездите и ще чакаме при обратния път този смешник да остави ярка метеорна диря !

Ти вече не си Обект на Уважение за мен !

800 те дни отдавна минаха , стой си в боклука , там ти е мястото , професор по крадене .

Н. Василев е ЕКСПЕРТ. Но визията му за развитие на България е УЛТРА ДЯСНА. И, за изненада за ДЕСЕН човек, е ВЪРЛ ФЕН на ПЛОСКИЯ ДАНЪК. Н. Василев е за 100 % ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ. Приватизира ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ БАНКИ. САЛ ББР му боде очите. Целта на Н.Василев е БАЛАНСИРАН бюджет - без ДЕФИЦИТИ / ДЪЛГОВЕ. Лошо няма. Но сега ли е моментът?! 70% от материала живее ПОД ЛИНИЯТА на БЕДНОСТ или на ПРАГА на ИЗКЛЮЧВАНЕТО. Материалът не би издържал на галопиращите цени на вода, ток, газ, храна и услуги ПРИ НИСКИТЕ ДОХОДИ. ... Бюджетът или хората?! Въпрос на приоритети. Заради бюджета/ дефицита / еврозоната Дянков обезкърви всички държавни дружества и открадна 2 МЛРД. ЛВ. от ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ на материала. Н. Василев също драпа за еврозоната...

Как да не са за приватизация. Теглят едни 200-300 милиона, често без покритие, след това имат власт и възможности да срутят банката и тука има, тука нема, всяко чудо за три дни и банката я няма, но с милиончетата могат да се построят десетки хотелчета на ползу джобу. Крадлива пасмина сме...И глуповат, вече и неграмотен електорат....

Кое му е десното на Ники - експерта. Щял да дигне пенсиите с 35 процента? Щял да вдигне заплатите и едновремено с това да направи балансиран бюджет. Тая далавера нема как да я постигнат в развити европейски страни пък у нас "шъ". Или възрастта за пенсиониране следва да стане 85 години или да пада яко печатане из ЕУ-то.

Естествено е царските лакеи да се подкрепят!

Като Гледам как се разви случаят с Николай Василев и слави. И поради факта, че Герджиков беше служебен премиер на Румен Радев, стигам до извода, че този който е издигнал Румен Радев за президент, той е издигнал Николай Василев, Герджиков и партията на Слави. Въпроса е кой е той?

А добро утро! Това е вярно. Зад тези хора седи кръг от икономически интереси. Дори да чуеш имена - те няма да ти говорят нищо, защото тези хора са умни и се пазят. Мога да ти дам едно публично име - Гергов. Той не е най-важният. Зад ГЕРБ има други, които. ДПС е важно, защото балансира и винаги взима своето - държи картата на етническия мир. То е като при македонците да минат без албанците. Не става…не е въпрос дали ни харесва или не…

Професор по крадене .Манаф мръсен.

И ти ли бе Бруте? НикитУ Василев, направи много за съсипването на България, включително и на железницата ни.

Тъпанар никой не те пита

Айдее, и тоя "експерт" изпълзя от дограмата.

Да обясниш на водещия си офицер че "crawled out of the woodwork" е непреводим идиом. Опорките трябва да се пишат директно на български, иначе много ви личи и се излагате.

от "професори" с ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ,като въпросниЯт от ФОТОТО!!!Би ТРеБВАЛО да се "измислят" нЕкакви ПРАВИЛА ли,ТЕСТОВЕ ли и ако нЕкои от ВЪПРОСНИТЕ "професори" не успеЙ да ПОКРИЕ СЪВРЕМЕННА ФОРМА на ИТЕЛеГеНТНОСТ да преминава в графа "ПОЧЕТНИ"(тоест ОДЪРТЕЛИ) без право на "ХОНОРАР!!!!БеГАМЕ от ТОТАЛИТАРИЗаМа а нЕкакви иЗКУФЕЛИ бабки и дЕдовци,с нЕкакви БИВШИ РАЗРАБОТКИ и АРХАИЧНИ "титли" се уТРЕПВАТ ДА СЕ ФУКАТ ПО ЕКРАНИТЕ!!!ВЕЧЕ ВЗЕ ДА уМРЪЗВА!!!ПУСКАЙТЕ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА и ПРОСТОТИЯТА,че ДАНО СЕ ОСВЕСТИ народеца,че сме вече на РЪБА на ПРОПАСТТА!!!

В българската традиция винаги е имало длъжност"Царски гъзолизец".В момента е борба за N1...

Никой не коментира, мажоритарния вот и дистанционното гласуване, а то присъстваше в обявените приоритети от Трифонов!? Може да ги приемат и хайде пак на избори. Тогава БСП ще изчезне окончателно.

За теб и мафията около царя, да сигурно!

Я се скрии някъде бе.

Отвратителен е този чичак-проститутка.

ха,ха ,ха нещастник

Като гледам слави неможе една дума да каже сам, единствено което може е да чете от камерата. Всичко ми прилича на един български филм Двойникът, само че тук главния герой е друг. Христо Иванов и той е доста неграмотен, хубаво е че масата не го разбира това.

Налазиха пак старите царедворци. Айде сус бе ,ибрикчии депесарски . Крадохте, оядохте се , още ли , бе . Едвам ви разкарахме , вие като змии изпълзявате. Където и да се обърне човек все изкачат стари муцуни от прехода . Новите лица ?!? Старите са си , ама поогладнели .

И в какво ще превалурира дълага ни, във виетнамски донгове ли ?

И този ли изпълзя отнякъде - вярно се върнахме 10 години назад

Професор Герджиков е един умен и здравомислещ човек. Николай Василев беше наистина достоен за поста на премиер. Той убедително показа на вчерашната пресконференция, че има капацитет, опит и нюх да проведе успешно прехода. За очудване е само защо се е доверил на толкова прости и некултурни хора, за каквито се демонстрираха водачите на ИТН.

Общественото мнение е на обратната страна.

Не беше ли този "капацитет" човекът, който "загуби" над 500 хиляди подписа за референдум? Как досега не се намери някой да му потърси отговорност.

Сус бе!

Герджиков намали сините хапчета че говориш глупости, ние помним всичко от царя до служения ти кабинет

боклуците се събират

Жалко, че иначе достоен човек като професора се прави, че не е разбира. Не е въпросът точния състав на предложеното правителство, а начинът, по който то се предлага. Седи Слави в бункера си, събужда се един ден и ни уведомява, предлагам еди кой си. Ок, но то имаш само 65 депутати, не можеш с такъв ултимативен тон да очакваш подкрепа. Аз съм убеден, че и неговите депутати разбраха от фейсбук, като нас. И каква партия е това, каква демокрация има тук и така ли смята да управлява? Единия командваше от джипката, другия от фейсбук, каква е разликата?

ГГерджиков, остаряваш.

Проф. Огнян Герджиков: Николай Василев би бил един великолепен премиер - с такива професори е чудно, че още е има България !!!

Плагиат на детски приказки

А Дуган ще е един прекрасен кукловод !

но отдавна се орезили и сега не е за премиер,а би бил чудесен разследван за укриване на доходи и данъци,че всички фирми са му на загуби,жив да го ужалиш!

Николай Василев като министър на държавната администрация сключи договор със Сиела за 8 години на 3 пъти по-висока цена от тази на конкурента Апис ! Това силно мирише на корупция !

Перфектен да съсипе държавата ни.

Е ебати наглия крадец!!!

Тоя вече не става и за преподавател в СУ!!Напълно е изкукал!!!!!!!И за какво го търсят още журналистите? Не разбраха ли ,че отдавна е въздух под налягане!!!Главата му е пълна с мухи!!!

Дебелокожото е болестно състояние.

Господинът Герджиков го уважаваме, но за съжаление тук не може да се съгласим с него. Особено ако сме учили икономика, макар и не в Харвард.

Чудесен служебен кабинет, великолепен премиер, достоен президент....

Магаре да бяхме вързали за премиер, България пак щеше да влезе в ЕС и НАТО. Просто Костов направи каквото трябва, да мразят го но той направи каквото трябва за да имате какво да папкате сега. Единственото което НДСВ направи бе да върне комунягите на бял кон. Айде у лево!

Костов направи много за някои хора. Още си спомням как камионите на Шабан минаваха границата с 60 км/ч без да спират за проверка по негово време.

Не, не бъркам. Точно при Костов беше. Кучетата надушваха камионите от 500 метра, толкова фрашкани до горе бяха.

Трифонов-Чалгаря, бил копие на Боко Тиквата ! А нещо ново защо не ни каза Герджиков?

Е какво да каже Герджиков,нали и той е от бившата банда НДСВ. Плямпало,нищоправец и нагаждач когато се разпределя баницата,гарван на гарвана око не вади.

AAAaa, гарван гарвану око не вади. Еле пък масонски зидари каквито са и двамата.