Проф. Николай Витанов получавал заплахи за убийство

Математикът прогнозира, че нов пик на четвъртата вълна на коронавируса се очаква през октомври

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога ще ни досаждате с тоя дебил ?!

Клоун, жаден за внимание

утре е вторник!!!!   очквайте АДЪТ слиза на земята   милиони КОВИДИ 19,20,21,22, ....222   идват и Витанката ги води....   Господ винаги е бил много щедър към уродите!

Този олигофрен няма за какво да му посягат, вече само ваксинираните му вярват.

И какво ще загуби светът,AКО ТОВА ЧОВЕКОПОДОБНО УМРЕ??? СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА САТАНИТЕ!!! СМЪРТ...НИЩО ПО-МАЛКО!!!

Изключително противно-ЧОВЕКОПОДОБНИ!! ПРИРОДАТА ,НЕСЛУЧАЙНО ГО Е БЕЛЯЗАЛА...КРИВОГЛЕД,ПРОТИВЕН С ГРОЗНА БЕМКА...ПАЗЕТЕ СЕ!!! СМЪРТ ЗА ИЗРОДИТЕ!!!

Определено не мисля, че някой реално се е засилил да убива Витанов, но все пак такива писания по форумите не са правилни. От друга страна, няма ли нов щаб с нови "гении", които да правят прогнозите? Аз лично не съм чела дори и една такава прогноза, освен тези на Витанов. Не стига, чечовекът ги прави на доброволни начала, ами за благодарност получава и заплахи.

Като е толкове гениален, заще не е пресметнал, че ще го заплашват. Страшен тъпак!

Не вярвам някой изобщо да се занимава с този индивид

Вие оставете какви заплахи е получавал, дайте да видим какво получава за яростната защита на ваксините!

Къде намериха тия гадни придворни математици - проскубани козела. Да ги трепят наистина ще е най-добре!

Ако има толкова много заболели ,но не регистрирани,тогава трябва доста да се е повишил стадния имунитет?!

Ами, крайно време беше. На зла круша зъл прът!!!

Зплашват те, защото си продажен боклук! Съветвам те да започнеш да прогнозираш неща за които имаш реални данни. Като цната на тока, например...

Тоя еее толкова гадно противен... И тая дума хейтъри като ми я заповтаря по 100 пъти навсякъде.. Айде изчезвай тогава от медиите и телевизиите бе г.ъз смот.ан..какво повтарял само как те заплашвали и повече няма да казваш нищо като обидена мома и нон стоп ми висиш по студиата??? Ми отказвай като те канят, К.алъф

АЗ , МАЙ , НЕ СЪМ ЧУВАЛ ЗА ВКУСНО - ПРОТИВЕН ! ЩОМ ИСТИНАТА ТЕ ДРАЗНИ , Ф А Щ А Й ГОРАТА !

Всеки тъпанар получава заплахи за убийство.

По скоро болшинството тъпанари мразят умните и прозорливи хора! Като гледам тука бъка от "професори" по математика и медицина!

Троловете са доказани терористи. А някои от шараните които им се връзват не ги слушат главите. Въпрос на време е да прибегнат и до физическа агресия.

антиваксърската простотия е НЕПОБЕДИМА! Срещу нея образованите, интелигентните, културните....НЯМАТ ШАНС! Ето защо ще ни управлява ЧАЛГАТА и ПОСРЕДСТВЕНОСТТА...

КАТРАН ТИ ЛИ СИ?

КАЖИ СИ САМО ИМЕТО И ГОТОВО , СТРАХЛИВЕЦ !

Кифла смешна! Този БАНски калкулатор си търси известност. Палячо! Сега чакаме да "изтекат" и негови голи снимки (лесно ако спре да ходи с двете тениски, които носи навсякъде).

ТЪП - ПАК , ТОЙ СИ Е , ИЗВЕСТЕН , АМИ ТИ ?

Аз не съм известен. Не съм хрантутник на БАН, работя си честно и не нося една и съща тениска навсякъде. Дипломата ми е от някаква си ВАК. Не мога да се сравнявам с великия физик и фен на Hamerfall.

Този не трябва да го убиват, а да го размажат и да прекара живота си в инвалидна количка тикана от друг.

Скоро ще ви поздрави

Ако можеше да щракна с пръсти и да пукне тоя боклук…

СВИЙ СИ ПОКАЗЛЕЦА И БЕЗИМЕНИЯ , И СИ ПОЛУЧАВАШ ... КАКВОТО ОБИЧАШ !

Витанов и Борисов са най -поръчваните субекти в държавата.

ВЕРНО , ЗАШОТО СА Ч О В Е Ц И С ГОЛЯМО "Ч" , за РАЗЛИКА ОТ НЕКОИ !

Само прости, необразовани, тъпи кретени могат да пишат такива глупости за човека. Правилно по-надолу един човек е написал за плюващите- "долно,гадно,агресивно българско стадо говеда,неправилно самонарекло се народ"!

Ето аз съм образован, работещ в сфера, в която математиката е едно пт условията за работа и казвам - този е продажен глупак, дето вече година и половина представя елементарни сметки за моделиране, при това неверни и с малко на брой (1-2) променящи се параметъра. А и всички го наричат математик, ама доколкото знам е по-скоро слаб физик.

до сега ВСИЧКИ негови ПРОГНОЗИ се сбъднаха... Неуспели математици и всякакви могат само да му дишат прахта...

ПО СКОРО СИ Ф СФЕРАТА НА "ТУКА ИМА, ТУКА НЕМА " ! ТРАМВАЯ Е ПО ГОЛЕМ МАТЕМАТ ОТ ТЕБ !ТРАК,ТРАК,ТРАК!

ЕДИН ПРАВИЛЕН КОМЕТАР , ЗА РАЗЛИКА ОТ ПОСЛЕДНИТЕ 10-ТИНА ТЪПОТИИ !

Този човек е психопат с тежък нарцисизъм и поведение характерно за мазохистичния спектър. В участията си в ТВ предавания винаги кокетничи, глези се, позира суетно и се вживява в роля. Изпитва удоволствие от това да бъде мразен, защото това го кара да се чувства значим. Вероятно има подсъзнателна склонност към перверзии и тайни фантазии за хомносексуална връзка, в която да бъде пасивната страна.

Пазете се да не ви чипират и да не ви управляват през 5G от дълбокия космос! Много е опасно :)

Мен ме чипираха през тромпета. Бяха две вакси

Не нервна педеруга ми се виждаш. Днес не те ли опънаха ?

Хахаха не бе професорче ти си новият Къци в научните среди. Шегаджия:)))

вижда се че искате да правите трафик с грозната мутра на “професора” ама кажете и за 500 000 лева заплата на шефа на Лозенец за 2020 тоя не е бил на първа линия, направо вирусите с голи ръце е ловил

идиот търсещ пари и внимание, ма кой си ти дето ни заплашваш ежедневно ... сам си ги измисляд ..... нукад .....

Няма как да се прогнозират тези процеси в България, без да се вземт предвид множеството субективни фактори. В България вероятно има много повече хора с изграден имунитет, отколкото са в официалната статистика (официално преболедували и ваксинирани). Това е така по няколко причини: 1. Тестовете в почти всички случаи са платени и хората съзнателно избягват да се тестват без да имат наистина основателна причина - например, за да пътуват. 2. Много хора със симптоми избягват да се тестват, защото това би навредило на трудовите им ангажименти и дейност. 3. Колкото и да е трагична българскта здравна система, няма начин да има свръхсмъртност от 35,000 човека за последните 12 месеца и в същото време официално от Ковид да са починали само 20,000. 4. Тезата, че в България смъртността е над 4% при положение, че в целия остнал свят е около 2% е напълно погрешна и тези резултати се дължат на неадекватното тестване. От горните четири точки може да се направи извод, че в България има поне 1.5 милиона, които са били заразени, а не само 477,000 - както сочи официалната статистика. Като се добасят и близо 1.5 милиона с поне една доза ваксина, излиза, че около 50% от пълнолетното население има изграден имунитет. В тези условия, няма как да има пик на заболеваемостта, какъвто имаше през ноември 2020.

Дрън, дрън :)

Математикът проф. Николай Витанов е получава заплахи за убийство. Това сподели самият той пред bTV, като обясни, че не е подавал сигнали в полицията. Професоре, не че ти признавам професурата, ама на умряло куче никой не вади нож! А ти си мъртъв за социума ни! Нагласените ти математически анализи и прогнози могат да въздействат само на дедоучили второкласници! Всеки нормален българин, учил раздел "Част, дял, процент" е наясно, че единствената полза от твоите брътвежи е само и единствено за теб. Но това е, докато по-голямата част от обществото ви вярва. С всеки изминал ден все повече хора се убеждават в ЛЪЖАТА КОВИД!!!! Има такава болест. Умират от нея хора, но нито е яростна заплаха, нито ледените пързалки станаха морги, нито свършиха чувалите за трупове, нито колони военни камиони не изнасяха труповете извън градовете... Всички ще си получите заслуженото, "професоре"! Най-малкото Господ ще ви накаже, че много хора от страх си мряха и от нелекуване на болестите си, благодарение на вашите неадекватни мерки, локдауни и спиране на плановите операции!

Джаф, джаф :)

им се привърши речникът от думи. Започнаха да изполват изразните средства на други бозайници. Засега само писмено.

ДА ПИТА МУТАФЧИЙСКИ СЪБУЖДАН ОТ МУТРИТЕ В ТРИ ПРЕЗ НОЩТА ДА ГО ПИТАТ ЩО ЗАТВАРЯ ДЪРЖАВАТА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ТУЛУПА Я ЗАТВОРИ

Да, и той жертва! Милото беззащитно човече

Когато плаши до смърт хората - не рева витанов! Всяването на страх води до производство на хормона на стреса - Кортизол, който води до спад на имунната система. "Изследването на „Оксфорд“ показа, че хората, които преживяват стрес, са три пъти по-податливи на вируса, а по думи и на бившия "здравен" министър костадин ангелов: "когато всеки е в състояние на стрес, се понижава имунната система, а това не е подходящо за хората и излага в опасност живота и здравето на българските граждани".

Няма да се плашите :)

Че го мразят - мразят го. Че го псуват, задето се изказва с авторитет на директора на института Пастьор - псуват го. Но, да искат да убият този смешник, това не мога да го повярвам.

абе тоя защо не направи една статистика колко пари влизат в общинския бюджет за справяне на епидемията и колко ще се натрупа до края на годината от бездействието например на Фандъка. Държaвнитe и oбщинcки oргaни cъздaвaт нeoбхoдимитe уcлoвия зa изпълнeниe нa мeркитe пo чл. 47 - . Cрeдcтвaтa зa тoвa ce ocигурявaт oт държaвния бюджeт”.държавната и общината е задължена по закон да предоставя защитни средства за своите граждани.КЪДЕ СА?Да сте видяли някой да пръска около смърдящите казани,подлези адски транспорт да ви раздават маски.Пълна абдикация на държавата от проблема караща хората да не вярват в този вирус и създаване от това паника за влизане в глобалния експеримент с ваксините.А брадат козел кажи и сметни колко средства Фандъка спести от неусигорояване на защитни средства на населението и спестени разходи по дезинфекция на общински места за да се сбъднат прогнозите ти.

Кой ще си цапа ръцето с това Ако ! Господи това нищожество Тиквено , играе на пари !

Чета симптомите описани от професора и ми прави впечатление, че почти напълно съвпадат със симптомите при диагностицирането на шизофреидна параноя. Така че за болните или добро или нищо, а това означава нищо.

Този нали каза в началото на август, че пика ще е в средата на септември и че щяло даим оптимистичен вариант 3000 на ден , песиместичен 5000 на ден. сега сме 20 сптември и тези стойности не бяха стигнати и този се изметна като бръснарски каиш.

Заразените са 3 ПЪТИ по малко Витанов витанов Дърт козел

Ку ку-то Витанов!

При отменени закони(ВЕЧЕ ГОДИНА И ПОЛОВИНА), ИМАМЕ ПРАВО НА ПРЕСЛЕДВАНЕ,ГРАЖДАНСКИ АРЕСТИ И НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА ТЕРОРИСТИТЕ!!! САМИ НЯМА ДА СЕ СПРАТ!!!

Не знаем дали си "най-заплашваният", но със сигурност си най-тъпият от глупаците на "щаба".

Моите сътрудници, вика, четат коментарите под статиите ми и интервютата ми... Ами твоите сътрудници да ти предат, че си един обикновиен лизач, подлога и асоциален тип. Цяло чудо е, че продължават да ти дават трибуна, а от друга страна е и доказателство за вредносттана измекярския "щаб" на банкянската тъпа мутра! Защо трябваше миналата година да затваряте цял град за месец?! Защо бяха тия идиотски пунктове, забрана за придвижване и прочие??! Днес имаме 5 пъти повече болни от миналата година! И? Какъв е резултата от вашите "мерки"?! 36хил починали в стрес и самота! Идиоти сте, николайчо, пълни герберски идиоти! Гнусни хора без морал! Особено ти! А дано ти го прочетат това!

Като чета коментарите и за пореден път се убеждавам колко просто, долно, гадно и агресивно е българското стадо говеда, неправилно самонарекло се народ.

Като чета коментари на чуждопоклонници ми е тъжно, че сред българите се намират такива същества. Ти, от кое стадо си? А майка ти и рода ти, не усещаш ли че плюеш и върху тях? Пиши поне на латиница, че да се разбира породата ти!

на съседен фермер, ама не си признава.

най-верният и...естествено най-тъжният... Защото ОПРАВИЯ с ПРОСТОТИЯТА НЯМА! 80% чалгари, необразовани, некултурни, невъзпитани,нетолерантни и т.н.....е как да се справиш срещу тях... Те са НЕПОБЕДИМИ...Те ще управляват България...какви избори, какви нови проекти... 80% -останалите сме техни заложници... Конкретно-те са против мерките, против маските, против ваксините...И най-страшиното-измислиха законопроект ПРОТИВ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОСТ за ВАКСИНАЦИЯ... И ебола да дойде, и чума и холера....ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ НЕ БИВА ДА ИМА! Стигнахме дъното....

За кого е опасен този вирус? За пенсионната система? НЕ! За застаряващите нации, където на един работещ се падат по двама пенсионери? НЕ! За ваксинираните? НЕ! Ами за кого тогава?!?

Тя природата го е наказала достатъчно,няма нужда от човешка намеса!!! Иначе, ТЕРОРИСТИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ....КОНФИСКАЦИЯ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ!!! СМЪРТ ЗА ИЗРОДИТЕ!!!

И тоя, и другите подобни “професори” лаладжии с нищо не се различават от кифлите, които си постват голите задници в Инстаграм за да събират “лайкове”. Нарцисизъм и жажда за евтина слава. Кой го беше чувал този “математик” преди пандемията и какво ще остави след себе си? Може би някой ден на надгробната му плоча ще пише: “Създаваше масова психоза и плашеше хората с вълни и пикове”?

нищо няма да пише... Добре че хората бързо забравяме лошото!

Чл. 108а. (Нов - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.05.2011 г., доп. - ДВ, бр. 74 от 2015 г., изм. - ДВ, бр. 101 от 2017 г.) Който с цел да създаде смут и страх в населението или да заплаши, или да принуди орган на властта, представител на обществеността или представител на чужда държава или на международна организация да извърши или да пропусне нещо, извърши престъпление по чл. 115, чл. 128, чл. 142, чл. 142а, ал. 3, т. 2, чл. 143, чл. 143а, чл. 144, ал. 2, чл. 170, ал. 3, чл. 216, ал. 1 и 5, чл. 319б - 319г, чл. 326, чл. 330, чл. 333, чл. 334, чл. 336а, чл. 337, чл. 339, чл. 340, чл. 341а, чл. 341б, чл. 341в, чл. 344, чл. 347, ал. 1, чл. 348, чл. 349, чл. 350, чл. 352, ал. 1, 2 и 3, чл. 354, чл. 356е, чл. 356з, чл. 356к, чл. 356л и чл. 356м, се наказва за тероризъм с лишаване от свобода от пет до петнадесет години, а когато е причинена смърт - с лишаване от свобода от петнадесет до тридесет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Излез кажи ——> Сбърках Прогнозите не са ми верни НЕ Имало скрита заболеваемост Плашили го с убийство Достойнство и герберастия Няма как Плъх

Добре де, разбрахме вече. Благодарим!

колко пъти и на мен ми се е искало...!

щяха да го гърмят, да го горят, да го дерат, да го пуцат... Вече 10-та Коледа му се разминава...

И аз получавам всеки ден!... факсове от космоса...