17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е за кога импийчмънт другари?

И защо трябва да има импийчмънт при положение , че рубленчо сдава другия месец ?

Всички заедно да изчегъртаме Резидента-Фигурант Мунчо Естонски на 14.11. и България да диша свободно!

Какъв импичмънт бе смотани герберчета. Бате ви Бойко скоро ще духа супата в карирани дрешки. Да я духате и вие, скоро.

Половин година без имунитет и кОр тролче , я виж какво ще стане с рубленчо като му падне имунитета другия месец :)

Бойчо го е страх са изправи директно срещу Радев

Сега имаме прост лизач на цигански путки, като Мунчо

Знаел, не знаел - факт - нарушил е коанституцията, да си понася отговорността. Като блъснеш някого, някой пита ли дали си го блъснал нарочно или без да искаш - не, носиш отговорност.

Да не говорим, че назначаването на този Кирил Петков не е портивоконституционно, а клетва на Кирил Петков е противоконституционна - ако е така. Поне можеха да си дефинират точно нещата.

Ще има опит за втори мандат. Успешен!

Толкова си можете ;)

Толкова ниско сме паднали ,че спорим дали трябва да се спазват законите и най върховния закон-конституцията.Без значение за кого става въпрос.

Какво е нарушено? Конституцията ли.....? Има ли управляващи ,които да не са я мачкали и нарушавали? Нещо да отговорят за безплатното образование, за безплатното здравеопазване, за социалната държава и равенството пред Закона, за свободата на словото, за....... Как не ги е срам!

Който може да чете е често с предимство! Ти чела ли си Конституцията ? НЕ. И това е видно от километри. Както и комунистическото ти родово дърво. Конституцията не е бакалски тефтер - там не пише кое е безплатно и колко струва шкембето, ако си поръчаш две бири. Конституцията драга ми Цоцолано регулира взаимоотношенията Държава - Институции - Гражданин и дефинира изконни права и задължения, както и взаимопоставеността и сферите на действие на видовете власти и условията при които те могат да бъдат упражнявани или отхвърлени. Там и дума няма за това дали аспирина ти струва 1 или 100 лева, или колко таблетки алка селцер да вземеш ако си се напукал като бордюр вчера. Ама ти няма как да го смелиш това

В нито една цивилизована държава всеки идиот не може да се кандидатира за държавен глава, както е у нас. Трябва да се въведе ценз, по образование, обща култура, политическа култура, международни отношения, икономика, право, знание на чужди езици, харизма и не на последно място медицински и психиатричен тест. Партийте трябва да излъчат свой кандидати, не някакви инициативни башибозушки комитети от роднини и приятели. Кандидатите да минават през конкурс, който да избира примерно няколко души, които да отиват на избори и народа да прецени кой е най подходящия.

Отдавна трябваше да изгоним от президентдтвото този илитерат, нарцисист, предател и метежник, разединител на народа и рушител на българската държава. Кандидатите за президенти трябва да са интелигентни хора, с опит в политиката, дипломацията, правото, икономиката, финансите и с богата обща култура, каквите между сегашните кандидат президенти няма. Не можем да си играем на демокрация в управлението на българската държава и да допускаме лумпени да се кандидатират за държавни глави и за депутати.

При импийчмънта ще вдим кой депутати зачитат Конституцията.

В Америка започнеш ли да говориш истината решават да те импичнат. Подобно е и у нас.

Трябва да съдят всеки който си позволи престъплението клевета, че Радев е знаел! Той като нищо Кирил Петков не е знаел тогава, а може би дори сега. Радев дори да допуснем, че е знаел, тези изредили се с обвиненията, няма как да го знаят и докажат. Така че Анастас Герджиков, Лозан Панов, Марешки, Каракачанов, Бойко и кой ли не още, да си отиват на съд. А прокуратурата си я знаем. Тя пропусна дори убийство, пък било и по непредпазливост на собстве син от Московски, с моторна шейна. Да го съдеха поне на условна присъда. Тук може Кирил Петков да получи мъмрене, че не е внимавал. ;) А сме виждали тонове престъпления на управляващи. Например всяка здравна заповед за незаконно решената извънредна епидемична обстановка. Или където докараха почти 40 хиляди повече умрели в България. Но това да умрат почти 40 хиляди (от идиотизма), не е интересно за прокуратурата.

е точно тия са на квоти нещо бъркаш или лъжеш пропагандно просто са хора с кариера. доказали се има такива с квотата на президента те що са гласували. че е нарушил Консъитуцията

Къде видя той да е нарушил конституцията? Отговорността е индивидуална. Колективна е безотговорността. ;) По закон всеки е виновен за свои действия и бездействия. Решението на КС никъде не вменена вина на Радев! Дори не съм напълно убеден, че е доказано, че този Кирил Петков е бил канадски гражданин. Въпроса е дали се е самоиздал с някой документ пред тях. Ако както бе представяно, е показал, че към някаква дата не е канадски гражданин, това не доказва, че преди това е бил. И ти може да искаш такъв документ. Ако не бе правил нищо Кирил Петков, нищо едва ли могат да докажат. Има презумпция за невиновност по конституция, закони и европейски норми. Ако от мен искаше нещо КС в тази ситуация, щях да им отговоря - "докажете го". Не се доказва невинност, а вина. Те най-вероятно нямаха дори достатъчно основание да го разглеждат. А самопризнанието не се води за доказателство. Ако твърдиш, че си утрепал някой, трябва да го докажеш. Да ги заведеш при оръжието и така нататък. Дори понятието двойно гражданство е пълен абсурд. Не един паспорт с две гражданства в него. Няма нищо двойно, а напълно отделни неща.

Някоя какви глупости е натворила.

малоумна ли си, ма?

"Докато едни протестират срещу начина на въвеждане на зелените сертификати....." НЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ, Ф.А.ШИСТИ. НЕ срещу НАЧИНА, а срещу самите сертификати.

Nezavisimo che sum s ,, levi obejdenia,, az sam siguren che g-n Gen. Radev shte se sdobie sus 2 mandat - Velik Uspeh mu pojelavam.

ПОЖАР. ГОРИ КЪЩАТА НА ‘РЕЗИДЕНТА РАДЕВ Деса крещи от ужас сред пламъците. Народът, забравил политическите си пристрастия се втурва да гаси и спасява. -Стойте! - крещи фатмакът. -Вие “зелени” сертификати имате ли? … Вече всичко догаря. Полицейски инспектор разпитва малкото останали неваксинирани свидетели: -Когато дойдохме, г-н полицай, Радев беше вече умрял…

Мечта , Мечты на група Гербери и Чолака ! За какво е импийчмънт , за чекмеджета със Златни Кюлчета и пачки Евро и зареден Пищов отгоре на Шкафчето ? За Ало Ваньо или Луканките и пастърмата ? За Лъжата за катерушки с мъртви Българи от Ковид и недостиг на чували ! Вие обвинителите луди ли сте ?

Подслушан разговор в "едно семейство": -Айди бе, куйе време стана, ни съ ли разбрахти вечи с Васку, ко ми съ мъкниш пу разни истучнуиврупейски бърдаци, гачили тук няма дустатъчну измикяри да ги заглависваш... - Стига ма, Деско, нали са разбрахме, още малко ша са праа на Гьорги Димитроф, да моем да мобилизираме масата "полезни идиоти", дет викаше Илич, после ша гласуват президентска република и тогаа нямаш грижи - дърпаме към Дубай и там вече никой нама да та притеснява, иначе лицеви опори до откат... -Лицеви-мицеви, ама мен ми писна да са сапикясвам фкъщи, докат ти ми са прайш на Салвадор Алиенде. Айди фащай тойа претплатения смарттилифон и кажи на тия твойти аргати съвьетници да са дигат и да ми купат чьетри гучита и чьетри маски гучи, чи са скукундрясах тука. Найш ли Прислава с ква маса съй постнала? Ми Лозанова? С виулетува маска на голо. Само яз са мандахерцам с вуенни прутивугази. Твойти тилуваци ф кой век живейът? - Ми свали го тоз противогаз ма Деси... - Аз не съм го сложила ощи бе, критьен. Ти кво искаш да ма искараш? Тоз крем за лице твоят здравен министър ми го изписа. Васку две тетрадрахми му плати за негу, ако искаш да знайш. И ни ми са прай на севернокорейски филусоф, да ни тъ припраскам с налъма по прешивата маньерка фатмашка. Чи ако ни бях яз, ти ощи щеши да прудухваш суплата на истинскити литци. Хубуу чи яз прудухах правилнити.... -Ама Деско, недеи ся така... -Млък казах! Дю Гол шъ ми съ прайш. Ни си гледаш насрания гъз. Ти само глей ми са прибири с по-малко от пидисе пруцента на избурити, шъ видиш тугаз идин пинучет...

Буахахаха!

Не забравяйте, че за да избута ПОНЕ 1 Мандат, МОЗЪЧЕН тръст ГЕРБ написа НОВА Конституция. :)

С любезното съдействие на машините и на градските и селски келеши Мунчо ще има още един мандат. Да здраствует таварищ Митрофанова!

Да е успешен опита за импичмънт!

Ако Д-р Хаос искаше/ можеше да импийчмне президента, щеше да се кандидатира за Президент. :) Ама не МУ стиска - щеше да подобри рекорда на Цецка Ц.

За ГЕРБ няма никакво съмнение, че ще направят опит за преждевременно освобождаване на президента. Естествено без всякакво основание, поради което в НС не могат да се съберат необходимите гласове. Без основание защото в случая въобще няма нарушение на конституцията от страна президента при издаването на указа за назначаването на Кирил Петков. Ако прочетете решението на КС по този въпрос ще видите, че президентът не е длъжен да проверява верността на декларациите на кандидатите, тъй като при невярно деклариране, те носят наказателна отговорност. Т.е. още сега КС е казал, че нарушение от страна на президента няма. Ето защо ако ГЕРБ решат да се правят на луди, подобно на лидера си, това ще покаже злобата, омразата и деструктивността им, които качества впрочем проявяват вече много години. Ще покаже и тоталната им неграмотност.

Сега имаме прост лизач на цигански путки, като Мунчо

И Радев и Борисов са комуняги. Освен да разделят, крадат и лъжат народа български друго не могат. ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ! ЛУСТРАЦИЯ!

Както всички ги е гнус от Гадев! А ако гласуването е тайно, му е в кърпа вързано :)

Най-безличният президент в историята на света.

беше Плевналиев. Този е най-вредният!

Комунист виновен за каквото и да е има ли? Те никога за нищо не са виновни, все ние останалите...

Коментираш Тиквата и всички около него - нали?

Хунтата и пРезидента

Радев имаше огромен късмет, че на предишните избори се изправи срещу Цецка Цачева. Няма никакъв речник, само клишета, за визия да не говорим.

Като куцо пиле домат В час пик На Цариградско

С 10% подкрепа от дпс и нещата се подредиха на предишните избори :) Сега с малко подкрепа от машинките и всичко ще е ОК. Вие как си мислите, задунайская губерния е стартегическа територия за масква и като се прибавят глуповатите русофили и те ти булка Спасов ден.

-КУМЕ, РАЗБРА ЛИ? ПРЕЗИДЕНТЪТ УМРЯЛ ОТ КОВИД, НО НЕ ВЛИЗА В ЧУВАЛА! -Ами да. Напомпал е мускули от лицеви опори… -Не бе, Куме! Умрял е с високо вдигнат юмрук, а чувалът е къс.

Ще има импийчмънт, а не опит даскале ( в Италия на всеки даскал му викат Професоре ) и той ще е повече от успешен! На 14.11. ще е! За ужас на всички червени драскачи манипулатори по форумите! Така опитът за втори преврат няма да се получи и бандата на зеленият чорап, фатмака Мунчо под строй при Гешев!!!

Откъде ви намират толкова прости. За 12 години не разбра ли, че човека на Москва е тиквата?

Няма нужда дори да импийчваме мутрата Радев. Просто трябва да изберем друг, нормален президент, а после прокуратурата ще си свърши работата и Мунчо ще отиде на съд.

ти плаща Вожда ти трол??? Какео ше правиш скоро като останеш без работа!???? Единствения мафиот е Чекмеджан Ефенди ТРОЛ!!!

Да не казваш че някой го харесва?

Че иначе ще взима доживотно заплата мерзавецът!

Каква е тази купешка дума "Импийчмънт", ние тука всички сме Парле ву франсе.

На нашенски е изчегъртване на президент с нисък интелект.

Чегърта се ненужното, боклука,..... в нашия случай имаме нужда от точно такъв президент, като ген. Р. Радев - всички останали мераклии за президенти са бутафорници.

Хайде бе Бойко, изкарай най-после белия кон и дай шанс на троловете на Радев, да минат и да го почешат по топките