17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нареждат се и по списък им дават пари, тениска и шапки. Това е от мен. Лошо няма, що има гъби в т по я ден за бране, но не крие, че сме за Данка, за адвокатската, за инж., все в 3 различни града, но тъй като от моят глас нищо не заводи са ни купили билет за на вън от вън. Чао, рода нямаме

ТОЯ ТЪП И ГРОЗЕН ЧОВЕЧЕЦ...........

Тогава защо отказвате машинното гласуване?

Как така ще се търгува с гласове, професора наясно ли е, че това е престъпление, да не би да разполага с информация и да не е подал сигнал в прокуратурата?

И как ще подаде информация срещу себе си и менторите си??? Чудя се как не е обявил още резултата дето крие в бюрото си с готовите прооколи....

Заглавието кърти. Но като се има предвид, че Професор Математик Математиков е оня същият, дето обясни, че е съвсем в реда на нещата на два поредни тиража от тотото да се изтеглят едни и същи числа, що ли се впечатлявам?

Има си хас ''подготовката ви'' да не е перфектна иначе нямаше да се хвалите как пак ''ще спечелите''....Компютрите ви се хакват единствено от вас след като вие си нанасяте някакви ''аритметични поправки'' по протоколите дето вкарвате БЕЗ да сте преброили бюлетините по тези протоколи... Шашмите ви са перфектни и бая време ги прилагате защото оФцете продължават да спят..

"Ние от ГЕРБ изборните разултати вече сме ги натъкмили".

Не се излагай,ходил ли си по малките населени места.Одврат,комунизма е манна небесна в сравнение.

"няма опасност за компютрите" Че това някога било ли е проблем?Пред вид,че проблема винаги е бил със самото транспортиране,броене и съхранение на бюлетините.Както когато бяха заснети членове на комисията да карат чували с бюлетини с такси защото нямало транспорт?! "Той каза, че се надява подобни ситуации да не се повторят тази година" Хем ни убеждавате,че няма да има проблем с нещо което не е имало проблем хем не можете да ни дадете гаранции за истинският проблем,е благодаря много професоре!

Знаем,че подготовката ви е перфектна.Защо просто не обявите резултатите?

Проблемът не е в хакването на компютрите професоре,а в подмяната на протоколите.

Я виж ,търговецът как е запознат с "пазара" ....