Проф. Киров: КЕВР ще има ръководител, това е бившият председател Иван Иванов

От Президентството са готови със състав на служебен кабинет, ще гасят пожари

Обратно в новината

Коментари - Проф. Киров: КЕВР ще има ръководител, това е бившият председател Иван Иванов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе аман от незаменими пенсионери. Според мен досегашния член Александър Йорданов има и опит и познания и трябва той да поеме поста председател на КЕВР. А парламента да вземе да избере някой по-млад за нов член и така да има приемственост.

и оти ги ручахте жабетата бре?

Този Иван Иванов не говори български. Някъде от дълбоката провинция е сигурно. Още си маа на диалект.

Марсолковци! Умуваха, въртяха,сукаха и пак дойдоха на бат Бойковия!!! Нищо не сториха за цяла година! Къде що имаше нещо да се строи го засраха под предлог за "борба с корупцията". Продължиха всичко което ГЕРБ бяха организирали като мерки за компенсиране от коронавируса, и до там увяхнаха. По-импотентно ръководство тази държава не е имала никога. И за това трабва да се дири сметка първо на оня от Президентството, после от служебните правителства.

Ааа Иван Иванов - този сладур, сещам се за ГЕРБ пак и ми стана тегаво.

не е кадър на ГЕРБ.

Значи и Боко Тиквата ще участва в този кенеф.

По-добре наистина да е Иванов, най-малкото има опит на тази позиция, а няма тепърва да се учи. Както разбрах, законът май не е изрично казал, че някой от заместниците става и.д., както прочетох тук, но по навик писах на Корни все пак и сама да си провери информацията. Освен ако не е изрично забранено от закона, нека да е Иванов - ако не друго, човекът поне има доста опит и няма да кара у минно поле на принципа на пробата и грешката, а народът да е в ролята на полигон за начинаещи. :) Ще се наложи да ви позарежа, защото от тея жеги съм полужива, а и при 30-32 градуса стайна температура (това е с климатик, иначе може и 40-50 да става, не знам, защото тогава съм се скрила у фризера ;) :)), почти е сигурно, че и този компютър ще бъде опечен жив от жегата.

Да му таковам опита на този дресиран от политици и търговци клоун. Не ни трябват такива врагове на народа.

Как допуснахме, след 30 години преход, пак да властва комунизъм в президентството ни.

Камък по куче да хвърлиш и ще удариш някой професор.Какви пожари ще гаси Служебния кабинет?.Горски пожари или недалновидни решения на някой,който е имал интерес да припечели парици.Само, че това не става без да се разследва конкретната ситуация,за да се изясни проблема от къде идва.Ама като почнат да приказват празни приказки, такива като тоя и гася телевизора.

Хм, този господин не умря ли вече. Сигурно като в избирателните списъци ще е, ще казват той реши това и това а никой няма да го вижда той изобщо жив ли е.

Пролетарията разбра, че освен крадене на евросредства имало и работа да се върши. Сега вкупом всички комунисти сочат единствените които свършиха нещо, обвинявайки ги в собствената си некадърност и бездушие. Но нищо, ало Банов съм ;)

конкретни факти, какво точно свършиха.

Е много ясно, че ще е Иванов, има си закони за тая работа, ама трябва да се четат и прилагат! А Курни можеше още вчера да върне мандата като неизпълнен и провален, но не, тя ще се инати до последния ден, сиреч до петък.

много добре прави даже.

Този "капацитет по всичко" отново се е изказал. Нещатен сътрудник на Д(П)С. вижте му само "професионалната" кариера в КЗК и веднага ще разберете, че не трябва ангажирате вниманието си с такава низка личност.

Излиза че, никой не го е еня че има коституция . Нарушават я хора на най - високо ниво. Няма никаква наказателна отговорност - крадът лъжат на поразия. Само ние обикновенните хора си кротуваме - но вече ни пада пердето и става много опасно. Някай трябва да се иселват иначе нещата ще загрубеят

Мърсолковци!!! Въртяха, сукаха, мъдруваха и пак опряха до онова, което им остави Борисов! Кажете ми само едно ново нещо създадено от тези импотентници? Нека по-скоро идват изборите, че народът просто копнее да заживее така както при Борисов-тока, горивата и газа - евтини, строеше се навсякъде инфраструктура, покрай нея израстваха цехове и заводи ( като карате покрай автомагистрала Тракия се оглеждайте в ляво и дясно, "асфалт не се яде" - Нинова, но осигурява възможност за бизнес и оттам доходи), нулев натиск от мигранти по границите - сега докато Рашков репресира политическите си опоненти ползвайки МВР, мигрантите налазиха България - миналата неделя пет километрово задръстване на Тракия заради 40-50 души мигранти насядали покрай мантинелите. А пък тия "Череп добър, череп плаща"!

Герб са си крадци, трябва да се гледа напред. Никой не може да върне нещата преди ковид и Украйна.

Евтина ГЕРБ лъжа и реклама. Отивате в небитието, дори с купен вот

Ако някой си е въобразявал, че за няколко месеца може да разчисти мафия, дълбоко се е заблудил. В България навсякъде са изградени "острови" на мафията, в които не действа нито един контролен механизъм на държавата. Крепят ги "бели якички" от средния и висшия ешелон на администрацията, а разграждането на модела освен време изисква и капацитет и огромна воля. Никой не бива да си мисли, че мафията ще се даде без бой. Тя впрочем вече печели по точки - спадащото доверие и масовото облъчване на населението с пропагандни внушения и откровени измишльотини за провала на новото мнозинство водят дотам, че все повече хора започват да жалят за стария режим. Това именно е целта - да се спасят отлично смазаните канали от времето на ГЕРБ, когато всички ресурси - и национални, и влизащите по европейска линия, течаха като пълноводна река към фирмите, близки до ГЕРБ и ДПС, срещу щедри отчисления за самите партии. Всички записи от подслушвания на бившия премиер ясно показват схемата. ИТН е инженерен проект на паралелната власт, наричана още българското задкулисие (библиотекарско-сарайски кръг), който представлява функционалното ядро на олигархията през последното десетилетие.

За какво разчистване говориш, като от две години се занимавате само с организиране на мафия.

Мъдро и умно анализирано. Браво на герб.

Другия измислен герой е едно доцент Стоичо Стоичеф . Вземете професор Киро и доценть Стоичеф ,едно към едно към едно - дрънкат на кухо .

дрънкаш на кухо и ти, посочи точни текстове от законите, които противоречат на казаното от тях.

Тоя професор Киро, кой университет е завършил и през коя година ? Уж професор , пък много прост.

Нищо не продавам .

Завършил е право в Юридическия факултет на СУ през 1985 г., биографията му е на сайта на университета.

"Каза Бай Ганьо". Едно към едно.

Стига сте въртели тия стари курви, бе! Толкова ли нямате хора?

Не може. Мандата му е изтекъл . Тоя псевдо професор знае ли какво означава мандат ? Това също е нарушение на закона .

Като му е изтекъл мандата, ще стои до като му се намери ЗАКОНЕН наследник!

Иван Иванов отдавна трябва да е в затвора. Той и Мартин бяха най-върлите противници на АЕЦ Белене. Такива предатели България не е имала от поп Кръстьо.

Тоя досега яйцата ли мътеше??? Как го бяха избрали, по втория начин, без зачитане та закона??? По Кирил петковите правила ли??? То и следващия ще е същия. В тая държава ред няма да има. А уж било всичко прозрачно????

''17:15, 25 мар 15, Иван Иванов от ДСБ ще оглави енергийния регулатор .'' ДСБ = РАДАН кЪНЕВ И ХРИСТО ИВАНОВ!!!!! Тоест ИВАН ИВАНОВ е човек на Христо Иванов от ДБ!

Пелтека Иванов е човек на Боко Тиквата - той го назначи. Все пак не всички сме толкова късопаметни.

Сдс,ДСб и ГЕРБ са все американско-турски подлоги , когато дойде важен въпрос като енергетика.. заради тях сме на ниво Африка от 89 насам

Назначи го ДСБ , по-точно Радан Кънев!!!

Тия два боклук що не са с намордници!?!? Танковете ли да пращам в това гето България!?!

ще сменим една мишка с друга...Решението е едно-закриване на тази абсолютно безполезна структура...

Говори се с конкретика! Славе с поръка от Бибитко и сарая го докараха до тук.

Ооо, Йелйектричката пак ще е шеф на КЕВР-то.

"Служебният кабинет няма да разследва, да търси вини, няма да се занимава с нищо друго, освен с това да гаси пожари и да разрешава кризи. То ще бъде едно антикризисно правителство, заяви още проф. Киров. Професора е забравил, че най-важната задача на служебното правителство е да организира и проведе честни избори. Защо ли е забравил да го каже? Много интересно? Варианти: Няма да организира избори Няма да са честни Няма да има избиратели, които да трябва да гласуват...

Преди само една година България беше прекрасно място за живеене, с почти нулева инфлация и поносими цени!! От както Румен Радев започна ПРОМЯНАТА, мина само една година, за да дойде КАТАСТРОФАТА !

Иванов - ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА КЕВР избран от ГЕРБ - новогодишно вдигна с 30% цената на ГАЗта!!!!!! - После протестите не БЯХА в БАНКЯ или пред "НЕЗАВИСИМИЯ" КЕВР" а пред правителството...

Беше прекрасно място за мафията и платените от нея държавни калинки -бухалки. Герб превърна България в африканска територия и я докара до масова емиграция и разруха. До там, че БСП и ДБ са се прегърнали в момента, само и само да не се върне еднокнижния крадец на власт. Но явно много ви липсват ПКП и Теменужка, както и онзи на напояването и т.н. Да не говорим за изнесени заседания на МС в Турция и опитите да й дадат небето ни

Е като пишете минуси днес по добре ли живеете джендъри?

Нищо не е забравил професорът, а изтъква разлика с предишния служебен кабинет (който разследваше и търсеше вини).

Тоя гербаджия откъде го изкопаха да дрънка глупости. Надува само излишно рейтинга на ПП с тъпоумията си.

На спукания балон ПП колко мислиш че може да му се надуе рейтинга ахахах

"Eвpoпa нaпpaви CAЩ нaй-гoлeмият изнocитeл нa втeчнeн пpиpoдeн гaз в cвeтa" Путин: "зелений попугай"

2022-07-26 09:38:21 Моше Честния с Чесна (нерегистриран) реплика +18 -7 КЕВР е НЕнужна ПАРАЗИТНА служба безполезна нищоправеща и лапаща огромни средства Закривай АСЕНЕ (КОКОРЧО) КЕВР е изискване на ЕС, не е наша измишльотина. Не можеш да го закриеш Моше, иначе Брюксел ще ти нацепи кратуната с евро-атлантическа бухалка. Цените на Ел. Енергията в България скочи не заради КЕВР а заради директива на ЕС/Брюксел налагащ задължително пазарен принцип на търговия с генерирани мощности. Големите глави които лобираха за пазарния принцип на търговия са де-факто бели якички спекуланти въртяща енергийни далавери. Хора, организации, фирми които не са произвели нищо но разполагащи с огромни финансови ресурси чрез банките се вихрят на енергийните борси и изкупуват и след това препродават Ел. Енергията - за това и цената тоците ще скача до небесата.

Да се връща Иван Иванов човек наистина почтен и разбиращ материята. А не като този парашутник. Дойде с големите претенции и какво стана газа се увеличи с 100 %. Набутаха ни той , Киро Литмуса и Асан Кокора посредници за руски газ при положение, че имаме тръба. Само заради това Прокуратарута трябва да се задейства.Идиоти.

За август месец няма договорени количества газ. Ще се взема газ от газохранилището Чирен.

Направо конституционния съд да върне Бойко Борисов и руските дипломати, да пусне убиеца на Милен Петков и да си остане сам в тази държава.

"От Президентството са готови със състав на служебен кабинет, ще гасят пожари" които Радев запали... :)

Според комунистите власт се взема и се дава само с кръв или с измама. БСП е най-голямото зло за България.

Промяната иска битовите потребители да излязат на свободния пазар на електроенергия. Значи ще плащат по 1 лев за киловат без ДДС. На изборите не гласувайте за ПП, БСП и Демократична България.

Няма. Няма да гласуваме и за онзи, който се хвалеше как е закрил всички енергийни проекти в България по заръка на американците и за сметка на турските интереси. Т.е. и за ГЕРБ няма да гласуваме. Самов Възраждане!

Корнелия Нинова е много добър политик. Тя ще оправи България.

България ще оправя нея :)))

КПКОНПИ си има Сотир Цацаров! Корнела да се разкара от политиката бслед този опит да измами целия български народ твърдейки ,че ''трябва'' да се избират шефове на КЕВР и КПКОНПИ , с мандат даден за съставяне на правителство БЕШЕ ПОДГОТВЕНА ЧУДОВИЩНА ИЗМАМА, КОЯТО БЕ НА ПЪТ ДА СЕ РЕАЛИЗИРА ОТ КОРНЕЛИЯ НИНОВА! Гешев, защо я бавиш тази???!!!

ГЕШЕВ - "Бос", да се правя на прост , чат с ПР на ГЕРБ... - защо бавят още ВСС а не ги разпуснат? 40 милиона в чували от ГЕРБ за ХЕМУС - ГЕШЕВ - НИЩО Магнитски на първи РЕД - ГЕШЕВ - НИЩО , нямал личен интерес..... - ЕВАЛА НА ВСС и корумпираните МАСОНИ от ДС!!!!

ЕЛА . БЪРЗО, БЪРЗО, БЪРЗО. Жегите не ви понасят.

БСП може да държи мандата, поне докато не изберат новия ВСС ;)

Иван Иванов е пенсионер на 77 години. Млади няма ?

А Чашко Дамаджанов на колко гини е?

С 10 години по-млад

Всеки се хванал като удавник за сламка с тази Конституция, всичко да става с нея. То е добро, но не се ли вижда, че Конституцията не е съвършенна, има много, много кусури в дадена ситуация и в такива случай трябва деа се действа според случая и да се решава на момента. И да искаме, няма и никога няма да има абсолютна Конституция, все ще има пропуски, волни или неволни. Когато нещо е очевадно да се прави и да върви работата.

Като има проблеми с конституцията си има ред. Свиква се Велико народно събрание и конституцията се променя!!!! Преди две години ГВЕР поискаха промяна на конституцията, НО....БСП отказа да ги подкрепи.

ГВЕР=ГЕРБ

Няма ли да направят "задгранично правителство"??

Древна китайска мъдрост гласи: "Тая, която е добра в правенето на свирки, най-вероятно не е добра в писането на закони"

Въпросът е кое е по-важно: На Кирето да му е обдухано, или да имаме работещ КЕВР?

Поредното яко осиране на мафията ПП.

Е, няма такива кретени като българските политици!! Ха, сега БСП да сложи Сергей Станишев за пример....

Продължаваме Подмяната се сгромолясаха по всички направления,по-некадърно управление не сме имали.

Подложиха им крак почти навсякъде. Като се почне от съд, прокуратура и се стигне до продажниците от итн. Мафията си иска държавата.

си подложиха крак.

млад и надежден кадър,обигран да лиже където трябва

Тоя седетасто-герберасъ не е ли на 86 години?

Мафията си назначи пак фъфлещия хасковски пенсионер, който бе изгонен с камъни, след като за една година увеличи 3 пъти тока

Явно в България никой под 40 год. няма шанс.