Коментари - Проф. Кантарджиев: Покрай коронавируса недоверието се пренесе и към другите ваксини | Днес.dir.bg

Проф. Кантарджиев: Покрай коронавируса недоверието се пренесе и към другите ваксини

ЕК е поръчала доста повече ваксини, отколкото е населението на Европа, по 10 за всеки гражданин, малко множко, коментира експертът

Обратно в новината

Коментари - Проф. Кантарджиев: Покрай коронавируса недоверието се пренесе и към другите ваксини | Днес.dir.bg

Коментари

Като лъжеш, така се случва, боклук мръсен. Цялата медицина е компрометирана.

защо тези ваксинаторите са за всички процедути по дбедъриите и смяната на пола, винаги са за помощи на укропитеците и са за всякакви сороспийски простотии?! А, да, ми който плаща поръчва музиката. Те всичко ваксинатори са платени гнидииии

Най-големите конформисти и натегачи, плюс полезни идиоти.

може да се нарече българското Менгеле

PEYTSCH

Защо поръчхте милиарди маски като хората имат само по една уста и нос ? За комисиони! Бандити !

А защо ги носите като пазарувате в Кауфланд и в Лидъла? Някой насила да ви кара да носите маски в тези търговски вериги? По свое желание слагате маски когато пазарувате там!

PEYTSCH

Забрана на ваксини от четерите производителя! Поне за две години поради свръх предлага и доказана глупост !

Вие с виновни за това защото насилвахте хората да се дупчат с недоизпитани субстанции които наричахте ваксини!

Ако казаното от плъха е вярно, прокуратурата моментално трябва да го погне. Него и още няколко риалити звезди, които открито пропагандираха препаратите, измислен набързо за ваксини. При това съвсем користно.

Да нямаш други ваксини освен за Мене. Не си прави кумир, или какво да било подобие на нещо, което е на небето горе, или което е на земята долу, или което е във водата, във въздушнокапките, под земята; да не им се кланяш нито да им се ваксинираш, защото Аз Ковид, твоят Бог, съм Бог ревнив, Който въздавам беззаконието на бащите върху чадата до третото и четвъртото поколение на ония, които Ме мразят, а показвам милости към хиляда поколения на ония, които Ме любят и пазят Моите заповеди.

Това са разсъждения на тъп религиозен корона-пастор! Всъщност нормалните хора имат против корона-ваксината, а не срещу нормалните ваксини! Това, че при умствено увредените последователи на короната от седмия ден е възможна такава реакция към останалите нормални ваксини, това вече е отделен въпрос!

По десет ваксини на човек! Лакомията е един от смъртните грехове. Защо не оставихте да има и за Африка и бедните държави на други места, бе? Добре, че Индия подари милиарди ваксини на споменатите държави! И още - беше или 18-та или 38-ма "жертва на ковид" в България. Ето и съобщението: "82 годишен раково болен мъж от Кюстендил с прекарани инфаркт и инсулт почина от коронавирус". Как така го определихте, че е от короната, бе?

Ааа що?? По осем бустера да има секи да не го фане ковидчето:))

Всички ваксини са от лукавия! Единственното лекарство е Светия Дух !

Кога ковидарите ще виснат по въжетата?????

Човек може да живее без ваксини.

И без здравеопазване, течаща вода и покрив. Глей в Африка. Може даже да идеш с еднопосочен билет. Че в Европа е гадно.

Изтрещял си от бустери!

Може.... ако преживее първите 2 години може да изкара до към 30-40 ако е късметлия

Качеството на живот е подобрено многократно. Хигиената, средата, съответно, са много по-благоприятни сега. За това и продължителността на живот се е увеличила. Ваксините са най-голямата заблуда. Невероятно е, че има хора да не разбират това, дори след тези последните, заради които има бум на рак, сърдечни удари, неврологични заболявания и срив на раждаемостта!

Бум? Къде? От дивана в хола така ли ти изглежда? Понеже в болниците не е така.

Иначе не;)

Бай Шиле пак се прави на неразбрал. Недоверието е към мафията с бели престилки, а не към някакви ваксини. Хората видяха на какво са способни лекарите, за да изкарат някой лев. Срам!

Разбира се бе. Ходи на врачка. Може даже в Африка да емигрираш. Баси кефа е там.

Полезен идиот или дежурното ченге?

Заради тоя инфантил и други като него в комбинация с постоянното говорен и палшене на хората заедно с далавера с ваксините за ковид доведоха до всичко това. Виждам че в коментарите има много хора отричащи ваксините като цяло. не сте съвсем прави и ще ви дам най-елементарен пример, който ако се случи, ще търчите в лекарския кабинет. Ако бъдете ухапани от животно болно от бяс - куче, котка или друго, ще се заразите с бяс. От тази болест се умира на 100% и няма шанс имунитета да я спре.Само че има ваксина и в случай на ухапване ви бият няколко инжекции и болестта няма да се развие. Та въпроса ми е към всички вас, в такув случай ще откажете ли ваксината и ще пукасяте или ще загубите няколко пъти по 2-3 мин и ще живеете.Знам го тоговра. не се напъвайте да се обяснявате

До какво доведоха ковид ваксините? И защо не прочетеш и за детския паралич, дифтерията, шарките и другите болести срещу които са ваксините в календара? От бяс никога не са умирали много хора.

Да не забравяме, че това недоверие е характерно най-вече за нашите ширини, по специално България и средностатистическия Ганьо. Нито в Холандия, Швеция или Дания има подобни дебати и съмнения.

Не е заради ширините. Треба си свалиш капаците, магаре. Ганя е баща ти.

аха, Ганьо е уникален и неповторим. Само той бил отричал ваксините в цялата галактика. Абе къде ви намират такива неосъзнати умнокрасивите? С конкурс ли ви избират, не мога да разбера.

Излезте и поживейте на запад, и на изток става, и ще видите западняците колко са ограничени, а тези от изток са буквално с робско мислене. Хайде със здраве! Нека сме Ганьовци, но поне имам критично мислене.

Този мухал защо още е на свобода ?!!

Основателен въпрос...но без отговор....в цял свят

Бай Шиле, прочети само част от коментарите на хората и ще разбереш какъв несъстоятелник си.

Абе може да е несъстоятелен, ама натрупа 2 милиона евро от короната, а сега си чеше дебелото шкембе за 5,000 лв на месец и се чуди коя общинарка да плясне по дупето.

_stankow

Да ме прощавате, ама това недоверие го създадоха точно такива "медици" като вас. Със заплахи, с принуди, с лъжи. И хората, съвсем правилно, видяха, че не ви е грижа за тяхното здраве, а за приходите на Пфайзер и Урсула. Така и не разсекретиха какво са си писали по е-пощата.... Иначе преди истерията ваксинационният календар си вървеше съвсем успешно, майките без никакви притеснения водеха децата си за имунизация.

той не медик, той е професор ! Има един стар лаф: Тоя е голям професор, демек много говори ...и просто си е избрал подходящата тема.

Кантарджиев и куп хора ще чукат камъни до откат в Беляне. Ковид се оказа американска диверсия срещу Китай и целият свят. 20 милиона души умряха заради тях. Кога ще бъдат заведени искове срещу тях е въпрос на време.

На китайското ръководство им беше добре дошло и те са замесени.

Недоверието към ваксините е също недоверие към Вас, ЕКСПЕРТЕ! Поне се извинете, ама наглостта ви няма край! Вас, като ви чуя да препоръчвате нещо, правя точно обратното и до момента не греша!

Гледах един професор лекар по телевизора обясняваше как ваксините срещу грип го спасявали всяка година и изброяваше, колко пневмонии карал, как щял да умре ама благодарение на ваксините оцелял. Глупака дори не допуска, че без ваксините нямаше да я докара до там да го хващат толкова болести.

Този трябва да отиде, да се извини и да целуне ръка на Мангъров.

И главичката да му цуне, все тая ... Злото е сторено!

Всяко зло за добро! ... Вашите сплескани муцуни породиха недоверие в хората и това ги предпази от "ваксинация" ... Статистиките се обърнаха много бързо в Еврогея!

Всички ваксини без изключение са напълно безполезни. Болестите, които уж били изчезнали от ваксините започват да изчезват преди масовата ваксинация. А болести, за които има ваксини си съществуват. Аз например съм карал шарка, бях ваксиниран за шарка и пак ме хвана шарка и това не е единичен случаи. И много ме дразнят безмозъчни глупаци хвалещи ваксините с някакви тъпи опорки спуснати им от производителите.

Ваксината за Шарка съдържа Шарка, така че няма как да позволим важна компонента от производствената линия да изчезне!

Съседите на този (няма толкова силен епитет, за да го опиша), няма ли да вземат мерки?!

Трябва да си припомним приказката за "Лъжливото овчарче".Едно към едно с коронавирусата пандемия. Търсят се виновните ...

Кой дрънкаше за чувалите с трупове? Кой къртеше пейките? Кой говореше всеки час очевидни небивалици, за да рекетира хората да се набодат? И кой още си седи на топлите местенца? Да, има голямо недоверие и тове е огромен проблем. И единственият начин да се възстанови доверието е ти и всички останали от редичката - генерали, математици, НОЩ-ници, министри и т.н. да се извините публично и да подадете оставки от заеманите службички.

На малкият пръст не можеш стъпи!

ЗАВРИСИГО В ГЪЗА ИЗМИСЛЕНИЯ ВИРУС ДАТЕ ЕБА В ИЗМИСЛЕНИЯ ПРОВЕСОР. СЪС ЗДРАВЕ ДАСИГО НОСИШ РАЗТВОРА ,КАКТО И ВАКСИНИРАНИТЕ ОВЦЕ.

Заблуждаваш или директно лъжеш, Кантарджиев! Не ЕС е поръчал ваксините, а еднолично Урсула фон дер Лайен.

Има една такава зооноза по кучетата предавана от комарите --ДИРОФИЛАРИОЗА хайванчето както си е нормално ляга и мре. Пренесена е от зад океана. Има ваксини с пари! Тези които не им се даваха пари смениха по три кучета за 12 години и е доказано заразяването Но протестърите не са съгласни от ползата от ваксините. А иначе всичко знаем колко опасни са кучетата

Недоверието се поражда и от достъпността на ваксините. Дълго лъгани народи, като нашия, генетично не считат за възможно нещо безплатно и достъпно да е полезно. У нас е заложено недоверие към всяка една система и ние сме убедени, че всяка една система служи само и единствено за нечие обогатяване за сметка на здравето и дори живота на хората. Няма изход от това положение, освен един - ваксините да се продават на свободния пазар. И тогава нека "всеки сам си преценя". Само за няколко месеца някои, до днес невярващи в ефективността на ваксините, ще излязат на протести за осигуряване на безплатни ваксини за всички желаещи български граждани. Това в България работи безотказно.

На запад ваксинираните тъпаци мрат масово, много от тях на живо по телевизора има компилации от клипчета дълки над един час. Оправданието е, че глобалното затопляне променило днк то, а по интелигентните знаем кое промени днк то, а именно mrnk ваксите.

Като ти гледам свободата на мислене вероятно си сред препоръчващите дрогата да се продава свободно, пък всеки да си избере... Правиш ли разлика между свобода и свободия? А разлика между доброволно и подвеждащо ваксиниране?

Не след много дълго ще излязат и действителните причини и виновници за войната в Украйна.

Сега се чудят какво да обяват : прилепите в Ухан или ястребите във Вашингтон?

"ваксините вече не са така ефективни" Ама преди бяха толкова ефективни, а? Единственото спасение.

Ваксините! Дебили като теб, служещи на сатаната ги отвратиха!

Стига сте ни навирали тоя боклук!

Боледуваха по 3 пъти. Професорите направихте науката на пух и прах. И нали гуру ви беше еднокнижния.

Айде бе! Ама много ги разбираш нещата...

PEYTSCH

Никаква ваксина от десетилетия не позволяваме да припари до нас. И благодарение на това сме здрави. Пък който вече е на бустерна му давам 2-3 години, ако е истинска а с плацедо може и да утрае 10-20...

кантардииката и всички подобни боклуци като него са за публично линчуване, заради такива подлоги загинаха десетки хиляди. тоя боклук не трябва да се показва навън и трябва да гние в затвора доживот и след това

А,защо лъгахте почти три години за този фалшив вурус и избихте толкова хора???

Мхм ... И покрай циркаджиите като тебе недоверието се пренесе и към другите медицински лица. Продажно влечуго!

Хората не вярват каквото и да говорите.Разбира се че не ви вярват,и не само за ваксините,за нищо тези вярват.Как може да се вярват на хора наричащи се лекари ,но за които финансовата печалба е най важният мотив за работа ,а работното им място е фирма или акционерно дружество?Как може да се вярват на човек с професорска научна титла,когато говори глупости от сорта ......"някои казват че (кърлежите ) не били заразни до 24 часа" Кои са тия някои които казват това г-н "професоре"?Като си с титла професор ,трябва да говориш по проблемите научно обосновано и с научни аргументи.А не че някой бил казал това или онова.По време на ковид епидемията се направиха огромни и с тежки последици грешки,най голямата от които е ваксините.Някъде по Света за това вече се говори и се ревизират много неща ,с опит да се предпазят хората от подобни грешки.Но не и в България,където важните за хората неща се коментират от закостенели и изостанали от науката с десетилетия индивиди ,които отдавна тряба да са пенсионирани.Или от млади напористи службогонци на които единствената връзка с науката е , купена или подарена научна титла.

смотаняци

ти и идиотите около теб допринесохте за това недоверие, защото още не можете да си затворите крадливите задници.

Много народ загина от ваксините , млади хора се оказаха че нямат шанс за деца . Добре че беше Русия да срине тези бараки в Харков Украйна - там се правеше Ковид 19 и се пръскаше над Европа и Света - със САЩ Самолети .За критиците - виждате ли следи в Небето от Самолети , от 1 година ? ХАГА е Наред .

Плашещо е колко хора ти споделят мнението.

И понеже толкова ти разбира кухата кратуна си мислиш, че един вирус има нужда от постоянно пръскане. Въобще знаеш ли какво е вирус и как се предава?

я си еби маййлкката

Честит Ден на Европа! В 23:43 ч българско време, на 8 май през 1945г е подписана капитулацията на Германия. Няма никакво основание, ние европейците да честваме празника на 9 май заедно с кочината, запалила заедно с Германия Втората световна война.

"На 8 май скърбят загубилите войната, на 9 май празнуват победителите". Сергей Лавров

Този т.н. професор няма ли срам и да си замълчи, да изчезне от публичното пространство?

Брей , какво е чудо станало ;) Дори и проф Кантарджиев макар и с години закъснение забелязал свръхкорумпираността на Европейската комисия, незаконно сключваща сделки за ваксини и обдаряваща с индулгенции не0либералните Менгелета от Фарма Мафията ;) Браво ! Стига да не беше този смешен плач за проглеждането на все повече Българи за съдържанието, дефектите и целите за налагането на т.нар. задължителни ваксини "Относно отлива, който се регистрира при задължителните ваксинации, проф. Кантарджиев коментира, че това е "много неприятна тенденция". По думите му е създадено недоверие към ваксините и "покрай ваксините за коронавируса, това се пренесе и към другите ваксини"." България е остров на здравия разум в склерозираща Европа !

Не се усетил сега. Сега са му разрешили /консултирали, програмирали/ да говори, това което му са казали...

Коментари - Проф. Кантарджиев: Покрай коронавируса недоверието се пренесе и към другите ваксини | Днес.dir.bg

Проф. Кантарджиев: Покрай коронавируса недоверието се пренесе и към другите ваксини

ЕК е поръчала доста повече ваксини, отколкото е населението на Европа, по 10 за всеки гражданин, малко множко, коментира експертът

Обратно в новината

Коментари - Проф. Кантарджиев: Покрай коронавируса недоверието се пренесе и към другите ваксини | Днес.dir.bg

Коментари

Като лъжеш, така се случва, боклук мръсен. Цялата медицина е компрометирана.

защо тези ваксинаторите са за всички процедути по дбедъриите и смяната на пола, винаги са за помощи на укропитеците и са за всякакви сороспийски простотии?! А, да, ми който плаща поръчва музиката. Те всичко ваксинатори са платени гнидииии

Най-големите конформисти и натегачи, плюс полезни идиоти.

може да се нарече българското Менгеле

PEYTSCH

Защо поръчхте милиарди маски като хората имат само по една уста и нос ? За комисиони! Бандити !

А защо ги носите като пазарувате в Кауфланд и в Лидъла? Някой насила да ви кара да носите маски в тези търговски вериги? По свое желание слагате маски когато пазарувате там!

PEYTSCH

Забрана на ваксини от четерите производителя! Поне за две години поради свръх предлага и доказана глупост !

Вие с виновни за това защото насилвахте хората да се дупчат с недоизпитани субстанции които наричахте ваксини!

Ако казаното от плъха е вярно, прокуратурата моментално трябва да го погне. Него и още няколко риалити звезди, които открито пропагандираха препаратите, измислен набързо за ваксини. При това съвсем користно.

Да нямаш други ваксини освен за Мене. Не си прави кумир, или какво да било подобие на нещо, което е на небето горе, или което е на земята долу, или което е във водата, във въздушнокапките, под земята; да не им се кланяш нито да им се ваксинираш, защото Аз Ковид, твоят Бог, съм Бог ревнив, Който въздавам беззаконието на бащите върху чадата до третото и четвъртото поколение на ония, които Ме мразят, а показвам милости към хиляда поколения на ония, които Ме любят и пазят Моите заповеди.

Това са разсъждения на тъп религиозен корона-пастор! Всъщност нормалните хора имат против корона-ваксината, а не срещу нормалните ваксини! Това, че при умствено увредените последователи на короната от седмия ден е възможна такава реакция към останалите нормални ваксини, това вече е отделен въпрос!

По десет ваксини на човек! Лакомията е един от смъртните грехове. Защо не оставихте да има и за Африка и бедните държави на други места, бе? Добре, че Индия подари милиарди ваксини на споменатите държави! И още - беше или 18-та или 38-ма "жертва на ковид" в България. Ето и съобщението: "82 годишен раково болен мъж от Кюстендил с прекарани инфаркт и инсулт почина от коронавирус". Как така го определихте, че е от короната, бе?

Ааа що?? По осем бустера да има секи да не го фане ковидчето:))

Всички ваксини са от лукавия! Единственното лекарство е Светия Дух !

Кога ковидарите ще виснат по въжетата?????

Човек може да живее без ваксини.

И без здравеопазване, течаща вода и покрив. Глей в Африка. Може даже да идеш с еднопосочен билет. Че в Европа е гадно.

Изтрещял си от бустери!

Може.... ако преживее първите 2 години може да изкара до към 30-40 ако е късметлия

Качеството на живот е подобрено многократно. Хигиената, средата, съответно, са много по-благоприятни сега. За това и продължителността на живот се е увеличила. Ваксините са най-голямата заблуда. Невероятно е, че има хора да не разбират това, дори след тези последните, заради които има бум на рак, сърдечни удари, неврологични заболявания и срив на раждаемостта!

Бум? Къде? От дивана в хола така ли ти изглежда? Понеже в болниците не е така.

Иначе не;)

Бай Шиле пак се прави на неразбрал. Недоверието е към мафията с бели престилки, а не към някакви ваксини. Хората видяха на какво са способни лекарите, за да изкарат някой лев. Срам!

Разбира се бе. Ходи на врачка. Може даже в Африка да емигрираш. Баси кефа е там.

Полезен идиот или дежурното ченге?

Заради тоя инфантил и други като него в комбинация с постоянното говорен и палшене на хората заедно с далавера с ваксините за ковид доведоха до всичко това. Виждам че в коментарите има много хора отричащи ваксините като цяло. не сте съвсем прави и ще ви дам най-елементарен пример, който ако се случи, ще търчите в лекарския кабинет. Ако бъдете ухапани от животно болно от бяс - куче, котка или друго, ще се заразите с бяс. От тази болест се умира на 100% и няма шанс имунитета да я спре.Само че има ваксина и в случай на ухапване ви бият няколко инжекции и болестта няма да се развие. Та въпроса ми е към всички вас, в такув случай ще откажете ли ваксината и ще пукасяте или ще загубите няколко пъти по 2-3 мин и ще живеете.Знам го тоговра. не се напъвайте да се обяснявате

До какво доведоха ковид ваксините? И защо не прочетеш и за детския паралич, дифтерията, шарките и другите болести срещу които са ваксините в календара? От бяс никога не са умирали много хора.

Да не забравяме, че това недоверие е характерно най-вече за нашите ширини, по специално България и средностатистическия Ганьо. Нито в Холандия, Швеция или Дания има подобни дебати и съмнения.

Не е заради ширините. Треба си свалиш капаците, магаре. Ганя е баща ти.

аха, Ганьо е уникален и неповторим. Само той бил отричал ваксините в цялата галактика. Абе къде ви намират такива неосъзнати умнокрасивите? С конкурс ли ви избират, не мога да разбера.

Излезте и поживейте на запад, и на изток става, и ще видите западняците колко са ограничени, а тези от изток са буквално с робско мислене. Хайде със здраве! Нека сме Ганьовци, но поне имам критично мислене.

Този мухал защо още е на свобода ?!!

Основателен въпрос...но без отговор....в цял свят

Бай Шиле, прочети само част от коментарите на хората и ще разбереш какъв несъстоятелник си.

Абе може да е несъстоятелен, ама натрупа 2 милиона евро от короната, а сега си чеше дебелото шкембе за 5,000 лв на месец и се чуди коя общинарка да плясне по дупето.

_stankow

Да ме прощавате, ама това недоверие го създадоха точно такива "медици" като вас. Със заплахи, с принуди, с лъжи. И хората, съвсем правилно, видяха, че не ви е грижа за тяхното здраве, а за приходите на Пфайзер и Урсула. Така и не разсекретиха какво са си писали по е-пощата.... Иначе преди истерията ваксинационният календар си вървеше съвсем успешно, майките без никакви притеснения водеха децата си за имунизация.

той не медик, той е професор ! Има един стар лаф: Тоя е голям професор, демек много говори ...и просто си е избрал подходящата тема.

Кантарджиев и куп хора ще чукат камъни до откат в Беляне. Ковид се оказа американска диверсия срещу Китай и целият свят. 20 милиона души умряха заради тях. Кога ще бъдат заведени искове срещу тях е въпрос на време.

На китайското ръководство им беше добре дошло и те са замесени.

Недоверието към ваксините е също недоверие към Вас, ЕКСПЕРТЕ! Поне се извинете, ама наглостта ви няма край! Вас, като ви чуя да препоръчвате нещо, правя точно обратното и до момента не греша!

Гледах един професор лекар по телевизора обясняваше как ваксините срещу грип го спасявали всяка година и изброяваше, колко пневмонии карал, как щял да умре ама благодарение на ваксините оцелял. Глупака дори не допуска, че без ваксините нямаше да я докара до там да го хващат толкова болести.

Този трябва да отиде, да се извини и да целуне ръка на Мангъров.

И главичката да му цуне, все тая ... Злото е сторено!

Всяко зло за добро! ... Вашите сплескани муцуни породиха недоверие в хората и това ги предпази от "ваксинация" ... Статистиките се обърнаха много бързо в Еврогея!

Всички ваксини без изключение са напълно безполезни. Болестите, които уж били изчезнали от ваксините започват да изчезват преди масовата ваксинация. А болести, за които има ваксини си съществуват. Аз например съм карал шарка, бях ваксиниран за шарка и пак ме хвана шарка и това не е единичен случаи. И много ме дразнят безмозъчни глупаци хвалещи ваксините с някакви тъпи опорки спуснати им от производителите.

Ваксината за Шарка съдържа Шарка, така че няма как да позволим важна компонента от производствената линия да изчезне!

Съседите на този (няма толкова силен епитет, за да го опиша), няма ли да вземат мерки?!

Трябва да си припомним приказката за "Лъжливото овчарче".Едно към едно с коронавирусата пандемия. Търсят се виновните ...

Кой дрънкаше за чувалите с трупове? Кой къртеше пейките? Кой говореше всеки час очевидни небивалици, за да рекетира хората да се набодат? И кой още си седи на топлите местенца? Да, има голямо недоверие и тове е огромен проблем. И единственият начин да се възстанови доверието е ти и всички останали от редичката - генерали, математици, НОЩ-ници, министри и т.н. да се извините публично и да подадете оставки от заеманите службички.

На малкият пръст не можеш стъпи!

ЗАВРИСИГО В ГЪЗА ИЗМИСЛЕНИЯ ВИРУС ДАТЕ ЕБА В ИЗМИСЛЕНИЯ ПРОВЕСОР. СЪС ЗДРАВЕ ДАСИГО НОСИШ РАЗТВОРА ,КАКТО И ВАКСИНИРАНИТЕ ОВЦЕ.

Заблуждаваш или директно лъжеш, Кантарджиев! Не ЕС е поръчал ваксините, а еднолично Урсула фон дер Лайен.

Има една такава зооноза по кучетата предавана от комарите --ДИРОФИЛАРИОЗА хайванчето както си е нормално ляга и мре. Пренесена е от зад океана. Има ваксини с пари! Тези които не им се даваха пари смениха по три кучета за 12 години и е доказано заразяването Но протестърите не са съгласни от ползата от ваксините. А иначе всичко знаем колко опасни са кучетата

Недоверието се поражда и от достъпността на ваксините. Дълго лъгани народи, като нашия, генетично не считат за възможно нещо безплатно и достъпно да е полезно. У нас е заложено недоверие към всяка една система и ние сме убедени, че всяка една система служи само и единствено за нечие обогатяване за сметка на здравето и дори живота на хората. Няма изход от това положение, освен един - ваксините да се продават на свободния пазар. И тогава нека "всеки сам си преценя". Само за няколко месеца някои, до днес невярващи в ефективността на ваксините, ще излязат на протести за осигуряване на безплатни ваксини за всички желаещи български граждани. Това в България работи безотказно.

На запад ваксинираните тъпаци мрат масово, много от тях на живо по телевизора има компилации от клипчета дълки над един час. Оправданието е, че глобалното затопляне променило днк то, а по интелигентните знаем кое промени днк то, а именно mrnk ваксите.

Като ти гледам свободата на мислене вероятно си сред препоръчващите дрогата да се продава свободно, пък всеки да си избере... Правиш ли разлика между свобода и свободия? А разлика между доброволно и подвеждащо ваксиниране?

Не след много дълго ще излязат и действителните причини и виновници за войната в Украйна.

Сега се чудят какво да обяват : прилепите в Ухан или ястребите във Вашингтон?

"ваксините вече не са така ефективни" Ама преди бяха толкова ефективни, а? Единственото спасение.

Ваксините! Дебили като теб, служещи на сатаната ги отвратиха!

Стига сте ни навирали тоя боклук!

Боледуваха по 3 пъти. Професорите направихте науката на пух и прах. И нали гуру ви беше еднокнижния.

Айде бе! Ама много ги разбираш нещата...

PEYTSCH

Никаква ваксина от десетилетия не позволяваме да припари до нас. И благодарение на това сме здрави. Пък който вече е на бустерна му давам 2-3 години, ако е истинска а с плацедо може и да утрае 10-20...

кантардииката и всички подобни боклуци като него са за публично линчуване, заради такива подлоги загинаха десетки хиляди. тоя боклук не трябва да се показва навън и трябва да гние в затвора доживот и след това

А,защо лъгахте почти три години за този фалшив вурус и избихте толкова хора???

Мхм ... И покрай циркаджиите като тебе недоверието се пренесе и към другите медицински лица. Продажно влечуго!

Хората не вярват каквото и да говорите.Разбира се че не ви вярват,и не само за ваксините,за нищо тези вярват.Как може да се вярват на хора наричащи се лекари ,но за които финансовата печалба е най важният мотив за работа ,а работното им място е фирма или акционерно дружество?Как може да се вярват на човек с професорска научна титла,когато говори глупости от сорта ......"някои казват че (кърлежите ) не били заразни до 24 часа" Кои са тия някои които казват това г-н "професоре"?Като си с титла професор ,трябва да говориш по проблемите научно обосновано и с научни аргументи.А не че някой бил казал това или онова.По време на ковид епидемията се направиха огромни и с тежки последици грешки,най голямата от които е ваксините.Някъде по Света за това вече се говори и се ревизират много неща ,с опит да се предпазят хората от подобни грешки.Но не и в България,където важните за хората неща се коментират от закостенели и изостанали от науката с десетилетия индивиди ,които отдавна тряба да са пенсионирани.Или от млади напористи службогонци на които единствената връзка с науката е , купена или подарена научна титла.

смотаняци

ти и идиотите около теб допринесохте за това недоверие, защото още не можете да си затворите крадливите задници.

Много народ загина от ваксините , млади хора се оказаха че нямат шанс за деца . Добре че беше Русия да срине тези бараки в Харков Украйна - там се правеше Ковид 19 и се пръскаше над Европа и Света - със САЩ Самолети .За критиците - виждате ли следи в Небето от Самолети , от 1 година ? ХАГА е Наред .

Плашещо е колко хора ти споделят мнението.

И понеже толкова ти разбира кухата кратуна си мислиш, че един вирус има нужда от постоянно пръскане. Въобще знаеш ли какво е вирус и как се предава?

я си еби маййлкката

Честит Ден на Европа! В 23:43 ч българско време, на 8 май през 1945г е подписана капитулацията на Германия. Няма никакво основание, ние европейците да честваме празника на 9 май заедно с кочината, запалила заедно с Германия Втората световна война.

"На 8 май скърбят загубилите войната, на 9 май празнуват победителите". Сергей Лавров

Този т.н. професор няма ли срам и да си замълчи, да изчезне от публичното пространство?

Брей , какво е чудо станало ;) Дори и проф Кантарджиев макар и с години закъснение забелязал свръхкорумпираността на Европейската комисия, незаконно сключваща сделки за ваксини и обдаряваща с индулгенции не0либералните Менгелета от Фарма Мафията ;) Браво ! Стига да не беше този смешен плач за проглеждането на все повече Българи за съдържанието, дефектите и целите за налагането на т.нар. задължителни ваксини "Относно отлива, който се регистрира при задължителните ваксинации, проф. Кантарджиев коментира, че това е "много неприятна тенденция". По думите му е създадено недоверие към ваксините и "покрай ваксините за коронавируса, това се пренесе и към другите ваксини"." България е остров на здравия разум в склерозираща Европа !

Не се усетил сега. Сега са му разрешили /консултирали, програмирали/ да говори, това което му са казали...