Проф. Иван Илчев за "Господи, какви нищожества": Исках да го споделя само с Виктор Божинов

"Дали изказването отговаря на възгледите ми - да, отговаря", признава историкът и бивш ректор на СУ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дами и Господа, нека споделяме важните неща под сурдинка. Нека е открито, без страх!

Какво лошо е казал? Като я гледам тая ПКП с белязката и виждам резултата от избиването на интелигенцията от комунистите-потомствени прости селяндури заемат важни постове.

Боже какво величие е бил този ИЛЧЕВ

А многоуважаемия професор къде сука през последните години, та някак предизборно се събуди?!

Браво професоре!!! Наистина Караянчева е напълно обиновека(в лошия смисъл) женица, която не заслужава този пост. Лошото е, че партията на бръснатите и футболитите възкачва подобни персонажи по високите етажи на струтурите си. Да, много от българите са простовати хора, но защо такъв тип хора трябва да ни управяляват, това е негативна селекция.

От такива "интелектуалци" на човек обикновено му се повръща. Правилно се е сетил за д-р Желю Желев. той ще остане в историята. Като умен, мъдър, честен и СКРОМЕН. Нещо, което явно на професора явно му липсва. Да съдиш другите е лесно. Трудно е да ги разбереш.

А баща му на проф. Илчев като ни беше толкова години министър на просветата при Т.Живков с никакъв принос, че и самият той по наследство беше ректор на СУ и допринесе за упадъка на авторитета му, да викнем ли и ние "Боже Господи, този за какъв се мисли, че да раздава оценки за другите."

Добре го е казал. Такива са защото са избрани с половинката на третинката отишли да гласуват. Онлайн образование може, онлайн заседания и сесии на Об.съвети може но избори онлайн не - защо ли - защото ще се простят с постовете си на часа!

Браво на професора!Все още се срещат интелигентни българи с мнение ,което могат да изразят и защитят!Лошото е че такива са по скоро изключения и не са модерни ...

росто е видял и чул ТКП и не е могъл да не възкликне като Ян Хус " О, свещена простота!"

Здравейте, циркаджии!

демек не си съгласен, че ПКП и баце са нищожества ли?

Ние си го знаем, професоре. Вече над 10 години дългата скамейка от калинки на гроб си управляват некадърността.

Schilo

Професоре, няма какво да се оправдаваш! Прав си изцяло, дори много меко се изказа!

Не е гаф, Илчев говори за себе си. Докато беше на хранилка при Баце не му се чуваше гласеца нагъл. Пък и на ДС е служил, досиенце има, иначе надали ще го канят по студията. Дейба и нищожеството. Да не забравяме, че доколкото си спомням освобождаването му от СУ беше за злоупотреби. Ти ли ще ми четеш морал бе гнидо.

Язък за изпуснатите думи и пръдливите оправдания на страхливеца Илчев. Първо - манипулира фактите, че два от постовете в държавата се държат от военни. Свинята Борисов не е военен, никога не е бил. Второ - Радев, за разлика от помияра Борисов, говори два езика достатъчно добре - руски и английски. За английския лично съм го чувал - говори го на прилично, разбираемо ниво. Още повече, че Радев е бил и една година на обучение в САЩ, където няма начин да е бил глух и ням за английския. Оттам третата лъжа на Илчев - че не са били в САЩ - и двамата са били, в различни роли и функции. Въобще, не му прави чест да се измъква по такъв курвенски начин от думите си, зад които иначе уж стоял. За всеки стана ясно, че думите му са насочени към ПКП, която изсра едно голямо на Шипка. Пачаврата била като гражданин там, но пък тържеството било под патронажа на преЦедателя на НС?!? Алоууу, ПКП, като си там като обикновен гражданин, що щеш с 5 гарда от НСО и две коли на НСО. Защо не се качи като останалите граждани пеша, да биеш 10 км път до паметника? Мамицата ви помиярска, сган долна!

"изказал" в задния ти двор, а ти сега го хвалиш :))

Страхотно интервю! С малко думи думи е казано толкова много! Поклон, професоре!

"два от трите най-важни държавни поста" Май има предвид Гешев.

Много си тъп, каунь. Че на Баце къв е баща му, и за къв се мисли, че да определя цял един народ? И ти си прасе, като него.

И Илчев ли активираха предизборно! Нагли, долно изсипано лайно на брутали комунисти! Аман от убийци и крадци!

Браво бе ПИЧ !

Неговите думи си ги повтаря всеки, който има някаква интелигентност. Всеки път когато, чете и гледа новини и гледа физиономийте по телевизията. Това беше казано от душа. Политиците в момента, 80% са криминални типове без съвест, а останалите 20% мобе и да са добри хора и честни, но стават да са управители на сладкарница или на някоя селска кооперация, но не в парламента! Има и една група лица, който са на добри позиций, на “хранилката” и си мълчат. Някой пт тях са ми приятели от години, ама ще ми се обидят ако ги дам за пример.

И да откраднеш още милиони от науката.

Исках да го споделя само с Виктор Божинов - но така се получи по-добре !!!

Сигурно е много тежко шефът ти да те нарече Проста кърждалийска потка, а уважаван историк и бивш ректор на СУ да те определи като Нищожество. Или по-скоро би било тежко за уважаващ себе си човек с достойнство и чест ;)

Kenn1111

Без последноото на тема Северната България съм съгласен с всичко казано от него.Асобенно това за нищожествата ботуша и липсата на езици и знания от тройката на върха.

некомпетентен, езиците не те правят добър премиер, имали сме премиер с 2 матерни езика и какво стана, по-зле

Господ няма, 2. Нищожества много, започваш от Раду Тъпото и стигаш до тъпата селянка Иленъ Йончефа :)

Господи какви нищожества управляваха България от 1944г до Бойко Борисов ;Не народ а мърша;--днес чевстваме Освободителя утре празник на неговите палачи Кой съм аз за да обяснявам на Професора Историята е най-фалшивата ;ако е наука;

„Професорът“ май е забравил, че дължи научната си кариера на баща си, който беше член на ЦК на БКП? Защо не разкаже нещо и за собствените си научни подвизи - как направи „научен проект“ за 30 милиона, с които да ремонтира банята в „Овча купел“?

Kenn1111

Не ББ и ПКП те са неграмотните

"Господи, какви нищожества стоят начело на България".

"Господи, какви нищожества стоят начело на България".

наследниците на комунистите дават оценка на демократично мислещото правителство. каква безгранична наглост.

Добре, че Цецка не стана президент, че тогава щехме да имаме Голям шлем - пълен комплект тикви. Ама на - язък,

и що се зовеш Илчев кат баща ти е Димитров ? член на ЦК на БКП или кат маринча вечния посланник райков а не николов ? всъщност за кво си професър?

До това се стигна след доста време управление от умни образовани ерудирани и дори титуловани хора които не можаха да разделат на две магарета сламата с прости квадратни уравнения. Интелекта се измерва с това колко бързо и успешно мозъка се приспособява към ситуация и не винаги титулованият човек е най пригоден към решаване на житейски задачи. Основният проблем не е интелектуалният капацитет а доколко тези които поемаха властта вече 30 години ще служат в наша угода след вземането ий. Относно професора ще кажа че ме губи тотално като фен с края на статията си за СМакедония коментара му е меко казано 'ТЕНДЕНЦИОЗЕН'

Това което казва е абсолютна истина и няма как да го омаловажиш, Троле

"Има такъв прост народ "

комунистическите нищожества дават оценки???????????

И кво сега? Царят и неговата ПКП са голи!

PEYTSCH

И все пак, кога и как стана професор? Случайности няма. Както как Цола облече кужуха на госпожа Малинова и как шумкарите първо интернираха, а после се настаниха в жилища из центъра на София? А за съседката с Охрид и Скопие излиза, че „обичта“ им към България е била само от интереси да спечелят нещо....

На всички дето се кланят на професора, искам да кажа, че който и да дойде на власт, все ще е "нищожество". Всеки се има за нещо повече от другите. А ако професора знаеше, че е в ефир, никога нямаше да го каже. По-лесно се говори зад гърба иби извън кадър.

Илчо Димитров - един от идеолозите на Възродителния процес, какво очаквате?Не че харесвам кърджалийската ....

А бе капут какви комунисти те гонят тебе бе ? Ти прочете ли интервюто с професора или си приказваш на ангро ? Прочете ли кого признава за политик в миналото - Жельо Желев и Иван Костов - разбира се с леки уговорки .

Кой колко е некадърен не ми се коментира, въпроса е защо премиера не беше на честването. Нали уж беше изкарал вируса сега от какво го е страх толкова? Как може премиера да не уважи честването по случай на независимостта на собствената си родина. Това е уникална идиотщина! Срамота!

Човечето Илчев е професор по заръка на тате комуниста! Тоя е най долно ниво . Не подкрепям боко, но не мога да не презирам назначените гадини като Илчев. Висшето образование и 5 езика не те правят интелигентен! Толкова е глупав...

Не всички са маскари!

И без микрофон мога да кажа че ти си едно тъпо комунистическо нистожество бездарно което пречи България да се развива