Коментари - Проф. Христова: Коклюшът е сериозно заболяване, смъртността достига 4% | Днес.dir.bg

Коментари - Проф. Христова: Коклюшът е сериозно заболяване, смъртността достига 4% | Днес.dir.bg

Коментари

Напират масово да ФАКсинират бременни....с по минимум две от отровите им

Фронтмена е сменен (не я знам коя е тази поредна професорка), но песента е същата - "ваксинирай се.е.е...." Приятно слушане на тези, на които не им е омръзнала!

Според ваксасатанистът Кунчев старата ваксина срещу коклюш е вредна (сетиха се, факт), но сега имало нова, щадяща, която обаче създавала толкова краткосрочен имунитет, че трябвало боцкане непрекъснато, на кратки периоди. Дойдохме си на думата. Поредния геноциден бизнеспроект на ваксаджиите и тарторите им от СЗО.

При моите близки и познати май нещо друго върлува, защото освен високата температура, имат и разстройство, повръщане и не помня какво още беше. Аз засега нямам проблеми просто защото имах други болежки, заради които въобще не излизах, почти с никого не се виждах и затова и аз не успях да го пипна, но при сестра ми и в работата, и вкъщи почти всички се бяха изпонатръшкали - това беше преди няколко дена, довечера ще й се обадя да питам как са, че в петък беше много отчаяна.

Дотук имаме малко над 200 заболели. (Не стигат дори за спорадемия, между другото, камо ли за епидемия.) Не ги знаем какви са по възраст и предхождащ здравен статус. Не знаем колко от болните са ваксинирани. Няма и да узнаем. Защото покажат ли бройката, ще лъсне истината, че ваксината не предпазва от нищо. Следователно, повече ваксинирани не означава по-малко болни, нито по-малко новозаразени. За Е. Бе. повече ваксинирани означава само повече съобщени, вписани, докладвани, глобени, наказани, изхвърлени от училище… Повече контролирани. ТВЪРДО. Самодейната акция на Е. Бе. случайно (?) започва точно преди сборището за подписването на т. нар. пандемично споразумение, насрочено за 29 април. Някой май си постила да бъде български делегат на това сборище, а това иска здрава работа, защото не са един и двама мераклиите, а борбата е безмилостно жестока. Юридическата опитност на Е. Бе. вече опита на гърба си клетата ни Конституция. Сега е ред „здравеопазването“ да процъфти под нежната ѝ грижа. Може да се предрече, че Е. Бе. ще се позове на мнението на „експертите“. Същите "експерти", които смятат, че тетанусът се разпространява чрез ръждиви пирони, сякаш тетаничния клостридий се храни с железен окис. Същите, които правят антибиограма, ако първият антибиотик „не сработи“. Същите, които първо ваксинират новородените, а после съобщават на майките им. Същите, които започват антибиотик на новороденото един час след раждането му, а 6 часа по-късно му поставят бцж и хепатит Б. Много им тръгна приказката на мародерите с депутатски карти и другите – с лекарски дипломи. Не се съмнявайте – те ще дадат всичко от себе си, за да ликвидират и последната следа от елементарни човешки правá.

Твоите миктурации са като плърдлени геблетрочици по ларгедна пчела. Моля те о Група. Мое фунтиощо търлингдроме. Заври си всичките ваксини в бездънната алчна душичка за шекели и рецесийни долари. Ако може по надълбоко.

Ех, не се наядоха, не са наплюскаха. То бива алчност и дебелокожие, ама всяко нещо си има граници. Вече всичко е ясно- става дума за много пари. Всичко друго е лъжа и измама.

Интересно е, срещу какви хонорари изговаря всички тези празни думи госпожата ?

Къде са мамите антиваксърки??? Не са се изходили по въроса ..

По- зле си от дементния склеротик байдън

Срещу нищо ще избие половин България, тръгнала бременни да ФАКсинира...

....терористични военни самолети, после активират такива гнусни фашисти като тая дърта грозна злобна чанта и насилствените ви ФАКсиннации с незнайно кво помии и отрови почва наново...Това ще продължи, докато наблъскат телата на хората с набори за безжична връзка.... Тия сатани си имат планове, които масово лакове си ги презентират, издават в книги , само идиоти , които не четата си мислят, че ги ФСКсинират срещу вируси...

Това са живи фашисти, който е луд да ги слуша, ще си понася после последствията - тромбите, рака, аутизма, инвалидизациите, автоимунните болести от тия ФАКсинации..Това не са нито лекарите, нито учените, нито държавата от преди 89-та година, като гато имаше истинска медицина и грижа за здравето, а не планове всякакви за ликвидации, наблъскваме с наноботи в кръвта на здрави хора за свързването им в мрежа за контрол с плановете на сатанистите за интернвт на телата.....Ето това е знакът на Антихриста, който приемат големи групи идиоти доброволно в телата си и после "нямат покой ни себе, ни нощем" това е цитат от Откровение в Библията

е заприличала на средновековен вампир? Сега с промотирането на ваксини може би иска да заработи за качествена пластична корекция или в тоя си вид по-успешно плаши народа.

Да приемеш знака на Антихриста... с това, което доброволно отивате тези същите доказани ковид- убийци и измамници да ви наблъскат в телата ( щото това не са лекарите, които познавахте до 1989г), няма да "имате покой ни денем, ни нощем"...и това ви го е написал Бог в Откровение, ама пълно с идиоти, кото не четат и не мислят...

Докъде ни докараха - отдавна изчезнали болести, да се завръщат отново и да се обявяват за много опасни ... Помийна яма, не държава!

Ще и вържа на просотоиите ако се ваксинира и зарази да покаже .. колко пазят.. така са правели истинските лекари на времето Всичко останало са дитирамби и още кеш джоба на фарма мафията окупирала здравето на човечеството.

Проблемът изобщо не е само в България, а почти навсякъде в богатия свят. Навъдиха се всякакви идиоти, фейсбук специалисти по всичко, "всеки сам си решава типове", а авторитетите се зачитат все по-малко. И това е резултатът - доктори, професори, микрогбиолози и всякакви учени му казват, че ваксините са може би най-голямото постижение на човечеството, той решава да вярва на случайна статия или на яхнал вълната политик.

Нищо не трябва да доказва - ваксината съществува от сума ти време, изпитана е и е ефективна. Също така, ефективност не се доказва като някой доктор си сложи ваксината по телевизията като част от риалити шоу, в което зрителите решават чрез гласуване дали ваксината е ефективна или не. Знам че науката е малко по-скучна от това (особено за дебилите), ама това е положението.

била.. изпитана е и е ефективна.. и що щото някакъв анонимен плъх в интернет го твърди без източник? ХАХАХ. Не така работи науката пич..

Всички заболявания са сериозни когато има келепир в тая работа...

Далаверата от тези болежки е за едни като господжата, написала статията. Пак ни гласят пандемичка - тоз път щяла да е от грипче, сега залаяха кокулюшка и т.н. Парата да върви, това е задачата.... майната им хората

Да преведем за ваксинираните - скрита заболеваемост значи, че някой хора носят патогена, но не се разболяват. Хубаво ама щом един патоген не причинява болест при всички заразени следователно не е патоген. Следователна и коклюша като другите подобни не се причинява от бактерията набедена за това, а от нещо друго - например някакви токсини, а бактерията е само за оправдание за пробутване на ненужна ваксина или лекарство. После естествено след като лечението срещу набедената бактерия е неуспешно оправданието е че лечението е започнало късно и други подобни.

Не е ефективно защото някой ''анонимен плъх'' така твърди, а защото е отдавнашна, тествана, има много данни за нея и задължителна ваксина. Има много научни данни по темата. Успех с четенето.

За протокола да споменем, че Каунчев, когато Мангъра и Тодоров го питаха получава ли от фондации на фарма фирми пари той каза - да получавам пари за да пробутвам ваксини, но то е за ваше добро. А помислете сега, защо ще му плащат фарма фирмите - ми щото без продажници като него няма да има печалба за тях.

Че ти анонимен трольо необразован: "Защо Ваксината Срещу Магарешка Кашлица Не Работи, Както Се Рекламира" "Ваксината срещу магарешка кашлица е по-малко ефективна, защото бактериите мутират, предлага проучване" "СЗО: ваксината срещу магарешка кашлица не е толкова ефективна, колкото преди" "Серията ваксини срещу магарешка кашлица е неефективна и опасна, показват доказателства" "Ваксината не предпазва от магарешка кашлица" Все заглавия от медии и различни изследвания. Или СЗО разбира по-малко от лелката на хранилка към фарма мафията?

Ма как все виждате всичко и ГИ хващате в лъжа ОНИЯ, искрено ви се възхищавам!

Па викаш - нека измират бебета, те току-що родени, не са се охарчили много по тях родата.

Такива компрометира ли се , злоупотребили с нашето доверия личности трябва да бъдат незабавно отстранени от управление на здравеопазването защото всяко тяхно изказване предизвиква обратната реакция и срива доверието към задравеопазването като цяло

И на теб се възхищаваме! Всичко разбираш и без колебание режеш! Трябва ред, трябва да се слуша държавата, щото е закахърена за нас. Е, странична литература освен спуснатото от медиите няма нужда да се чете, така е по-лесно! Продължавай да вярваш, един ден може и да вденеш някои неща.

Коментари - Проф. Христова: Коклюшът е сериозно заболяване, смъртността достига 4% | Днес.dir.bg

Коментари - Проф. Христова: Коклюшът е сериозно заболяване, смъртността достига 4% | Днес.dir.bg

Коментари

Напират масово да ФАКсинират бременни....с по минимум две от отровите им

Фронтмена е сменен (не я знам коя е тази поредна професорка), но песента е същата - "ваксинирай се.е.е...." Приятно слушане на тези, на които не им е омръзнала!

Според ваксасатанистът Кунчев старата ваксина срещу коклюш е вредна (сетиха се, факт), но сега имало нова, щадяща, която обаче създавала толкова краткосрочен имунитет, че трябвало боцкане непрекъснато, на кратки периоди. Дойдохме си на думата. Поредния геноциден бизнеспроект на ваксаджиите и тарторите им от СЗО.

При моите близки и познати май нещо друго върлува, защото освен високата температура, имат и разстройство, повръщане и не помня какво още беше. Аз засега нямам проблеми просто защото имах други болежки, заради които въобще не излизах, почти с никого не се виждах и затова и аз не успях да го пипна, но при сестра ми и в работата, и вкъщи почти всички се бяха изпонатръшкали - това беше преди няколко дена, довечера ще й се обадя да питам как са, че в петък беше много отчаяна.

Дотук имаме малко над 200 заболели. (Не стигат дори за спорадемия, между другото, камо ли за епидемия.) Не ги знаем какви са по възраст и предхождащ здравен статус. Не знаем колко от болните са ваксинирани. Няма и да узнаем. Защото покажат ли бройката, ще лъсне истината, че ваксината не предпазва от нищо. Следователно, повече ваксинирани не означава по-малко болни, нито по-малко новозаразени. За Е. Бе. повече ваксинирани означава само повече съобщени, вписани, докладвани, глобени, наказани, изхвърлени от училище… Повече контролирани. ТВЪРДО. Самодейната акция на Е. Бе. случайно (?) започва точно преди сборището за подписването на т. нар. пандемично споразумение, насрочено за 29 април. Някой май си постила да бъде български делегат на това сборище, а това иска здрава работа, защото не са един и двама мераклиите, а борбата е безмилостно жестока. Юридическата опитност на Е. Бе. вече опита на гърба си клетата ни Конституция. Сега е ред „здравеопазването“ да процъфти под нежната ѝ грижа. Може да се предрече, че Е. Бе. ще се позове на мнението на „експертите“. Същите "експерти", които смятат, че тетанусът се разпространява чрез ръждиви пирони, сякаш тетаничния клостридий се храни с железен окис. Същите, които правят антибиограма, ако първият антибиотик „не сработи“. Същите, които първо ваксинират новородените, а после съобщават на майките им. Същите, които започват антибиотик на новороденото един час след раждането му, а 6 часа по-късно му поставят бцж и хепатит Б. Много им тръгна приказката на мародерите с депутатски карти и другите – с лекарски дипломи. Не се съмнявайте – те ще дадат всичко от себе си, за да ликвидират и последната следа от елементарни човешки правá.

Твоите миктурации са като плърдлени геблетрочици по ларгедна пчела. Моля те о Група. Мое фунтиощо търлингдроме. Заври си всичките ваксини в бездънната алчна душичка за шекели и рецесийни долари. Ако може по надълбоко.

Ех, не се наядоха, не са наплюскаха. То бива алчност и дебелокожие, ама всяко нещо си има граници. Вече всичко е ясно- става дума за много пари. Всичко друго е лъжа и измама.

Интересно е, срещу какви хонорари изговаря всички тези празни думи госпожата ?

Къде са мамите антиваксърки??? Не са се изходили по въроса ..

По- зле си от дементния склеротик байдън

Срещу нищо ще избие половин България, тръгнала бременни да ФАКсинира...

....терористични военни самолети, после активират такива гнусни фашисти като тая дърта грозна злобна чанта и насилствените ви ФАКсиннации с незнайно кво помии и отрови почва наново...Това ще продължи, докато наблъскат телата на хората с набори за безжична връзка.... Тия сатани си имат планове, които масово лакове си ги презентират, издават в книги , само идиоти , които не четата си мислят, че ги ФСКсинират срещу вируси...

Това са живи фашисти, който е луд да ги слуша, ще си понася после последствията - тромбите, рака, аутизма, инвалидизациите, автоимунните болести от тия ФАКсинации..Това не са нито лекарите, нито учените, нито държавата от преди 89-та година, като гато имаше истинска медицина и грижа за здравето, а не планове всякакви за ликвидации, наблъскваме с наноботи в кръвта на здрави хора за свързването им в мрежа за контрол с плановете на сатанистите за интернвт на телата.....Ето това е знакът на Антихриста, който приемат големи групи идиоти доброволно в телата си и после "нямат покой ни себе, ни нощем" това е цитат от Откровение в Библията

е заприличала на средновековен вампир? Сега с промотирането на ваксини може би иска да заработи за качествена пластична корекция или в тоя си вид по-успешно плаши народа.

Да приемеш знака на Антихриста... с това, което доброволно отивате тези същите доказани ковид- убийци и измамници да ви наблъскат в телата ( щото това не са лекарите, които познавахте до 1989г), няма да "имате покой ни денем, ни нощем"...и това ви го е написал Бог в Откровение, ама пълно с идиоти, кото не четат и не мислят...

Докъде ни докараха - отдавна изчезнали болести, да се завръщат отново и да се обявяват за много опасни ... Помийна яма, не държава!

Ще и вържа на просотоиите ако се ваксинира и зарази да покаже .. колко пазят.. така са правели истинските лекари на времето Всичко останало са дитирамби и още кеш джоба на фарма мафията окупирала здравето на човечеството.

Проблемът изобщо не е само в България, а почти навсякъде в богатия свят. Навъдиха се всякакви идиоти, фейсбук специалисти по всичко, "всеки сам си решава типове", а авторитетите се зачитат все по-малко. И това е резултатът - доктори, професори, микрогбиолози и всякакви учени му казват, че ваксините са може би най-голямото постижение на човечеството, той решава да вярва на случайна статия или на яхнал вълната политик.

Нищо не трябва да доказва - ваксината съществува от сума ти време, изпитана е и е ефективна. Също така, ефективност не се доказва като някой доктор си сложи ваксината по телевизията като част от риалити шоу, в което зрителите решават чрез гласуване дали ваксината е ефективна или не. Знам че науката е малко по-скучна от това (особено за дебилите), ама това е положението.

била.. изпитана е и е ефективна.. и що щото някакъв анонимен плъх в интернет го твърди без източник? ХАХАХ. Не така работи науката пич..

Всички заболявания са сериозни когато има келепир в тая работа...

Далаверата от тези болежки е за едни като господжата, написала статията. Пак ни гласят пандемичка - тоз път щяла да е от грипче, сега залаяха кокулюшка и т.н. Парата да върви, това е задачата.... майната им хората

Да преведем за ваксинираните - скрита заболеваемост значи, че някой хора носят патогена, но не се разболяват. Хубаво ама щом един патоген не причинява болест при всички заразени следователно не е патоген. Следователна и коклюша като другите подобни не се причинява от бактерията набедена за това, а от нещо друго - например някакви токсини, а бактерията е само за оправдание за пробутване на ненужна ваксина или лекарство. После естествено след като лечението срещу набедената бактерия е неуспешно оправданието е че лечението е започнало късно и други подобни.

Не е ефективно защото някой ''анонимен плъх'' така твърди, а защото е отдавнашна, тествана, има много данни за нея и задължителна ваксина. Има много научни данни по темата. Успех с четенето.

За протокола да споменем, че Каунчев, когато Мангъра и Тодоров го питаха получава ли от фондации на фарма фирми пари той каза - да получавам пари за да пробутвам ваксини, но то е за ваше добро. А помислете сега, защо ще му плащат фарма фирмите - ми щото без продажници като него няма да има печалба за тях.

Че ти анонимен трольо необразован: "Защо Ваксината Срещу Магарешка Кашлица Не Работи, Както Се Рекламира" "Ваксината срещу магарешка кашлица е по-малко ефективна, защото бактериите мутират, предлага проучване" "СЗО: ваксината срещу магарешка кашлица не е толкова ефективна, колкото преди" "Серията ваксини срещу магарешка кашлица е неефективна и опасна, показват доказателства" "Ваксината не предпазва от магарешка кашлица" Все заглавия от медии и различни изследвания. Или СЗО разбира по-малко от лелката на хранилка към фарма мафията?

Ма как все виждате всичко и ГИ хващате в лъжа ОНИЯ, искрено ви се възхищавам!

Па викаш - нека измират бебета, те току-що родени, не са се охарчили много по тях родата.

Такива компрометира ли се , злоупотребили с нашето доверия личности трябва да бъдат незабавно отстранени от управление на здравеопазването защото всяко тяхно изказване предизвиква обратната реакция и срива доверието към задравеопазването като цяло

И на теб се възхищаваме! Всичко разбираш и без колебание режеш! Трябва ред, трябва да се слуша държавата, щото е закахърена за нас. Е, странична литература освен спуснатото от медиите няма нужда да се чете, така е по-лесно! Продължавай да вярваш, един ден може и да вденеш някои неща.