17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако беше дедо Ганчо от Дъбова Махала, и вместо на Ал.Батенберг беше паднал пред плевнята където тръгнал да нахрани козичката сега щеше да е при Свети Петър......

истинските хора по градчета и селца не могат да разчитат на адекватна медицинска помощ, а много често и на никаква! Това е една от най яките екстри ,които им донесе пазарната икономика и демокрацията по български ! Спомняте ли си онзи никакъвец Филип Димитров как ни уверяваше ,че "родителите ни ще живеят по добре". Те за съжаление измряха в оскъдица ,за разлика от такива като цитирания дерибей ,които яко папкат от държавната хранилка,вместо да им се потърси отговорност за катастрофата до която докараха страната и народа си - икономическа,демографска и морална. Та добре ,че Жорж не ходи по селата - там е щял ида си остане

Абе Жорж си е добре, но е назначен да се прави на клоун и да разсейва обществото, това му е партийното поръчение!

от бившата агентура едни взеха да си стяга багажа,други ги изпревариха по правата на финала.Така е !БОГ дал, БОГ взел ! Проклятията на българския род,ще стигнат всички негодници,които лапаха и продължават да лапат от чуждото.Всичките забравиха две прости истини : 1. Живяха или продължават да живеят като безсмъртни 2. Човек е дошъл на този свят гол и гол ще го напусне

Проф Г. Начев явно добре си е свършил работата. То, това и се очаква от лекарите - да си вършат работата и да спасяват живота на пациентите си. Учудващо е, обаче, че огласява в медиите лична информация за хората, които лекува. Това е поверителна информация и може Ж. Ганчев да не желае да се разбира от какво боледува и как точно е лекуван. В професионалните задължения на проф Начев не влиза публично огласяване на лична информация. Това е не само нарушаване на професионалната етика, но и подсъдимо деяние. Срамота, че лекари с такива големи претенции, не спазват елементарна етика.

Щото не е голяма тайна, какво предизвиква инфаркта. А пък в " Св.Екатерина" по спешност приемат само хора с остър инфаркт. А по всички медии последното го съобщиха веднага. А на 78 г. от какво да е болен?

Преди години имах разговор с проф. Генчо Начев и от тогава съм го запомнил. Мога да кажа, че Ж.Ганчев е в много добри ръце. Явно трябва да му се смени диетата, но и да не ходи в жегата за тоя дето духа.

Търчи-лъжи имал инфаркт и понеже е емблематична фигура на мутренския преход са положени всички усилия да бъде спасен, а иначе стотици българи умират от инфаркти, но никой не го е грижа, защото не са мутри, лъжци и престъпници.

Не си прав, човек. Лекарите ни пробват да спасят всеки човек с инфаркт. Затова нормативът да се стигне до човека с инфаркт за около 4 минути. Понеже е нужно вкарване на кислород в такива моменти е важно да се диша, въпреки изкушението от болката да се задържа въздуха. На практика не всеки с инфаркт оцелява, защото в критичните минути и силна болка спреш ли дъха си, сърцето и кръвоносните съдове са под напрежение и някой кръвоносен съд се пръска и процесът повече не може да се овладее без незабавна операция на място, което е невъзможно засега. Просто Ж.Ганчев е имал шанс да не е толкова зле, за да стигне тялото му до операционна. Всички сме в Божиите ръце, човек, в такива моменти.

Точно в София всички хора с инфаркт отиват за поставяне на стентове. 80 болници има в София. А и най- добре е развита тази медицинска дейност. Доста сносно се заплаща от Касата. Няма как да искате вот на недоверие за лечението на инфарктите. За инсултите обаче- бихте могли. Там парите са нищожни.

Селяндурът Генчо Начев отново се изживява като божество.

Крадец и половина,М-ка му да е-а

Време за прочистване. За да има място за новото трябва да умре старото, като не му стига пипето да се разкара само. Да се готвят Борисков и нинка месарията.

Жорж, и ти си смъртен, както всички останали За селския простак проф. Генчо Генчев, който краде официално под законова форма пари от болните в преславената болница "Св.Екатерина" няма смисъл от думи

Къмон Джорджи, повикай и Бойко при теб!!!

Да е жив и здрав човека и му желая бързо оздравяване!Сега, какъв политик е и клоун или не, това не е от значение, човек е, а живота е мил на всеки.И дано всеки, който има остра нужда да е с късмета да попадне при специалист от категорията на професор Начев, защото много народ си отива ей така, без време и от липса на адекватна медицинска грижа.

Ей затуй изключиха коментарите при смърта на проф.Божидар Димитров-------щото имаме такива образи и подобия човешки-----дето и труп ще ръфат и хейтят!

Кой, каквото ми мисли, да го стигне!

Дано умрат "в ползу роду"!!! И Жоржета и професУрчето!!!

SHIBAN PROFESSOR .LAGAI PRI SVINJATA GANCHEV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бизнес блок здравей, бизнес блок здравей, па то не било биснес блок, ми най си било бедрен блок???

Боже, прибери си недоразумението Ж.Г.!!!

Казвах му да спре ВИАГРАТА, но не слуша

Защо надиписът на тази българска институция е на английски? Нали неотдавна някои подскачаха ревностно че сме творци на нашата писменост? А се оказа че сме и големи чуждопоклонници ...

Който прочел, прочел; който разбрал, разбрал

Нищо друго!!!!!!!

То и по гърбовете на българските полицаи пише някакви чужди думи.

Добре ,че са успели ,имал е късмет!За Божо не можаха за съжаление !Жоржо са го реанимирали още в линейката ,а за Божидар Димитров дали са направили необходимото веднага.Изглежда е много важен екипа който ще дойде!А тези запушвания много зачестиха,не само на известни хора ,изобщо много често се случва,което означава ,че няма адекватна профилактика и как се следят диспансираните?

Убили са го, гадовете!!! Лайното Жорж Ганчев им е по-мило!!!

Божидар димитров е бил мъртъв още преди да дойде линейката.читете внимателно. специално тоя беше и бах ти смешния историк.

Адски ми е неприятно, когато под статия за жив човек пишат подробности за дата и място на раждане...Все едно пишат некролог. ... Дано живее още много години! Мой съсед над 20 години живее се стентове...И е свежар...

Комбинацията на тия две работи кърти бе!!!! " Има късмет, че е дошъл на време и на правилното място" "Сигнал към "Спешна помощ" е подаден......" Какво се очаква като се обадят на Спешна помощ? Да те пратят зад Океана ли може би на Екарисажа?

Не му желая злото ама нещо напоследък агентурата взе да мрИе...

Каквото присадихме- присадихме, колкото - толкова. А вие да внимавате вече с гадните си барбекюта, пържоли и мазни наденици, че има само две ръце и не мога смогна да ви срежа и разфасовам ако ми паднете. Дето се казва, мислете дори и в тоалетната, че имате само един шанс! То пък и само с алкохол не става, но все пак опитайте.

Да те светна, че яденето на въглехидрати с висок гликемичен индекс води до това. Мазнотийките са полезни, стига да са с естествен произход и да не са минали през химзавода.

Този пък кой е? ? Рекламно лице на болница?

я изкара още 6 месеца я не . Пътник е и скоро ще му ядем житото.

Още когато беше кандидат-президент беше ясно че на Жорж Ганчев леко му хлопа дъската.

кой повече е побъркан - Ганчев или откаченият "професор" Вучков,който не се умори да се пеняви и да плещи банални глупости по разни телевизии.

Силно му хлопа дъската на този клоун - държи се само на един пирон!

Проф.Начев спаси живота на баща ми преди 4 години, със спешна операция.Ние НЕ сме богати, пари не са ни искани.Поклон!

лошото е че когато специалистите като проф.Начев се оттеглят след някоя и друга година,няма кой да ги смени - повечето млади и кадърни доктори бягат в чужбина.Начинаещ лекар започва с по-малко от 1000 лв,което е унижение и подигравка.

Проф.Начев не беше ли родом от Казанлък?

Не беше,а Е роден и живял в Казанлък.

това добре ли е да си от казанлък..... много са бедни, ограничени и алчни хората от там. предпоставка за алъш -вериш под масата ... най- общо казано

Моля се за здравето на всеки българин!

добре се молиш,а и не само това,нали господ е българин,защото българите са здрави като камък и най-много живеят,по над 100г.

А Пеевски!

Значи, когато е за Жоржи Ганчев Панчев идват за няколко минути, а? А когато е за някой обикновено човек може да ги няма и половин час

Нещо много кадри на ДС започнаха да получават призовки. Някои се отзовават, други ги спасяват

Добре си е поживял, време е да приключи делата на грешната земя

Първият човек сложил стент 1977г Adolf Bachmann е още жив 40г по-късно. Не знам неграмотници като Стентчо по-долу, разпространяващи измислици и глупости дават ли си сметка, че си играят с човешкия живот и психика. Ако стента не се запуши първата година (с вероятност около 1%), най-вероятно няма да се запуши.

Как си играя, че не разбрах? Още с раждането си, вече си абониран за смъртта си. Имаш един отрязък от няколко десетки години да свършиш нещо смислено, преди да се гътнеш, ама освен смисленото имаш още 1000 неща да направиш. Моите игрички са невинни пред това, за което природата ни е приготвила. Добре е да ни припомня отвреме навреме, че сме смъртни ,някои живеят така сякаш ще пребъдат още няколко века (поне).

Минуси за Стентчо

Казал си по-долу, че стентовете се запушват за няколко години, което е равносилно на смърт. Ако си със стент как ще приемеш този идиотизъм? Като не разбираш, не се изказвай и не си играй точно с това. Жалкото е, че и монго хора с връзват на подобни изказвания.

Да е жив и здрав Adolf Bachmann, но познавам поне двама, които 2-3 години след поставени стентове си заминаха пак от инфаркт. Така че разпределението на вероятностите е малко по-различно от това, което казваш. Също е много важно и храненето, като спиранетоо на мазнините май има по-скоро отрицателен ефект.

Една добра новина

Гледам, за Жорж Ганчев линейките успяват да си спазват норматива от седем минути и никакви разпитавания по половин час на "спешния" телефон за кръвната група и дали сме сигурни, че случаят бил спешен.

Не са го чакали да събере пари. И как ще получи лечение от здравната каса, като не се е осигурявал в БГ

на лицемерните търгаши,които сте ги пратили в Народното събрание.Те затова се натискат да ги избирате за депутати - не за да отстояват интересите на своите избиратели,а за да ползват разни привилегии.

Кои "ние" сме ги пратили? Ти да не се имаш за ясновидец, та с такава сигурност говориш за мен, че съм от въпросния кръг наши малоумни съграждани, които искрено вярват, че трябва да се гласува, защото "иначе било по-зле"?

оправи обаче колко от обикновените люде могат да разчитат на отношението и грижите, което медиците ни имат към него?

Хубаво нещо са стентовете ама за няколко години се запушват. Добър повод човек да си помисли какво иска да остави на този свят и дали иска да го запомнят с нещо.