Проф. Дарина Григорова: Референдумът в Русия е плебисцит за недоверие към света

От външнополитическа гледна точка изменението ще балансира зависимостта на Москва от международното право, казва тя

Обратно в новината

Коментари - Проф. Дарина Григорова: Референдумът в Русия е плебисцит за недоверие към света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първите два абзаца са в леко противоречие. Първо уж доверието към Путин е единия основен фактор, ама руснаците нямали илюзии за президента си. Нещо го е объркала професорката или списателите на Дир-а.

Путин велик лидер. Когато говориш с обикновените хора в западните държави,те завиждат на руснаците. Никой не може да се сравни с него. Поне за сегашното време.Той води Русия към възход (това, което предрича Ванга). На Запад побесняват, че нищо не могат да променят в Русия. Запад със содомията си - с няколко си пола, с родител 1 и родител 2, а може скоро се ще оформи целия гей колектив родители, гей бракове и др.бардак, Русия е държава с православните си и традиционни ценности става за пример и подражание. Побърквайте се гадняри!

А тия 'обикновени хора в западните държава' ходили ли са в Русия? Имат ли представа как живеят обикновените руснаци - какви са им заплатите, жилищата , здравеопазването, инфраструктурата? Кога за 20 години успяха да създадат 'православни традиции' при положение че СССР беше атеистична държава?

Затвори се свиня,подлога западна.Без пари се даваш и напрасно - от там ти гледат като на евтения и никой не се интересува от теб ни от Запад ни от Изток. Руснакът не ти понятен, тъй като той има достойнство и се гордее,че живее в суверенна държава. А ти си гледаш как да напълниш торбуха си (кюфтетата е върха) и под кой ще легнеш и как да коленичиш на следващия хазяин. Бери грижа за себе си, а не за Русия.Тя е на никой не е давала себе си за употреба както ти си го правиш.Бил моралист оцапан.Нямаш право да говориш за този, който ти дал държавата.

Нещо май сме нервни - и то след такава гръмка пАбеда? Не си ти обаче, куха ватна кратуно, този който ще ми 'затвори плювалника' на български форум и ще ми каканиже балади за 'достойнството на руснаците' - 50% бюджетници дето ги подкараха като овце към урните за да може обнуляването на вожда да успокой офшорните му бандити че ще могат за напред да крадат и влачат. Ей, яхта за $1 Милиард никой още не си е поръчал, ама само почакай.. Това от високо ниво. За ниското- информацията ми е от първа ръка. Работя с руснаци за които София е направо рай в сравнение с Челябинск.

А ти ходил ли си на запад ? Ела да видиш , че същия е само едно географско понятие и нищо по-вече .

"Велик" лидер на "велика" държава с велики ресурси- без кавички и хората живеят като говеда! Кога си ходил си ходил последно във "великата" държава, бе тапир? Знаеш ли как се живее с 7 хил. рубли заплата? Всеки лъже държавата и иска рушвегт- навсякъде, където е възможно, па даже и невъзможно! Например ако ти трябва свидетелство за съдимост, то срока е до 1 месец. Ако искаш веднага- тарифата е 10 хил. рубли, ако искаш до седмица 5 хиляди рубли, ако не искаш да плащаш- отиваш на 30-тия ден вечерта преди да затворят и ако са в настроение ще ти го дадат. Така е за ВСЕКИ документ. Няма търговец, който да издава касови бележки, освен големите магазини, но и те са менте, защото не подлежат на проверка. Но да си провереващ в Русия- за каквото и да е било, тогава трябва да се изръсиш с огромна сума, която после ще си възстановиш с печалба. Аман от руски лайна като тебе, бе! Да вземете да емигрирате в РФ и да се махнете от тук, че вече не можем да ви търпим! Махайте се! Отивайте в Русия при Путин!

Янко, ты дебил. Захлебнёшься своей ненавистью.

с чего ты взял что в России такая зарплата ... братушки предатели , жаль что Россия заплатила за вашу страну такие жертвы , ваши предки вас проклянут за вашу неблагодарность . По поводу запада у народа России нет иллюзий , есть уверенность в вашей продажности

Отлично, прямо в точку. Жму руку. С приветом из России.

Молодец!

Горката овца професорка така се старае да угоди на Западните си покровители, че не можеш да разбереш какво точно изрича.Птичи език. Чирик-чирик. Да отиде да меси тесто.

За ватна шльондра става въпрос - виж я в Гугъл що за 'професорка' е. Писала е разни подмазвачески книжки как там Раша била въкръснала като Феникс при Путя (хаха), член е на някаква азиатска сбирщина (ВиаЕвразия) - даже мейла и е .ru.

За да съм цървул трябва да се родя в цървулска държава,но ми се случи друга съдба за щастие.Второ - всяко нейно изречение четох го по няколко пъти за да разчета смисъла,тъй като тя се страхува да каже директно или за одобрение за “азиатите” , които толкова азиати колко ти си турчин (или не?) или обратното против тях. Затова и пиша за птичи език.Чиста конспирация из подполья. Партизанка.

Затова къде си роден заслуга особена нямаш.. виж качествата които сам си придобил.. Та не стана стана ясно - кои точно са и 'западните покровители' на тая, при положение че ватната професура така възторжено я лансира? Или просто видя снимка че е с къса коса и се включи първосигналното женомразство (така типично за 'широките души' с източен уклон).

Ревете като магаре за тояга, либерасти !!! Даже и медийната машина сИеНеН не успя да пробута насила пропагандата от NYT - нЮйорКтаймС, за това, че талибани избивали америакнски войници срещу заплащане от руснаците. Ами, че те хамериканците си ги обучиха срещу СССР, сега тяхното чудовище си се обърна срещу тях. Нито дума от западните медий, че за промяната на конституцията на Русия и че В.В.Путин ще е президент още 16 години. Непоклатим е руския президент. Сега демократите във Америка ще си употребят негрите до край, за да докарат на власт оня малоумник Байдън и ще омаскарят Тръмп по най чудовищен начин. Но е възможно, Тръмп отново да ги изненада

референдума е плебисцит, професорката е стерва а стервата е блядка

Най-добре сепрдстави Кадирова Чечня: 95% гласували, близо 98% ЗА! В случай че се чудите кой ще наследи престола на кремълския плъшунгер..

Какво да ги правиш руснаците като си обичат престъпниците.

ЗАБРАВИ ДА ПИШЕШ: ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!

След кошмара който Русия преживя през 90-те, руснаците гордо се изправиха и казаха "не" на западните манипулации и морален упадък каквото и да им струва това. Тежка битка ги очаква, но си заслужава. Вярата в общата цел и благо на народа поставена от силни лидери е по-силна от всеки враг, оръжие или пачка. За вярата цена няма. Нея или я имаш или не. Тя те кара да извършваш подвизи и осмисля живота.

И кой е виновен за кошмара през 90те известно ли ти, е умна главо? Гайдар, Явлински, Чубаис може да с били либерална фасада, обаче парите и властта са били (както и сега- никаква разлика) в ръцете на сенчести КГБ структури амалгамирани с организираната престъпност. Благата не са на народа а принадлежат на СЪЩАТА шайка боклуци - 'запутинеца' Потанин притежава Норилск Никел още от 90те.

тъп си като чирак. какъвто си де.хахаха

още дълго ватенките ще търпят вмирисан женски полов орган..ха.ха.ха

А Вие сте плебистка, г-жа Григорова.

Комунистите винаги сте мразели по-успелите, финансово, духовно или професионално, па камо ли, ако са и професори,че и жени - анатема! Жалки сте и видът ви измира от старост или от простотията си, много малко останахте, чичка. Скоро ще живеем в свят без вас.

Че си мизерна курва, знаем, ама чак пъвърховна , едвали. Върховната курвентия те командва.ха.ха.ха

¯\_(ツ)_/¯

С тази уста ли целуваш майка си с език?

Разузнавателните признаци сочат, че до 3-5 години на хоризонта ще се появят очертанията и на СССР 2! Неизбежно е...

"ЗОНИТЕ НА ВЛИЯНИЕ" СА ОТЖИВЕЛИЦА! ЗА ТЯХ СЕ ИСКА ДА ИМАШ ГОЛЯМА, АМА МНОГО ГОЛЯМА И МОЩНА ИКОНОМИКА И МНОГО РЕСУРСИ, КОИТО "ВЕЛИКАТА" КОЧИНА - НЯМА ! ЗА 6 ГОДИНИ ОКУПАЦИЯ НА КРИМ, СЕ ВИДЯ, ЧЕ КОЧИНАТА БУКВАЛНО ЗАТЪНА ДА УШИТЕ ТАМ - ТРИЛИОНИ ДЪРВЕНИ КОПЕЙКИ ИЗЛЯ И ... НИЩО ... ДАЖЕ ВОДАТА СКОРО ЩЕ СВЪРШИ! НА ПУТЛЕР РЕАЛНО НЕ МУ ПУКА ЗА КРИМЧАНИ И ТОВА СЕ ДОКАЗА ЗА 6 ГОДИНИ ОКУПАЦИЯ. В МОМЕНТА ГЛАВНИЯТ МУ ЗОР Е ДА ОТСЕЧЕ УКРАЙНА ОТ ЧЕРНО МОРЕ - ТОВА Е ГЛАВНАТА ЦЕЛ! ВСЕ ОЩЕ Е ЖИВА В КРАТУНКИТЕ НА ОТКАЧЕНИТЕ ЧЕКИСТИ, 300 ГОДИШНАТА ЛЕЛЕЯНА МЕЧТА НА НЕОСЪЩЕСТВЕНАТА "ИМПЕРИЯ НА МИЗЕРИЯТА" ЗА ИЗЛАЗ НА БОСФОРА! ТОВА Е ГОЛЯМАТА МЕЧТА - КОЧИНАТА ДА ВЛАДЕЕ БОСФОРА! В МОМЕНТА ЕРДОГАН АКО ЗАТВОРИ БОСФОРА И ПУТЛЕР УМИРА ПРАВ! И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА ФЛОТА МУ В КРИМ! ОЧАКВАМ ЕСКАЛАЦИЯ ТОЧНО ПО ТАЗИ ЛИНИЯ - ОКОЛО БОСФОРА! В ЧЕРНО МОРЕ СКОРО ЩЕ "ВРИ И КИПИ"!

Много скоро пак ще имаме си говорим по темата!

НЯМА КАКВО ДА СИ ГОВОРИМ, ТО СЕ ВИЖДА ЯСНО! "ЗОНИТЕ НА ВЛИЯНИЕ" СА ОТЖИВЕЛИЦА НА 20-И ВЕК! ТЕ ИЗИСКВАТ ОГРОМНИ ФИНАНСОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ И МОЩНА ИКОНОМИКА НА "ЦЕНТЪРА" ОКОЛО КОЙТО ЩЕ СА ТЕЗИ ЗОНИ! С ТАКИВА РЕСУРСИ КОЧИНАТА НЕ РАЗПЛОГА! ТЯ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ОСИГУРИ ТОЗИ СТАНДАРТ, КОЙТО ИМАТ СЕГА ТЕРИТОРИИИТЕ, КОИТО ИСКА ДА ЛАПНЕ! КАКТО КАЗВАТ БЛЯДОВЕТЕ - "НЕ ПО ЗУБАМ" ИМЕТЬ "ЗОНУ ВЛИЯНИЯ" НА ЧЕКАТИЛО ХИЧ НЕ МУ ТРЯБВА ДАНБАС, КВО ЩЕ ГО ПРАВИ? С КАКВО ЩЕ ГО ИЗДЪРЖА? И КАТО НЕ МОЖЕ ДА ГО ИЗДЪРЖА - КАК ЩЕ УДЪРЖИ НАРАСТВАЩОТО НЕДОВОЛСТВО НА ХОРАТА? СЪЩОТО НЕДОВОЛСТВО ВЕЧЕ ГО ИМА В КРИМ ... И ТО ОТДАВНА. НЕ МУ ТРЯБВА ДОНБАС НА ПУТЛЕР... ТРЯБВА МУ НА ПЪРВО ВРЕМЕ - ВСИЧКИЯТ ИЗЛАЗ НА УКРАЙНА НА ЧЕРНО МОРЕ ... А АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ - 3- ТАТА СВЕТОВНА Е В КЪРПА ВЪРЗАНА. А ЛЕЛЕЯНАТА МЕЧТА НА ЛУДИЯ Е - БОСФОРА!

Победа, пак ли ше се цепите, бе, "Союз нерушимый"?

Я дай малко подробности че ми стана интересно:))) И кои ще са 'държавите щастливки' в тая нова грандиозно-одиозна структура ??? Много ми е чудно Прибалитийците как ще влязат в СССР 2 при положение че заживяха много по-добре и по-дълго откак се освободиха от концлагера СССР 1.

"референдумът е бил не толкова допитване до народа за доверие към президента Владимир Путин, а по-скоро "плебисцит за недоверие към света". Ами тогава да дойдат всички руснаци в моя свят.

'Недоверие към Света' - аааама го е изтърсила лелката от СУ :) На кривата ракета Раша Света и пречил, зер милите полубогове с ушанки кусури немат. Аз мисля че е време обидените на Света рушняци да яхнат рогозинските ракети, да натоварят безаналовите си оружия и самовари и да поемат към друга Галактика по-достойна за извисените, съвършени и изтънчени ватни създания.

Я па тая специалистката, много ти разбира ти квата ма..

Единственото, което не беше вписано, е, че не се забранява да имате имущество в чужбина. ------ ОКУПАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ С ПЪЛНА СИЛА !

Путювите бандюги ще продължат да проповядват 'патрИДИОТизъм' на оскотелите си поданици от яхтите и имотите си в 'гнилия' Запад, да крадат и влачат пак там ..

Предпочитам руснаци отколкото тарамбуки, маймуни и всякаква друга племенна сволач която се мъчат да насадят у нас

Тук са само дребните крадци и рушветчии. За САЩ, Великобритания, Франция, Италия става въпрос- там предпочитат 'елитните' путюви 'везде луюше чем в Рашке' патриоти.

Референдумът в Русия е плебисцит за недоверие към света ---- ОТ 6 ГОДИНИ ИМА НЕДОВЕРИЕ КЪМ РАССИЯ !

А АЗ КЪМ СВЕТА! ИМАМ ПРЕДВИД ЛИБЕРАЛНИЯ СВЯТ!

А според мен този референдум има доста проявлениа в различни посоки и тепърва ще разберем какви ще бъдат резултатите.Ние така или бяхме свързани с Русия от много време - за добро или лошо.Нашият проблем обаче е ,че ние непрекъснато трябва да бъдем освобождавани,реформирани,променяни ,да ни се дават насоки ,направления,напътствия и команди от други,външни хора,а руснаците тия неща си ги правят общо взето сами!И май това вече е сериозно разминаване между нас и тях!?

Руският народ сам си е избрал съдбата ,няма нужда вие да го оплаквате.Вижте вашето посрано голо дупе.Никой не се интересува от вашето мнение. Никой не ви брои за 5 пари.все едни отрепки пишат тук.Като имаш мнение излез с името си с идеите си като разумен човек.Някакви шушомиги сами си говорят

ПОБЕДИХА РУСИЯ БЕЗ ДА ИЗСТРЕЛЯТ ЕДИН КУРШУМ. РУСИЯ НА КОЛЕНЕ ПРЕД ШАЛОМОВ !

Синът на каруцаря от Топливо ,психически болен тъпанар заплакал за руският народ.Ти кога си бил в Русия.Оставете руснаците да се оправят.Ти кажи не те ли е срам да ти казват всеки ден ,че твоята държава е най бедна и най корумпирана.Ти кажи какво направи за доброто на Отечеството си. 2020-07-02 16:38:15 Щерев (нерегистриран) Няма горко им..ха.ха така им се пада на ватенките..ха.ха

На тебе ли ще ти се обесняват кой, кой е? Какъв си и какво общо имаш с Топливо, кюмюра и каруцара и онази дето ги е познавала тях двамата, а и кой ли не........запази фамилната си история за себе си. За да ти е по-ясно, какво съм искал да кажа, ще ти го опишас просто сравнение, виж как звучи ....Заченати на кюмюра и Родени от революцията. Направи правелните асоциации след като само Топливо ти е в мозъка.

ГРИГОРОВА ДА СИ ОБУЕ НАОПАКИ ГАЩИТЕ В ЗНАК НА ПРОТЕСТ! ДА ПРИЗОВЕ И КАРАЯНЧЕВА ДА ГО НАПРАВИ, АКО СИ ГИ НАМЕРИ! Я СИ ГЛЕДАЙТЕ БГ БЛАТОТО В КОЕТО СМЕ ЗАТЪНАЛИ, МИСИРКИ ПРОСКУБАНИ!

Колкото и глупости да се пишат тук. Това е простотия-постфактум, нещо като закъсняла ерекция на някой който му се е искало, но дотам. 1000 глупости може да кажите за Русия, но това е голяма страна в която живеят различно народи. Повярвайте, те знаят как живеят, познават живота си и съседите си. Това, че вие не може да видите образа на Русия, си е ваш проблем и това е проблемна гледането. Съвременната българска интелигенция се оказа доста продажна, такива и са възгладоте, такова и е гледането. В исторически план Русия е двигател на собствената си история, у нас в България за съжаление не е така. Ние сме били осбождавани, постоянно, а когато е било необходимо да помогнем на Македония държавното ни управление се е съобразявало със западаи така е предало не само идеята, но много български герои. Следва зависимост от Германия, Русия сега от кой ли не. На нас ни харесва да сме зависими, ние се радвахме как ще продадем независимостта си за повече пари, по правелно.....на Европейският съюз, на САЩ и на кой ли не. Като бивша девица осъзнала силата на чуждите желания. Всичко това бе сторено от продажната псевдо-интелигенция и корумпирани управляващи. Като бяхте деца, не ви ли учиха да обичате независимостта на България,до се гордеете с 1300ги история? Сега какво, основната Ви гордост е че вода, енергия, злато, прородни богатства всичко е чужда собственост и управляващите получават комисиони за лакейничеството си. За добро или за лошо Русия сама е градила сама своята история. Сама се е изграждала като държава, сама е побеждавала своите врагове и то големи, велики врагове. Примери.....Златната орда - поинтерисувайте се какво е владяла тя от Китай, части от Индия и Русия. Полша-посполита, Отоманската империя и нейните северни подвасални. Наполеон и стоящата зад него цяла Европа,немците след тяхнияното обединение, англичаните, европейският фашизъм. Това са векове и Русия е без лице, нали? Обединени княжества, империя, соц. държава, съюз на соц. Аадържави, съвремената руска държава и вие не виждате лице? Русия е била двигател на соц. явления, тя е кипяла социялно: революции, въстания. Там се е осъществила соц. идея - дали е добро или лошо, но там хората са я осъществили. Това също е било лице, грозно, кърваво, мечтателно, отрудено и гордо, то се е миняло през годините. Това лице е имало подръжници в целият свят, това лице сега помнят милиони и им липсва, защото наред със всичко, то е носело справедливост. Оставете я Русия да се развива, така със своите противоречия, тя има какво да покаже на света. И не я демонизирайте, защото не ви върши работа. Защото дори работата за която мислите, не е ваша, а някой западняк ви я е подхвърлил(ще по-зле око идваше от турският юго-изтик, нали). Оставете я Русия и се занимавайте с васалничеството на нашата страна, него забележете. Вижте неговото лице, лице на продажни политици. Опитайте се да израсните поне в собствените си очи, помислете за изнемогващият народ.

Каква трогателна тирада. Ама разбира се, ние също горим от желание да да спрем да се занимаваме с Русия, И ЩЕ ГО НАПРАВИМ на момента в който И ТЯ СПРЕ ДА СЕ ЗАНИМАВА С НАС. Нека си прибере пипалата, патоците, платените клакьори, бандити и всевъзможни боклуци и обещаваме че няма дори и да се сетим за нея!

Слава Богу, след референдума всички гейове изведнъж изчезнаха.

изчезват 20 млн народ от Русия бе? Де са заминали за 1 ден?

третополовите 78 % са спокойни, а другите 21 % хомосексуалисти са били против

В России нет однополых браков!

В Русия бе регистриран първия гей брак, но това стана погрешка, предаде АП. Страната не признава еднополовите бракове и има закон, който забранява разпространението на гей пропагандата пред малолетни. Въпреки това Павел Стоцко и Евгений Войцеховски успели да регистрират брака си.

Вы заблуждаетесь, Стоцко и Войцеховского давно выгнали из России.

пиши на български бе галфон.

ЖАЛКО ЗА РУСКИЯ НАРОД, ГОРКО ИМ!

Няма горко им..ха.ха така им се пада на ватенките..ха.ха

Я НЕ РЕВИ НА ЧУЖДИ ГРОБИЩА, СЕРСЕМ! ВИЖ СИ СВОЯ НАРОД, НАЙ-БЕДНИЯ В ЕВРОПА И НАЙ-БОЛНИЯ СПОРЕД ВСИЧКИ КЛАСАЦИИ!

Всъщност, и като доходи, и като заболеваемост сме по-добре оп Руслямистан. Поздрави.

С принятием новой конституции Россия становится величайшим государством в мире!

С принятием новой конституции Россия становится величайшим блато в мире!

Изолирани, умрели от глад и страх - в това превърна велика Русия кагебейското джудже. Професорката опитва да е деликатна и да не засяга пещерните хора, но си лечи какво иска да каже: "Путин трябва да намери образ на бъдещето на Русия. това е огромен дефицит и това засега не се предлага, т.е. гласуването едва ли ще промени нещо в тази насока" И любимото ми: По думите ѝ тази заявка за суверенитет, от вътрешнополитическа гледна точка, е за елита. "Тази забрана да имаш друг паспорт освен руски, ако искаш да ставаш държавен служител и да се занимаваш с политика, все пак беше вписана. Единственото, което не беше вписано, е, че не се забранява да имате имущество в чужбина. Не се реши Путин да отреже изцяло елита от неговото богатство, което е извън Русия", казва още тя. Първобитни, ликувайте!

тази "проф" е показателна на какво се дължи състоянието на България в момента!

за премиера на РБ

Слава России...! От Атлантика до Тихия!!

и ще си при славата си!

Чамодан вокзал Анадола.ха.ха.ха

А може ли ти да си "тихия" и да млъкнеш?

да. Мога да ти го нахлуза тихо.

¯\_(ツ)_/¯

Що тихо, скъпи? От нежните момчета ли си?

за дезинфектант на обществени места ще се пълнят тубите не с Бояришник а със спирт и алкохол.

че идва време народа да се разправя с тях варварски по азиатски ..ха.ха

е най велик в света!

Задничето си ли поливаш с него.?

не го хаби за задника си!

На англо саксонците и джъманите. Да не им спретнаха Октомврийска ривалюция и...Гражданската война!

Нали? ..!

Те и сега скърцат и къртят зъби.

Путин е голям образ..ха.ха ще има да го подиграваме още дълго време дорде умре..ха.ха че и крепостните ватенки нямат надежда... Те са свикнали да имат господар..ха.ха макар и комплексиран. Но хубавото е че сме в НАТО и ЕС и с руската кочина нямаме нищо общо освен да четем за тях в рубриката " Хумор,сатира и забава"..ха.ха

Образ беше майка ти ама умря. Скоро и ти.

Преди малко повече от 20години тази дама беше докторант по история на Русия в Софийския. Има интересен поглед за някои неща, но в повечето случаи го кара занаятчийската според потърсилите я по различни теми в различни конюнктурни обстоятелства. Остава ми доза разочарование и досада от това интервю в БНР. Особено онази част: "Другият момент е, че Путин трябва да намери образ на бъдещето на Русия. това е огромен дефицит и това засега не се предлага." Ама как бе моме? Как след толкова години изучаване на историята на Русия не ти влезе в главата, това, което е прозрял и Бонапарт и Бисмарк независимо един от друг по различно време?! Русия няма никакви проблеми и дефиците с образа си, защото руснаците като цяло са си самодостатъчни. Това е основна черта в наропсихологията им. И ти ще учиш бъдещите студенти на какво?!

И какво е това "руснак"? Къде обитава? Би ли обяснил на невежите? Раса ли е, етнос ли е? Аз не го открих по "дебелите книги".

За това ли русанците окупират съседите си? Какво правят руски войски в Ю Осетия, Абхазия, Прибалтика, Украйна, Крим и т.н.

В коя Прибалтика има руски войски?

в Петербург;)

Московският натиск достигна връхната си точка, когато на 13 януари 1991 година войници от тамошния гарнизон на Съветската армия се опитаха да щурмуват телевизионната кула във Вилнюс и да поставят града под свой контрол. Убити бяха тринайсет литовци, но новото правителство на страната оцеля и в крайна сметка успя да удържи контрола.

А я кяжи кога в Крим не е имало руски войски? По времето на СССР ли, защото тогава са били "съветски" войски може би?

Днес е истински благодат за козешките тролове. Хвърлиха се като Матросов на ампразурата, като за последно. Вярно е че скоро ще ви резнат хранилката, ама по спокойно имате още малко време.

МИЛИАРДИТЕ $ изнасяни в брой от руските чиновници вече са законни. Никой няма да отнеме двете вили за € 22 МИЛИОНА на путинския рупор на Пропагандата СОЛОВЬЕВА в италианския алпийски курорт КОМО. Нито дворците на путинската олигархия в Англия, Австрия, Италия, Германия, Франция, Испания, Хърватско, Гърция. Че и НАТО-вска България....където по руския Закон нямат право да притежават имоти, паспорти и да пребивават....като руски чиновници. Вече са законни ШЕСТТЕ апартамента на Мишустин на 1 етаж в елитен небостъргач в Манхатън, както и позлатеното имение за $ 6 МИЛИОНА на 14 мили от Манхатън на Елена Малышева....руския министър на здравеопазването. Която блядка заяви като министър, че КОВИД-19 е ЧУДО-ВИРУС и е безопасен.

ДА не би гешефт да отнеме вилата в Барцелона? Или да изпразни чекмеджето на спалнята? А кой делка с пепи еврото 50/50?

готино е да си професор! можеш да редиш каквито си искаш глупости, и ще се намери кой да ги публикува! а бе професоре, ко става когато путин умре, ма професоре? и що в россия живеят само тия, дето нямат пари да избягат на запад, ма професоре?

А ти като боклук, само глуости дрънкаш

пак не си пил хапчета, в Русия целогодишно си жиВеят и тези които си миат втори дом/вила/: в България :345000 имота,в Черна гора: 155 000 имота в Гърция : 84 000 имота и т. ит.н. "Бедните" руснаци си имат втори дом на море и на плажа а ние "богатите българи" имаме по малко имоти /след 1989г./ в българия отколкото руснаците имат тук.Факт.

Зелената карта нали е безплатна... а заявките от Русия намаляват.

По трудният начин и руснаци и останалата част източноевропейци разпрахме, че измамата е част от англоезичната култура. По добре обаче късно отколкото никога. Крайно време е в България да разберем къде ни е мястото и да не се натискаме там където не сме желани като хора, а само нашата територия.

И след 2034 д се излегне до Ленин в един и същ саркофаг! Отврат

В 2034 году Товарищ Путин будеть награждён с орденом "Сталина". Путину вручать "Сталина" в самом Мавзолее ....ПОЖИЗНЕННО.

След като ВЕЧЕ Е 21 ВЕК(а не 19 или 20),и след като и на бебетата е ясно какво представлява ротшилдовата собственост именувана съветска русия ЗАЩО ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ КОНТАКТУВА С НЕЯ.Ми защото тва е аналитичен въпрос.Тоест неговия смисъл се съдържа във въпроса.Нещо подобно на изречението ЕРГЕНИТЕ НЕ СА ЖЕНЕНИ.Няма смисъл да питате дали иванчо е женен след като знаете че иванчо е ерген.Така е и тук.ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ КОНТАКТУВА С РУСИЯ ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗАЩОТО ТЯ Е СОБСТВЕНОСТ НА РОТШИЛДОВИТЕ.А в те си плащат на корумпираните политици там за да подържат отношения с русия.След като всички вече разбраха какво причини на хората след всв.Война с която ротшилдовите си разшириха народите над които властват и СЪОТВЕТНО УНИЩОЖАВАТ ЖИВОТИТЕ НА ТЕЗИ НАРОДИ.Ротшилдовите си направиха една хубавичка войничка вежду своите две собствености-идиота адолф и русия за да завладеят целия свят.Това е .Иначе каква работа може да има един цивилизован човек с един представител на русия.Ми там живеат некви същества които вече 300г са лишени от свобода.Тва не са хора, тва са некви зомбита.Могат да ми приказват квото си искат -ЗА ПИСАТЕЛИ ЗА ХУДОЖНИЦИ....ЗА КВОТО СИ ИСКАТ.СЛЕД КАТО ТАМ НЯМА НОРМАЛНИ ХОРА ДАЛИ ПЪК ТОЧНО ТЕА "ПИСАТЕЛИ",ХУДОЖНИЦИ ...НЕ СА ПРИЧИНАТА НА ТЕЗИ ТЕРИТОРИЯ ДА ЖИВЕАТ НЕКВИ СЪЩЕСТВА ПО-ДОЛНИ ОТ СКОТОВЕ.Да се изпозва думата "референдум" в русия ...Явно там тази дума има некакв друг смисъл.Това не е смисъла който един цивилизован човек влага в неа.За това ротшилдовите требва да бъдат сложени на място.НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ПАРИТЕ ДА ОПРЕДЕЛЯТ ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА.Да това са имащите най-много пари-$ 10 ТРИЛИОНА,на толкова се оценява техния нетвелт.Ако така продължават нещата с парите, ми те утре могат да решат да затрият живота на земята-така както решиха преди 80г със всв.Нима цивилизованите хора ше позволат некви копелета да ги лишат от живот.И ше седат така и ше гледат.Вече тоа фил е даван веднъж.И ако има втора прожекция тва значи че човека е едно адски тъпо същество.Ако сте гледали как хищниците нападат стадо с тревопасни.Как тревопасните се юрват да се спасяват и хишника успява да отмъкне животното дето е най-от края.Но съм виждал и как стадо биволи ли беше не знам,ама беха некви с рога-СЪБРАХА СЕ НА КУП НАСОЧИХА РОГАТА СРЕЩУ ТИГЪР ЛИ НЕШЕ НЕМА ЗНАЧЕНИЕ И ОНЯ РАЗБРА ЧЕ НЕМА ДА Му СЕ ПОЛУЧИ.и ТАКА СПАСИХА МАЛКОТО.нЕЩО ТАКОВА БЕШЕ. "Референдум" в русия ...Вие луди ли сте бе...Тва щеше да е много смешно ако не беше толкова отвратително.Това дето ев русия НЕ САМО ПРОТИВОРЕЧИ НА ЗДРАВИЯ РАЗУМ.ТОВА ПРОТИВОРЕЧИ НА САМИЯ ЖИВОТ.Това ЕДНА РУСССССКАЯ ЧИЕТО ДЕТЕ Е УБИТО ОТ СТАЛИН ДА КАЗВА "ЗА РОДИНУ,ЗА СТАЛИНУ"-ПРОТИВОРЕЧИ НА ПРЕДСТАВАТ ЗА ЖИВОТА ВЪОБЩЕ.СТРАХА КОЙТО ТАЗИ ЖЕНА ИЗПИТВА ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ Я Е ЛИШИЛ ОТ ВСИЧКО ЧОВЕШКО.О НЕЕЕ,НЕ ОТ ЧОВЕШКОТО.пРОБВАЙТЕ СЕ ДА ЗАКЧИТЕ МАЛКОТО НА ЕДНА МАЙКА ЖИВОТНО...По-добре не го правете,па дори да имате 5 пушки.Това е живота, смисъла в него-МАЙКАТА ДА ЗАЩИТИ ДЕТЕТО СИ КОГАТО Е В ОПАСНОСТ.И ДУМАТА СТРАХ НЯМА МЯСТО.ИНАЧЕ НЯМА ЖИВОТ.Е оказва се че с рускинята нещата са мааалко по-различни.СТРАХА ЗА СОБСТВЕНИЯ И ЖИВОТ Я Е ПРЕВЪРНАЛ ПО-ДОЛНО СЪЩЕСТВО ОТ ЖИВОТНОТО.И правиш "референдум" сред такива същества -това е отвратително.Така те се изплюват в лицето на всички хора на земята.За руснаците не става дума,доказах че те не са хора.С този референдум ни се изплюват в лицата на нас.Тогава каква работа мога да имам аз с некой който ми плюе в лицето?Ми никаква...

Още една проста путка прУфесУР!!!

Майка ти професорка ли беше

jingiby

Путинизм-навсегда! Комунизм - это нашее будуще! Сталинизм и Ленинизм победят наших врагов...

Путинизма + фашизма

Тоя професор да си скъса дипломата. Тоя Референдум е ВОТ за НЕЗАВИСИМОСТ от Света, а не "вот на недоверие".

ШАЙКАТ А НА ПУТИН = МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 230 ЛВ СКОТСКИЯ РУСКИ НАРОД МЪЛЧИ И ДОВОЛЕН

ШАЙКАТА НА бою симитлията = МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ 143 ЛВ!

Лъжеш, като опиянчен ватник! Няма такава пенсия в България!

От 01 юли 2020 социалната пенсия за старост става от 132,74 лв. - 141,63 лева.

Тайно,..за Бат,Боко ли иде реч тука?