Проф. Балтов: 4 дни слушаме лъжи на министър Кацаров, ще го съдя

Вече се лекуват 30 човека с индийския вариант на коронавируса в "Пирогов", обяви отстраненият директор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Балтов по добре да си молчи!! Напьлни гушата докато герберите бяха а на власт!

Кацаров, отговори, защо държавата не плаща здравни на чиновниците?

А бе професоре, не се излагай – то и ти по време на пандемията каза много лъжи, угодни на Боко, ама никой не те е натиснал да те съди. Я по-добре си трай, понеже безгрешни няма, пък и прекаления светец, за какъвто искаш да минеш, и на Богу (не на Боку) не е драг.

Който е безгрешен пръв да хвърли камък!

Добре бе искате да сменяте, ама защо трябва да обиждате цялата болница и най кадърния хирург

то работата е ясна. Сменяме ваЩе с наЩе. Батко ви Радев си подготвя почвата. Няма да се изненадам ако и президентска република поиска, защото това дето наблюдаваме в момента си е точно това. Ще ви каже - "вижте как борим корупцията , това трябва да е модела. Гласувайте за мен". А всъщност когато има парламент , президента е само с представителни функции . А власта е сладка

Тез лекари или имат много къса памет, или им плащат за протеста. Защото през 2017 г. именно те искаха оставката на началника си - проф. Асен Балтов.

Колкото и да плачеш,късно е либе за китка...краденето ви свършва.

Вашият НОЩ сложи кръст на имунизацията .Липсата на желаещи да се ваксинират означава най-вече недоверие към здравната система и лекарите в частност .Да незабравяме , че БГ е малко село и се знае кой лекар се е заимал ..и най вече едва ли от заплати . На всички ни се налагало да се сблъскаме с лекарска арогантност,алчност или некадърност ....така че приказки за ангелите лекари са смешни .Нека Балтов да каже колко от лекарите са ваксинирани?

Така трябва. Какви са тези инсинуации, че нашите високоуважавани доктори надписват клиничните пътеки. Този министър трябва веднага да си ходи. Но недей да пропускаш и ръководството на здравната каса. И тях трябва да осъдиш. Ще пращат проверки. Всички знаем думите "Проверката е висша форма на доверие" на кого се приписват. Стига вече. Баста!

Ей , смръдльо, теб те питат за 400 фалшиви клинични пътеки, ти ни разправяш за личните си конфликти с Кацаров. На глупаци ли ни правиш , вашите отношения не ни интересуват , нас ни интересуват колко пари си източил от касата , защо и имаш ли да кажеш нещо в оправдание. Явно никакви оправдания нямаш щом се правиш на неразбрал и превръщаш разкритията в лична карамбола. Ако си крал ще лежиш , толкоз , като всички крадци нищо , че си лекар, те също са отговорни.

Живеем в правова държава и най-логичният начин е да защитиш правата си в съда. Само той може да отсъди кой е прав и кой не е. Всичко останало говорене и заплахи е прах в очите на публиката.

Вече няма държава - хаос, анархия и гражданска война, ако не им сработи проруския механизъм. Това ни чака под шапката на резидента!

Каква правова държава беее, ти имаш ли си представа колко време отнема на човек по тези институции??? Молоумник, държавата на циганочите сме!!!!

Изчегъртайте и докторите! Чегъртайте и сестрите и санитарите! Разрушете и болниците, които са останали! И всеки доктор и сестра работил по време на ББ 1,2 и 3 - в Белене! И какво ми ходят с тея бели престилки, белогвардейци! Чегърт, чегърт!

Такааа, Балтов взе много да дрънка и в паниката си изръси истини, които ние всички знаем, а именно: За да си осигурят високите заплатки, болниците трябва да точат или касата или пациента. Частните болници дерат пациентите, понеже там отиват платежоспособни люде. Държавните болници също цоцат от пациентите, които могат да си платят. Но понеже дса длъжни да обслужват и здравно неосигурени, точат и каЦата, за да си вържат гащите, пардон бюджета. И все реват, че парите им малко, заплатите ниски, изедници ненаяли се!

Балтов и паника?! Хахахах - нещо не сте в час... Осъзнайте се!

стига вече и с Балтов и с Кацаров, като искат да си ги мерят има съд. А,че са крадени страшно много пари по здравни пътеки това всички го знаят. Нека здравните търговци се ръфат за кокала, явно далаверата е дебела!

Страшно много пари краде НЗОК от нас - обикновените пациенти, защото по клинична пътека - 2 процедури, манипулации и толкова... А останалото не откраднато от медицинския персонал!

Понеже е понеделник - работен ден - и са активирани троловете на Радев. Вчера коментарите бяха показателни - коментари на обикновени хора, спасени, лекувани в Пирогов и други болници, благодарни на лекарите. Днес вече настъпва арогантният и вулгарен тролски тон и минусите! Гледайте и на това мнение колко минуси ще дадат. Но най-добрият минус за вас е да ви се наложи да бъдете лекувани и никой от “медицинската мафия” да не ви погледне. Това заслужавате!

Не е много сложно.Всички лекари около ГЕРБ да си се отделят и да си открият отделна частна клиника "ПироГЕРБров" или нещо подобно и да си получават по 70 00 лева заплата с 500 000 лева годишни бонуси.Финансирато пък да им се осигурява от електората на ГЕРБ и/или от членския им внос.И да им ръкопляскат всяка вечер в 21.00 часа.Ние останалите-в болниците по НЗОК и готово.Всяко да си знае болниците и поликлиниките и толкоз!

не се изсилвай толкова - скоро и да искате, и да се нуждаете - няма да има кой да ви лекува!

От четири дни проф Балтов заплашва, че ще съди... А не съди.... Но заплашва.... Дано след 20 дни да не заяви, че министърът 20 дена лъже и ще го съди... Професоре, защо ЩЕ???? Май само плашиш гаргите, а? Да те светна, че точо тези гарги са плашени много. И не кълват на заплахи! Ако ще съдиш - СЪДИ! Спри да ревеш, като тиквата, че големи мъже ревнат ли - само смях и съжаление предизвикват!!!! Апропо, ще върнеш ли стотиците хиляди, които сам си си начислил НАД ЗАПЛАТАТА от 70 000 лева??????????

Ако е Верно и искате корекция на заплата, то това е друго

Никой не е срещу пироговци. Против съм този серсем да получава 70 000 лева месечна заплата, докато млади лекари специализанти получават 700 лв. Против съм да се източва здравната каса.

Фиша за заплата ли му видя... нещастник!

Комунистически тролове на Кацаров, Се скъсват да пишат глупости против ПИРОГОВЦИ! Това няма да ви помогне да спасите Кацаров! Не кадърен е!

Посмали Манго!Д-р Кацаров е член на СДС.Недей да ни го залепваш и него!Ама Истината е една-единствена и боли.

Издигнатия от БСП Радев и неговата заместничка от БСП, го е назначил Кацаров и за това троловете на БСП го подкрепят. Дали са на ясно, кой им плаща е друга работа (парите не миришат)

А ти герберски троле, запомни едно, Кацаров може да не е съвършен, дори може и да не е винаги и във всичко прав, но много ясно и категорично показа как Пирогов и неговия екс управител могат да точат пари от касата. Също така съвсем ясно показа как се инвалидизират лъже болни в ТЕЛК чрез фалшиви епикризи като уж неговата от Пирогов. Най голямата трагедия обаче, не е факта, че това се е случило в Пирогов, а това че явлението е МАСОВА практика из нашите болници. И запомнете едно, мафията облечена в бяло е дори по-страшна от другата мафия.

Ходете да се лекувате при другата мафия, тогава :)

Балтов, ти лъга ли за минискуса на Баце?

Лъгал е да а за твоята шизофрения лъга ли или си си луд.

Доста по интересна е деменцията на Кацаров

Верно ли, че подписва и забравя, кога и защо? Май ще го съдят, А?

Чиналов, не дърпай дявола за опашката! Иначе хубава работа ама "сиганска", питай Чиналова.

МИЛИОНЕР ли си ??? Добре че дойде Служебното Правителство , да разрови Кочината на Медицинската Мафия и да покаже на Народа , че една година са ни Лъгали и Крали тези Менте Медици ! Затвор за Балтончето Балтов !

Както е дошло, така ще си ходи!

Пляска ли в 21:00 миналата година, а буклук мръсен неблагодарен , ти ли знаеш как се управлява Пирогов , ходил ли си там бе нещастно малко човече, знаеш ли колко животи спасява тази болница бе буклук .

Те и змиите спасяват човешки живот. Ако не знаеш, противоотровата се прави от отрова.

Е какво друго да прави болницата освен да спасява хора? Това й е работата. Аз всеки ден знаеш ли с колата колко хора спасявам по пешеходните пътеки?

Смърт за мурзилките!

Верно ли си го джвакал на Доганя?

Резидента тайничко, по тъмна доба пристава на Доганя! Ми като се обичат да се вземат бе!

Съд, бой и ебанйе за подлогите на Крадев!

Кой е влязъл в джипката, прихваща глупост, арогантност и наглост. Щял да съди. ..Ще съдиш ама ще се разровят адвокатите и на светло ще излязат такива суми, че на тия, дето си доплащат в превърнатите в търговски дружества болници, ще им пламнат главите.......

А кой е бил при майка ти е хванал трипер и пичи въшки!

ти си се объркал , бил си при мъдете на баща ми

И на двамата им въртях караминьол бе, в гъза, в устата, без ред :)

ЛЪЖЛЬО си Балтов или Балтонов !

Черепарски куросмукач!

Кажи баце кой те съветва, кой?

Имаш талант! От къде ги изрови тези боклуци , главата не ми го побира!

Абе вие верно ли сте толкова тъпи че не знаете тоя в Дубай какъв е и че спонсорира цирка?

С намагнитения педераст е свършено :)

Колко медици ще гласуват за тебе? Или викаш ти си разчираш на мангалите и резняците :)

Някой да ми препоръча добър шпакловчик ?

Като развърти ушаците и извади езика, е недостижим :) Да ти дам ли телефона?

Каквото и да си говорим и пишем, Борисов може да е всичко но умее да управлява хора, както се видя той събра шефовете на болници за справяне с Корона вируса. Много ми е интересно до къде ще стигнат тези озверели реваншисти щом погнаха всички шефове на болници та даже и на Пирогов, та даже и лекари които са ги лекували тях. Тоя министър на здравеопазването е първата издънка, сега ще видим скоро и вътрешния министър и той отива в същата схема, без доводи се търси под вола теле. А даже се и лъже, Балтов какво общо има с Борисов че да го нападат явно са лични мотиви или икономически както загатна в края на статията. Настройват народа и на следващите избори горко ще съжаляват.

Смешен плач на герберски трол. Що не плачеш като вземат пари от джобовете на бедните българи, за да ви тъпчат вратовете на троловете, за да плюете, лъжете, клеветите политическите си противници и за писане ода за главатаря на бандата. Дано някога видим лицата ви и цяла България да ви научи. Никакъв Ком не си, дъното си, анонимен плужек.

Боклук

Sara

Глупак.Въобще не разбираш за какво иде реч.

Нищо общо с ГЕРБ, погледни политиката без да си предубеден, за последните 1-2 години и се запитай защо Борисов, който е несъмнен нарцис е поставен сега в това положение, и ако стигнеш до извод че някой друг а не олигархията сега се разправя с него то значи си много прост, или платен разбира се. Може да е всякакъв но и това което става сега различно ли е , какво му е различното, борба за овладяване на държавата без оглед на професионалисти или кой какво прави, трябвало да го махнат защото е бил в щаба е това нормално ли е това е преврат и то осъществен от служебно провителство. Презитента е за затвор, като трябва да е независим той постоянно заема страна и казва на независима власт какво да прави. Вие си искате мафията да ви управлява защото са ви обещали някое сладко местенце да си лапкате парички това е извода.

Съд, бой и ебанйе за подлогите на Крадев!

Служба не остана :)

В Карлуково дават ли ви лаптопи, бе отрепко?

Типичния гербераст - вместо да се скрие в кочината си и да си чака тихо присъдата, той дава арогантни интервюта пълни с лъжливи оправдания. В затвора и той и всичките лекари съучастници!

Много ще ви боли!

Браво Кацаров ! Уволни всички Крадливи Гробари от Медицинската Мафия ! Много нахални са станали , мислят че като са Фалшифицирали всичко , Хората им вярват , Крадеца на Милион Балтов в Затвора , Крадеца в Затвора ! Гледам като Ментора си се разхожда и плямпа Лъжи !!!

Боклук

Бaлтoв, името ти е изцапано още тогава, когато ce cъглacи тиквaтa дa тe вoзи в джипкaтa кaтo куфaр, зa дa ти пoкaзвa acфaлтa към Дрaгoмaн. Това неужаеми Балтов oзнaчaвa, чe пaритe пoкрaй мутрeнcкaтa пoлитикa тe интeрecувaт пoвeчe oт мeдицинaтa и нaукaтa. Изoбщo, кoй нoрмaлeн и чecтeн лекар би иcкaл дa имa нeщo oбщo c мутрa и мaфиoт кaтo бибиткото!?

Подлого черепарска!

Друго си е викаш Радев да те извози, А? Пък ако те метне на Грипена право в червения космос ще те качи!

Поръчковите статии валят една след друга. Изпълняват директивите на Севда ТВ и Бункера в Банкя.

Още ли те гини призракът на Боко, с изваден хуй :)

Тя и Севда , ще я препитат от Къде има пари за имот на стойност 3-4 милиона Евра ??? От къде ????

За хасиендата с 12-те кенефа на посрания Страшков ли ти е думата :)

Медици от ПИРОГОВ, С поздрав от кервана на Радев, Получавате любов и благодарност за усилията и спасените човешки животи! Някои от вас паднаха в жертва, а други оцеляха за да доживеят тази тъжна развръзка!! Заслужаваше ли си вашата саможертва? Аплодисменти

Всички колеги ти искат оставката! Кво правим?

Балтов къде са 1000000 лева от Пирогов ??? Крадеца вика , дръжте крадеца !

Узунов, ти ли си бе, крадлив миндил :)

Каца пълна с лайна!

Скъсай го от дела!

Аре Тъпунгер , стига Лъга или от Ментора си Джипко Бибитко се научил да не си признаваш ! Да ви Е... и Медицинската Мафия ! Смачкай Менте Професор от Мафията , спаси Българите !

Подлого черепарска!

с конкретна задача от вожда на хънтата Мунчо близачев да изчисти всички неудобни и инакомислещи! Както вече се случва навсякъде!Диктатура,сър! Беларус!

Алоо Бaлтoв, oбъркaл си aдрecaнтa зa cъдeнe. Имaм cпoмeн, чe увoлнeниeтo ти дoйдe cлeд дoклaд нa здрaвнaтa кaca, в кoйтo имa кoнcтaтaции зa извършeни финaнcoви нaрушeния oт ръкoвoдcтвoтo нa Пирoгoв и oт тeб кaтo упрaвитeл. Тaкa, чe aкo иcкaш мoжe дa cъдиш здрaвнaтa кaca, нo зaщo ли cи миcля, чe нямa дa пocмeeш, понеже мнoгo дoбрe знaeш кaквo cи прaвил. Тaкa, чe oбличaй дрeхитe нa хирургa и ce зaнимaвaй c тoвa, кoeтo нaй дoбрe умeeш, да oпeрирaш. A дaли щe oпeрирaш в зaтвoрa, или в бoлницaтa - щe видим. Е, вероятно нe c тoзи глaвeн прoкурoр, нo мoжe би cъc cлeдвaщия. И още нещо, ти Балтов оцапа името си още тогава, когато ce cъглacи тиквaтa дa тe вoзи в джипкaтa кaтo куфaр, зa дa ти пoкaзвa acфaлтa към Дрaгoмaн. Това неуважаеми Балтов oзнaчaвa, чe пaритe пoкрaй мутрeнcкaтa пoлитикa тe ингeрecувaт пoвeчe oт мeдицинaтa и нaукaтa. Изoбщo, кoй нoрмaлeн и чecтeн лекар би иcкaл дa имa нeщo oбщo c мутрa и мaфиoт кaтo джипко бибитков?

Джаф, джаф :)

Дори Кацаров да не казва цялата истина това Значи. Че не си откраднал един милион а малко по малко. И имаш наглоста вместо в затвора да съдиш министъра. СКО имахме прокурор на място вече три дена щееше да си в ареста драги ми.

Подлого черепарска!

Ще го съди вика… алооу Блатов.. първо има разследване срещу тебе… 402 фалшиви документа сте изкарали бе келеш тъп герберастки

Бе щом Бойко се опна да го защитава на брифинг не са само това далаверите.

100%имат още далаверки. Защо иначе Бойко Борисов ще ги вози в джипката заедно с курвата Костадинов

Съд до дупка за кацата с лайна :)

Приехме над 5000 човека в коронавирус, от тях 200 без осигуровки...Цигани ли си лекувал,Балтов? От днес спирам да плащам здравни.

счепкаха се! браво,браво,браво.

Що не ревеше като шеф