Проф. Ангелов за "Александровска": Днешната атака на Стойчо Кацаров е опит за сплашване

Съжалявам за институцията Министерство на здравеопазването, защото тя се употребява като пропаганден мегафон, твърди бившият здравен министър

Обратно в новината

Коментари - Проф. Ангелов за "Александровска": Днешната атака на Стойчо Кацаров е опит за сплашване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде марш в строя на групата на крадливите педераси !

Г-н Ангелов изкарва не само кирливите ризи на сегашния министър но и кирливото бельо на жена му. Истински политик с главно П!

Как пък не се разправиха с някой от ВМРО и хората на предателя Марешки , а само с ГЕРБ-ри !

Ами, като има скрити данни, които се укриват, понеже са неудобни за тебе, изкарай ги ти! А от кога, изнасянето на информация е атака? Човека показва на хората какви си ги вършил, нека видим, защото утре пак ще надигнеш глава за власт, да те знаем на какво си способен поне. Тоест че и чеп за каца не става от теб.

Поредния гербаджия който е поставен на мястото си само за да краде. Мазен тип, говорещ лъжи срещу колегите си с една единствена цел, кражбата да продължи.

Обръщам се към нормалните хора (герберастката мръсна пяна са ясни):, които се чудеха защо се протестира срещу Гешев: ето защо.

Не се обяснявай, ами казвай, къде са парите!?

Супер нагъл крадец!!! Крал си, всички знаем, ама поне си мълчи!

Мъж с присадена и боядисана коса е като жена съд силиконови джуки и изскубани и нарисувани с черно вежди.

Когато числата говорят, крадците като теб - да мълчат! Не се наяде тая герберстка измет!

Как се оправдава за неизгодните договори? Поради некадърност ли ги е скючил или по заповед от горе?

Ботокса се развихря ! Кога ще върнеш парите 1 милион ? Кога ще си признеш за Тъщата с Кетеринга ? Давай си Оставката като Депутат ! ОСТАВКА !

Мдааа вярваме ти. По достоверно ще е от джипката.. Ей така да се появите и да ни се поскарате.. Нещастници

Ти ги разбираш сплашванията.... нали по Великден ни сплашваше с чували за трупове..... нали всеки ден ни плашеше със смърт, а сега като те сплашат само със затвор, не ти е хубаво, нали?

Трябва да подкрепим тази гейобразна твар.

поредния наглец от ГЕРБ. Няма срам нито морал. Незнам как се нарича лекар. Дори не знае какво е метафора и се обижда че ковид бил война и трябвало лекарите да са жертвоготовни както във всяка бойна. Тъпо пърче ще излезе. Тъпична калинка в политиката.

Краднал си бе пич!!!

на бившите управляващи май ще си го получи. Като не знае как се граде без следа ...

Не знам как го търпят тоя в Герб. Само им петни партията.

:))) Винаги с удоволствие чета изявленията на Ангелов. Толкова е забавен милият! Дори в някои отношения надминава Тошко Африкански... Нейсе... Че не е изненадан от числата в информацията е напълно естествено - та нали той е крал и създавал тези загуби... Особено в анексите за разсрочване на плащанията срещу допълнителни суми е направо велик. А че е сплашен си е ясно. Гузен - негонен бяга. Ако някой само му каже в ухото "Рашков" или "Кацаров" и сигурно ще трябва да си сменя пресрочно памперса. Шампион ни е Ангелов - шампион по некадърно крадене (толкова тъпо, че няма как да не го хванат) и некадърно оправдаване (толкова тъпо, че няма как да не му се смее човек).

пиши си сам плюсчета. Не мисли, че ти се получава сатирата! Трябват ти още упражнения!

Каква сатира, това си плаче за затвор, бе! Нарастването на задълженията към доставчици за лихви и такси с близо с 20 мил. лв. се дължи на това, че Ангелов е удължавал просрочията, чрез подписване на споразумения за разсрочване на задълженията с фирмите доставчици. Обратно на търговската логика, при договарянето на разсрочване на дълга, болницата не само не го е намалила, но е поела нови задължения във вид на лихви в изключително големи размери. Защо едно дружество, което има да плаща наказателна лихва, заради неизпълнение на договора си, се съгласява да разсрочи това задължение и да плаща допълнителна лихва? Открояват се следните договори и споразумения за разсрочване на задълженията, с поети от Александровска болница утежняващи ангажименти за неустойки при забава: - Фирма П..... Ф... ДЗЗД – освен лихва за забава са договорени допълнително 12.5% наказателна лихва върху нея, годишно върху неплатената част на задължението; - Фирма С....... ЕООД - отделно от просрочените задължения, болницата трябва да заплаща по 30 000 лв. месечно по всяко просрочено плащане; - Фирма С.... Т...... АД - 10% лихви за забава и допълнително 10% върху непогасената част на разсрочените задължения; - Фирма Г... К... СД – Основният лихвен процент плюс 15 пункта на годишна база за всеки ден на просрочие. (По същия договор обаче, доставчикът дължи само 5% неустойка при неизпълнение на поетия ангажимент.); - Фирма М..... С..... Б.... ЕООД – лихвите възлизат на 17- 23% на годишна база. Анализът показва трайна тенденция на затруднения за текущо погасяване на задълженията. В продължение на години директорът Костадин Ангелов е сключвал неизгодни споразумения за разсрочване, с които е увеличил дълга на болницата. Вместо това, на фона на отрицателните лихви в банковия сектор и възможността за договаряне на банкови кредити с лихви от 2-3 процента, той е можел значително да редуцира дълга към доставчици. Ангелов не само е поставил болницата в тежко финансово състояние, но сега съдбата й зависи от благоволението на кредиторите й.

Ама много неприятен човек ...

Кое му е неприятнот? Топят го разни мракобесни лакеи.

Имат интелекта и образованието на гласоподавател на ИТН...... Но най-тъжното е, че Стойчо ординатора беше назначен от Руменчо ПауърПойнта. Същият назначи и Рашков за шеф на МвР и Минеткое за министър на културата..

Поредният компромат от слугите на чорапа, който няма да стигне доникъде също като предишните.

Свършен човек,кажи му Мунчовист и му тегли един шут и.....толкова!

Дон Педро !

ами професора е до някъде прав - от доста години всички болници натрупват дългове проблемът е системен. Само Дечо Дечев по някакъв начин държеше болница Иван Рилски леко над водата, но там всеобщото мнение е, че е имало разни далавери нехарактерни за други здравни заведения. Така, че връщаме се на твърдението, че текущият модел на финансиране е не добър. (за болниците).

Стойчо Кацаров шеф на НПО подкрепящо приватизацията на здравния сектор, също и Мангъров. за тях ситуацията с ковида беше златна мина трябваше да обесняват н авсички как трябва да се ходи без маска или с маска в джожа за да се разрази добре ковида и да има повече кинти за лаборатории за тестове за витамини за лекарства, същиия е Хаджигенов шеф на НПО за защита на отялвени нбандити, престъпници и убиици, ей такива си вкарахме в упрвалението под мощния Радев политически джамбур, за да моце Деса да си кара мерцедеса с НСО, а прокурора да се предвижва с колело без НСО

Аман от популизъм. Дори само факта, че се публикува ИЗВАДКА, е достатъчен да се подмине поредния агитпроп. То бива хейтъри да се правят на ударени, ама медии като ДИР - не бива. Труд дава линк към таблица за резултатите на болницата - ето я: https://www.mh.government.bg/media/filerpublic/2021/06/02/spravkadanniumbalaleksandrovska_ead.pdf?fbclid=IwAR3NE2o4OzEvhpq9Pe4pbhuFhR6spRWKQf23pdO-QqKBqo-oBvB4zhf134M

Ако не си счетоводител, ще може ли да разбереш един финансов доклад. Човека дава разяснения за хората, които не разбират (не казвам дали са достоверни или не) .

На Кацаров никак не му е чиста работата. А това кадруване... характерно за БСП.... дай да уредим съпругата, пък после и по-висока заплата.... И на Ангелов не му е чиста работата... далеч съм от такива фантазии. Истината, е че който е директор на болница, яко бърка с двете ръце в кацата с мед (извинявам се на няклкото, които не го правят). Да не говорим за шефа на онтологията в Драгалевци... обаче понеже е хитра лисица и играе с всеки, който дойде на власт... пък и си цака... Ужас.... това не е здравеопазване, а кошмар!!!

забрана финансирането на часттни сергии з аздраве те противоконстуционно ползват обществен ресурс/здравни вноски/ за формиране на печалба касата финансира болници кабинети и даже оптики. часниците с а картел..което е забранено. а що няма държавни аптеки ? тутакси часниците смъкват цените или фалира...

На Стойчо ординатора с отнетите лекарски права само показват, че има мнооооого глупави и лесни за манипулиране хора, както пари за тролове!!!!

Егати наглият крадец!!!

Някой иска да вярваш че е крадец. Доктор хирург с 20 години стаж. Само с това да почнем. Докторите и от Пирогов и Александровска са с него.

Ако бяхме една нормална държава, с действащо правораздаване, не правосъдие, тоз мизерник, барабар с цялото последно правителство оглаве с началника си , да са вече подсъдими, даже и някои да лежат по затворническите нарове. Дано никога повече няма такива мизерници, като тези де 12 години усвояваха, не управляваха...

в булгариста сте жертви на няколко мафии най голямата и най опасната е съдебната мафия.. ням аосъден набит заплют съдия но всички с амилионери

Минах покрай Черноморието след 10 годишно прекъсване. Израснали хотел до хотел, като замъци,/ частни разбира се/. Питам се с каква заплата са направени, с какви средства , какви данъци са плащани за съответните доходи през периода и понастоящем ?! Някоя държавна институция дали е обърнала внимание ?

Ако се погледне благосъстоянието на кредитните милионери преди и след кредита ще се види разликата. То са вили, жилища, коли, почивки на Малдивите, живот на семействата им и т.н. Така че тезиоправдателни приказки за похарчените милиони са пълни глупости. Който не може да управлява да си носи кръста. И не само приказки, но и дела към такива хора.

И като е пропаганден мегафон какво от това? т.лупа и той държеше мсички медии в джоба си да го отразяват всеки ден, дори са прекъсвали програма заради него. ангелов водеше бясна кампания за ваксини от името на мз. И как да каже друго, освен че всичко е скалъпено и е сплашван, политическа игра, удар по бившия му шеф, оня без джипка. Всичките от герб или свързани с герб винаги са невинни.

112-тите ли? Тези дето ежедневно бълваха срещу герб ли? Я ми кажи къде са днешните медии та да разследват 12-кенефа, заплаха срещу журналисти, спцов и прехвърлената му фирма на подставено лице, пликове на Пламенчо, гласната ликвидация на държавната консилидационна компания????? И какво ли още не...Канадското гражданство на Киро Харвърда??? Да продължавам ли?

Важни са думите на този при следващият главен прокурор... Нали така беше Долу Герб!!!

и жена му и тя той в НПО, ТЯ с ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТКА НЕ СА ЧИТАВИ ТЕЗИ ХОРа

Много си прав, познавам го лично. Изключително алчен е кацаров.

Не разбрахте ли че кръга Боци и анти Боци под знамето на Радев са едни и същи алчни хищници за власт и пари и само си разиграват не много умела актьорска игра в борбата си за власт - това е ОЧЕВАДНО

Веднага започна с оправданията и нападението. Знаем, че си крал и си за съд. Но докато е Гешев явно няма да има никой осъден от Гербската измет. Неустойка 30 хил лв всеки месец да се плащат...да не те е срам и ще си отваряш устата да се оправдаваш... циркаджия, не лекар

Ботокс,ти забрави ли,че по твое време ,чувалите за трупове не ти стигаха: "Знаете ли ,какво е да поискаш чували за трупове и да ти кажат, че има само сто?"

Чудно гешефтурата дали ще повдигне някакво обвинение колкото и проформа да са им напъните срещу "наши" хора.

Няма данни за престъпления!!!!! Чети! Имаше проверка и прокуратура отказа да образува производство. Когато дадеш пари за да купиш нещо, парите са минус, а закупените е актив. Когато имаш амортизация, тя е пасив...Чети бе тъп заднико!!!

Браво, Костадине, добре им го каза! Питай за хиляда-то лева за Първа линия!

Освен да краде И да го ..... /сещаш се нали/ И да лъже като дърта ромка :)))) Друго не може Никакъв лекар не е Достоен гербераст е Мижитурник

Ако някой е ходил 2012 и 2020 година в болницата- бързо ще направи разликата! Лошото е , че хората не могат и не разбират, /а не им е и работа да знаят/ колко апаратура е подменена, колко операционни са оборудвани съвременно.., колко добри специалисти работят там....! На българина му дай да плюе, това е истината!

Шило

Мислиш ли, че всичко си разбрал от една статия, в която думата има заинтересовано лице?

Телефон се сменя на 2 години. Кво на Боко ли да благодаря? За 8 години 80 процента от пътищата трябваше да са преасфалтирани, а не само 20 процента. Ако е до апаратура медицинска - почти цялата за 8 години трябва да е сменена. Те затова стават министри - за да асфалтират, сменят апаратура и т,н,, а не да крадат поне половината.

Малоумник скапан, и аз искам да сменя една машина, която струва 100лв. с такава, която среува 50лв., но да я пиша 1000лв. Цялата ви герберащина карде 12г. така. Магистралите са пред разпад.

кажи колко отчисли от кражбата за Боковото чекмедже и няма да те плаша. Преавам те на мига на бай Ставри. Той да те доразпитва.

събирай си дрешките в чантичката и чакай пред софийския затвор да те приберат най-добре. Народния съд няма да ви забрави крадци недни

помним вашият народен съд 1944/45г. когато избихте сумати народ! Айде да не започваме тая тема, че не се знае до къде ще стигнем!

Шило

Че, възрази на доклада, бре! Щот и твоите бъртвежи не са много ясни.

На Фатмака лъжливите слуги пак се посраха.

пожарникара ли?

Гербаджия!!!

Защо не са вземали заеми, че да покриват старите задължения, на много по-големи лихви? Вместо на 2-3% лихва, В единият договор на 20% ли бе. Освен това този и другите от НОЩ трябва да бъдат съдени, как докараха в България за година (от среда до среда) да умрат над 36 хиляди човека повече, от за предната такава година. В съда да си доказват какво е от ковида, като почват да броят от нулата.