Проф. Александрова: Тежките случаи на Covid-19 при децата не са се увеличили

По-уязвими са бебетата под 1 година, родителите трябва да ги пазят, категорична бе вирусоложката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

“I’m pleased to say that we will not be going ahead with plans for vaccine passports,” U.K. Health Secretary Sajid Javid told the BBC’s Nick Robinson on the Andrew Marr Show on Sunday. и ко шъ праим сега?

Докато говорим за цените обаче АТАКАТА на ваксиТЕРОРистите върху нас е очевидна и зла, ето затова искам да ви обърна внимание на ей тези моменти. ВАКСИНИРАНИТЕ СА ЗАРАЗНИ И ОПАСНИ - по логика трябва да бъдат изолирани и маскирани качествено. Ето ви доказателства. Ваксинно Разпръскване (ВИДЕО-БГ СУБ) - МЕГА ВАЖНО ВИДЕО ЗА ВСИЧКИ, ОСОБЕННО НЕВАКСИНИРАНИТЕ ОТ НАС!!!!!!!! https://bit.ly/VaxxSheding А тук ви оставям истински информационен ЩИТ СРЕЩУ ВАКСИНАЛЕН ГЕНОЦИД! Все ни говорят да имаме информиран избор докато ни дезинформират и този клип коригира тази несправедливост. (ВИДЕО БГ) ВАШИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЩИТ СРЕЩУ ВАКСИНАЛЕН ГЕНОЦИД! ВИДЕО С ВСИЧКО ВАЖНО ЗА ИСТИНСКИ ИНФОРМИРАН ИЗБОР. (Заб. Пуснете видеото на цял екран или във фрейм за да вижате напълно субтитрите.) https://bit.ly/shtit-ot-genocid (ВИДЕО БГ) ВСИЧКО МЕГА ЦЕНЗУРИРАНО и ВРАЖДЕБНО СПРЯМО ХОРАТА, СВЪРЗАНО ПРЯКО С ВАКСИНИТЕ, В ТОВА ЧИСЛО И ЗА КОВИД В 17та ЧАСТ ОТ МЕГА РАЗКОНСПИРИРАЩА ДОКУМЕНТАЛНА ПОРЕДИЦА!-(Падането на кабал - продължение) (Останалите серии от продължението на поредицата 1-12 са тук: https://bit.ly/FallCabalNextFull // от 13-17 епизод следват, а цялата първа част е тук: https://bit.ly/FallCabalFull https://bit.ly/FallCabal17 иРНК (mRNA) фЪксинaтa под електронен микроскоп (ВИДЕО-БГ СУБ) Прочетете внимателно и текста под видеото, ще ви даде истински антиПлан'демични жокери! https://bit.ly/VaxxUnderMicroscope (ВИДЕО БГ): СТРАНИЧНИТЕ ЕФЕКТИ ОТ ФЪКСИНИТЕ СА ОТДАВАН ИЗСЛЕДВАНИ И ЯСНИ НА ВАКСИНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ, ВИЖТЕ САМИ. https://bit.ly/WellStudiedVaxxSideEffects (ВИДЕО БГ) УНИЩОЖИТЕЛ НА ПЛАНдемията Ковид (ВИДЕО) http://bit.ly/StopK19Genocide

Най-опасен е Ковид Изотзадзе, по-малкия брат на Ковид Измирски. Напада изотзад, тенекиените гащи не помагат, защото си носи оксижен...

Има миокардити сред децата от тези ваксини.Колко трябва да си изпушил и смахнат да набодеш детето си с нещо,което може да му навреди,срещу вирус от който вероятно няма да разбере че е болно.След години това,което става сега ще бъде обявено за престъпно

Набоди се ТИ, за да не си бодеш детето.

Няма да се набода нито аз нито детето ми

Някой не беше ли казал, че яко ще мрете? Когато числата говорят, и Господ мълчи. Къде му е на стадото стадния имунитет? 12.Sept,2021 ------------------------------------------------------- страна.....починали...........население ------------------------------------------------------- Bulgaria......53 починали....6,885,731 Austria.........2 починали......9,067,912 Germany...10 починали....84,104,745 France.......29 починали.....65,446,490 Greece......28 починали......10,362,029 Italy..........34 починали......60,355,302 Romania..29 починали......19,083,839 Serbia.......28 починали........8,695,190 Albania.......4 починали........2,874,032 Croatia......13 починали........4,074,918

1. Яко се мре от 30 години поради беднотия, мизерно "здравеопазване" и застаряващо население 2. Използва ли се в БГ "здравеопазването" ивермектин? 3. Взимат ли се парите от пътеките? 4. Колко умират в другите държави от ваксината и каква е смъртността от всички причини? 5. Позволихте ли на младите да си го изкарат, че да има стаден имунитет както каза Мангъров преди 15 месеца?

С фалшив тест не може да има стаден имунитет. Ковид няма.

Израел - нови случаи от 12.09 - 6571, починали 45. Анализирай това!

02.01.2018 г. Проф. Т. Кантарджиев за Фрог: Над 10 000 души умират от усложнения от грипа (frognews.bg) от грип над 10 000 от Ковид 8500 (за 2020 г.)

като хората, изследванията за миокардит и перикардит приключват 2027.

Докторята, даватели ивермектин на възрастните пациенти при първи симптоми, а?

ГЕРБ-младежи заработват! https://www.facebook.com/BGvsDisinfo/photos/a.464207337469391/970574323499354/

Ковидистите да спрат да пият, да пушат и да се тъпчат с боклуци и няма да имат проблем с настинките.

Всъщност, статистически пушачите имат по-малък риск от Ковид.

Болниците са пълни с деца с ковид! Стига сте лъгали хората ,заради пустите избори! Кацата и той се размечта,че щели да намалеят случаите! При 17% ваксинирани след 15-ти сме пламнали! Та моите деца-онлайн! Който иска да си играе на тото с живота да се пробва,може да го подмине!

Не измряхте ли бе боклуци ковидарски

Ваксинирай си ги, бе тате. Що се моташ.

Недей, че тоя малоумник ще вземе да ги затрие.

Отворено, затворено, отворено , затворено , отворено затворено - до кога? Това една гатанка с елемент на реклама! Рекламата е информативна и има за цел да подтикне българинът да се ....

Докато прегърнеш букетчето :)

Нито една жена т.н. ваксини не е преминала задължителните 4 фази проучване. И са в изпитание, заради което фарма мафията иска информирано съгласие, че и при смърт не носи отговорност... Това е нечуван експеримент!! И нарушаване на добрата медицинска практика!

едно по-разумно мнение сред всичката помия, бълвана тука в несвяст напоследък...

2021-09-13 09:03:20 Интересно (нерегистриран) И аз съм говорил с лекари - при това известни - които ми казаха точно обратното - че най-добър имунен отговор имат преболедувалите и ваксинирани. А иначе да, може да чакаме перфектната ваксина, само трябва някой да каже на вируса да не мутира и после още 20 години, за да сте доволни, че са достатъчно тестване. Няма как да ти отговоря под мнението и за това те цитирам. Значи казваш, че лекари твърдят това, че най-добър имунен отговор имат преболедували и ваксинирани? А случайно знаеш ли какъв е процентът на заболеваемост? Случайно чувал ли си, че 8 от 10 човека ВЪОБЩЕ не разбират, че са се срещали с Ковид? Осъзнаваш ли, че 80% от хората имат имунен отговор БЕЗ ДА СА ПРЕБОЛЕДУВАЛИ и ВАКСИНИРАНИ???? Човече, най-добър имунен отговор имат тези, които водят здравословен начин на живот! Тези, за които чистият въздух, движението, хигиената, умереното приемане на храни и алкохол, като се избягват вредни храни Е НОРМАЛЕН НАЧИН НА ЖИВОТ!!! Всъщност преболедувалите /част от тези останали 20%/ дават същия имунен отговор, който дават онези 80% ЗДРАВИ и НЕВАКСИНИРАНИ. Та нямам представа дали изобщо си говорил с лекари, но ако наистина са ти го казали – не им вярвай! МИСЛИ С ГЛАВАТА СИ!!!

Много такива, водещи здравословен начин на живот вече плакаха...

Всеки ден едни и същи плашила са в медиите, няма ден в който да не ни занимават.

информирано ги плаши

плаши децата

Специално са я намерили. Децата, които не умеят да четат да ги уплаши с външния си вид :)

Това по БТВ не е журналистика,а пропаганда,всичко се представя едностранчиво,агитация от сутрин до вечер.Защо не дадат гластност на хората,пострадали от ваксините или тези,на които им починаха близките.Биляна Гавазова е нетърпима сутрин,идва ти да удариш с нещо телевизора.Платена,пропагандна журналистика,цензура и гадост

Ваксиниране на всичкп живо,само така ще се предпазим.

Schilo

от какво? Пак казвам- 2/3-ти от заразените през последния месец, които познавам, са ваксинирани. И хич не протича леко. Двама от тях са от 10-тина дни в отпуск, за да се поосвестят от последиците от заболяването.

Никой не спори, че и ваксинираните се разболяват - и аз имам познати, изкараха го за 3 дни. Само че не са на вентилатор и умират единично - погледни по население и/или новозаразени и спрямо смърност спрямо Белгия да речем. Общо взето ти намалява риска от болница и смърт с около 90%. Щеше да е добре да е 100, ама не е. За мен е достатъчно добре, всеки си решава.

А ако не бяха ваксинирани, можеше да са хвърлили топа.

Schilo

Значи, ваксинираните не мрат? А само неваксинираните? Хубаво, ама що и неваксинираните са живи ?

Човече, ваксинирай се и се предпази! Какъв е този фашизъм, да искаш да предпазваш мен? Ако е така, нека аз те предпазя от изнасилване, като ти го набия в задника, а?

Тия българските професори всите изглеждат като баба Яга или дядо Торбалан. Само като видиш един човек колко обръща внимание на външният си вид и веднага ти става ясно и на всичко друго колко внимание обръща.

Тази професорка изглежда толкова зле - запусната, затлъстяла, с нездравословен външен вид. Как да ме убеди да живея здравословно или нещо друго, напр да се ваксинирам. Като се замисля, почти всички български професори имат окаян външен вид. Лошо. Все едно, беззъб мангал да рекламира паста за зъби.

Така е, друго си е ако беше Преслава да дава медицински становища, на нея бих вярвал, перфектен външен вид за възрастта си. ПС Не разбрах луд ли си или тролиш?

Не, просто изказвам мнение. И, по-кротко.

Българинът иска да прати децата на училище въпреки опасността на вируса, защото го мързи да си ги гледа вкъщи.

Те така тука в Германия едни родители решиха, че детето им е настинало и няма проблем да си дойде и като резултат се разболя половината клас на втората седмица...

Ами някой не сме безработни и трябва да ходим на работа

Децата над 7-8 години могат да се гледат сами. Оставяш им храната готова и те само трябва да я сложат в микровълновата. Ние сина и дъщерята така ги отгледахме и станаха хора.

Дано те лекува лекар, завършил по интернет! А ремонтите да ти правят майстори с домашно изкарани дипломи! Тогава ще разбереш, че знанията се получават в училище, а с лашптопа се изкарват високи оценки БЕЗ ЗНАНИЯ И УМЕНИЯ!!!

Мястото на децата е при техните връстници. Така те се учат да живеят в техния свят. Родителите можем да им дадем любов и закрила, но не можем да ги подготвим добре за живота, защото ние сме хора от миналото.

За да може една ваксина да бъде разрешена, тя е преминала през доста сериозни тестове за безопасност и ефикасност", припомни вирусоложката. И кога ваксините преминаха през сериозни тестове за БЕЗОПАСТНОСТ? Единственото, което заявиха, че са изследвали е ЕФЕКТИВНОСТ. Не, че и за това им вярвам, но БЕЗОПАСТНОСТ се тества на няколко етапа, всеки от които продължава поне 2 години. Първи етап – дали ваксината не предизвиква директен летален изход. Втори етап – дали ваксината не предизвиква вредни последствия при някои заболявания. Трети етап, дали ваксината не предизвиква вредни последствия, ако се приемат каквито и да е било медикаменти. Та кога бяха проведени тези шест годишни изследвания??? Колкото повече ми навират в очите пропагандата за ползата от ваксините, толкова по-съмнителна ми става! Аз не казвам, че ковид няма. Не казвам, че ваксините не помагат – напротив. Казвам само, че това, с което се опитват да ме принудят да се набоцкам НЕ Е ВАКСИНА и все още изследванията не са приключили. Нека се набоцкат добровяолците. Нека минат 5 – 6 години. Нека видим КАКВО ЩЕ СТАНЕ, пък тогава вече може и да помисля да се ваксинирам. Но сега – НЯМА НАЧИН ДА МЕ ИЗЛЪЖЕТЕ!!!!

Я си скрийте ковидарите. Някой беше ли чувал името на тая преди пландемиятя?

Аз и за Мая не бях чувал преди Радка-Пиратка.

Чудя се, от къде тази увереност, че новопръкналите ваксини помагат и хич не са безопасни. Искате с трици маймуни да ловите. Ако толкова са сигурни тези ваксини, професор и началник на болница в Гърция не щеше да си подаде оставка защото не искал да си постави ваксини.700 души от медицинския персонал отново в тази страна не щяха да напуснат работните си места, отново по тази причина. Тези хора глупави ли са, а Кантарджиев и Кунчев всезнайковци. Толкова нагли хора има на този свят, които изобщо не се церемонят да налагат мнение, да плашат и изнудват и се държат като диктатори.

Schilo

Тъпаците- ваксър-маниаци, те метнаха. За мен ваксинирането е личен избор. Говорил съм със специалисти, като разговорите ми са продиктувани от голямото количество антитела, които имам след преболедуване. Та, говорихме за ваксините. И професори и доценти са категорични, че засега не се налага. Както и, че са оптимисти, че скоро ще излязат наистина ваксини, които са много по-добри от сегашните. Доста институти работят в момента, ама явно не бързат да пускат нещо на пазара, което не са убедени доколко работи. Т.е., третата фаза не искат да е масова, а научно проведена.

И аз съм говорил с лекари - при това известни - които ми казаха точно обратното - че най-добър имунен отговор имат преболедувалите и ваксинирани. А иначе да, може да чакаме перфектната ваксина, само трябва някой да каже на вируса да не мутира и после още 20 години, за да сте доволни, че са достатъчно тестване.

Schilo

Обратното на кое на написаното от мен? Нали и аз това написах- след преболедуване имам много голям брой антитела, не ми остава време за изследване на клетъчен имунитет. Та, тези специалисти точно това ми казаха- да не бързам. От една страна съм бил защитен, от друга, чакат до месеци по-добри ваксини.

Пак прочети - най-защитените са преболедувалите И ваксинирани.

Schilo

И още нещо- категорични са, че вируса не е мутирал засега. Част от тези хора са преподаватели. Изнесоха ми дълга лекция, защо не може да се приеме, че вируса е мутирал, а се касае за отделни разновидности, които не отговарят на признаците на мутирали.

Само Мю варианта е с 9 мутации в RBD региона на спайк протеина.

Schilo

Разлика между вариации и мутации, правиш ли? Щото, ако е налице мутация, говорим вече за друг вирус, вече може да е КОВИД 20, Ковид Про и т.н. А при мутация, сори, ама ваксините за първоначалния вирус, работа няма да свършат.

Правя да - говорим за единични РНК мутации. Вариантът съдържа множество мутации.

От десетките ако не са и стотици изследвания, които се правят от вирусолози и имунолози са с над завършен 8ми клас. От това, че има вече над 3 милиарда ваксинирани, които не са умрели/станали магнитни/стерилни. Ма е безмислено да се спори с такива като вас - като сте си решили, че ваксините са проблема, а не вируси - действайте.

Никой не спори, че има милиони "ваксинирани". Явно си интелигентен /на/, та да те питам, какво пише в ИНФОРМИРАНОТО СЪГЛАСИЕ, което се подписва преди "ваксинация" - БИОПРОДУКТ или ВАКСИНА? Провери, какво си подписал /а/ - НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ ВАКСИНА, а БИОПРОДУКТ! Защото НЕ Е ВАКСИНА по смисъла на добрата медицинска практика. Ще стане такава, след като мине и последния етап за безопасност. А това ще стане до 3-4 години... За сега всички набоцкани не са ваксинирани, а доброволци, изпитващи безопаността и ефективността на БИОПРОДУКТИТЕ. Може би и аз ще се ваксинирам някой ден. Но само след като мине и последния етап от изпитанията и отпадне задължителният отказ от съдебно преследване на фирмата производител!

България е на първо място в Европа по най-различни заболявания. Нормално е най-много да умираме и от инфекцията. Или както казва класикЪТ Мангъров - само от ковид не се умира, умира се и с ковид. Когато човек има куп заболявание, подобна инфекция може само да налее масло в огъня и да те довърши. Като я гледам професорката и тя няма много здравословен вид. Пожелавам й да доживее сто години, а за себе си да умра от ковид щом така ми е писане. Айди де, от един вирус ли ще се уплашим. Жалко, че издевателстват все повече върху хората и им налагат да си слагат зорлем ваксина. Това кара вирусът да мутира и се подиграва на цялата медицинска наука.

Schilo

Наясно съм, че ще получа основно негативни реакции, обиди и кво ли не, ама от 6 заразени познати през последния месец, четирима са ваксинирани.

Очаквах да кажеш, че 4-ма ваксинирани са умрели от вируса,ама ти явно размисли.

Schilo

Що трябва да са умрели? Както те, така и другите двама са живи.

Ами защото антиваксърите пишете какви ли не измишльотини. Апропо, къде пише, че ваксините предпазват от зарязавяне ?

Schilo

Е, къф е този зор, тогава за ваксиниране? И при двете категории- ваксинирани и неваксинирани, си стоят в къщи и си пият лекарствата. Аз само споделям това, което става около мен. А за това, антиваксър ли съм или ваксър, не коментирам. Всеки има право на избор. Който не трябва да налага на другия.

Schilo

Кво бе, не ви харесва, че неваксинираните са живи и се чувстват добре ли? Аман от тъпаци!

Аз пък познавам над 20 заразени, както и лично 5 умрели. Нито един от 20-те не беше вакисиниран. От ичрелиъе всички са над 70 годишни, освен един 78 набор.

ичрелиъе = умрелите

Schilo

Като общ брой познавам страшно много заразени. За съжаление си отидоха и добри познати. Кой с диабет, кой с други заболявания. Не смея да гадая, каква е водещата причина. Щото и "светилата" дават различни мнения. А сред нас, една ли има хора, които са изучавали вируса. Просто всеки повтаря тезата, която му харесва.

Проф. Александрова, Вие страдате ли от тежка форма на безформеност на косата? Или това е от многото илачи, включително ваксинка?

Запомнете си въпроса и й го задайте лично когато виснете да Ви лекува.

Ганю чалгата като види жена, първо гледа циците и гъза.

Gugnelid

Може, може - аз гледам косата, както си и пише по-горе.

Аз не натрапвам на никого решението си дали да се ваксинирам или не. Само близък кръг роднини и приятели знаят какво съм решил по въпроса. Това е въпорс на личен избор, аз съм направил своя и не дължа обяснение на никого.

Schilo

Така и трябва да бъде

Само близък кръг бла бла бла. Все едно раздаваш имане. Да се ваксинираш, ей! Тъпанар

Право в десятката!

Аз бих заменил тъпанар с тапир, но това е въпрос на личен избор!

Мунчо, дали съм се ваксинирал или не е въпрос на моя личен избор. Както вече споменах не ти дължа обяснение по въпроса, нито на теб, нито на когото и да било. Аз съм свободен човек.