Проф. Александър Томов влиза в битката за кмет на София

Той бе издигнат от инициативен комитет от 101 интелектуалци и общественици

Обратно в новината

Коментари - Проф. Александър Томов влиза в битката за кмет на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ти ли БРУТЕ....

"Остап Бендер" на българския преход!

"Добрия" вълк Лупи

Нито си професор, нито интелектуалец, а обикновен хохщаплер и мошенник. Разкажи на хората, кака ти откраднаха БМВ-то от гаража и му оставиха само алармата, та да можеш да си я цъкаш през вратата за успокоение. Отваряш вратата еди ден и нема никой....

Сашо Апашо... Сигурно ще да е много и зверски охладнял щом отново изпълзя от своята смрадлива дупка Тъкмо бяхме забравили за този боклук и крадец. Ама глад, бате, глад стърже стомаха, не се стои гладен И ето, Сашко Апашко пак се появи с надеждата пак да захлебва. По много, не по малко. Този същият боклук и крадец навремето преди доста години първо фалира и окраде "Кремиковци", а после по същия начин фалира и окраде и футболния клуб ЦСКА. И вместо да лежи доживотно по затворите и пандизчиите там да му праят гъзягата кат попски ръкав, този боклук е още на свобода и пак се кани да се намърда в политиката.Пак да си крадва и корупционерства на воля и на спокойствие. Явно вече е опапал милионите, дето ги беше откраднал, изгладнял е много, и идва пак да краде!

Само лъжица и големият крадец пак се бута ама няма балади да ти повярват

Евала, Лупи. Няма избори, в които да не си се кандидатирал. Само кой ти се връзва на акъла се чудя.

Като чуя интелектуалци…все Веждито ми е представата. Та и тия 110.

ли викаха Сашо апашо?

Тоя е толкова професор, колкото аз съм китайски император:)))

Ще има 101 гласа!

Вероятно и по-малко.

Боли ме фара за Герб, ДПС и ПП. Пускам бюлетина за Възраждане.

Може и за Лупи да пробваш.

Вечното мелле - стари урви с нови бърдаци. Закривай Територията!

Кажете Лупи, да ви разберат всички. И кога стана професор и тоя? Реьил

два пъти.

НЕма такъв лъжец като тоя!

Ами че тоз кореняк-софиянец е роден в някакво село Владимирово, област Монтана. Ненакрал се нагъл и безочлив тип!

Аферим, машалах, както биха казали в ДПСто. Че и ашколсун накрая. Каквото е хванал тоя все го е провалил. Унищожи Кремиковци. Съсипа ЦСКА. После започна да прави партии и партийни с по един файтон нхора за члениве. И като гледам имената в този инициативен комитет, пълно е с комунделници, и деца и внуци на но енклатурата на БКП. Вместо да има лустрация,жтияжми издигат комсомолския секретар за кмет. Да, той се е издигнал като висш кадър на Комсомола. А това че е роден и живял в София се дължи на един нелицеприятен факт. Неговите родители като комунистически функционери са се намърдали в София, вероятно в жилището на някой убит от т.н. Народен съд. Който бе е нито народен, нито съд. А средство на окупационната Червена армия за разправа с опозицията. Лупи, както е по известен, няма да стане кмет. Това поне е сигурно. И слава Богу. Иначе ще съсипе у София. Както е съсипвал всичко, до което се е докосвал. Той е еманация на некадърността на номенклатурата на БКП. Но пък колко добре ще си партнират с Васко Терзиев. И двамата с родители върли комунделници. Е оня, по младия е трето поколение партийна номенклатура. Дядо му генерал от ДС, баща му полковник от ДС. И цялата му родац, свързана с ДС и номенклатурата на БКП. И ако бяха издигнати от БСП, иди дойди, щях да го разбера. Не знам как десния избирател ще преглътне и тази гавра. Щото преди две години Кирчо лъжеца и Кокорчо кардеца се изгавриха с него като му предложила да гласува за клепоухия фатмак Лайньо Радев. И то след като се беше изцепил че Крим е руски. Знаеха добре че за първия мандат е номиниран от КГБ, и въпреки всичко....После разбраха щонза боклук е , но да си политически късоглед очевидно е диагноза. Или....просто номенклатурата на БКП и всемогъщото ДС са постигнали политическа реабилитация. Което е много жалко.

Цял живот не се накраде бее..

Този дърт мошенник и крадец и кмет га София?!? Трябва да ви кажа съвсем честно: Откачили сте, щом всякаква паплач избирате и предлагате за управленци. Пълен резил!

Кандидатурата на Лупи за кмет е подигравка със София.

Тези "интелектуалци", които са го издигнали трябва не само да останат без дипломи, но и да им се забрани вече да се появяват в публичното пространство. Както и да бъдат глобени за гавра с населението.

Всъщност трябва да им бъде повдигнато обвинение в конспирация за кражба в особено големи размери, тъй като няма човек, на който не му е ясно, че целта им е да си присвоят бюджета на София, плюс каквото друго успеят да заграбят.

...

Толкоз матрял имат явно. Жалка работа.

Лупи съвсем се е сдухал !

Киркор и Гарабед Издигнали Лупи за кмет

Лупи, опс Лупчо, вълчо :-) Кирчо, Кокорчо, Терзийчо, Доганчо, Тиквичко, Лупи, все лешояди от ДС агентурата!

Разпродажба! Уникален и компактен видео-рекордер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увеличение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:-==---- https://marketl.ink/carcam

Интелектуалци?

Той по какво е професор? Та на него все още логопед му е нужен. Изцъклени очета като на препариран лалугер.

И той е на всяка манджа мерудия да изкара някой лев от субсидията

Този народ …, не помнили другаря Александър Томов като Областен председател на изпълнителния комитет на БКП в Михайловград …, та сега и кмет на София …

Щом лупи е професор сега разбирам как плъха с очила е академик.

Иван Костов е за "одиране" жив, че не прокара лустрацията! Той е основният виновник само такива екземпляри да са в управлението!

Каква лустрация, не виждаш ли, че тече реставрация.

Позволете да Се надявам че : А. Прочетохте и Разбрахте отговора към репликата Ви (тук по-преди) …и Б. Сте запознат отн. ПредложениетоМи как Да процедираме Изобщо.

Лупи е винаги готов.

ПРИФЕСОР Лупи бул вепе.

Този пък откъде допълзя от нафталина. Той всъщност не трябваше ли да е осъден, и в затвора, покрай далаверите с ЦСКА и Кремиковци. Явно се надява, че старите са забравили, а младите не знаят.

АЗ НА ЛУПИ ЩЕ МУ ПОДАРЯ ЕДНО ОГЛЕДАЛО, ДАНО СЕ ВИДИ И СЕ ОТКАЖЕ!

оправи ЦСКА сега ще оправя Шопия

плет плете през пет плета плеплита

Ма Лупи жив ли е още??? Тоя крадлив разбойник!!!!

Вълка Лупи е огладнял свирепо.

Лупи ограби Кремиковци, ЦСКА, сега е ред на София. Бившите комуняги са като хиени, надушвайки тлъстата плячка. ПП-ДеБъ си показаха комунистическия сурат с издигане кандидатурата на ДС копелдака васил терзиев. Досега няма нито един читав кандидат за кмет, боклук до боклука, горката София…

Попозамислено : - Днес - дефакто Всяка дейност се Управлява/Менажира дистанционно/remote… …та КаквоАко Изберем кмет, който Е от ДиаспоратаНи, респ. Ще действа дистанционно но с Тотална Яснота, Прозрачност и Отчетност (най-малкото поради Мрежата) ?

Кметът трябва да е винаги на разположение на терен.

Съгласен, Колега. …като Се надявам Сме Единни че : А. Физически - ясно че НЕ мож бъде Навсякъде в Същото време…отделно че Има съответен Конкретен кабинет/офис Б. Бидейки онлайн/ремот - Ще бъде Винаги Достъпен, а И - Държан подОтчет…и то 24/7 Нонстоп. …пък и Очакваемите “изненадки”, от Подкупи до Заплахи - Се свеждат дефакто до Нула.

Лупи единак ли е , или има и глутница около него :) От този по голям смешник в републиката няма :)))

А, Лупи и професор ли е станал?!

Този още ли е жив?

жив е , даже и скалп си засади на празната кратуна :)

Ма направо да се кандидатира за 3в1 президент,кмет и патриарх. Ние всички с 2 ръце сме зад него.

"проф. Александър Томов е кореняк софиянец" ????????????? , A po - poleka , LUPI ot MONTANA , " Роден е на 27 април 1954 г. във Владимирово (област Монтана" , PRESTAPLENIA , KORUPZIA , NAGLOST .............= KMET . NARODEEEEEE, NARODEEEEEEE

Лупи станал професор... Майкууууууууу... Нали правеха реформи в образованието? Как?

хиляди армейски фенове и бивши кремиковски служители и работници застават зад Лупи....И са си го наточили.....

Няколко дни търсят пациента, избягал от една известна клиника на 4 ти км. в София.