Проф. Александър Маринов: Премиерът се опитва да се измъкне предсрочно от управлението, а разпадът на патриотите е добро оправдание

Държавата се намира в такъв етап, в който напрежението може да ескалира в голяма криза във всеки един момент, твърди той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той Славчо учиндолски вече е кандидат за поредния "спасител" на нацията. Даже си е подготвил антуража от юпита...Да се готви Митьо Пищова!

Спрете с този абсурд .Не може за всичко да ви е виновен премиера. Той не може да огрее навсякъде и не това са му задълженията.. Тези които не са си свършили работата за която са назначени и получавали заплати трябва да си понесат лично отговорността.Омръзна ми да чета и слушам как Държавата е длъжна на всички и за всичко. Не чувам за личната отговорност. Държавата ни е на този хал затова .Децата да се възпитават от учителите.-не чувам нищо за родителите и т н

Абсолютно сте прав - задължението на един премиер не е да "огрява навсякъде". Но трябва, длъжен е да назначи качествени , можещи хора начело на институциите в България. А това Б.Б никак, ама никак не го може. За съжаление и в другите партии не виждам качествени хора. Според мене всичко що е полуграмотно, алчно, крадливо, нагло , се е рзпределило по партиите- едните В БСП, другите в ГЕРБ, които не са успели да се уредят при тях са в по-малките партии. Така че май няма светлина в тунела....

Коментаторът е ръководен кадър на БСП ,следователно целите са ясни ,манипулацията на масите също ....!!!!!

Кой и защо да ме манипулира? Все едно не живея тук и сам не виждам в какво се превърна държавата ни под мъдрото, компетентно ръководство на хора с високо образование и завиден политически и управленски опит. Народът го е казал "Рибата се вмирисва от главата!"

България влиза в Параграф 22. Притеснявам се да не се пръкне ново политическо изчадие...

Това, че се опитва да се измъкне е добра новина. Лошата е,че благодарение на неоценимия опит на дясната си ръка ЦвЦв пак ще се опита да вземе властта и всичко ще продължи както досега. Всъщност, при всяка смяна на поредното свое правителство той почти не смени министрите си. Полза от изборите нямаше, но милионите за организирането и провеждането им отидоха на вятъра. Това вече става опасно за живона на българите. Дано повече хора го разберат и въпреки, че и аз не виждам читава алтернатива, да дойдат поне по-добре подготвени хора. Кастингите при Сл. Трифонов показаха, че има такива българи по света, важното е да не повторят онова, което направиха онези от НДСВ, които дойдоха, за да оправят не държавата, а себе си.

Аман от червени кратуни бълващи мозък !!!

ми то... знайно е от белота, кото не знае - повтара... тоя номер минавА венъж, що да не мине пак

Премиерът е пич!С каквото се е захванал все не го е ... докарал до края

Набеденото професорче Маринов явно е прекалил с ракията. Мечтите на червената плазма за власт са все още доста далечна химера! Е,не е лошо да си мечтаеш.

Те партийните секретари в ГЕРБ изобщо не са били червени. Най-опасни са онези, които се пребоядисват съгласно посоката на вятъра, ама колко са умните да го разберат и да не им се доверяват.

Тоя дришльо,брат на Курнелка ли беше?

че то държава не остана!

Точно ти ли се намери - барабар Петко с мъжете - да предвиждаш бъдещи събития ?!? Остава да кажеш че г-жа Лъжа ще дойде на неговото място. Ама то в повечето от университетите ни е така - тези с титлите са като правило мегаамбициозни дебили.

Ех, нещастник......

Още преди година чух за желанието на греберските стратези. Подготвят сценарий, според който трябва да дойде друг министър-председател и управляващи за период от около година, след което от герб ще се оправдават следващите 10 години, че този някой е разорил страната. То така стана и с двете правителства на Орешарски, Близнашки и Герджиков - управляваха за по няколко месеца, а след това години бяха "виновни" за всичко ...

- Слепи ли сте? Какво бъдеще виждате вие за България? – Никакво, не разбрате ли, България вече не съществува, няма я. Мога да ви кажа, какво бъдеще виждам за територията, която някога е била наричана България. До десет години, вие не само няма да отворите седми блок на АЕЦ Козлодуй, но ще закриете централата и ще сложите кръст на атомната енергетика и ще внасяте руски енергийни ресурси от Турция. Богатствата на земята ви ще бъдат източени от чуждестранни концесионери, а нивите ви отровени от сондажи за шистов газ. Населението доколкото го има, ще се изхранва с вносни ГМО продукти, а децата ви няма да знаят, че дедите им някога са се наричали българи. Ще изчезнете не просто като държава, не само като народ, но и като страница в историята на света, а територията ви ще бъде използвана като плацдарм за реализиране на различни геополитически цели.

Кой си ти бе нещастнико, къде си се родил и първо мляко засукал?Българин ли си , какъв си ?

Просто нещата ще си дойдат на мястото след около 75-80г закъснение. В края на ВСВ някой е искал България да бъде заличена и разкъсана. Кой се е противопоставил на това? Сегашните ни съюзници ли?

Как да дойдат някакви инвеститори в България като всеки час излизат по телевизиите мазни лица ,с определено червена окраска, които целенасочено тръбят,че няма държава,че управляват престъпници,че всичко се разпада....! Как бе,червени дупенца от Позитано да инвестираш като се страхуваш от истеричната ви лидерка? Та тя всеки ден национализира по един отрасъл от икономиката ни.

А то въобще не е така, нали?

ТИ СИ ЕБАТИ ЗАЛУПЕНИЯ .КОЙ ТИ ПРОМИ БЕЗМОЗЪЧНАТА ТИКВА.ВИЖ БЕГАЙ ПРИ ДРУГАТА ТИКВА ДА СИ ЗРЕЕТЕ.

Понеже няма нищо за откриване,може да започне да реже ленти при катастрофи ,те са в пъти в повече от всичко останало.И това е от добро управление и добри пътища.375лв.?

Абе къде е боко бе? Нищо не "открива" нищо не "строи" ??? Дано да е умрял.

Мутрата сега вероятно набива суджуци и порка с "правилни" журналистки и др. проститутки на собствен остров. "Снишаване" учеше др. Живков. Колкото и да е тъп пожарникаря, това го е научил.

... Баба Ванга е предрекла - Другарите могат да дойдат на власт някъде 2075 - 80 г. До тогава кого да избираме - само излишни разходи за избори.

не само да се маха,но и да му се потърси отговорност за безобразията,корупцията и безотговорното му управление ,абе какво да говорим ЗАТВОР за тия нехранимайковци !

при Газдов.... за превъзпитаниеллл

Ето защо в банките има милиарди лева спестявания.Кой смее да започне нещо,като МУТРИНСКИТЕ времена се върнаха с пълна сила. Даже и да си иде,след него ще е апокалипсис,защото няма нищо работещо по правила и хора не останаха тука вече.

Добър ден на всички.В света има един отличен показател за измерване на законността, корупцията и демокрацията в една държава.Нарича се - ЧУЖДЕСТРАННИ ИНВЕСТИЦИИ.Сгъласно Евростат през 2007г. инвестициите у нас са били 20 милиарда евра.През 2017г са вече цели 2 милиарда, десет пъти са намалели.Това не е оценка на леви, десни или центристи за управлението на Борисов.това е оценката на парите за качеството на близо 10 годишното управление на комбинацията МУТРА-ФИЗКУЛТУРНИК.И така лек и успешен ден на всички.

Борисов принуди много външни инвеститори да избягат от България като ги рекетира чрез подставени лица това е истината за бягството чуждите инвеститори от страната ни също всеки голям бизнес е рекетиран от него

Българската политика на равнище, МАХЛЕНСКО клюкарене!–Др. "социалисти" с голословни приказки от"женския" пазар, държава и народ не се управляват?

Кой беше проф. Маринов,

няма никаква опасност за нашите български власти,защото са си свършили перфектно работата,тези които биха им пречили или са емигрирали извън България,или са измрели,така,че всичко е спокойно!

питам се да не си пил лудо биле...

Вижте уважаеми сънародници. Нещо много лошо витае във въздуха. Тази безпардонност, тази агресия на пътя, срещу лекарите, учителите.Нещо изначално е сбъркано в нашето отечество.Това незачитане на законите, липсата на воля да се справим с престъпността,чувството за ненаказемост в мутрите, циганите. Защо 2,5 а според някои и 3 милиона напуснахатази благословена от бога земя.До кога? Докато търпим и толерираме циганската престъпност ,която си е направо нагла., докато явни престъпници , бандити и мутри са на кормилото на държавата, нищо добро не ни ог.чаква.Хората са угнетени омерзени - затова се случват всички тези неща. Тоталната цензура, всяка сутрин и всички новини започват с това колко и какви катастрофи са станали и колко човека са загинали. А къде са социолози политолози и пр. учени и умни хора да анализират причините за това.Вижте Америка отдавна е открита,, топлата вода също.Навремето нашите дядовци почти са преписали белгийската конституция и търновската станала една от наъ добрите в Европа. Сега според мен да видим какво правят например Унгарците, защо тяхната държава върви с огромни крачки напред. А ние? Когато враговете те хвалят задай си въпроса защо. Защо сме на последно място в Европа по всичко

Предсрочно. Няма значение, важно е да се маха възможно най бързо.

държавата е в разпад още от поемането на власта. с тия тъпанари къде ги наслагаха в управлението с 8-ми клас ,какво очаквате????

Гладна кокошка-просо сънува. Разликата тука е, че тази кокошка не е гладна във физическия смисъл на думата, но е гладна и жадна за власт.

всичко е наред, както ти заявяваш! Само от това което се случи това лято може да заключим че външната ни политика е перфектна и за това ни размахват пръст да не си крадем историята! Външния дълг изобщо няма какво да госпоменаваме! За чумата и овцете там нещо да кажеш? За онзи днешните изказвания в Стара загора на Бойко че видиш ли навик станало на хората да търсят държавата при земетресения, наводнения и дори фалит на пирамида завлякла държавата с над 50 милиона лева или евро все е голяма сумата! Та кажи за камбаната дрънка ли ти в главата?

Най-вероятно научното звание на този пишман "учен" е пуснато с парашута на известната игнатиевска школа. Тя допринесе и на магаретата да бъде присъдена титлата, не-само фалшивата дума проф........................................................................

"Според него износването във властта е факт отдавна, но е необходима цялостна промяна в управленския модел" Г-н професоре, язък Ви за титлата ! Това за което говорите, има ли почва у нас !? Има ли партия или сила, зад която да застане българския народ в неговото мнозинство и да излезе бързо от положението, в което ни вкараха и ни държаха там БСП-БКП и техните производни в продължение на десетилетия !? Теориите,които развивате, имат ли приложение тук, в тази държава !? Ако не, просто ни губите времето, което иначе бихме използвали, да заработил някоя трошичка от необходимата ни прехрана !

Бившият псевдопрофесор къде бля 10 години. Борисков плаче за смъртна присъда. Впрочем такива професори дето викаха 45 години смърт 2х, първи премахнаха смъртното наказание за да не опре до тях. Връщане на смъртното наказание или договор с Турция, където да се екзекутират. Борисков може да се размени с Джуджелан и там да си го оножда черният инженер Ер Дуан.

Изтребители се вдигат в небето над Добруджа, 5 дни ще стрелят с ракети Експериментални и бойни стрелби ще тренират военните ни пилоти над зенитния полигон край Шабла Екипажи на МиГ-29 от състава на авиобаза "Граф Игнатиево" ще проведат от 27 до 31 август 2018 г. полети за изпълнение на експериментални и бойни стрелби на зенитния полигон на Военновъздушните сили "Шабла", съобщават от пресслужбата на Министерството на отбраната. Целта на стрелбите е летците да усъвършенстват своите умения за работа с комплекса за въоръжение на самолета и да бъдат оценени постигнатите от тях бойни способности чрез реално използване на средства за поразяване по въздушни цели. Полетите ще се изпълняват с излитане и кацане от летище "Граф Игнатиево" по два типа цели - светеща парашутна мишена (СПМ) - 100 и радиоуправляема мишена R-01. Летателните екипажи ще използват авиационни управляеми ракети с топлинни глави за самонасочване за малки дистанции Р-60 и Р-73 и ракети с полуактивна радиолокационна глава за самонасочване на средни дистанции Р-27, включени в боекомплекта на МиГ-29. За първи път в своята учебно-бойна подготовка седем летци ще проведат бойни стрелби по СПМ-100. Сред тях са и най-младите капитани от изтребителната авиационна ескадрила на авиобаза "Граф Игнатиево" - летците Мартин Ветов, Кирил Гинев и Борис Масларов. Ръководител на стрелбите на авиацията ще бъде командирът на авиобаза Граф Игнатиево бригаден генерал Димитър Петров. Във връзка с учението са обявени временно опасни зони в периода 08:30 ч. на 27 август до 19:00 ч. на 31 август (резервен период от 3 до 5 септември 2018 г.). Те се намират в района на зенитния полигон на ВВС и прилежащата акватория на Черно море, в границите на акваторията, заключена между нос Карталборун, нос Калиакра и линията, отстояща на 55 мили (100 км) успоредно на бреговата ивица и в пространството над тях до височина 20 000 метра. Режимът на корабоплаване в посочените граници по време на стрелби е особен. През посочения период над населените места източно от град Добрич ще се извършват полети с военни самолети и вертолети, някои от които на малки височини, предупреждават от МО.

На кого е премиер тоя сив шопар

Никой няма да иска да управлява след 2020 г. Когато спрат фондовете вече сами трябва да се оправяме ,кой ли ще дойде ? Кажете?

То пък едни еврофондове - за 4 години сме увоили 1.5 млрд. евро: "Към края на юли 2018 г. страната ни е получила малко над 1,5 млрд. евро от Европейския съюз (ЕС) по линия на Оперативните програми за програмния период 2014-2020 г. програмния период 2014-2020 г." А вноските ни в ЕС за този период знаете ли колко са?!

Ами не знаем - тайна са. И интересно, че и родните журналисти не се интересуват от въпроса. И чиновниците от ЕС крият тази статистика, защото лесно може да се види, че е някаква безсмислица. При всички случаи трябва да са задължени да я публикуват, но майтап - не са.

Не са тайна - на сайта на МФ ги обявяват: 2007 год. - 634.4 млн. лв; 2008 год. - 659.9 млн. лв; 2009год. - 931.8 млн. лв; 2010 год. - 779.7 млн. лв; 2011 год. - 811.5 млн. лв; 2012 год. - 895.7 млн. лв; 2013 год. - 908.2 млн. лв; 2014 год. - 904.7 млн. лв; 2015 год. -979.9 млн. лв; 2016 год. - 935.0 млн. лв; 2017 год. - 967.0 млн. лв; 2018 год. - 1.13 млрд. лв. Внесли сме над 9.5 млрд. лв :( А ББ предложи след Брекзита да увеличим вноските си, за да запълним дупката от 12 млрд. лв. на UK :)

Да, вноските за този период са били €2 млд, т.е. нетен донор сме били. Четох го вчера някъде.

щото знаете ли колко убаво става на душата да се изтъпанчиш пред западняците и да се тупаш в гърдите и да казваш " АЗ ДАВАМ"!

Никой не ни е виновен, че усвояваме толкова малко еврофондове. Когато за да ни отпуснат парите се изискват конкретни проекти ,се оказа ,че това е много сложно за нас. Правителството се опитва да прави нещо, а драскачите от БСП очернят всичко.

Нагледахме се на скандал след скандал, некомпетентност, глупости, изказвания от премиера на ниво и т.н. Последният пресен скандал са затраховките , предшестван от регистъра. Всяка седмица някакъв огромен скандал и се нагледахме на безсилие и безобразия, които биват коментирани от висши лица по най-безогледен начин , показващ пренебрежение към всички, не само към тези , които са ги избрали т.е. 17 % от БГ населението.

Къф си професор ти бе, недоразумение комунистическо! Марш обратно в помията от която си изпълзял! Професор бил... професор по бастисване на мандри и кошари! И чеп за бъчва за зеле не става от вас, комунисто-социалистите!

Виж, ти пък поне за чеп ставаш, ама не за бъчва, а за задника /МУ/ който лижеш!!!!

От 9 години дрогарето ,чака да падне Бойко щото му се клатели еди какво си......,от тогава досега ги спуква от бой над 12 избора - на капо ,а ги чака още 2-3 мандата ! От 45% ги докара до 12%,а реват като бития асан- дето не го били правилно!

александър маринов-член на висшия съвен на бсп! 36 и 37 нс председател на пг на бсп! после дори столетницата го изрита от редиците си!

другарке, дай информация за СИКАДЖИЯТА!

ла.йнярке той, същото се отнася за Маринов

голяма криза? нещо като при виденов, или при луканов? или като при попов или орешарски?

Не бе, като при Станишев когато уволни Нинова и прасчо за корупция!

Глупости! Дреме му на Борисов на шмайзера, какво дрънка някакъв мръхляв професор. Ще си кибичи на власт колкото си иска. Каква е алтернативата? Леля Корнелия, коята без инстукции от Москва не може едни яйца да изпържи? Или дебилноватият шапкар? Виж жена му - става! Поне ще бие плесници наляво и надясно и ще шляпа по чехли из министерския съвет. Поне ще е забавно.

акото на Боце смърди през американския му двоен памперс))))

Някой знае ли го този професор? Не съм го чувал. Може ли повече подробности, за да преценя що за птица е?

Беше народен представител от червените боклуци.

На премиерът някой трябваше да му каже че дългото управление изхабява. Идеите залиняват. Реакциите са забавят. Рефлексите отслабват, дефектите се трупат, социалната чувствителност изтънява, показността се засилва, симулацията също и т. н. и т. н. Обществото без да има колективен ум има колективен рефлекс, който усеща това изхабяване и застоя , става чувствително към слабостите, даже когато някои са старите, с които се е примирявало преди. А за съюзниците му- защо той пък си ги хареса отведнъж. Сидеров го следва като пудел и лае с-у враговете му.

Все още не знам какви са идеите на премиера, а те залинявали.

Крайно време е десницата "СДС, ДСБ" да излезе от летаргията и да се намеси!!

Може да излезе, но преди това трябва да се изправи, без да падне и се разсипе отново на парчета...

И вчера, и сега, и утре ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМЕ за ББ! Ако ще да си разпорите гъзеца от злоба гадняри комунистиии...

Заклинанието звучи като Бойковото: "И магаре да предложа, пак ще го изберете" :(((( Да живеят феновете на Комунисти ГЕРБ!

И ББ е комуняга.

Май въобще не знаеш за кого гласуваш...

Доказано е, че изборите в България се фалшифицират - директно от избирателните комисии ! Видно е, че изборите в България се манипулират - чрез чуждестранно контролираните частни и обществени медии !

Крайно време за такива като тоя другаря "професор" да млъкнат ЗАВИНАГИ, защото са за смях и е най-тъжното, че не се усещат като ГЛУПАЦИ и некадърници, какъвто е всъщност тоя ахмак! А, и да започнат да си изкарват прехраната с ПОЛЕЗЕН ТРУД, че аман от безполезни МУХЛЯРИ!!!

мухлярке, мараба!

Ако правилно си спомням, при убийството на лидера на всеизвестната ОПГ - организирана престъпна група - ВИС, Вадил Илиев се установи, че точно преди смъртта си той се е виждал с виден политик. Всеизвестно е, че предтъпните групировки бяха създавани, ръководени и контролирани (те го наричаха съветване и консултации) от ОПГ - от магията ДС. И спонсорираха политическите представителства на тази мафия - партиите, както СИК - БСП! При разследването на убийството на Васил Илиев се установи, че политикът, с когото се е виждал непостедствено преди убийството му е точно този - Александър Маринов, тогава председател на Софийската градска организация на БСП, ако не се лъжа. Та Георги Илиев отишъл при този и го попитал защо са убили брат ми, след като им се е отчитал, спонсорирал ги е к тях, давал им е пари. А Александър Маринов му казал (типично по ганьовски, Алеко Константиновия герой - “ Имал - дал!” След което Георги Илиев му казва, че той току що е приключил с политическата СК кариера, КАКТО И СТАВА!!!

Една жена на пазара ти каза. Нали, ма?

Министърът очевидно смята, че работата му е да се снима как обикаля с премиера из държавата и да се прави, че контролира така наречените ремонти. Само че никой, освен него и премиера, не вижда да тече ремонт нито на затворените магистрали, нито на бъдещите им отсечки. Струпана е малко тежка техника, разхвърляни са кирки и лопати - като Потьомкинско село - има декор, че нещо уж се строи. Гаранция за бъдещото качество няма, затова не можем да имаме никакви очаквания нито за хубав, нито за безопасен път.

Според законите на природата една тиква като не възпроизвежда, идва момент когато изгнива и се хвърля на боклука.

Въпросът е кой ще я изхвърли :)

Не се надявайте. Според мен, ще драпа за власт до дупка.

Вече е близо