Коментари - Руски собственик на ”Виваком” атакува продажбата | Днес.dir.bg

Руски собственик на ”Виваком” атакува продажбата

Руският съсобственик на телекомуникационния оператор „Виваком“ Дмитрий Косарев се обърна към прокуратурата да възпрепятства незаконното отнемане на компанията.

Обратно в новината

Коментари - Руски собственик на ”Виваком” атакува продажбата | Днес.dir.bg

Коментари

САМО ТАКА-ПРЕКАРАЙТЕ ПУТЛЕРИСТКАТА МАФИЯ-ДА ГО ДУХА!!!!

Спада на цените на нефта удари руската мафия много лошо и сега бушоните на КГБ почнаха да гърмят един след друг. Скоро май ще спрат и парите на Атака, и колкото и да се пеняви Болен авантата май свърши.

Popa

Един руски мошеник се опитва да окраде друг руски мошеник! Пълен сеир!

Ами , след като т.н. "собственик на 76% от Компанията"няма пари ...редно е да плати със собственост! Що не го питате , как и по какъв начин е придобил тази "българска собственост- БТК"? По "наследство" ..или по "братски"..??!

Възмутен съм, че досега българските власти не са реагирали по никакъв начин на действията на българските мениджъри на ВТБ Капитал, които използват своето положение за незаконното присвояване на компанията, която се контролира от представлявания от мен акционер, казва Косарев. Г-н Косарев, Вие като сте собственик на 76%от капитала, бихте ли обяснили какво правят в мениджмънта тези "мениджъри" и защо не ги смените?

"Абе взех едни пари и те си сложиха управляващи докато не им ги върна. Сега искат да ми вземат фирмата. Ама аз щех да им ги върна бе. Само дето с КТБ така стана..."

Той е собственик на капитала на БТК, а не на ВТБ Капитал, където мениджър е М. Велчев.

"VTB Capital е агент по финансирането и секюритизацията на мостови кредит в размер на 150 млн. евро, предоставен на InterV Investment Sarl (InterV) базирана в Люксембург индиректна холдингова компания на (БТК ЕАД) Виваком. Финансирането е обезпечено чрез залог на 100% от акциите на люксембургската компания InterV." Отвсякъде отново мирише на измами. Някакъво предполагаемо финансиране от 150 милиона, предоставено на някаква офшорка, която пък предполагаемо е собственост на БТК, ще е причината за продажбата на 100% от цялото БТК? Ама в статията пише, че акциите на офшорката са заложени, а не на предполагаемия собственик на офшорката, тоест в случая БТК. Да продават офшорката и да си възстановяват заемите. Как така заложеното ще е А, а те ще искат да продават Б? От самото продаване на държавната БТК, в която работеха над 25 хиляди човека, и която имаше една от най-големите инфраструктури в страната, както и огромен фонд с недвижимо имущество, всичко се оказа една голяма измама. Ама така с цялата приватизация...

го знае всяко първолаче, в уравнението се пита коя компания ще изгърми след КТБ и Vivacom, навсякъде странно замесени рушнаци, денги нет:)

Не знам каква роля имат американците в България, но няма компания, малка или голяма, в която някой руснак да не участва.

Путин забрани със закон офшорните капитали и даде кратък срок за легализация. Вече стана почти година. Първата изплувала акула беше Усманов. Някои не са в час с руското законодателство и си пишат по благозвучие ... като руските падежни форми.

Прав си. Да си припомним, че при приватизирането по време на НДСВ БТК първо беше продадена на един американски фонд, който после я препродаде 10 пъти по-скъпо.

ей, не- могат да източат това БТК и това е - купуване за безпари, препродаване няколко пъти за милиарди - кво да праиме, объркахме хората. Дойдоха и световни крадци + руски - и пак не става .....

като изтегли боко жабоко един заем за да стабилизира виваком и ще видим звезди посред бял ден

виваком в цветущо състояние а заемът необслужван

"Нашите действия по време на цялата процедура са били и продължават да са напълно честни и открити, каза бившият финансов министър Милен Велчев" Какво беше направил този г-н с дълга на БГ?

Акулите се самоизяждат при преразпределяне на ОТКРАДНАТОТО народно имущество !!! Ееееххххх....работете за по 400 - 600 лева на месец, няма какво да се краде сега , време е да ни затрият, да освободим територията, за новите роби !!!

Може, но нека да бъде фифти - фифти. Така е най- справедливо.

НАционализация чрез байганьозация.

Въпроси: Нали уж Цветан Василев беше мажоритарният собственик на БТК? Откъде пък сега се пръкна някаква руска фирма със 76% от капитала? КОЙ стои още зад Цветан Василев и в КТБ и навсякъде другаде?

ВнешТорговБанк

стои същия който събори КТБ и се спотайва. РАССИЯ

Е как кой - Русия, тя седи зад всичко и винаги е дърпала конците в България. Каквото и да ни говорят, колкото и да спрягат ЕС или САЩ, истинският кукловод в България винаги са били руснаците и всичко останало е прах в очите.

Да, но интересно, че руснаците изплуват все иззад американски гърбове. Вкл. и в международните институции с българско участие под американско управление. Там българските служители, наети от американци, в болшинството си се оказват издънки на някогашното ДС, което е било под руско управление. И назначаването на такива българи е със знанието на въпросните американци.

собствениците са като руска матрьошка

Ами,да го...

Велчев ще носи ли (поне някаква) отговорност за загубите на България покрай врътката му с преструктурирането на държавния дълг?

Разплащането ще стане пред Страшният съд в "отвъдното", със сигурност след леталният му изход. Ако Страшният съд свари Велчев още на "белият свят" когато слезе на Земята, дори той да е в напреднала възраст, също ще го съди за поразиите, които е сторил на българите с "врътките" си.

можеш ли да кажеш, какви загуби е претърпяла България от преструктурирането на дълга?

Пе.ал мазен, по поръчка ли пишеш?

Реализираните замени през този период на част от българския външен дълг не намаляват размера на плащанията по дълга, а водят само до формално намаляване на главницата и изтикване във времето на общото плащане. В резултат на замяната на брейди облигации с глобални облигации е реализирана загуба в размер на около 1 млрд. лв., прочете единият извод от анализа министърът.

Само в държавите без държавност, може да ти откраднат компанията или имота.

Адвокате,адвокате...

И без особен зор да ти прехвърлят колата на Президента

"честни и открити", каза бившият финансов министър Милен Велчев

Когато някой започне много да натъртва подобно нещо, ставам подозрителна.

Юпитата велчеви са съмнителни от самото начало. Даже съмнителни е грешна дума. Ясни са - крадци от класа с бели ризи.

"по погледа ще го познаете"

...ТЕЗИ РУСКИ КАПИТАЛИ НИ Е... МАМАТА ,където се сетиш навсякъде дори и в КТБ , съсипаха България !!! Благодарим ти Миков ,благодарим ти БСП/БКП ...!

Е, сега американските довършват България!

НЕ ПРИЯТЕЛЮ ,НЕ СИ РАЗБРАЛ , а продажните български мекеренца ,независимо каква партийна окраска имат ....!!!!! Така ,че и руснаци и американци ...не им пука за нас ,но продажните българчета ,ма... и ОТ ТЯХ ТРЯБВА ДА СЕ ЧИСТИМ И ПАРТИИТЕ ИМ !!!!

Тези "руски капитали" са откраднатите народни пари от ДС задграничните дружества преди 25 години.

Нашият Борис Немцов (Милен Велчев ) е обещавал яко на поредните руски инвеститори. Защото става явен кой е собственикът. После започва игра по източването на капиталите. В задачата се пита: къде отидоха капиталите на държавната БТК и защо бе приватизирана? Сега за втори път се източват капиталите на чужд инвеститор. Помощна лема: държавата ще плати версиите на БТК-Виваком, защото е структуроопределяща компания...с едно малко заемче. С което правителството на Изборните победители ще окачи още един воденичен камък на вратът на Бюджета. Вече сме в Гръцкият вариант. Яжте, пийте и чупете чинии докато можете.

Въпроса е прост - Кой продаде имотите на БТК?

Когато раделиха фирмата от имотите и, никой дума не обели. Сега сте ревнали за една сграда (под наем) народ. Голямо и е само името на тази фирма. И дълговете.

Класическа схема чрез дълг за кражба на фирма.

Няма никаква кражба ;)) Да не мислите, че Цветан Василев е собственикът на КТБ, БТК и т.н.? Той, както и въпросния руснак, са само пощенските кутии. Компаниите са на нашите хора и нито за миг не са ставали чужди. Офшорките просто прикриват този момент.

Да не би имотите да ги разпродадоха българи? Какво стана с Телефонната палата на Гурко. Отвориха ли казиното или още кротуват?

Ох, тази вечер пак ще има сериозни акции на Сидеров.. Предишните му две съвсем случайно съвпадаха точно с датите на обявяване на намерението за сделката. А че офшорка притежава една от най-големите компании в България не е новина. Новина щеше да е, ако се намери компания, дето не е собственост на офшорка. И не - не е конфликт на интереси като министър да си одобрил продажбата на БТК за стотинки, а после да работиш при новия собственик. Нарича се българска действителност.. Да се чудиш защо НДСВ изчезна така..

Следващия руски медал ще му го дадат цели двама космонавта!

Милен Велчев работи за руснаци РУСНАЦИ СЕ КАРАТ С РУСНАЦИ. ТОВА Е КАРТИНКАТА.

руснаци, кажи и другот0 название, американци на амишите. Тоест, чифути се карат с чифути, кой повече пари да открадне. Още когато Христос е "разтурил" пазара в Храма, е поставено началото на днешното крадене НА ЕДРО. Ротшилдовци, чрез войните в последите 3 века. ФЕД - еврейските банкери, чрез "Правилника за управление на модерните пари" от 1908 година приет в Базел, колониализма и робството на западноевропейците и Америка ... и разни блюдолизци по света.

R.I.P "БTK-VIVACOM" 19-2015

Колко още има в тази държавица.....което носи ненаситни богатства......едничкия и глуповат народ ми се струва е останал само.....

В България пълно с руски ''бизнесмени''. Тези не могат да се разберат по между си, искат ние българите да им решаваме простотиите?! Нагла работа.

Щом присъства Милен Велчев възпитаника на Merrill Lynch и Европейският мошенник Симеон Сакскобурготски , руският съсобственик Дмитрий Косарев няма никакъв шанс, неговите парички ще бъдат надлежно прилапани и няма да може да си възстанови нито цент.

Руснаците за пореден път проявяват здрав инстинкт и нулево въображение подкрепено с потресаваща липса на основни знания. Цацарон само ще си изгуби времето да чете глупости и да прави проверка по гражданско правоотношение.

Защо ли ми се натрапва лошата мисъл, че ще хвърчат глави? А?

Сега ще се намеси някоя АМЕРИКАНСКА компания

деер

Познавате ли български политик, който да не е далавераджия?

Аз лично не познавам български политици. Всъщност през 2-3 къщи жевее една дето влезе в общинския съвет. Тя брои ли се за политик? Ти колко български политици познаваш? Ама като казвам познаваш, значи да познаваш от първа ръка.

Възмутен съм, че досега българските власти не са реагирали по никакъв начин на действията на българските мениджъри на ВТБ Капитал, ......................... Ама те българските власти така си реагират, нереагирайки.

Няма нито една сделка на руснаците без покровителството на Кремълската Мафия и без някакви далавери и подкупи. Понякога има и трупове.

Коментари - Руски собственик на ”Виваком” атакува продажбата | Днес.dir.bg

Руски собственик на ”Виваком” атакува продажбата

Руският съсобственик на телекомуникационния оператор „Виваком“ Дмитрий Косарев се обърна към прокуратурата да възпрепятства незаконното отнемане на компанията.

Обратно в новината

Коментари - Руски собственик на ”Виваком” атакува продажбата | Днес.dir.bg

Коментари

САМО ТАКА-ПРЕКАРАЙТЕ ПУТЛЕРИСТКАТА МАФИЯ-ДА ГО ДУХА!!!!

Спада на цените на нефта удари руската мафия много лошо и сега бушоните на КГБ почнаха да гърмят един след друг. Скоро май ще спрат и парите на Атака, и колкото и да се пеняви Болен авантата май свърши.

Popa

Един руски мошеник се опитва да окраде друг руски мошеник! Пълен сеир!

Ами , след като т.н. "собственик на 76% от Компанията"няма пари ...редно е да плати със собственост! Що не го питате , как и по какъв начин е придобил тази "българска собственост- БТК"? По "наследство" ..или по "братски"..??!

Възмутен съм, че досега българските власти не са реагирали по никакъв начин на действията на българските мениджъри на ВТБ Капитал, които използват своето положение за незаконното присвояване на компанията, която се контролира от представлявания от мен акционер, казва Косарев. Г-н Косарев, Вие като сте собственик на 76%от капитала, бихте ли обяснили какво правят в мениджмънта тези "мениджъри" и защо не ги смените?

"Абе взех едни пари и те си сложиха управляващи докато не им ги върна. Сега искат да ми вземат фирмата. Ама аз щех да им ги върна бе. Само дето с КТБ така стана..."

Той е собственик на капитала на БТК, а не на ВТБ Капитал, където мениджър е М. Велчев.

"VTB Capital е агент по финансирането и секюритизацията на мостови кредит в размер на 150 млн. евро, предоставен на InterV Investment Sarl (InterV) базирана в Люксембург индиректна холдингова компания на (БТК ЕАД) Виваком. Финансирането е обезпечено чрез залог на 100% от акциите на люксембургската компания InterV." Отвсякъде отново мирише на измами. Някакъво предполагаемо финансиране от 150 милиона, предоставено на някаква офшорка, която пък предполагаемо е собственост на БТК, ще е причината за продажбата на 100% от цялото БТК? Ама в статията пише, че акциите на офшорката са заложени, а не на предполагаемия собственик на офшорката, тоест в случая БТК. Да продават офшорката и да си възстановяват заемите. Как така заложеното ще е А, а те ще искат да продават Б? От самото продаване на държавната БТК, в която работеха над 25 хиляди човека, и която имаше една от най-големите инфраструктури в страната, както и огромен фонд с недвижимо имущество, всичко се оказа една голяма измама. Ама така с цялата приватизация...

го знае всяко първолаче, в уравнението се пита коя компания ще изгърми след КТБ и Vivacom, навсякъде странно замесени рушнаци, денги нет:)

Не знам каква роля имат американците в България, но няма компания, малка или голяма, в която някой руснак да не участва.

Путин забрани със закон офшорните капитали и даде кратък срок за легализация. Вече стана почти година. Първата изплувала акула беше Усманов. Някои не са в час с руското законодателство и си пишат по благозвучие ... като руските падежни форми.

Прав си. Да си припомним, че при приватизирането по време на НДСВ БТК първо беше продадена на един американски фонд, който после я препродаде 10 пъти по-скъпо.

ей, не- могат да източат това БТК и това е - купуване за безпари, препродаване няколко пъти за милиарди - кво да праиме, объркахме хората. Дойдоха и световни крадци + руски - и пак не става .....

като изтегли боко жабоко един заем за да стабилизира виваком и ще видим звезди посред бял ден

виваком в цветущо състояние а заемът необслужван

"Нашите действия по време на цялата процедура са били и продължават да са напълно честни и открити, каза бившият финансов министър Милен Велчев" Какво беше направил този г-н с дълга на БГ?

Акулите се самоизяждат при преразпределяне на ОТКРАДНАТОТО народно имущество !!! Ееееххххх....работете за по 400 - 600 лева на месец, няма какво да се краде сега , време е да ни затрият, да освободим територията, за новите роби !!!

Може, но нека да бъде фифти - фифти. Така е най- справедливо.

НАционализация чрез байганьозация.

Въпроси: Нали уж Цветан Василев беше мажоритарният собственик на БТК? Откъде пък сега се пръкна някаква руска фирма със 76% от капитала? КОЙ стои още зад Цветан Василев и в КТБ и навсякъде другаде?

ВнешТорговБанк

стои същия който събори КТБ и се спотайва. РАССИЯ

Е как кой - Русия, тя седи зад всичко и винаги е дърпала конците в България. Каквото и да ни говорят, колкото и да спрягат ЕС или САЩ, истинският кукловод в България винаги са били руснаците и всичко останало е прах в очите.

Да, но интересно, че руснаците изплуват все иззад американски гърбове. Вкл. и в международните институции с българско участие под американско управление. Там българските служители, наети от американци, в болшинството си се оказват издънки на някогашното ДС, което е било под руско управление. И назначаването на такива българи е със знанието на въпросните американци.

собствениците са като руска матрьошка

Ами,да го...

Велчев ще носи ли (поне някаква) отговорност за загубите на България покрай врътката му с преструктурирането на държавния дълг?

Разплащането ще стане пред Страшният съд в "отвъдното", със сигурност след леталният му изход. Ако Страшният съд свари Велчев още на "белият свят" когато слезе на Земята, дори той да е в напреднала възраст, също ще го съди за поразиите, които е сторил на българите с "врътките" си.

можеш ли да кажеш, какви загуби е претърпяла България от преструктурирането на дълга?

Пе.ал мазен, по поръчка ли пишеш?

Реализираните замени през този период на част от българския външен дълг не намаляват размера на плащанията по дълга, а водят само до формално намаляване на главницата и изтикване във времето на общото плащане. В резултат на замяната на брейди облигации с глобални облигации е реализирана загуба в размер на около 1 млрд. лв., прочете единият извод от анализа министърът.

Само в държавите без държавност, може да ти откраднат компанията или имота.

Адвокате,адвокате...

И без особен зор да ти прехвърлят колата на Президента

"честни и открити", каза бившият финансов министър Милен Велчев

Когато някой започне много да натъртва подобно нещо, ставам подозрителна.

Юпитата велчеви са съмнителни от самото начало. Даже съмнителни е грешна дума. Ясни са - крадци от класа с бели ризи.

"по погледа ще го познаете"

...ТЕЗИ РУСКИ КАПИТАЛИ НИ Е... МАМАТА ,където се сетиш навсякъде дори и в КТБ , съсипаха България !!! Благодарим ти Миков ,благодарим ти БСП/БКП ...!

Е, сега американските довършват България!

НЕ ПРИЯТЕЛЮ ,НЕ СИ РАЗБРАЛ , а продажните български мекеренца ,независимо каква партийна окраска имат ....!!!!! Така ,че и руснаци и американци ...не им пука за нас ,но продажните българчета ,ма... и ОТ ТЯХ ТРЯБВА ДА СЕ ЧИСТИМ И ПАРТИИТЕ ИМ !!!!

Тези "руски капитали" са откраднатите народни пари от ДС задграничните дружества преди 25 години.

Нашият Борис Немцов (Милен Велчев ) е обещавал яко на поредните руски инвеститори. Защото става явен кой е собственикът. После започва игра по източването на капиталите. В задачата се пита: къде отидоха капиталите на държавната БТК и защо бе приватизирана? Сега за втори път се източват капиталите на чужд инвеститор. Помощна лема: държавата ще плати версиите на БТК-Виваком, защото е структуроопределяща компания...с едно малко заемче. С което правителството на Изборните победители ще окачи още един воденичен камък на вратът на Бюджета. Вече сме в Гръцкият вариант. Яжте, пийте и чупете чинии докато можете.

Въпроса е прост - Кой продаде имотите на БТК?

Когато раделиха фирмата от имотите и, никой дума не обели. Сега сте ревнали за една сграда (под наем) народ. Голямо и е само името на тази фирма. И дълговете.

Класическа схема чрез дълг за кражба на фирма.

Няма никаква кражба ;)) Да не мислите, че Цветан Василев е собственикът на КТБ, БТК и т.н.? Той, както и въпросния руснак, са само пощенските кутии. Компаниите са на нашите хора и нито за миг не са ставали чужди. Офшорките просто прикриват този момент.

Да не би имотите да ги разпродадоха българи? Какво стана с Телефонната палата на Гурко. Отвориха ли казиното или още кротуват?

Ох, тази вечер пак ще има сериозни акции на Сидеров.. Предишните му две съвсем случайно съвпадаха точно с датите на обявяване на намерението за сделката. А че офшорка притежава една от най-големите компании в България не е новина. Новина щеше да е, ако се намери компания, дето не е собственост на офшорка. И не - не е конфликт на интереси като министър да си одобрил продажбата на БТК за стотинки, а после да работиш при новия собственик. Нарича се българска действителност.. Да се чудиш защо НДСВ изчезна така..

Следващия руски медал ще му го дадат цели двама космонавта!

Милен Велчев работи за руснаци РУСНАЦИ СЕ КАРАТ С РУСНАЦИ. ТОВА Е КАРТИНКАТА.

руснаци, кажи и другот0 название, американци на амишите. Тоест, чифути се карат с чифути, кой повече пари да открадне. Още когато Христос е "разтурил" пазара в Храма, е поставено началото на днешното крадене НА ЕДРО. Ротшилдовци, чрез войните в последите 3 века. ФЕД - еврейските банкери, чрез "Правилника за управление на модерните пари" от 1908 година приет в Базел, колониализма и робството на западноевропейците и Америка ... и разни блюдолизци по света.

R.I.P "БTK-VIVACOM" 19-2015

Колко още има в тази държавица.....което носи ненаситни богатства......едничкия и глуповат народ ми се струва е останал само.....

В България пълно с руски ''бизнесмени''. Тези не могат да се разберат по между си, искат ние българите да им решаваме простотиите?! Нагла работа.

Щом присъства Милен Велчев възпитаника на Merrill Lynch и Европейският мошенник Симеон Сакскобурготски , руският съсобственик Дмитрий Косарев няма никакъв шанс, неговите парички ще бъдат надлежно прилапани и няма да може да си възстанови нито цент.

Руснаците за пореден път проявяват здрав инстинкт и нулево въображение подкрепено с потресаваща липса на основни знания. Цацарон само ще си изгуби времето да чете глупости и да прави проверка по гражданско правоотношение.

Защо ли ми се натрапва лошата мисъл, че ще хвърчат глави? А?

Сега ще се намеси някоя АМЕРИКАНСКА компания

деер

Познавате ли български политик, който да не е далавераджия?

Аз лично не познавам български политици. Всъщност през 2-3 къщи жевее една дето влезе в общинския съвет. Тя брои ли се за политик? Ти колко български политици познаваш? Ама като казвам познаваш, значи да познаваш от първа ръка.

Възмутен съм, че досега българските власти не са реагирали по никакъв начин на действията на българските мениджъри на ВТБ Капитал, ......................... Ама те българските власти така си реагират, нереагирайки.

Няма нито една сделка на руснаците без покровителството на Кремълската Мафия и без някакви далавери и подкупи. Понякога има и трупове.