Коментари - Майка опита да продаде бебето си за 5000 лв. | dnes.dir.bg
назад

Майка опита да продаде бебето си за 5000 лв.

31-годишна жена, родила преди дни в болницата в Първомай, опита да продаде бебето си за 5000 лв.

Обратно в новината

Коментари - Майка опита да продаде бебето си за 5000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да живее капитализмът.... нали затова скачахте по площадите... сега идва време да лазите.... лазете....има и по-лошо... засега лазете...

ама нали имаме пазарна икономика- капарото взето ,сделката си е сделка.как така ще се отказва това противоречи на пазарните правила,трябва да плати и ддс и държавата ще одобри.

Пак проблеми и пак цигански:)))

Нали искахте демокрация???Ето ви демокрация.,....

що за идиотски коментар???

И се гответе за по лошо да става,ще почнат да ви бият(както вчера полицаите),крадът,насилват и други лоши неща!!! С А,и един въпрос към любителите на демокрацията-да сте чували за бит милиционер???

Това, че е ползвала личната карта на купувача на детето издава стройно работеща система за търговия с деца, абсолютна корупция, незаинтересованост на държавни служби и безнаказаност! Правилно никакаъв Шенген няма да видим, докато държавни служители със заплати 400-1200 лева разполагат с имущества и харчат несъразмерно с доходите си. ГЕРБ абдикираха тотално от обещанията си преди изборите за борба с корупцията

Как може да се регистрира с чужда лична карта - нали все пак има снимка? Ето затова ще гледаме Шенген през крив макарон, а Щатите няма да ни пускат без виза. Всичко е проформа и менте у нас. Най-вече т.нар. отговорни институции.

Как може да се регистрира с чужда лична карта - нали все пак има снимка? Ето затова ще гледаме Шенген през крив макарон, а Щатите няма да ни пускат без виза. Всичко е проформа и менте у нас. Най-вече държавата и т.нар. отговорни институции.

А нещо като обменна карта имала ли е? Цялата бременност не е ли наблюдавана от лекар и с чии документи е регистрирана в женска консултация?