"Продължаваме промяната" няма да участва в преговори за кабинет на ГЕРБ

Решението за закупуването на самолети "Грипен" не е работа на служебното правителство, заяви Кирил Петков

Обратно в новината

Коментари - "Продължаваме промяната" няма да участва в преговори за кабинет на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ленчето я не виждам? Що така?

Чудно ми е как се връзва ценат ана тавана на газа и тока с " бюджетен дефицит до 3%"...

ами то и народът не иска да преговаря, ама като са ги назначили за Велики Вождове на територията и по волята на фалшификаторите, окупаторите и узурпаторите!

Крадците от Подмяната не искат да участват във възстановяването на страната от кризите. На следващите избори трябва да бъдат изхвърлени както Манолова.

Преведено на кратко, няма да правим кабинет с ГЕРБ, обаче ще гласуваме с тях всичко, което поискат от ул. Козяк. Щото има едни танкове и самоходни оръдия, дето много ни натискат да подарим на хунтата в Киев

...през ауспуха!

Чудо голямо, съдбата на чалгарите ви чака и вас, боклуци тъпи.

Може да е под масата

що си не дигате чукалата и да се махате от България чужди мърши???

Ти ли си народът бе гъс?

Обаче, ПП Платена Подлоги, повече Власт няма да помиришат, щото заради тях, дори Херо Мустафа я Уволника - просто Американците, не очакваха, че Кики е ПП Пациент от Психиатрията!

Ами, добре. На следващите избори- съдбата на Славуца

но Козяк явно е инвестирал много в тях и продължава да ги бута в шамарите, че дори до 2-ро място ги добута...

Заминавай за любимата русия бе боклук прост.

Евала! Герб си хора за коалиция, нека всичко излезе на светло.

е заровено кучето! Е двете са на една хранилка!

Напротив.

Герберастите за изроди, не хора! ПП и никоя друга партия не трябва да се доближава дори до тиквата, защото става съучастник на банкянската мутра в: корупция, трафик, мокри поръчки, кражби в особено големи размери, злоупотреба с еврофондове, национално предателство, геноцид срещу българите и много други престъпления! Боко е доказан престъпник и който го доближи ще мирише лошо до живот! Няма по-голямо зло герберастията! Долу бг мафията!

Ти оставаш да въртиш дудуци на про100то ли?

Добре представиха позициште си пред напористи мисирки. Най знаещия, най подготвения, т.н патриарх на българската политика ....да съставя правителство.

Слави ги прееба, не помниш ли? И заедно с другите боклуци ги свалиха, сега протягали ръка….

Така трябва, никаква коалиция с тези крадци

Показаха,че не са зависими от американското посолство и техните медиатори Паси и Плевньо.

Герб са зле, ама подмяната са направо в пъти по-зле.

Тези се правят на много принципни. Всъщност са новото поколение корумпета. Мислят се за мнооого умни и никой не го забелязва това им качество.

последните 8 месеца бяха много готини, според кирчо и кокорчо! и според мене също! яйцата днес струват0. 41 лв, доматите 4 лв, олиото 7 лв,дървата за огрев 145 лв, бензин, хляб, дизел, месо, лук и тоалетна хартия и квото се сетиш е двойно и тройно! ааа, и заемите и те! на кой не му харесва кирчо и кокорчо?

Къде е партийката на учиндолския чалгарин се ляк, която по заръка на шефовете си Доган и Тиквата свали Редовното правителство на България ? Няма я. Народът я наказа за предателството.

Айде беее верно ли?Пий си хапчетата редовно

Блажени са Вервующите, до 1 месец - Правителство ще има със или без ПП!

Браво! Крайно време е принципността и прозрачността да са водещи в политиката на България. Стига договорки зад кулисите - специалитетът на ГЕРБ-ДПС.

За гроб

ГЕРБ какви ли не компромати разпространяваха половин година в медиите си, включително и таккива, които се водят национални, срещу ПП, а сега искали да правят правителство с тях. Ако ПП клекнат ще изгубят всичките си избиратели. Така както стана с проектчето на Мафията - ИТН.

Герб да си носи отговорността за купените избори!

Права си надке, ПП не искат да делят с никого. Всичко искат само за себе си.

Браво! Ако бяха за да се "усвоят" едни пари, щяха да се включат. Това не са ГЕРБ Това не е банкянската мутра от СИК!

Прави са ПП. Бяха свалени от ГЕРБ, защото Деса и компания бяха против политиката на ПП (естествено причината за пред хората, въпреки че истинската всички я знаем). След 2 месеце вече искат да работят заедно.

Сами срещу корупцията .Всичките държавни институции, впрегнати в "спасяването на редник Бойко".Чакаме само думата на главния мюфтия.

Прави са ПП. Бяха свалени от ГЕРБ, защото Деса и компания бяха против политиката на ПП (естествено причината за пред хората, въпреки че истинската всички я знаем). След 2 месеце вече искат да работят заедно.

Шуро-баданаците с нулева политическа култура. Лош материал- ама наистина. И от към политици и от към народ. Бялгария трябва да има правителство на всяка цена.....

Шило

Като прочетох материала мога да кажа само едно : "Сгодиха се"

Браво, разбийте ги, момчета! България е Европа! Не е Евразия!

иди домой, блят! или научи български!

Колкото по малко е финансирането за герб толковя понбързо ще утекът в канала.ПП трябваше отдавна да закрият Топлофикация но за целта трябва фандупкова да бъде изритана без Топлофикация финансирането на Гроб моментално спира

Трагедия за кво ги избрахте Кирчо и кокорчо бе глупаци са пак без правителство заради тия двама предели.Така ви е цялата работа просто хора слаби ебани души.всички който гласувахте за ПП умрете са от глад децата ви ще изсъхнат мърши долни

Тези са политици, колкото аз съм музикант. Ще си кретаме отзад на опашката на ЕС, а Радев ще си разиграва руската рулетка на Путин със служебни правителства-сбирщина от престарели БГ-комунисти.

Точно така. Кой каквото е дробил повече от 15 години, трябва и да си го сърба, а не да се изхлузи и крие зад други. Буци да си поеме задълженията, след като искаше точно това - да са първи. Е, ето първа са. Да ги видим сега. Не спряха да еплюят по ПП, пък сега да се коалираме, че да спасим държавата. Но не казва КОЙ докара държавата и народа до това положение. Крадене, крадене, крадене, пълни чекмеджета, мошенгии, лъжи. Буци, започвай да оправяш държавата, не се почесвай. Дойде и твоя край най-накрая.

Предстои ни генералско правителство!!!

Боричкате се за вниманието на един и същ господар, я на задни лапи с подвити опашки и изплезени езици !

това ирония ли е, или си си идиот??

Не управляват от три месеца.При тях цените бяха ниски .