Коментари - Проблем с влак спря метрото в час пик - светнал е индикатор на спирачка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с тези стари руски влакчета! Никой от общината не се вози на "москвоч" , но натресоха на софиянци старата руска техника!

Да доста ще си изпатят 20% население на София , а покрай тях и заселниците...

е нещата се чупят, а влакчето е от маш-сторй 1970 и някоя си година :)

Доста неща в България идват втора употреба - коли, трамваи, метровлакове, самолети, храни, дрехи, консултанти на властта.

Стояне, не 10 мин, а поне 20 мин

Ужас, ужас, как е възможно 20 минути, о не срам. Пичове някакво влачке се повредило, епа случва се, голямо важно.....

втора ръка!???? Това само в болни мозъци може да се роди!

Миналата седмица на станция Бели Дунав също аварира влакчето. Едната врата увисна и трябваше да излязат всички пътници. Нещо много зачестиха авариите!!!

Булгарите се возят на ретро руски влакчета а управленците във последен модел Немска авто техника Мерцедес, Ауди......

са съвременни!

По други теми тя е готова да облива общината с какво ли не, НО СТАНЕ ЛИ ВЪПРОС ЗА СТАРАТА РУСКА ТЕХНИКА, "НИ ДУМА, НИ ВОПЪЛ, НИ СТОН" ОТ НЕЯ!!!

Вървяха в потопа тези ретро влакчета! хахах, ще видим модерната техника като пуснат третиЬО ЛЪЧ... хахах

ОТДАВНА са БЕЗ МАШИНИСТИ!

Добре че от 50 влака два пъти в годината се поврежда по някой. За изпускане на напрежението.

ТОВА Е БИЛО ДОБРЕ...….!!!!!!

Руската техника за цивилни е съвсем посредствена, но военната им е на много добро ниво. По едно стечение на обстоятелствата жп транспортът е стратегически и затова спада към военната. Почти съм сигурен, че влаковете в нашето метро могат да носят бойни глави.

В Париж някои линии нямат машинисти, други имат.

Докато на мода са руско-съветските боклучарници, така ще бъде. В София се движат влакчета, които сасе движили в Москва през 1976. Вече не мога да сметна колко години е това. Демодирано, ниско-технологично, абе с една дума - боклук. Но това не е всичко. нашето метро е проектирано и изпълнено по руско-съветските стандарти. Демек - боклук. Но и това не е всичко. Висшите управници на метрото са възпитани и работят по стандартите от съветско време. Тоест - пълна порнография. Да не знаеш ти къде е възн8икнаол проблема от станция Ф.Ж. Кюри до Сердика е колкото безотговорно, толкова и некомпетентно. Че там има още две станции! А ти не знаеш къде се е случил проблема. Но с руско-съветската техника е така....