Пробив в борбата с Алцхаймер: Кръвен тест открива болестта 10 г. преди симптомите

Изследването е дело на Германския център за невродегенеративни заболявания в Тюбинген

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

растение е , но в БГ( и не само там) е все още забранено!

Струва си да се спомене, че Алцхаймер е болест, която я имаше само по учебниците до преди 25 години - тя беше с честота под 1 на 10000. Днес говорим за 1-2%. Същото и с аутизма - при документирана честота от под 1 на 10-20000 през 89-а, до умопомрачителните 1 на 57 мочета и 1 на 80 момиченца днес. Има и други разбира се. Въпроса е дали да се лекуваме ВЪПРЕКИ околните фактори или просто да ги променим...Редно ли е хората да ядат боклук, да бъдат по 150 кг и да пият лекарства или обратно. Разбира се, въпроса е риторичен. Още ме умилява търсенето на "свещеното хапче" за диабет тип 2...Трогателна история - същото и с Алцхаймер, който незнайно защо се нарича още "диабет тип 3" и се сшързва с хиперинсулинемия подобна при диабетиците...там е заровен ключа, а не в никакви "протеини". За сведение - старческата деменция, известна още като корова атрофия - НЕ Е Алцхаймер - това за несведущите...

Струва си да се спомене, че човечеството живее средно с 5 години повече отколкото преди 25 години и с 15 години повече отколкото преди 50. Дали има връзка, как мислиш? Lol.

Грешна ти е статистиката драги. Тази година ЗА ПРЪВ ПЪТ днешните американци ще живеят по-малко от родителите си - т.нар. бейби бумърс. Има данни, четете ги. Апропо - 5 години хронично болен отгоре не е нещо за завиждане, нали? И друго - тази година например - за пръв път в САЩ армията не може да наеме достатъчно военнослужещи поради....наднормено тегло (дебелина). У нас е същото и навсякъде е така, дори при монасите в Тибет - скоро писах по темата. Така че, свалете розАвите очила и четете повечко...

Ако приемем Алцхаймер за болест на третата възраст (примерно Тери Пратчет я пипна на 60, но това е друга тема), то какво може да се каже за аутизма например. В Европа, псоледния стана известен през 85-а година, когато излезе филма Рейнман с великия Дъстин Хофман.

Най-неграмотните сте все и най-вресливи ей.

вие, дето скачате срещу всяка новина за научни постижения в областта на медицината, искам да се откажете доживотно, без значение от потенциалните бъдещи състояния, в които бихте могли да изпаднете, да гарантирате, че няма да стъпите в аптека, да изпиете или приемете по какъвто и да е друг начин никакво лекарство и да се лекувате само с нокти на птеродактил, варен троскот и прясна роса от западен склон. Виете до небесата против "фармацевтичната мафия", но при първа болежка пиете лекрствата с шепи... Искам да видя, ако ви дойде на главата състояние като Алцхаймер, дали няма да търсите под дърво и камък начин за лечение или облекчаване на симптомите.

Ще го търсим, ама няма да го намерим. А научните постижения ще достигат до нас винаги с десетилетия закъснение. Иначе се радвам, че за бели хора идват по-своевременно!

Хахаха, рефреш на страницата и реклами само на лекарства... Браво, бе, много сте добри...

Както и останалите са писали, мижи да те лажем. Тия не разбраха ли, че колкото повече се ровят и "откриват" лекове, толкова повече вреди нанасят. С ваксините още от раждане си гарантират клиенти за цял живот. А колко ще живее клиентът... ъъъъ пациентът? Е, ако може, нека е повече... но да НЕ е здрав. Който не е гледал американска телевизия, той не знае кой е масовият рекламодател там, а именно - тия де продават 'апчета...

... no-ckopo... мaжи да тu лuжем...

От твоят коментар, става ясно, определено едно нещо, а именно, че Малоумието е диагноза на нелечима болест, за съжаление, силно разпространена напоследък, сред представителите на хомо-сапиенс... Симптомите са: изпадане в крайности, лична убеденост в глупостите, които даденият индивид изрича, както и силно опростяване и генерализиране на фактологията, изопачена и изкривена, поради липса на образование и мисловни процеси, свързани с изграждането на причино-следствените връзки… Абе, с две думи, кофти работа! ;-)

'американска телевизия' Простите американци нека разчитат на развитата си фарма индустрия. Умните руснаци са на съвсем друго ниво - пращат ги да се молят в храма. Хем евтино, хем високодуховно!

Поредната доилка на фармацефтичната мафия. Насочена е предимно към богатите пациенти. Правиш му тест и хоп - "Г-не, със съжаление ви информираме, че вашите резултати показаха повишени нива на маркера "Алцхаймер". Настоятелно препоръчваме да направите следните терапии и медикаменти, за да забавим процеса". Терапиите и медикаментите естествено са супер хипер нови и струвам много пари, които се плащат от здравните застрахователи (търговски дружества, капиталисти). А те от своя страна вдигат застрахователните премии, които се плащат и от "простолюдието". Е, те такава е бизнес схемата със здравето на хората. Не отричам медицинските изследвания, но напоследък водещето при тях е не здравето на хората, а печалбата.

Разбираемо е да допуснеш грешка мислейки за света че е Б-я. Само за миг си помисли че някъде лекарствата за лекуване на болести са безплатни. Само за миг си помисли че лекарствата на всички хора над 60 години са абсолютно безплатни. Ееее, ще кажеш това е невъзможно. Невъзможно е е да надскочиш българското мислене и другото е възможно.

безплатен обяд. Всички лекарства са скъпи и платени. Ако ти не ги плащаш сега, ще ги платиш с данъци и с увеличена възраст за пенсия и намалена пенсия. Парите ти от пенсията и осигуровките, отиват за безплатните ти лекарства. Невъзможно е да надскочиш социалистическото мислене, че има безплатни неща. Това, което не плащаш сега, ще го платят децата ти с лихвите. И да не говорим, че на запад диагнозите за диабет отдавна ги свързват с количеството на приетите през годините определени лекарства. Също така е доказана голямата смъртност в следствие на някои изследвания, например с оцветяващо вещество.

Какво медицинско образование притежавате, та разпознавате сериозните медицински изследвания от несериозните и като се наложи да се лекувате при лекар ли ходите или при шаман?

Лошите западняци какви лоши неща правят, а добрите братуши само добри оръжия. Как да не ги обичаш тез руснаци, как?

Брей ! Измислил го руснака бре!

От реакциите става ясно защо Ганьо е на това дередже. Простотия, невежество и ограниченост. Ами не се тествайте, бе! Не се ваксинирайте, не хорете на лекар. Някой да ви кара насила? Плюскайте и се наливайте цял живот, а като пукнете, едва ли някой ще забележи.

Аз бих се тествал още утре! Кажи къде? А-а, ама то било в Германия бе - разстоянието се мери светлинни години.

Най-добре се лекува несъществуващата болест!Санчо

Открива - чушки! Дай 20лева за теста..няма нищо! Пък след 10 години - ще видим. Хапвайте и пийвайте редовно -пък каквото отредил Господ.

Сега отказ от ваксинациите включиха в списък на глобалните заплахи.... Тоест ако родителите се отказват да ваксинират детето си, какви загуби ще търпи фарминдустрията.

С други думи още няма никакво заболяване, а те ще назначават лекарства. И ще гробят хората. Каква е тази напаст - фарминустрия с милиарди хапчета...

Научи се да четеш. Тогава ще разбереш, че в статията пише че ЛЕКАРСТВО НЯМА.

Не разбрахте ли че "бялата мафия" търси КЛИЕНТИ а не ПАЦИЕНТИ!!!

Ще измислят нови лекарства, които ще пробутват и при нас през здравната каса. Както с холестерола. Отидеш ли на лекар, веднага питат:"Мерите ли холестерол?" А и нормите намаляват. Може би именно от тези лекарства от холестерол "Станини" хора получават алцхеймер.

Браво, но защо ли първата ми мисъл, беше за фармацевтичните концерни, които потриват ръце за новите си скъпоструващи лекарства, които ще лекуват нещо от което ще си болен след 10 години. "Я, това го пийте 10 години, за всеки случай..."

От огромно значение за човечеството. Наравно с това, че 70 год след раждане на мъжете няма да им се вири...

Тоест ще тестват лекарства, които евентуално да забавят болестта, а не да лекуват. Както обикновено фармацефтите са най-големите измамници.