17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е абсурдно, на тези кой отчет ще тръгне да им дава?! Я да си пият хаповете

Писна ми от исканията на тези долни комунистки! Айде малко по-сериозно, моля ви се. Точно на тези никой не трябва отчет да им дава

Проби за венерически болести и СПУН (Синдром за Пидобита Умствена Недостатъчност) на кака ви Кура.

Сакън, ще прецакате бизнеса на Хасвалт Паша! Серсеми недни! Куманези!

давай ленче! 50 точки и ...-..в сливенския! а курнелия ще ти носи цигари и ще ти гледа детето

А бе само аз ли смятам, че магистралите се строят от строителни фирми, а не от политически партии? Борисов бил строил, Живков бил строил, Станишев бил строил....А бе те един пирон ако тръгнат да забиват и ще си счупят пръстите, м аогистр а ли били строили.

Ами кой осигурява парите за тези пътища.... Естествено политиците.

Нека се вземат проби и да се види строено ли е некачествено или не....контрол трябва често да се осъществява

на нашите магистрали винаги е била неправилната технология ! В основната лента, която е в пъти (до 50 пъти) по-натоварена от лентата за изпреварване и около 100 пъти спрямо аварийната лента се използва една и съща технология на дренаж, валиране, основен слой и износващ слой ...Което е абсолютно погрешно ! Основната лента се прави много по-здрава и добре уякчена, за да понесе многократно по-високото натоварване! Затова първо се разбива и пропада основната лента! В много от западните държави основната лента е подсилена и с бетон!

Да бе....подсилване,бетон......ти къде се намираш......ами за Тиквун какво ще остане,то с такива технологии келепир няма ?!

Двете точки-дупки вече са известни ( задните части на Курни и Кончева), остава да обявят останалите 48 "девственици".

ВСИЧКИ СТЕ КОРУМПИРАНИ ИДИОТИ !!!!! ГРОБ ,БОЙКО,БСП, КУРНЕЛИЯ, ДПС И ПРИДВОРНИ

Европейските пари за шосета в България са отдавна присвоени и даже похарчени !!!!! За това правят магистралите с много евтина настилка в която беше открито нещо като гипс под асфалта , даже асфалта бил претопяван и на ново из ползван втора и трета употреба !!!! ЗА ТОВА има толкова много катастрофи в България !!!! Припомните си само случаят с голямата автобусна катастрофа ,дето всички почти умряха освен шофьора, арестуваха го и после го пуснаха невинен , След пробата на материала по шосето.!!!

Комунистите не направиха 1 магистрала ,но ще си здерат задника да проверяват направеното от друг.Строим Тракия от 1978 година и всички видяха до къде я построиха

Тракия беше построена до СТ Загора и после от Карнобат до Бургас ....От предните...Боко построи 101 километра (СтЗагора-Карнобат, равен , плосък терен)от общо 360 ....Като голяма част от трасето беше подготвена .. Така че по-леко с биенето в гърдите !

Я па това....! Абе момкооо.....това дето ние комунистите го построихме тогава,вие сега не можете даже го боядиса,не се ли виждате че за никакъв не ставате ?)))

ИНФО : ЗА МАГИСТРАЛИТЕ И ПЪТИЩАТА СА ОТПУСНАЛИ ВИСОКИ СУМИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ !!!! НО АКО УПРАВНИЦИТЕ СА СИ ГИ ПРИСВОИЛИ ЗА СЕБЕ СИ , ТОГАВА ВЗИМАТ ОТ НАС (ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ). ТОВА Е 100% - ВО ИНФО !!!!!

ГЕРБ трябва да се съгласят, при условие, че се всземат проби и от отсечката Чирпан- Стара Загора строена по времето, когато управляваха БСП, Батко и Батко. В никакъв случай не трябва да се ограничават пробите в рамките на само 5 гаодини назад, защото кражбите по времето на БСП бяха колосални!

Въпрос с понижена трудност: В коя отсечка на автомагистрала "Тракия" скоростта е ограничена до 90 км /час постоянно, заради неравности по пътното платно застрашаващи живота на пътуващите? Жокер: отсечка между два града в централна България открита през 2007 година, с цена на километър 5,120 милиона лева. Втори жокер - псевдоними - Батко и Братко!

трудност! В коя част на магистрала Тракия се кара на "вълнение 3 бала" " Жокер: отсечка между два града в централна България, открита 2014 го0дина,дълга 100 км, цена на километър неизвестна и никога публикувана!

Да плачеш ли!? Чудят са как да съсипят магистралите. Тия дупки, където ще се отворят после ще бъдат уязвими към ероции и изронване. инж. Благоев

ТЕ, ДУПКИТЕ ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ скоро, ако още не са се появили!!!

След като мислиш, че Бг магистралите нямат други проблеми...

Нека видим как ГЕРБ са похарчили милиарди наши пари. И дали не са ги откраднали.

Ето вижте какво се казва идиот. 2019-03-15 13:13:24 комуниста е свиня (нерегистриран) Те ще хапнат ли тези проби" Не няма да хапнат проби ,но ще днаем какви пътища имаме.Ако всичко е наред ,ще сме по спокойни.Хората на храната правят проби ,защо на пътят да не направят.

До УФ.Ти защо си против.Нека всички да знаят качеството на пътищата.За какво се харчат нашите пари..Ако всичко е наред, защо се страхуваш.Това ги иска общественият интерес.Всеки ден умират хора по пътищата.Кажи ми защо си против.Един мотив.

Луд умора нема!Тая стринка се чуди как да си уплътнява времето,докато отсъства от Парламента.Най-добре е да отиде да покопа в Крушовица за да си изразходва излишната енергия.

И от Тракия между Чирпан и стара Загора вземете строена по времето на Станишев

там асфалта става за ядене се кебапчета и стекче студена водич1ка

От реакцията на Герб, всички ще разберем колко дълбоко са затънали в Корупция. Нормално е ГЕРБ да подкрепят проби, за да разберем къде са отишли Нашите Милиарди.!!! Ако го възпрепятстват или недоволства са налапали стотици милиони и прикриват.

Те ще хапнат ли тези проби

Може ли една проба от Марешки-всъщност две- една вечерна и една сутрешна!

а кво стана с офшорката на еленчето,или пак заметоха нечии народни пари в името на народа

Гешев още се опитва да я докаже, ама нещо не му се получава. Щото при разследването излизат офшорки на разни пребоядисани членове на БКП, неудобно е някакси...

то и при проверките на магистралите ще излезнът същите лченове на бкп,така че напразни са биволските напъни на крушовишката девица да изглежда модерна

Смешна работа. Проби щели да вземат да борят корупцията. За 70 години поне една магистрала да бяхте направили, пък ако ще и кал да я бяхте замазали та да имате очи за магистрали да говорите да не говорим за качеството на асфалта. Качеството ще го покаже времето, ама бързате защото ви изтича с всяка изминала година.

Ако се погледнат европейските стандарти за магистрали, то банкянският комунист не е направил и един метър такава. За сметка на това пък според Евростат бойковите "магистрали" са най-скъпите в Европа. Капиш?

Да вземат проби от магистрала Тракия в района на Чирпан и Стара Загора.

Да не са луди? Този участък го строи Станишкта. По същото време в София направиха южната дъга и Цариградско до алея Яворов. Тогава бесепарите квичаха в екстаз Околовръстен водопмавателен канал и Цариградско море.... Как изглеждат отсечките сега, всеки сам вижда!

Сигурен ли си? Защото другарят Борисов като кмет се биеше в гърдите, че той лично е направил Южната дъга? А и в Тубата има клипче как самият ТОЙ реже лентичката!?

Борисов беше кмет на София тогава. Какво точно не ти стана ясно от предния пост? И като бесепарите оплюваха околовръстното и цариградско тогава, кой да ги е строил?

Аз съм за, но защо само тези през последните 5 години, това е тенденциозно, да проверят и пътищата строени от тройната коалиция, резултатите ще са също тковя трагични.

10 години защо никой нищо не провери?

Яжте асфалт. Няма пари за пенсии!

И защо сега питам другарката.

което е добро за всички, няма значение кой и кога го предлага, трябва да се свърши

Те вече една година опитват, ама АПИ прикриват корупцията на Герб с голи гърди. Затова.

Това винаги е била основен маниер на политика при тази партия БСП - удрай там където опонента е най-силен. Плюс преписвай на опонента това което е лошо и характерно за нас. С тези две неща лъжат простолюдието от години!

Защо ВАС не разреши да преброим повторно бюлетините на референдума? Щом казвате, че има простолюдие и сте го излъгали?

Изобщо този проблем, взимането на проби, не следва да е проблем...Магистралите,пътищата,мостовете и каквото се сетите са стока. Стока, която един инвеститор, в случая чиновниците на Пътната агенция от наше име, с нашите пари е поръчала на производител,в случая строител, който срещу заплащане я е изпълнил. Точка. Всеки заинтересован, а това сме ние, българите като цяло,имат пълното право да знаят какво стока са получили срещу парите си.Не само визуално ,но и с експертизи...По аналогия, това е същото да си дадеш проба купено сирене за анализ където си поискаш, а производителя да ти забранява, щото нещо си пишело на етикета и ти за му се молиш за разрешение....Та пробата, платена от теб допълнително, е че заради факта,че не му вярваш на етикета...

Супер, жалко, че не могат да вземат проба от участъка до Стара Загора който го прави БСП и стана на бабуни след няколко години. Сега го оправиха пак за сметка на данъкоплатеца!

ГЕРБ го правиха това,. Помните ли буркани те с пепел които бесепарите показаха по телевизиите преди 7,8 години.? Пепел от изгорели въглища от Димитровград, вложени в магистралата при Герб.

Това беше от Стара до Нова Загора. Преди магистралата свършваше на Стара Загора с едно недомислено колело, където сатна хиляди катастрофи.

народ това бесепарите. АУ-у колко лоши магистрали особено това новите - не може да се шофира по тях, ама ние нали сме издържливи - шофираме, щото при БКП - томва да си купиш кола без да чакаш 10-15 години, можеш и да умреш ако не си издържлив. Виха, биха Елена и Курнелия ама тя Ленчето ще иде в Брюксел в лошия Запад, а не в Русия откъдето ѝ са корените, а вие си вийте и гласувайте за тях.

много жалки!

на нечия кранта,не щат ли?!

Тука ГЕРБ ще изгърмят. Очаквайте да мотат, забраняват, манипулират и лъжат, , за да не позволят на БСП да получи и изследва пробите в чужбина.

те,другарите отдавна изгърмяха,след като напуснаха парламента...

ТО И БЕЗ ДА СЕ ВЗИМАТ ПБОРИ Е ЯСНО НА ВСЕКИ, КОЙТО ПЪТУВА ПО НАШИТЕ МАГИСТРАЛИ, ЧЕ ПАРИТЕ СА ОТКРАДНАТИ И НЕ СА СПАЦЕНИ ТЕХНОЛОГИИТЕ ЗА ВЛАГАНЕ НА ПОЛИМЕР БИТУМИ В АСФАЛТИТЕ И ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА АСФАЛТЪТ ДЕФЕКТИРА МЕСЕЦИ СЛЕД КАТО Е ПОЛОЖЕН.

Ще лъснат кражбите от покровителствените фирми под Асфалт Паша ...