Признание от ДСБ: Да работим с БСП бе едно от най-тежките решения

В ДБ харесвали Бойко Рашков за МВР и били много добри във финансите, но не са предлагали Иван Костов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДСБ и Христо Иванов в крайна сметка са пионки на Прокопиев и каквото им кажат, това ще правят, само и само да има от баницата.

След това си знаете Бели автобуси и кордони да ви бранят от народната ЛибоФ

Прави ББ което е забавно, но и поучително как един шафьор може чрез пълзение да съсипе България с помощта на Мавъра де , един циганин от Драгалевци .

Боклуци с боклуци, 2022 сте под 1%

ДБ(Хр. Иванов) се изак..а над дясното! СРАМ МЕ Е ОТ ТЕЗИ СЛУЖБОГОНЦИ, деца на комунисти!

Няма къде да мърдате щото в следващия парламент няма да сте.

ТРУДНО, АМА В ИМЕТО НА ПАРИТЕ ГО ПРЕОДОЛЯХТЕ. ИЦЕТО БОЙКИКЕВ В ЖАЖДАТА СИ ЗА ПАРИ И С БОЦКО БЕШЕ В КОАЛИЦИЯ.ЗА ПУСТИ ПАРИ СТЕ ГОТОВИ НА ВСИЧКО.

Ояден турук. Нали Костов разгроми България. Какво изградихте вие боклуци мръсни. Продадохте българите и България

""""" 2021-12-05 08:00:57 Waffen SS (нерегистриран)""""" Под този ник и в този час и дата постта не е мой , а на неизвестен еврогейски, демократичен, неолибералист, и предполагам любител на новите еврогейски ценности, както, и на ИК

Продажници скапани. Само и само да са във властта се съюзиха с БСП! Никой няма да ви прости, че върнахте комунистите на власт! Предатели!!!

Време е да излезнете от детската градина

По-точно обратното. На БСП бе най-трудно да работи с психодесните от ДСБ.

Е и защо загърбихме партиите с които сте в ЕНП? Аз знам - формулата е 'власт на всяка цена". Чудно дали средния избирател си дава сметка каква ще е цената на това решение. Това което Атанасов каза е - аз трябва да бъда в парламента. Само аз ще гарантирам да няма злоупотреби. Ей това е край на демокрацията вместо народни представители и власт на народа имаме аз. И то от енетал. Дсб замина завинаги

И боклуци щом сте с БСП

Тежко е да си признаеш че винаги си бил комуне.

Червени джендъри. Прости им Господи!!! Аз не мога.

съществуването на ДБ с Раданчо е най-голямата катастрофа за БГ, това е най-соросоидната и гнусна партия, работи само за интересите на глобалните олигарси, последната спусната задача им е да прокарват джендърство, феминизъм и борба с патриотизма и национализма, грижа за "горките" малцинства.

Костов последно работеше за украйна, дърпа конците отзад на цялата партия,а Радан е върл русофоб, с тази омраза си вадят хляба, сащ и марионетката ЕС плащат за това най-добре, после е джендърството и др.

Тези дни се сетих за Борисов. Бих казал ,че изпитвам една носталгия ,към продължителна липса на Борисов .Липсва ми неговият гъгниво-троснат глас с провинциално звучене ,липсва ми "задълбоченият " му коментар на ниво селска кръчма ,късно вечер след третата ракия, пред избран публика от селяндурски лумпени с лъснали от алкохола очички. Липсват ми спонтанните му, режисирани срещи с "трудови "членове на ГЕРБ ,когато обикаляше с джипа и се снимаше пред всеки ,багер,трактор,каруца,лопата,кирка и бригадирска количка. Когато се ръкуваше с други едно-книжници като него. Подаряваше сака ,панталони ,долно бельо ,носни кърпички ,с една дума ,народен човек.

Даа,виждахме и какви боклуци,бивши критикари, МУ лижат задните части

Скоро ще ви изгоним с павета, само ще ви погледаме сеира.

Скоро ще пуснеш от глад, ако не почнеш работа

Гърбави подлоги са, сега през тях ще минава и пая на боко. Няма да престанат да искат постове и поръчки.

За да крадете и родителите си ще предадете !

Морските десантчици направиха тумбаци ....

Ще видите, че като ми спрат заплатата тези дни и аз ще спра да разпространявам фашистката си пропаганда. Знам, че да ползваш фашистки символи е подсъдно и винаги ме е било страх кога ще ме приберат, но трябва и да се яде.

Фашистите от руското посолство няма да те оставят да псовисаш, боклук Копейки ще има

Фашистите са в посолството на САЩ

Един от принципите ,за успешна политика е:" Никога не казвай ,никога" . БСП не комунистическа партия и е съмнително "лява" . Така че ,решението за съвместна работа не изисква сериозен компромис .

"""Признание от ДСБ: Да работим с БСП бе едно от най-тежките решения "" Е-е-е-е,нека не драматизира толкова.Беше им ясно ,че втори път в Парламента няма да стъпят ,така ,че и с дявола щяха да се съюзят. ДБ и СДС имат общ генетичен произход.Едните при ГЕРБ, другите при БСП.Нека никой не се заблуждава ,че депутатите ,"драпат" да влезнат в парламента, за да работят за народа.Както се казва интереса клати феса,преди всичко преследват собственото си благополучие,както и изграждане на финансова стабилност на поне още две поколения сред тях.Всеки знае,че депутатските заплати са "семки", истинските пари са от лобиране, задкулисно участие в сериозни фирми чрез подставени лица и то не в една или две .Между другото има един "симпатичен " депутат с партизанско име Лъчо Мозъка ,та той още ли е в Парламента

Нито сте демократи, нито сте за България, вие сте жалки предатели на синята идея, солтащаци на комунягите, АНАТЕМА

няма ляво, няма дясно- вече всичко стана ясно- транспартийният процес прогресира до регрес.

Ние и във финансите сме много добри, при нас е Иван Костов Приповръна ми се от това!

ДСБ/ДБ, току що си подписа смъртната присъда. Да работят с БСП, за остатъците в тези мини партийки, е чест, защото те самите са комунисти

Който се хване с БСП, загива.

Каква саможертва !!!

Няма оправдание да влизате в договорка с БСП, министър на вътрешни работи ,човек от грозното минало и хора на ДС! Не ми е ясно с какво комунистите са по добри от някои от ГЕРБ! Според мен оплескахте и объркахте тези,които се надяваха! Жалко, много жалко, никога комунист и ДС!

Въпреки декларациите си, вие ВИНАГИ сте играли за комунистите!

Като класически проститутки, слушате и изпълнявате, надявайки се на трохи от трапезата! Зиг Козяк!

Долу маските! Комунистически мекерета!

АМИ, в името на народа се налага да разделим зелника. ЗЕР Коледа идва. Хех...

всички пътища от лабораторника в драгалевци водят до аонсу!- (ромска поговорка.)

какво ли не правят "демократите" за благото и здравето на народа, нали.... жертвата им е просто безмерна. как да не ги съжали човек? бустриран и небустриран (става въпрос) най-после се върнаха в гнездото на Партията Майка, откъдето беха създадени... както "демократите" в уса и ес. зиг гоцев! хайл байдън! все генерали!

БСП ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВА ОТ ВАС, всшия лидер разпродаде държавата за жълти стотинки бившите КОМУНЯГИ, ГЕРГОВ беше позлатен и още 200,300 ченгета

На Иван Костов не посягай! Той е велик политик! Но тия мекерета го предадоха!

Ами не трябваше да го взимате шибани демократи!Четейки как в Европа един политик издъни ли се изчезва от политическия небосклон.А в България е пълно с издънки но те не само че не напускат политиката Ами и напират да се връщат!

Предатели сте!!! Това ви беше краят!!!

Турците ЧАКАТ двама българи да се СКАРАТ, за да ги ОГРАБЯТ и двамата...Имаше едни депутати от СДС, които през 1991 г, приказваха че БКП крадяли 45 години, но се оказа че след 1990 г, ЗАПОЧНА голямто КРАДЕНЕ, след като пуснаха турците опт ДПС в парламента на БЪлгария.. Маските НЕ спират РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО на вируси.. Вчера един познат отишъл в МОЛ, където искат едновременно и сертификати и носене на Маски... И започнал да се разболява.. До вчера обикалял БЕЗ маски нясякъде и НИЩО му нямаше... Обаче от влизането в МОЛ, се разболял. Хем носел маска.. Със сигурност, някакви китайци, японци са РАЗПРОСТРАНИЛИ вируса.. И с тия МАСКИ, дори НЕ можеш да ги познаеш ,за да ги ИЗГОНИШ от Магазина си, за да НЕ те заразяват.. Трябва да МАХНАТ маските за българи, а китайци и негри да ходят с торба на главата и найлонови ръкавици, за да НЕ ни заразяват.. Ако се приближи китаец или негър, направо да му казват да се МАХА, за да НЕ ни заразява.. Хората ГЛАСУВАХА за партия "" Продължаваме Промяната "" за да МАХНАТ всякакви МАСКИ и Сертификати, и Софийските педдрази с МАСКИ - Б.Борисов, Слави Трифонов, БСП, ДаБългария... Затова и за партиите- мошеници с МАСКИ гласуваха само ПОЛОВИНАТА от тия на предишните избори.. Чакаме да МАХНАТ- Маските и Сертификатите за Българи.. А чужденците- араби, китайци и негри да се гърчат в МИША дупка. Министрите са сложени за да ни ПАЗЯТ от ВИРУСИ и чужденци- Нашественици.. Щом има Епидемия от Китайски ВИРУС, министрите трябва да ИЗГОНЯТ всякакви китайци от България и да ЗАТВОРЯТ китайските ресторанти и китайските магазини... След като ги ИЗГОНИМ, Стоките на китайците може да останат за нас, българите. Ако има епидемия от Африканска Чума, трябва да ИЗГОНЯТ от България и да застрелват още на турската граница - всякакви негри маймуни... ЧУжденците, пренасящи ВИРУСИ да се гърчат в МИША дупка, за да живеем добре ние българите !! Всякакви футболисти- чужденци нека да ходят с торба на главата и найлонови ръкавици, за да НЕ ни ЗАРАЗЯВАТ.

Хахахахаха няма край тая мъка с българската "политика" хахахаха тоя прост народ колкото и да го опъват на задна той все още вярва на следващия, който му казва "нагъзи се, нищо няма да направя"

Явно в този сайт гербараските тролове и симпатизанти ще леят сълзи и ще съскат като в терариум. Ок. Важното е, че няма да помогне. Защото на 3 избора хората , които НЕ ГЛАСУВАТ за гербавите стават все повече, факт!

Свиквай, това е новото нормално - нормалното е хората да ви изринат след зимата всичките ухилени кирчовци и кокорчовци

Това смешно подобие на Берия откъде го изкопахте? А къде се скри мравояда? Търсят го от Буджака да му набиват манерката

Какво се преструвате бе, Бойкикеви? Вие сте си комунисти, които се правят на десни.

tonk11

Нема страшно. Колкото и да е тежко ще го преживеят - важно е паара да падне.

Целта на троловете, представящи се УЖ ЗА ДЕСНИ е да разрушат държавата България. Уж борба против комунизма, уж борба против БКП/БСП, а всъщност става въпрос за турски слуги, целящи ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ-2. И ако българина е толкова глупав и прост, нека се дели на партии и обслужва турските национални интереси. Вие сте слуги и маша на Анкара, замаскирани уж като идеологически противници на някого. ЦЕЛИТЕ РАЗДЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ЛИКВИДИРАНЕ НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ. Но направо не можете да го кажете. Затова си служите по заобиколен начин с демагогия и политическа фразеология. За заблуда на балъците. Явно има доста прости българи, щом още ви вярват и се навиват и надъхват един срещу друг. Което е и мечтата на султаните и везирите от Анадола.

Мунчо фьрчиловия с юмручета и ченгетата около него счупиха държавата. Това пиянде чашков ще тормози демократите в БГ

Разбирам Ви, господин Димитров. Но важното е нещата в България да потръгнат. А щом новото правителство получи парламентарно мнозинство, има голям шанс България да тръгне напред. Вие сега вземате едно непопулярно за вашата партия решение. Но може би спасително за България. И народът ще ви бъде благодарен за което. И за това, че сте поставили националните интереси над партийните.

Това дясно е по ляво и от комунистите. Време е вече да спрат да се правят на по големи от дявола . Десни ми били . Чудя се тяхните избиратели дали разбраха колко червени са тяхните водачи.

И накрая десните ще станат леви, левите десни, то вече знае ли се кое какво е :)

Еха, колко помия се излива тук…Все тая! Действайте момчета, злобарите нека си вият , гербаджиите ги няма, ще се дишааааааа!

Надупиха се на Мунчо Простото и КурНела и му било тежко ?! Абе кой гласува за тез идиоти ?!!

А Вие кой/ кои предлагате? Кой гласувал, гласувал. Защо над 50% не гласуваха?

Приятели миряни, в един друг форум ме питат: "- Богинче, след като си такава могъща богиня, защо не решиш проблема?" Много добър въпрос, макар че съм отговаряла на него многократно... . Вижте Приятели, Вие човеците СТЕ САМОСТОЙНИ, СУВЕРЕННИ и СВОБОДНИ ! Ако ние боговете, забележим, че Вашата къщичка се нуждае от почистване, ние можем да ви кажем : "- Приятели миряни, вашата къщичка е замърсена, ако желаете я почистете. Ако не знаете как, с Ваше позволение - ние можем да ви научим как се прави това. Ако се нуждаете от помощ, с Ваше позволение - ние можем да Ви помогнем. . НО, НИКОЙ БОГ НЯМА ДА СЛЕЗЕ И ДА ВИ ПОМЕТЕ КЪЩИЧКАТА, това трябва да го решите вие и да го направите сами ! . https://www.youtube.com/watch?v=vbttZVTSJRU ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα

Хубава вечер ! https://www.youtube.com/watch?v=BxRGYATFD-Y

Само лудите пишат така.

пишат така !

ЕТО ВИ ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ МУДОЛЕТАТА СЕ ЗАНИМАВАТ С ХЕЙТ ГОРНИЯ МИ КОМЕНТАР СТОИ ДИО СЕГА НО ВАЖНИЯ СА ИЗТРИЛИ ОТ ДВЕТЕ МЕСТА !!!! . (после нека разправят, че не са попали машините) ----------------------------------------------------------------- 2021-12-04 20:18:51 Θεά Ῥέα (нерегистриран) +26 / -4 ♥ Благодаря ! Но това трябваше да стане преди две седмици ! . ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея --------------------------------------- не е така другари комсомолци на другаря Костов, нали вие измислихте гласуването с машини въпреки, че с машини гласуват само диктаторските режимии никой друг или трябва да забравим кой разби и защо СДС ? освен това вие бяхте предупредени какво правите от мен вие изначално искахте да сте тяхна патерица . БСП с концлагерите и шестте национални катастрофи през задния вход и води инфлацията със себе си, както винаги и както винаги им е виновно междунродното положение . НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ ИЗБОРИТЕ ПРОВЕЖДАНИ С МАШИНИ ТАЗИ ГОДИНА НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ ПОСЛЕДНИТЕ ДВА ПАРЛАМЕНТА И ВСИЧКИ ТЕХНИ РЕШЕНИЯ И АКТОВЕ НЯМА ДА ПРИЗНАЯ ИЗОБЩО НИКАКВО РЕШЕНИЕ НА ФАЛШИВИЯ ПАРЛАМЕНТ И ЛЪЖЛИВИТЕ КУКЛИ НА КОНЦИ НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ СЛУЖЕБНИТЕ ХУНТИ НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО И ВСИЧКИ ТЕХНИ АКТОВЕ И РЕШЕНИЯ (полагали са анблок "клетви" заедно с човек подписал документи и клетвен лист с невярно съдържание, като са допуснали той да кадрува, подписва финансови документи и да участва в съвети по национална сигурност с достъп до класифицирана информация) НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНО УЧАСТНИК В ИЗБОРИТЕ ДА НАЗНАЧАВА И КОНТРОЛИРА ЦИК НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНО ГЛАСУВАНЕ БЕЗ ТРАЕН ХАРТИЕН НОСИТЕЛ, КОЙТО ДА ПОСЛУЖИ ПРЕД СЪД ПРИ ЕВЕНТУАЛНО КАСИРАНЕ НА РЕЗУЛТАТА ОТ КОЙТО И ДА БИЛО УЧАСТНИК В ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМЕН СОФТУЕРА ЗА МАШИНИТЕ, ТЪЙ КАТО Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ЗАЛОЖЕН В НЕГО "ТЕЖЕСТЕН КОЕФИЦИЕНТ" НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНИ "ФЛАШКИ и ДИСКОВЕ" ТЪЙ КАТО ТЕ НЯМАТ ЕДНОЗНАЧЕН КОНТРОЛ ВЪРХУ ЗАПИСА НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНО ДЕЙСТВИЕТО ПО ДУБЛАЖА НА ЦЕЛИ МАШИНИ С ЦЕЛ "РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ", ТЪЙ КАТО ВСЯКА ТЯХНА ЧАСТ СИ ИМА СВОЙ ЗАВОДСКИ "МАК АДРЕС" НЕ СЪМ ПРИЗНАЛА ЗА ЛЕГИТИМНА КАКВАТО И ДА БИЛО РАЗПЕЧАТКА, ТЪЙ КАТО ТЯ ИМА СРОК НА ВИДИМОСТ ОГРАНИЧЕНА ВЪВ ВРЕМЕТО И ИЗБЕЛЯВА (както избеляват бележките от касите на магазините) . МАСКИТЕ НА РАДЕВИТЕ КОМУНДЕТА И ПАТЕРИЦИТЕ ИМ ПАДНАХА СЕГА ЩЕ ИМ ПАДНЕ И МАСКАТА ПРЕД ЕС . ЗАПОМНЕТЕ : Не може да се прави ДОБРО с МЕТОДИТЕ НА ЗЛОТО две години тотален хейт и очерняне неподкрепено с НИЩО ГЕРБ банки ли фалираха, концлагери ли направиха, бели буси ли скалъпиха като Седенката през 2013та? ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЗАКЛЮЧЕНИТЕ СТУДЕНТИ ПО КОЛЕДА БЕЗ ХЛЯБ И ВОДА В ЮЗУ? . За каква "Промяна" е този цирк? За да не сме в ЕС и НАТО? Затова. . За да ни превърнат в Президентска Диктатура, защото не могат да го направят в Парламентарна Държава. И за да ни назначат до живот удобен тъп диктатор руско фърчило на конец. . За тази ли "Промяна е целия цирк"? Кога започна Бабукянщината с Юмручето? Когато напипаха руските шпиони. ЗАЩО Е ВСИЧКО ТОВА? Защото Грипените не могат да се зареждат във въздуха с въздушни цистерни на НАТО, а полета им е ограничен и ако стигнат до Крим няма как да се върнат. Това всеки може да види с очите си на сайта на SAAB. ВСЕКИ. . никаква подкрепа за чалгарската седенка. чупката . НЕ ПРИЗНАВАМ РЕЗУЛТАТИТЕ - ИЗБОРИТЕ СА ФАЛШИФИЦИРАНИ . . Θεά Ῥέα . Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ . с машини от Венецуела - резултати, като в Беларус . ИЗБОРИТЕ БЯХА ЗА ДЕМОКРАЦИЯ или ЗА ДИКТАТУРА . ВОЕННА ХУНТА НА РУСКИ БЕЗРОДЕН ВАРВАРИН . .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... . =========================================== . ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС . ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО . Хубава вечер, Приятели миряни ! . ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ . https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY . аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната . Свещена богиня на Свободата, Либерта . Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис . царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

а сега ревете

Да работим с БСП бе едно от най-тежките решения, но го правим в името на властта!