Признаха за виновен мъжа, който си качи краката на бюрото на Нанси Пелоси в Капитолия

Присъдата му ще бъде произнесена през май, а дотогава е под домашен арест с електронна гривна

Обратно в новината

Коментари - Признаха за виновен мъжа, който си качи краката на бюрото на Нанси Пелоси в Капитолия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоз, ако беше барнал пелоситу за врата...

Старухата се обиди, че някой друг си вдига краката на нейното бюро ли? Ами тя като вече не може - вселената не търпи празно пространство. Ама заради нея ще направят показно. А тя просто е една изкукала бабичка, която е марионетна кукла в ръцете на кукловодите от военната индустрия.

аха, това ли е големия "престъпник," качил си бил краката на бюрото на Пелоса дет е най-големия пръстъпник наред с Джо деменцията, ама те са недосегаеми. да въ в посраните либерасти, идваtе с измами на власт, после разкарвате неудобните републиканци, и наливате от нашите пари на крадците от БЛМ-то да трошат и опожаряват, целия свят вече ви разбра какви влечуги сте.

А лумпените които лежаха два месеца на Орлов мост и пречеха на хората могат ще влязат в затвора? А?

Той е страшна заплаха за демокрацията в страната на свободните. Направо на електрическия стол да го слагат тоя комунист.

Демокрация в пълния си вихър, това бюро да не го е купувала от собствения си джоб тая врана, нали е с обществени средства, значи е обществено

беше влязал с танк щяха да му дадат по-малко, бати

или кОлтурана на министъра? Да бъде или не? Кое е по-важно за човека...и т.н. амлетофски вЕпроси по темата. То пак добре, че не си е вдигнал и показал и други работи на бюрото й де.За малко й се е разминало.Старата гвардия с вид на бивш член на Зи Зи Топ загива, но не се предава !

Ли е новина? Новина ще е ако сте преброили колко пъти е пръднала бабичката тая сутрин

Най-голямото му престъпление е че е бял. Ако беше БЛМ афроамериканец можеше да трепе полицаи,да граби магазини,да разбива и нахлува в обществени сгради,да окупира въоръжен полицейски участици,да пали цели бизнеси,да извършва грабежи на магазини и да бъде расист спрямо белите без дори да му се търси отговорност.Даже тези същите от Капитолия щяха да му коленичат.Демойрацията в действие.

Тази вещица какви по-лоши неща е правила на и под бюрото, а нея не я съдят..., защо така? Сетих се, заради нещата около бюрото!

А на същите в Беларус и Русия западния свят им вика десиденти, борци за свобода. В демократична САЩ ако някой излезе на площада е вече подкупен, обществено опасен, самия той е едно оръжие, бе поне още 30 обвинения могат да му измислят с общо 138 г. затвор.

Такива изщепки и при Калигула не е имало. Е*ати демокрацията!

Всички знаят,че кланът Пелоси е изключително корумпиран,и това ще стане обществено достояние след 70-80 години,както се разбира за корупцията при сухия режим подкупване на конгресмени ,съдии,полицаи,политици,яка корупция,та така и сега.Но най смешното е че ни казват че в САЩ имало демокрация.Законите са за силните на деня,тези които управляват действително чрез подставени лица ,като Байдън например,който няма напредстава къде живее.Приказките за някаква си демокрация са приказки за наивници за да бъдат държани на каишка.ПАРОДИЯ по американски това е истината.

Затова имат служби, които постоянно събират данни за хората и ги ползват "когато трябва"! Така държат под контрол населението - на всеки могат да му лепнат присъда с години.

А колко години ще осъдят пелоси която също си е вдигала краката там? Или за едни може , за други неможе

Още не мога да преценя.

Ем нагъл Ем страхлив

абе Мич, я припомни кой негър се е гаврил с полицията и се е отървал? Нещо май треските в чуждите очи са по-големи от гредите в собствените очи.

Просто ФАЩ ..

Родни Кинг примерно. Вярно, яде бой, ама за няколко милиона и аз съм готов да ме попребият.

мдааа , някакъв добитък си вдигнал краката на бюрото на водещ американски политик и родният русороб вече се подмокря от кеф.Представям си Навални да го направи това със бюрото на кукуто Медведев. Сега щели да го съдят,колко възмутително според тях. Нямало демокрация , ужас просто. Демокрацията не значи слободия , утайки ! Ама какво може да се очаква от руски лизачи , дето за тях е геройски примерно да си събуеш обувката на събрание на ООН ( пред целият Свят) и да тропаш с нея по масата като Хрушчов. Ех тая руска душа широка..........

Има доста....