Картели и приватизация покрай комисията за ”Белене”

Горещи страсти в парламента превърнаха обсъждането на комисия за "Белене" в люта битка срещу картели и монополи и лични обвинения в скрита приватизация на фирми

Обратно в новината

Коментари - Картели и приватизация покрай комисията за ”Белене” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Покрай комисията за "Белене"комунягите предлагаха какво ли не,само и само да не се говори за Белене.Мислех,че в един момент ще предложат да се създаде танцов състав,певческа група и ли театрален колектив.Бягат яко от темата Белене.Защо ли?

да ни е жива и честита нашенската непобедима и невидима мафия от преходът от комунистическа диктатура към демокрация!ура другари- ние сме по нагъсто от на всеки километър,нас червеното знаме роди ни(бсп,атака,герб,дост,ндсв и останалите мнгоброини партизански бизнес групировки на нашите момчета)!

ОТ СУРАТА НА ТАЗИ КРАВА НАИСТИНА МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ МНОГО ДЕБЕЛ ГЬОН !!!КОГАТО ТАКИВА КАТО ТАЗИ ЗАПОЧНАТ ДА ПЛЕЩЯТ ЗА ЧЕСТНОСТ И ПОЧТЕНОСТ,НАИСТИНА Е ОДВРАТИТЕЛНО !!!

Дебелата лютана , както се разбра била в подножитето на дясната ръка на "Дългия инкасатор" Р.Овч. каквото и да значи това и който и да е бил той/ Сега се оглежда като мангуста в градина с тикви! ами такава си я избраха търтеите и явно ръчичките и нещо "светват"... Била ли е не е ли била вързана с продажбата на една мина на хората на Ковачки, или не е била пък те не били хора на Ковачки... знае ли се не се ли знае? Така или иначе тя със сигурност не е много социалистически лидер, а част от модела на ограбване на тази китна малка градинка, оприличавана от някои неправи в чувствата си хора като комунистическа кочинка, в която битуват повече цигани турци и арменци, отколкото българи.

Този червен дезертьор от армията Радев, агент и троянски кон на Москва как е допуснат да стане генерал в НАТОвска България, да учи във военно училище в САЩ и да получи допуск до главната квартира на НАТО като командуващ ВВС на България? Не е ли той доказателство, че сме троянския кон на Русия в НАТО и ЕС?

един политически картел, който се пръкна от БСП за овладяване на икономическата власт.

и логично от над един милион се сви на стотина хиляди.

Пише ви бивш българин, понастоящем гражданин на света. Вие избор нямате. Всичките кандидати за президенти, премиери, държавници са бивша комунистическа номенклатура или техни наследници, шурбаджанацини солташаци. За да се оправите веднъж завинаги ви трябва един лидер с мустачки, който да изтреби всичките червени тахтабици.

Страшно много комунисти - криминални престъпници станаха много богати от Енергийните обири ! Обрекоха държавата на бидност , заедно с пияните алчни вотенки !!! ИДВА ВРЕМЕ ДА ПОВРЪЩАТ ЗАГРАБЕНОТО !!!!!!!

Вещицата Нинова / СДС , БСП / - най - голям крадец в Бългория Има много документи, просто ги ПРОЧЕТЕТЕ !!!!!!!!

Аууу, ти ще гласуваш ли за шофьора на самолет Радев. Той прочел ли е един брой на държавен вестник

РАДЕВ ПОВЕЧЕ Е ЧЕЛ ДВ ОТ ТАЗИ СЪС ЗААВЪРШЕН РАБФАК?

Джафкайте се, джафкайте, докато не извадя тоягата!

ти ли си...да не Дигаш пак цените на горивата.

Ех тия избори бе. На Кури и трябва победа на всяка цена, дори на избори за фиктивен пост като президентския. Затова Кури кряка постоянно, все пак електоратът и е изключително прост и не помни много.

Ах, какалашките, ах.......

Най-голямата кражба Белене ще е без виновни. Отвичането на вниманието с клоуни и картели е най-малкото което ще видим

Не гласувайте за СТРУГАРКАТА Цачева с ПАРТИЙНАТА КНИшКА. Вижте какви работи стават после

Ми така де, за какво да гласуваме за човек напуснал БКП като може да си гласуваме направо за кандидатът на БКП... Нали имбециле смотан...

Направете комисия за да може да потулите всичко ! Казано е, ако искаш да се потули нещо или работата по него да спре, направи комисия !!!

За вас не знам, ама ние ще гласуваме за Господин Генерала Румен Радев ! Най - вече с оглед и предвид бъдещите събития, които чукат на портата! Тежко на онези, които водени от собствената си глупост и алчност, не го забелязват. Да си имаме уважението ! Слабо ме вълнува кой от постоянното форумно присъствие в коя служба и с каква заплата е! Да сте живи и здрави дълги години да ги получавате ! Става въпрос за епохални събития! За бъдещи събития! Става въпрос кого конкретно да подберем - като адекватен изпълняващ. Като разумен и предвидлив Държавник !

Аз за тоя страхливец и гол охлюв Генерал няма как да гласувам. Между другото този няма да прибави нито един глас на БьсесПье

Щерев, знаем, че ти ще гласуваш само за този, за който наредят от фондацията.

Ние няма да гласуваме за никой от предложените лумпени ,и няма да си плащаме данъците в Булгаристан ,докато не изметете тия помияри

Това вече комунистите и в бъдещето започнаха да виждат...

Правилно. Изберете Радев. Защото друг няма шанс да даде амнистия за Станишев, Овчаров, Гагаузов, Димитров и сие.

Навсякъде в Изт Европа бившите комунисти окрадоха парите и станаха капиталисти В България обаче останаха силни, а и имат верни съюзници в краденето ДьепьеСье

Да, в България бившите комунисти създадоха ГЕРБ, РБ - СДС, ДСБ и т.н., и днес са най-големите демократи!

КОЙ ?

Щото ГЕЙБ не крадът а раздават на народа.

УТАЙКИТЕ СЕ САМОРАЗБЪРКВАТ, С НАДЕЖДАТА ДА ИЗПЛУВАТ НАЙ-ОТГОРЕ И ДА СЕ ПОКАЖАТ -ИЗБОРИ ! И ХИЧ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА КОЛКО СМЪРДИ И КАКВА Е ГЛЕДКАТА НА КЛОАКАТА !!!!

Не виждам причина да не се разследва всичко. В България има единствено повече безработни от полицаи, така че липса на работна ръка няма. Тук идваме до истинският проблем - резултатите от всякакви разледвания в България. Такива няма. Това е донякъде и проблем сред полититците, защото когато опозицията краде нещо по-голямо или по-сладко от теб - няма как да ги санкционираш. Досега се практикуваше да крадем заедно, като дори караме Швейцарците да пишат тайни доклади кой-колко е взел - да не би някой 'другар' да ни е минал. България обаче обеднява, а разходите и броят на т.нар. политическа класа се увеличава. Проблемите не са далеч и както винаги няма да е най-ограбеният народ който да протестира. Ще бъдат крадци искащи 'честна конкуренция'...

и са кво прайм

ще преживее ли още един сюнет този политически сезон, или не!?

Ха, ха ааа... та само Янчето ли изпълнява ролята на разследваш. И Теменужка, за това е назначена и дава веке, резултати...

се хвалеха наляво и надясно, че са спрели трите стратегически проекта, а сега хленчат... Мерзавци!

ГОляма грешка направиха депутатите, че излязоха във ваканция. Иначе за 2-3 седмици щяха да решат всички проблеми на България. Предлагам да се правят по-редовно избори.

А защо чак сега - предизборно ли??? Копел.та мръ.ни!

Седем години ГЕРП ви пикае в устите и ви лъже, че щели да осъдят този, да осъдят онзи, да са разправят с Престъпниците, да изметат корупцията. РЕЗУЛТАТИ НУЛА, та чак МИНУС 10 и 30 млрд. заеми за лентички

Но и БСП с Орешарски и Сергей начело не бяха по-различни. Няма перспектива сега да е по-различно

У нас през последния четвърт век всичко така се заплете, че едва ли някой ще успее да разнищи всички далавери. Факт е, че плодородни земи са покрити с фотоволтаични централи, от които някой печели много. Кой? Защо в други държави на всеки покрив има по един-два панела и хората си ги ползват за себе си, а ние трябва да плащаме на властимащи хитреци, които ни продават скъпо зелен ток?

Госпожо Нинова, госпожо Нинова, кое ви караше да се заяждате като си знаете хала ?

Ko kaih

"... и я попита"Кой е донът, на когото в БСП се отчитали?". Да, и ние питаме същия въпрос. Защото отговора на въпроса кой е донът, на който ГЕРБ се отчита, го знаем.

Пак ще ни прецакат. С малко, но малко по малко прави много. Създаването на "комисии" в НС води до източване на бюджета му (т.е. нашия) без реални резултати. Коя комисия с нещо ни е помогнала? "Помогнала" ни е единствено за да се до-насъскаме един срещу друг, да ни "хвърлят прах в очите", да ги изберем пак същите или техни производни и... пак същото. За наша сметка.

Основен изнудвач е производителят..И крупен замърсител, между другото..Това са другарите от Лукойл..А друг основен монополист е Газпром..Също изнудвач, само дето не е замърсител...Нинова какво вика по тези въпроси?

Това започва да става банално!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Именно идеята да се разследва Белене води до този истерия сред БСП и ДПС. Купени за 1 милиард реактори са продадени от Станишев и сие за 70 милиона. И да беше само това - халал да им е. Ама то са 25 години само такива сделки. ..пък ние си чешем езиците за квадратчета, ваканцуване и изборен кодекс.

От тия 25, 7 години Цоцка е на върха на сладоледа

Да, вярно е - почти 6 години управление на ГЕРБ, без да успеят да направят промени в Съдебната система в посока почтени магистрати, които да постановят очевидното: "Кражба за милиарди. Виновните са този, този и онази. Присъдата е 15 години и конфискуване на имуществото".

Няма ли някой, който най-после да ни каже КОЙ е отговорен за поръчването на новите реактори за уж спряната АЕЦ "Белене", за които сега всички ние ще трябва да плащаме 1,2 млрд., без да има АЕЦ? Защо всички партии си траят за това?

И като знаете кой какво ще стане? Трябва независим Съд, за да го осъди. Иначе те си се явяват на избори, размахват пилоти, хората гласуват, вкарват ги в Парламента и недосегаемостта си тече.

За пореден път доказваш,че името ти отговаря напълно на глупостите които пишеш.Но една лъжа повтореонае сто пъти не става истина.

Панделка ,панделка ....ама има крив макарон.

Тази ще каже ли някога защо Серж я уволни?Барабар с Р.Овч.

Ти ще кажеш ли каква е позицията ти за КАРТЕЛА на горивата?!

Герберуги, айде ся кажете - КВО ПРАИМ С КАРТЕЛА НА горивата....

Абе ти луд ли си? Валентин Златев е лична дружка на Премиера ! Важното в момента е да се посочи номера на правилната бюлетина за майката на нацията! Бай дъ уей, днес е световния ден без сутиени! Тя празнува ли го ?

Със синьото елече-много ти отива,да знаеш!...

Ти може и да ме харесваш, ама можеш ли да "вдигаш самолета"?!

И ракета-съвеЦка,ще вдигна,останаха ми една,две от онова време!...

Да се търси наказателна отговорност от редица соц правителства с мандат на или близки до бсп отговорни за изтичането на 5 милиарда долара касаещи мъртвия проект АЕЦ "Белене"!

то не е имало "редица соц правителства" само да те светна...

нинова ограби както Техноимпекс така и булгартабак

Ако имаш доказателства срещу мен, знаеш къде е главният прокурор, ЛЬОЛЬО...

И твоят ред,ще дойде душко-имай малко търпение...като ти духнат под опшката,след изборите,тогава...

Да бе, той главния прокурор, като че ще се засили да работи ...

Оффф, бе Курнелче - "този" ли главен имаш предвид, сегашния?! Че той за КТБ и 4 милиарда данъкоплатски пари пръста си не мръдна, с твоите дребни далавери искаш да се занимава! Не ставай смешна!

кУрнелиьо ма ти пък ако имаш опровержение покажи го ма