Откраднаха учебниците на децата от приюта на отец Иван

Децата в приюта на отец Иван имат нужда от дрехи и учебни материали. След първия учебен ден се оказва, че много от тях нямат учебници и тетрадки.

Обратно в новината

Коментари - Откраднаха учебниците на децата от приюта на отец Иван | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

децата на мигрантите имат ли учебници?имат право на учене!обществото,държавата,църквата..прави ли се нещо за тези деца или ги делим според кръвта им? срамота!

инсценирана кражба

Познавам отец Иван. Над тези неща е. Преди време произвеждаха и продаваха кисело мляко и силно впечатление ми направи как гледа на парите. Всяко левче го обръщаше в брашно за хората които гледаше.

Няма правосъдие в тази държава. Независимата Съдебна ВЛАСТ не работи. Само лапа заплати и рушвети. За какво ни са толкова ялови и вредни лапачи, съдии, адвокати, прокурори, градски, административни, висши и нисши некадърници в нови сгради, нови тоги , нови заплати като за 5 ст. работа не вършат. Най- непотребната неграмотна шайка .

Скапано българско племе!

откраднали ги, и са се скрили да ги четат необезпокоявани . това е кощунство!

Що за изроди са откраднали учебниците на деца, които знаят, че са адски бедни?!? Аз лично, с моята заплата на млад учител, още утре отивам и превеждам 100лв на дадената банкова сметка! Не ми дреме, че това ми е храната и транспорта за една седмица! Може пък един месец да ям с един път по-малко на ден, но на тия деца трябва да се даде! И ако всеки направи като мен, вярвайте ми, за всяко едно ще има и учебници и дрехи и каквото се сетите!

Я се гръмни!

няма да се улучи.по добре да скочи от високо

Бих ви посъветвал да дарявате направо учебници, пособия, дрехи, а не пари.

В Османската империя за сираците се е грижела държавата. Правела ги е еничери и това е бил Еничерския корпус.

Мда! Първо ги е правила сираци, после еничари, ама само здравите и хубавите.

И са биле вярни на КЬОСЕМ СУЛТАН

Прокажен народ, защо не те изклаха турците?

В Османската империя са живели 52 народа и нито един от тях не е изчезнал, нито е изгубил езика и религията си.

А вие сте най-долният и прокажен от всички.

Якимово всъщност са две села на няколко километра едно от друго. Обединиха ги комунистите и сега селото носи името на някакъв комунист.

И връзката с кражбата е?...

изверги един светъл лъч и него поругаха

добре че е този поп, та да не се затрие ромскоциганското племе!

Циганите в Якимово до един го мразят. Понеже знаят, че е измамник, пък и нищо добро не са видяли от него.

От ти сериозно ли ?

държавата трябва да се намеси и да направи едно от двете неща: 1) или да затвори това нерегламентирано сиропиталище, което няма начин да предлага нужното образование докато децата са там. 2) или да вземе сиропиталището под собствена юрюсдикция и финансиране и да оправи неразбориите.

Така нареченото "сиропиталище" е всичко друго но не и сиропиталище така, че няма законово основание да бъде затворено. Може би за нарушение на обществения ред, но едва ли.

НЕВЕРОЯТНО! НЕВЕРОЯТНО! Някой в БГ да краде учебници и тетрадки!!! Това ако е кражба, в НИКАКЪВ случай не за вторични суровини! Клошарите и мангалите хартия вече не събират!!! Това си е чиста провокация!

Явно няма нищо друго за крадене в селото. Такава жестока беднотия, че няма какво да крадат крадците.

Попа получава огромни средства от дарения, изразходването на които не подлежи на никакъв контрол. От това по хубаво де? При това всичко е абсолютно законно. Разните наркотрафиканти и и дилъри могат само да се цунат отзад от яд. Попа ги сложи всички в джоба си.

Срам и позор е да се краде, особено от сираци. А тия, които не са направили НИЩО в живота си, поне да млъкнат. Ако една трета от българите бяха като отец Иван и България щеше да е различна, към по-добро разбира се,

В България измамници колкото искаш. Попа не е единствен.

Mного точно казано.

Рано или късно истината за този поп измамник ще излезе наяве. И много хора ще се чудят с кой акъл са си дали парите. И някой друг ще им е виновен -депутати, министри, МВР и прочие а не собствената им наивност и слабоумие.

Абе кой е ти краде тетрадки и учебници, доста плоско измислено от отеца, за да завалят помощи. Елементарно, Уотсън

да помогнат. Депутати , кметове и така нататък да отделят от немалките си заплати. Да не ядат само безплатни суджуци и да крадат еврофондове.

Всеки има право да прави с парите си каквото си иска. Аз просто се опитах да бъда полезен. Както ежедневно хора кихат кинти на телефонните измамници, така абсолютно сигурен съм, че ще се намерят много наивни люде, които ще напълнят джоба и банковата сметка на попа.

Много си полезен - за посредствеността и плиткоумието.

доживях да крадат учебници . много сме ученолюбиви - няма да загинем ха-ха. Абе крадат - дето сварят - все нещо ще изкарат.

Ако някой наивник е решил да се раздели с част от парите си като ги дари на попа е хубаво преди това да задели някой лев, да сипе бензин в колата и да отиде до Якимово да види с очите си за какво идва реч. След това едва ли ще даде и 5ст.

А ти би ли се заел с нещо подобно или само можеш да плюеш попа? Като можеш направи го по-добре. Аман от акъллии.

Не, не бих. Имам си недостатъци но никога не бих си вадил хляба с точно такива измами.

Много често се случват подобни случки в този приют, като кражбата сега на учебници. На кого са му потрябвали? Странно?!

Както и с откраднатата костица на св Йоан Кръстител е дело на сатаната чрез ръката на сатанисти/антихристи.

Гола кукичка на която попът повече от десетилетие лови шарани и благодарение на тях стана приказно богат. Лошо няма. Докато има балъци ще има и тарикати.

Ти явно си някакъв комплексар и открит хейтър...

Просто съм минавал много пъти през Якимово и имам на представа за какво става на въпрос.

Прилича на измамна схема за премятане на наивни комплексирани българи.

Откраднатите учебници са измама за да предизвика съчувствие и хората да дарят средства. В Якимово живеят само цигани. Циганин учебник няма да открадне. Просто няма какво да прави с него. Нито може да го продаде на някого.

Българина краде всички, без значение дали ще му потрябва или не. То преди време даже химическите тоалетни на магистралата бяха откраднати.

Химическите тоалетни могат лесно да бъдат продадени и то за добри пари. Учебници и учебни помагала в едно забравено от Бога и от хората село просто няма какво да ги правиш.

Да отворят и една сметка в paypal, за хората които искат да помагат от чужбина.

От чужбина никой няма да помогне. По-скоро ще се подиграе, прочитайки статията. Познавам добре психиката на хората, които се изнесоха оттук.

Не е така. Аз например дарих 400 паунда (тогава бяха 1000 лв) на БЧК преди няколко месеца.

Който иска да помогне му стига и само банкова сметка. Защо ти е пейпал?

Защото международен банков трансфер от Англия е 25 паунда.

В Якимово няма приют. Има около 40 къщи изкупени от попа и по документи са собственост на синът му. В Якимово не обичат попа. Приемат го като натрапник и измамник.

Това е пълна глупост и лъжа! Къщите може би са повече, но всичките са на фондацията на отеца, което е съвсем различно. Демек на юридическо лице...

да не се вайкаме и плямпаме . Стореното е грях. пращам пари и вие го направете

Попът и синът му купиха почти едно цяло село. С какви пари? И едва ли за да помагат. Според мен си е чиста проба мошеник. Но който има бол пари да му ги дава. Едни дават парите си на телефонните измамници а други за съмнителна благотворителност. Всеки има право да прави с парите си каквото си иска. Не съм аз този който ще им се бърка.

Само комунистически мародери могат да направят такова грозно нещо. Те избиха повечето свестни свещеници 1944г ,като отец Иван.

Знам със сигурност, че Попът е бил агент в миналото златно комунистическо и врадее различни номера. Това не е божи служител, ами търговец. Сигурно Христос щеше да го изхвърли от храма, ако беше жив!! Жалко!

Срам и грях за управляващите Бг и техните избиратели ,по-долни и от фашистите !

Какъв изрод трябва да бъдеш, за да откраднеш учебниците на сираци?! Тотално оскотяване, подивяване на останките от някаква си нация ... (((((

Дано се намерят добри хора да помогнат. Единственият свещеник, който се опитва да помага , дано да е жив и здрав и да продължи с неговото дело. В тази държава добрите хора биват осъждани от завист , от бедните душици.

Евроатлантически ценности, демокрация, фашизъм по български....

Що да са евроатлантизчески бе, червен цървул. Да не би Меркел или Юнкер да са отишли да откраднат учебниците. Такива като теб са го направили.

А църквата къде е?Само от свещи колко пари правят?Да не говорим за даренията!В Троянския тая година,докато си запаля свеща не мина и минута и вече бе прибрана.Свещ за здраве!Влизали ли сте в приемната на игумена?-потресаващо луксозно място!

Да помогнем ли на отец Иван да отгледа новото мургаво бъдеще на северозапада?! Благородна, макар и тъжна кауза!

Виж, мургавото поколение така или иначе ще живее в тази държава, поне да бъде образовано, до колкото е възможно.

Защо? Докато е неграмотен краде кокошки. Образовай го - ще започне да фалшифицира нотариални актове и да краде апартаменти. Или да източва ддс.

аз ще му помогна.

Тъжна да, но циганите изкарват пари в Западна Европа, Полша и т.н. и ги влагат тук, купуват имоти за децата си, въртят търговия със земеделска продукция, правят нещо. Българите се изнизват през Терминал 2 и не се обръщат назад. Бързат да продадат имотите си тук и заявяват открито, че след като си отидат и близките им кракът им нямал да стъпи тук. Такъв етнос не заслужава да има никаква държава. Жалко за достойните българи, за които България беше светиня. Няма да има такива вече.

Що не ходиш на майната си, трол нещастен

Не се връзвайте на този измамник.

Имаш ли някакви доказателства? Не се заяждам, просто ми е интересно има ли нещо конкретно?

Иди в Якимово и ще видиш доказателствата с очите си.