Коментари - Пристигнаха още 4 нови трамвая, 50% от мотрисите в София са вече обновени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Данче, трамвай №10 е пълен боклук. Вътре и отвън е ужасно да го гледаш камо ли да се возиш. Как избра трамвайна линя №4?

Който ми е сложил минус, да дойде да се повози с кеф на трамваи 20 и 22 и на автобуси 78, 79, 213, 305... и тогава да си помисли как да приеме моят коментар!

на 20 и 22 с кеф се возя. 78, 79 какво им е?

Тези мови трамваи като дизайн вътре са пример за глупост . Седалки напред, назад , настрани!, ако не седиш няма къде да се държиш, врати на всеки метър и зиме духа и е студено, на вратите долу са омсталирани някакви заслепяващи бели светлини неизвестно с какво предназначение. Чии са тези недоразумения и има ли ги другаде? Кой си напълни джобовете от ,,комисионни,, за милионите, плстени за тези боклуци

Абе мрънкало , в цяла европа ползват тези трамвай само ти реши че са те прецакали .

Ти къде си бил в Европа? У ваше село?

Еми, нови са като са правени след 55 г. събираме европската скрап

Трай си селяк , у ваше село и на магарето му викате кон . Не си компетентен да даваш мнение .

Много ми се иска настоящият кмет, който постоянно се снима и тагва да дойде в случаен час и да се качи в нова мотриса на трамвай № 7 например от спирка Клокотница в Банишора по посока центъра. Това се намира на парк Алжир на ул. Христо Ботев. Казвам улица, защото за булевард са ми други разблиранията. Нека да преживее клетенето и скърцането, дори с новите мотриси по това трасе до ул. Пиротска. На моменти трамваят направо зазива встрани, толкова са криви релсите. Незабравимо е. Можем да го включим към вече липсващата атракция на София Ленд /нали я откраднаха/. Тези нови мотриси вече не са нови. По това трасе, по което някой ден ще ви дават по телевизията как трамвай е излязъл от релсите и е смазал Н наброй коли и хора, много ми се ще да Ви видя там. Същото е и с рекламираните нови автобуси. Те вече не са нови. Разбиват се по дупките на столицата.

Трамвай 10 кога бе смешнци. Ако не подменяте трамваите по линията заради циганите, съкратете маршрута до бул. Вардар.

Демек и те са от фондовете на ЕС. "Патриотите" от Възраждане и другите фашизоиди ще коментират ли нещо по темата?

Рибката Симеон, наясно ли си колко пари сме вкарали в ЕС и колко сме получили ? Хайде запознай се и тогава се изхождай.

Евела Данче! На пук на всички комунисте дето само говорят и нищо не вършат.

Крадливото Данче пак лъже! Я ходи да погледнеш тролеите по линия 6 какви са и на колко години са. На мен ми приличат на 50 годишни Икарус-и.

Те официално май са спрени от движение. Не съществуват.