17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А къде са сега Министърките Екатерина Захариева и онази на концесионните плажове и туризма да обяснят как твърдят, че сме безопасна държава, а сме единствените преместени от категория А в категория Б държави за Кипър? Нито посолството, нито външно министерство реагираха публично, а тази "новина" е от 25ти юни в медиите на Кипър. Как България твърди, че сме безопасна страна за туризъм, а нито реагира, нито защитава гражданите си? Къде е списъка на сертифицираните лаборатории, които могат да издадат валиден ПСР тест и как, ако полета е в понеделник, а лабораториите не работят събота и неделя ще извадиш валиден тест?

Започват да капят парички в държавната хазна.

Полети, никой няма да си купи билет за никъде докато това безумие не отпадне.

За кое безумие става дума?

Вероятно за безумието корона вирус, ей това.

Ще се развихри як бизнес с фалшиви документи за отрицателен тест

Просто никой не пътува

И то ще е защото такъв грип няма.

ОК. Още ще сваляте цените.

тогава чакайте на хамериканци и италианци

Келеши сме , нормално

Вие сте келеши, младите защото само пишете в нета, но това не е нормално. Ние сме почти пенсионери, ние нямаме вече сили за протести. Нашата е лесна, младите мислете.

Това трябваше да направят и Гърция , но пуста тая лакомия ! Същото трябваше да направят и нашите !

минус = идиот който е потенциално заразен с COVID-19 !

Със сигурност си заразен с глупост и много ти личи

От любопитство, като не ходиш на море в Гърция, а в България, шанса да се заразиш е по - малък или пък мислиш, че вируса ще изчезне поради някаква мистериозна причина - примерно ББ ще изпълни някъв шамански танц ?

Гърция наложи карантина на областта Ксанти и от тогава си мълчат ! Никой не знае какво става в Гърция ! Не публикуват данни ! По-добре тук отколкото там щом хем няма инфо , не се знае и какво мерки прилагат !

Мушморок

ManafMuncho, Както изчезнаха SARS-1 и MERS, които такаи не стигнаха до нас, така и този би могъл да изчезне. Но няма да стане с все повече и повече заразени. Трябва все по-малко и по-малко да са. Нали така?