Съдът призна за виновни и 13-те имами (снимки)

Окръжният съд в Пазарджик постанови една ефективна и две условни присъди, както и 10 глоби за подсъдимите по делото за разпространение на радикален ислям.

Обратно в новината

Коментари - Съдът призна за виновни и 13-те имами (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичките трябваше да са с ефективни присъди! Всички до един и после годините "всеки му според заслуженото" На тоя мазньо от фотото да му се дадът поне 5!

Вместо да храним тези мюсулмански прасета не е ли по-добре просто да ги изхвърлим с един самосвал на южната ни граница?

Май мюсюлманите хранят неблагодарни прасета.Икономическата криза 89г дойде с изселването на мюсюлманите и нямаше кой да прибере храната от полето.А след това българската земя пустее.

Ама на Турция ич не са изтребвали и радикални ислямисти!? Ще ни ги върнат двойно, като "бежанците". Уж били сирийци, а масата от всякакви африканци...

Глава си давам -християнин не ставам! Нашите имами се държаха достойно ,не като баба Гуси и дедо Боре....ха..ха

кои те кара да ставаш християнин !??? единствения проблем е че вие освен вашата други религии не търпите!!

Няма осъден поп до сега ама ако има надали ще видиш един мюсюлманин да му иска смъртна присъда.През османското присъствие са се градили черкви и манастири , а сега сте се вбесили че искаме да си върнем джамиите.То ако се молите в тях ...халал да ви са ама всичко идва от християнска злоба и завист че вашите храмове са празни а нашите се разпъват молитвени килимчета пред храмовете ...

Не се кахъри бе Екрем, никой не те кара да ставаш християнин. Христос не спасява никого насила и не насила няма да влезеш в Божието Царство.

щом трябва ще се промени и конституцията, няма проблем бъди спокоен, ти първи ще напълниш гащите

Обърнете се към отец Саръев да ви изравни правата.

учудва ме колко е слаб интереса към тая тема,а това зло, което се надига,ще придобие ужасяващи размери ...

Ами съдът се изказа. Какво повече да пишат хората?! Остава да видим Пловдивският съд, дали ще ги оправдае.

Чул те е Аллах.Аллах да е доволен.Иншаллах

Браво на Окръжният съд в Пазарджик! При тези условия на политическа коректност ислямистите можеха да останат и без никакви присъди.

ти наистина си никои. заради такива като теб трябва да имаме всички права, ако нямаше такива като теб никои нямаше да се сети даже да си тарси правата, но за съжаление сте твърде много и само допринасяте за разделението на българия.

ти наистина си никои

като му гледам на тоя самодоволната физиономия,така сме затънали че...

Ето какво пише в сайта който не искат да публикуват: Почему в Японии нет проблем с мусульманами? 1. Мусульманин никогда не получит в Японии гражданства. Япония - единственная страна, которая не выдает мусульманам гражданство. Спорить не получится. Закон есть закон. 2. Мусульмане не имеют права продолжительно находиться на территории Японии. 3. Попытка распространения ислама - уголовное преступление. За это можно сесть в тюрьму и надолго. 4. В Японии нет ни одной школы, где преподают арабский язык. 5. Коран - запрещенная книга. Импортировать её нельзя. Доступна только "адаптированная" версия на японском. 6. Соблюдение обрядов разрешено только в закрытых помещениях. В случае, если ритуалы увидят обычные японцы, мусульманину грозит тюрьма. 7. Разговаривать на арабском строго запрещено. 8. У Японии практически нет ни одного посольства в арабских странах. 9. Ислам в Японии исповедует 0.00% японцев. 10. Приехавшие на работу в Японию мусульманин имеет право работать ТОЛЬКО в иностранных компаниях. Т.е. японские компании не принимают на работу людей, исповедующих ислам. 11. Визы в Японию мусульманам дают очень редко. Даже знаменитые врачи, ученые, исповедующие ислам, не могут получить визу в Японию. 12. В трудовых договорах часто прописано, что работодатель без объяснений имеет право уволить сотрудника, если узнает о его исламской вере 13. Мусульманам запрещено арендовать дома в Японии, не говоря уже о покупке в собственность. 14. Переводом технической документации с японского для арабских заказчиков занимаются НЕяпонские компании 15. К мусульманам относятся как к изгоям. Если кто-то в районе - мусульманин, к нему вся округа будет относится как к преступнику. 16. Об открытии исламских школ даже не может идти речь. 17. Япония не приемлет законы Шариата. 18. Японка, уличенная в связи с мусульманином, становится изгоем общества.

то това е много хубаво,ама сме много далече от Япония,във всяко отношение..а и там едва ли друг се меси във вътрешните работи,а тук,разни комитети,права и тем подобни щуротии...само строги закони и ефективни присъди ще ни оправят,ама никой няма да ни разреши..

Да така е за съжаление - политиците ни са много продажни- наистина няма кой да мисли за България и на интересите ни

Горките японци! Колко недемократично и нетолерантно живеят без ЕС! Дано Великият демократор не се сети да ги демократизира и да им надене свободата и на тях!

В Токио има джамии и посолства, както и в България. Япония винаги е поддържала добри отношения с Иран (заради петрола). В Япония (и в България) , чужденец не може да купува земя директно, но ако си регистрира фирма - няма проблем. Япония не дава лесно работни визи на никого - нито на иранци, нито на руснаци, пък на американци съвсем.

ПУБЛИКУВАЙТЕ ЛИНКА! link yaponji-net-problem-s-musulmanami.html

еййй атакистиии къде сте,и вие и шефът ви в миша дупка се навряхте..срам

да бе верно ,къде потъна големия патриот сидеров? да не се е ислямизирал и то?!

той човека е зает с по-сериозни дела..Крим е по важен от нас...ще се занимава той с някакви си имами...

Като полу-турчин си ям свинско и пиша на Кирилица и съм си много добре... Искам светска държава,не цигания... родината ми е България,а не друга! :)

де да бяха всички като теб..

подобни хора и подобни учения нямат никакво място на българската земя. с радикални ислямски идеи да ходят в сауди арабия или където си искат, но не у нас! и без това мязат на дервиши с тези бради...а тия забулени другарки все едно са в 15-ти век.

зашо не ми се публикува линка?- нека всички прочетат защо няма проблеми с мюсулманите в Япония. link

линковете не излизат в дир. сложи някаква контролна дума(и), ще си го намериме сами с гугъл.

на руски напиши -защо няма проблеми с мюсулманите в Япония -статия в руски вестник 'общество'

всичко в тая наша държава е толкова сбъркано че...заради скапания евросъюз всяко нещо от черно се изкарва бяло,заравяме си главите в пясъка...тъпите политици си прибират паричките и си строят къщички извън бг,а за нас циганската,и турската паплач...

така е ,точно европа ни натиска,да търпим безчинствата на циганите,а сега и тия талибани се натресоха,дето вместо да ги изгоним с шутове ги галим с перце..

Нека всички първо прочетат този материал и да се замислят:link

link

Със вярата на хората гавра не трябва да има ,ноооооо когато свири Българският химн всички които ядат Български хляб и пият Българска вода трябва да станат прави и да стоят мирно,това се отнася за всички които живеем на тази земя наречена БЪЛГАРИЯ ,всички сме нейни чеда.

Да пази Господ! Съдиите си пазят хляба. Ей това е- нагласените конкурси до къде водят.

Какви са тия условни присъди? Взимайте пример от САЩ бе! Там щяха да им лепнат по 5 доживотни! Сега с тия условни от утре започват отново да проповядват.

управляващите продължават да внасят в държавата ни още такива зачулени до петите индивиди? Как ще се оправяме с тях след време, като започнат да си търсят правата, защото на този тип хора все християните им пречат с нещо! Те не са толерантни като нас, съзнанието и фанатизма им са на средновековно ниво! Вижда се как демонстративно са се докарали с бурки и други носии, които въобще не са характерни за нашите райони. Даже и през турско мюсюлманите не са носели такива черни и стряскащи покривала. От много исторически филми, даже и сегашните турски сериали се вижда колко пъстри и натруфени са дрехите на жените, даже и фереджетата на младите жени са цветни. Всичко е тенденциозно подчертано, и точно това е тревожно в случая!

Къде е Арлин Антонов? Може би някои помнят и знаят какво стана тогава в Пазарджик, а други не са и чували това име. Поинтересувайте се.

от този иракчанин на снимката тръпки да те побият,а тези зачулени дебелогъзи"девственици"какви са?аз познавам доста туркини които ходят с пошове,но неизглеждат така изобщо.трябват по-сериозни наказания като отнемане на гражданството и аиде там дето са другите забулени!

Ами с тия обвинения може да вкарат всичките килимявки в зандана.И християнството не е демократична религия.А и няма един мюсюлманин в правосъдието.Това значи религиозно гонение.Но Страсбург ще направи богати нашите духовници.

Местан айде сега се изкажи, както виняаги, за ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ, ти създаваш този мит, за да се надяваш да изборите.

правата които искаме са: - турски втори офицялен език - образование и култура на турски, - патни знаци на двата езика, -ако президента е турчин министар председател балгарин или обратно, - всяко министерство или учреждение с поне 30% турци,

Че кой ви пречи да си искате всичко това...в Турция?

пречи ни това че сме родени в балгария и си искаме правата тук. ще си ги получим скоро, светат се променя много барзо.

Пуби , хайде кажи на мама , че ти се пишка и бекай в тоалетната да сътвориш една злобарка , щото много глупости пишеш мислейки си , че ги "ХРАНИШ ТИЯ БАЛЪЦИ"

Прочети този материал и млъкни-link

Без да задълбавам в детайлите, само като го гледа тоя от снимката, ми той направо си плаче за пандиз.

Все пак БРАВО-чудно е ЗАЩО Прокурора по делото е поискал ТОЛКОВА ниски присъди??? Дано в Пловдив УВЕЛИЧАТ присъдите и те ДА СА Е Ф Е К Т И В Н И !!В затвора!!

Прокуратурата е поискала изумително ниски присъди за сериозни престъпления , пряко касаещи държавната сигурност. Въпросните " магистрати " трябва да се разследват за отказ от правосъдие.

Салафизмът отрича светския характер на държавата , само по себе си това е достатъчно и за други обвинения . Скоро ще ги осъдим и за държавна измяна.

как се казваше този депутат от ДПС дето щеше да става терорист и го каза от трибената на народното събрние? ХАВСЪЗОВ май хаха тоа нали беше на делото и слушаше и и притискаше съдиите? И сега ще го накзваме ли този Хафсъзов или ще го потупаме по главичките?

Лицето депутат е необразован селски тарикат, който иска да извършва нарушения на предизборната кампания и никой да не го наказва за предизборни нарушения.

Насаждането на омраза чрез радикален ислям с други думи е създаване и образоване на хора,които ще рушат българската държава, които няма да плащат данъци и няма да уважават обществото,което е свикнало да живее в мир. Такива хора явно са враждебни на българското общество и следва да бъдат заставени да приемат и пробационни мерки. Глобите ще ги засегнат, но ще ги ожесточат като Осама Бин Ладен , когото американците разорили в Судан. Затова тия представящи се за имами трябва да бъдат безпощадно изобличени и показани , каквито са. Обществото трябва да е наясно с осъдителния характер на присъдата. Дори смятам, че трябва да се протестира и да се поискат по- тежки наказания.

Luna0102

ага Местан каза че този убавец и цялата му рода се чувстват българи и нямат никакви чужди мераци, що ги съдят тогава?

краино време е да се почне борба за основни права и свободи, ако не ги дадат - да се отделяме и толкоз.

я кажи за кои права, защото ние сме ратифицирали Европейската конвенция за правата на човека и основните свободи. Вместо да говориш наизуст като селски тарикат кажи нещо конкретно. Хич недей да баламосваш и да дразниш , защото селски номера не вървят. Ти искаш привилегии и да нямаш никакви отговорности. Данъци плащаш ли, както се плащат в центъра на София или Варна?

Ей брадатко, следващия път ще бъдете съдени за сепаратизъм и държавна измяна , а там предвидените в Наказателния кодекс присъди са доста по-сериозни. Опитайте се.

иди пред американското и си искаи ,,халифатските,, права!!! ако искаш посети и асад в сирия!!! ще ти ги ,,даде!!!

Е, да, но на тея неколко глобени, всяка година влизат по 50 000 нови баш талибани, те вече превзеха София.

Така е правила и присъдата с комунягите и сега всички ревем от тяхната глупост и тероризъм. Да не дава Господ да ревем от тез читаци! Ето как се правят нещата, когато искаш да станат: Путин нареди да се вдигнат двойно пенсиите в Крим - е едно заглавие от ДИР. Твърда ръка, камшик и морков за стръв! останалото е комуноидна лепкава каша ... Ако наши попове бяха правили това в турция или близкия изток - такава ли щеше да е пристдата???? Вие комуноиди СТЕ УФСЕ (овце) !!!

изобщо не ги съдят. Просто изчезват. Питайте Басаев и др. Ма пуста демокрация. Не става. Поне докато не резнат някоя глава като в демократичен Лондон.

DIR, загубих време в обучението ви, но вижда се че е нужно пак ОТНОСТНО: е това е ============ 1- Обида има ако реципиента (така да се каже) присъства. Но да допуснем, че в Интернета всички присъстват. Няма назовано име - кой по-точно е обеден според вас? 2 - Цинизми няма - това е факт. Въпреки, че и понятието цинизъм си заслужава да се обсъди. Ама друг път! 3 - Накърняване на добро име...Боже упази... нали ви казах, че име не е споменато. А АКО НЯКОЙ СЕ ДОСЕЩА ИЛИ ДОГАЖДА ИЛИ МУ СВЕТВА ЗА КОГО СТАВА ДУМА - ТОВА Е литература , сатира или Бог знае какво, но не и "накърняване на добро име"

е какво е признал,само условни присъди,и само една ефективна и то 1г,тая попара дето ни я дробят тия,след 10-15 г ще я ядем,ама ще е късно....

Не моЕм да разберем ,..тия имами ,от бсп /с малки букви/ли са ,или от ДПС? Оти ,нали уж са една партия---бсп и ДПС. Направо мЪ обрЪкаа.

Тези като ги гледам, освен че са като редки индивиди от резерват, са толкова мръсни и нечистоплътни, че си представям, каква смрад се носи около тях. Бради, чалми, шамии, бурки и шалвари и смрад на некъпано и непрано. Ама какво да очакваме от хора, живеещи в 16 век?

Такова нещо нямаше да се случи никога през време на комунизма! Какво са седнали да ги съдят нашите? Конфискация на цялото имущество и забрана да стъпват в България доживот, а също и на техните роднини до 9-то коляно.

да... ама вече ни е полазила демократия

какви са тия брадати изроди, какви са тия закачулени дебелогъзести твари бе?? тука Арабистан или Европа е? хан Тервел, който през 717 е избил 20 000 арабска армия до Константинопол сигурно се обръща в гроба! Тая цялата паплач да се лиши от БГ гражданство и да заминава при правоверните си братя в Саудитска Арабия или в Анадола!

България ,...КОШЕР ЗА ТЕРОРИСТИ !

Объркали са дрескода. От наглост.

Имам чувството ,че съм в някакъв паралелен свят.Имам чувството ,че съм в лудница,кукувиче гнездо. Да !

иди в циганската махала на Пазарджик и ще сънуваш наяве...и както се казва сега в Пазарджик,по-късно и в други градове...тая ислямизация дето е започнала няма спиране...ще го разберем след време обаче...

Къде е Арлин Антонов?

Въпросът след 135 години българска държава, се поставя така - или светска България, или връщане на шариата, фереджетата, шалварите, фесовете, рязаните курове, насилието, простотията. Плюс чалгата и националните предатели - нейни носители с техните кючеци, маанета, голи кореми и анадолски простотии. Тук Европа няма да има. Тук си остава диващината на управляващите десни катили, ниската култура на едно неграмотно население, равнодушието, омразата на верска основа сред муджихидините ни. В недрата на нацията под благосклонния поглед на ДПС се ражда прислойка от главорези, корумпирани наглеци, демагози и сексуални патологични чалмалии. И това - в 2014 година. Господа, както сте я подкарали, ще си върнем социализма, реда и смисъла на живота. Днес това е бърдак, наричан България.

Отново стигам до въпросът: ЗАЩО в една правова демократична държава законите и правилата продължават да се тълкуват различно и някои считат, че трябва да се прилагат различно за различните хора и ЗАЩО и КОЙ продължава да разделя хората по убеждения, религии, етноси. ? Нормално ли е да се протестира за това, че някой е осъден за извършено от него престъпление, въз основа на някакъв вид симпатия и обратното: нормално ли е да искаш да вкараш в затвора невинен човек, отново въз основа на някакви лични антипатии или предубеждения?! Законите и съдебната система са за това, да определят дали има наличие на престъпление и да определят степента на наказанието, а това че някой си бил църковен служител, или рисувач на икони, или има някакви постижения, или е на някакво по-високо ниво в йерархията не би трябвало да е причина за допускане на каквито и да е изключения и компромиси - за всяко престъпление ТРЯБВА да се налага съответното наказание!