17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Подсъдимият е осъден да заплати 150 000 лева обезщетение на родителите и дъщеричката на Маринова за нанесените неимуществени вреди от смъртта й. Освен това той трябва да плати 9000 лв. държавна такса върху уважените граждански искове и 7015,70 лв. разноски по делото." И как точно ще му вземат тези пари?

би трябво да работи в затвора

Sara

Eдно кретенче и осихопатче оставя едно сираче и праща една млада и красива жена под звмята. По най-жесток начин! И смъртната присъда бина “нехуманна”, така ли? И това било “ценмостна система”, така ли? Може, ама не моята!

Ха не ни отвличайте вниманието от икономическите престъпления на политиците.

Добре се е погрижил за мангала, подстригал го е, обръснал му е брадата, явно разчита да изкара някой и друг лев след време от майка му, циганката.

Ще го храним още 30 години. Връщане на смъртното наказание!!!

надявам се да се разбере със сигурност дали престъплението е поръчково или не.

Убийство, изнасилване и грабеж, 30 години! За Иванчева 20 години, за поискан подкуп! Невинна за получаване на подкуп! Закони по герберски! Трябва да се промени Конституцията и прокурорите да са на самоиздръжка!

неразбрахте ли че този не е убиеца.... това е жертва , която си плаща дълг към някого...

Тоя още е жив ????? Изумен съм , надзиратели и пандизчии го ребрят ежечасно .....

за Иванчева е от времето на Костов,когато се е борил с корупцията,а съкратеното е ог Станишево време.

Набийте го жив на кол тоя изрод.Защо да го храните 40 години.

Рамбо е невинен

30 години ядене и покрив над главата на аванта от парите на бедният работещ данъкоплатец. Поне ги карайте да работят нещо да си заслужат прехраната.

Нали го хванаха в Германия, при опит за укриване? Признал си бил, МАКСИМАЛНО НАКАЗАНИЕ!

А кога ще го пуснат ?

То могло значи и бързо да се осъждат уродите ...

“Неразбрахме”. Ти откъде го разбра, светни ни? P.S. Не разбрахме са две думи, за разлика от неграмотен ;)

Труден ден за БСП - изгубиха един типичен гласоподавател.. Дано това не попречи на Йончева!

Споко, на 26ти вечерта ще е трудна за теб ;)

А за местаня колко?

Влиза като бел човек, якенцено за 200+ лева, новите маратончици, причесчица... от тука живота му тръгва само нагоре... Не знам кой го спонсорира ама е ясна работата, скоро ще излица отпусчица, ще ходи да се подписва само и добри пари изкара момчето

Подкрепям с две ръце! Връщайте смъртната присъда, че днес още един луд умъртвил жена си! ДОКОГА???

Когато са поръчани се замита бързо.

На случайни съвпадения може да се върже само лош матрял

Той като програмист ли ще работи , че да събере 150к. , след като му удържат рзходите за престоя. Колко от работещите в бг могат да съберат толкова пари , дори и за 30г. Освен депутати и министри дето ги печелят за 2-3 години

Много логичен коментар. Голяма доза истина има!

за мен той не е действителния убиец

това може да напише само пълен глупак

Евророма и БСП - Коалиция за България

А ти кой си? Следовател ли, прокурор?

малко се осрахме с тая журналистка, намери някой гладен циганин да поеме вината. Тоя случай трябва да се прехвърли в друга посока, защото европейците много са ни нарочили. Върбан циганина: колко пари да му предложа? Нунев: Мисля, че триста хиляди са достатъчни, ще има и за теб, но побързай.

с един човек по-малко БСП ще вземат ли изборите?!

Грешиш! Министър ги събира, та даже и повече, с един подпис, отнемащ му секунда.

Гласувайте за мен:ще премахна правилото за намаляване на присъдата с 1/3.При опит за укриване, при безусловно доказване на вина=директно задържане без право за освобождаване. Смъртното наказание не може да се върне-подписали сме куп документи.Отделно ще премахна правилото за носене на отговорност само за най тежкото престъпление-ще се сумират всички. Не може за предумишлено убийство по ужасяващ начин и изнасилване =30 години. Че да излезе след 15 ако не и по рано. Освен това ще въведа закон за детето и тези които го нарушават ще им отнемат децата. Растат поколения цигани пушат, пият на по 10 години. Трябва да се изработи национална стратегия за интегриране на ромите:така не може да продължава. И то жестока. Едно от условнията ще бъде полагане на обществено полезен труд и за по младите роми:строителни войски.

А агата Местан кога ще го окошарите

Господи, не мога да разбера само защо толкова гнусна омраза към ромите бълва от този изродил се вече форум? Ужасно деяние е извършено, отвратително - съгласна съм с вас, ама според вас нормално ли е да се делят убийците на раси, националности, етнически формирования, цветец на кожицата или политическо-икономически тежнения и брожения? Убийците са убийци без значение на етнос или раса!!! Нека да приемем най-накрая без злоба и ксенофобични пристъпи този истинно-правдив факт-постулат. Защо "захапвате" най-брутално и най-долно като ръмжащи питбули това жестоко убийство, за да изливате с кофи, гюмове, бъчви и ибрици давещата ви змийско-отровна омраза, заразила хипопотамско-слонските ви туловища до последната ви тежко-нагъната стрия, до последното ви мазно-лъщящо набраздяване от целулитено-мастни клетки по увисналите ви паласки, разплути шкембета, трътлести задници, които се тръскат в земята и забърсват прахта поради свръхкъсичките ви крака, като тези на любимото ви ботоксово джудже-андроид, завършващи сякаш с копита на разгонени кранти и катъри, хвърлящи бясно-разюздано къчове наляво и надясно, във всички небесни посоки и на двете земни полушария. Срамувам се безкрайно-треперейки от моите неадекватно-радикализирали се братченца и сестриченца булгаристанци! Вашият монголоидно-тюрски вожд с конската опашка сигурно се върти като пупмпал в гроба си като вижда какви окаяни гьонсурати са неговите наследници! Позор!

Не знам какво пушиш, ама трябва да е много яко...0

Диди, тези писания не са случайни. Не си мисли, че целият български народ мисли като тях. Напротив, повечето хора мислят като тебе. В България и в чужбина има хора, които имат за цел точно това, да насаждат етническа омраза и противопоставяне на българи и цигани, на българи и турци и т.н. Даже плащат на други, които да пишат такива неща. Принципът е прост - разделяй и владей. Също така имат и изборни цели - разделеният и озлобен народ лесно се манипулира по време на избори и трудно се сформират мнозинства, което пък затруднява управлението на държавата. И по този начин мафията си разиграва коня. Освен това с насаждането на етническа омраза се вреди на образа на България пред Европа и света. Полза от това има само мафията и външните врагове на държавата. Така че в България нищо не става случайно, включително и по форумите.

Навремето таковах една кадъна на име Мелиха...такива свирчоци правеше...ама накрая ми лепна срамни буби,нейното майче...

Манго ще извади 170 000 лв. ето така! Дано съкилийниците го направят булка в пандиза..

и ще разбереш... И дано го разбереш НЯКОЛКО ПЪТИ, и то така като Виктория..

за твое огромно съжаление, много добре знаем кой на кого плаща. Идват цели тумби африканци с по 5-10 000 евро в джоба, дето иначе през живота си полезна работа и за 5 лв. не са свършили... Що някой не даде по 5-10 000 евро на циганите да се разкарат нанякъде - в Индия, към Европа или на майната си? А вместо това, вече амнайсет власти подред ги дундуркат като дойни крави?

десетина дни си е в Германия при майка си, а умните вярват на случайни съвпадения

А може и по рождение да си е такава......

имга вукуецат во минжуранкату тос миндтил аи хафте

ще хрантутим дебила 30 години?

дано та налази подобна гнида ти доди акъла в кухата ктатунка!

Като е глупав...подава си оставката и всичко е готово....

Само дето не разбрах освен констатацията, КАКВО ПРЕДЛАГАШ?