17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мръсна ненаситна нагла крадла и безочливо се показва още по тв

Комунистите са боклуци, това е постулат.

За такива си има медицинско освидетелстване и публикуване на диагнозата. Щом казва, че ме е крадла да си признае, че е психично болна и да излиза в пенсия.

EMEC

ЕМЕС Комуниста, ако не краде, той комунист не се зове.

Т.е.,Ленчето е лице с влязла в сила наказателна присъда!

Пита се, кой ще понесе наказание, че подобен крадец е бил посланник на България в САЩ. Отделно ще с интересна реакцията на Атлантическия клуб.

Нахална клептоманка.

Джебчийка

Най-обикновенна нагла крадла!

DIRниците, какво да си мислим за вас като изтрихте повече от половината коментари. Аз специално съм съгласен, че сте DIRници и то големи.

Какви хора само се пробутаха за адвокати на запада и демокрацията! Има една порода у нас дето каквото и да дойде и комунизъм и демокрация все стават едни важни, нацупват се, говорят правилно и важно, гледат умно и предано, че и стават смешни от престараване. Има нещо служебно и професионално в този рефлекс да обслужиш и да се сложиш. По- скромните хора някак си седят отстрани непотребни...

740 лев крем - тия колко хора са ограбиил с тая цена!

Бивш преводач на Тодор Живков.

тия загубени българи...окрадаха ги с 5 милиарда от катебето и всяка година им съдират кожите с десетина милиарда, те седнали да коментират кремчето на Поптодорова...това кремче сигурно е мухлясало и му е минала гаранцията, ама мерак, а може и наистина да го е забравила в чантата си...човек като е разсеян, не помни какво прави и после като го е видяла в чантата му е махнала опаковката...ако бях на нейно място, щях да го подаря на стюардесата!

Е, може ли истинският комунист да не краде? Не може, бе - кръвта вода не става!

Само на мен ли тази женица ми е толкова противна? Изглежда на такава, която се мисли за от голямото добрютро.

Евроатлантическите ценности- в действие! Медиите да спрат да и дават трибуна, така и те се компрометират заедно с нея.

За такато нея присъдата трябва да бъде завишена поради статута на извършителя.Не приемам оневиняването и защото е добра , а за някои може би и красива.Явно са се намесили други субекти за да е такава присъдата.Но присъдата си е присъда и ако тази кака има акъл не би трябвало да се показва по телевизията и да дава съвети.

Тая клявка преди няколко дни от телевизията учеше зрителите как да живеят и каква е международната политика ... Сещам се за онова интервю, в което беше на разпит защо краде, а тя изпадна в истерия и се опита да извърти темата на "кой окраде България". Беше много шизофренична. Страшна дипломатка е тая няма що. Цял живот нищо не работи.

Е пове Ленче-кремче няма да ни резили в Полша. Другаде със сигурност ще продължи ама няма как нали е виден дипломат, полотик,ционистки деятел и прочее. Пфу, че противна...

тая сигурно е рода с "царицата" на джебчиите!

Елена Поптодорова има 3 много сериозни проблема: 1. тя е крадла (най-вероятно клептоманка); 2. тя е лъжкиня; 3. тя е нагла. Достойното поведение беше следното: 1. Да се извини публично за стореното, като си признае, че има неконтролируеми пристъпи на клептомания, която е вид психическо разстройство; 2. Да се оттегли завинаги от всички медии и обществени постове. Така в паметта на обществото щеше да остане като клептоманка, но не и нагла лъжкиня! Срам и позор!

2-години разтакаване за 1-ин крем ,тя Полша по добре от нас ,тук щеше да 10 и минала давност. Но се успокоих до някъде ,че съдебната система не само при нас е зле явно.

Има чисто съдебно минало, защото не са я хващали преди. Сега когато краде ще бъде много по-внимателна. Прокуратурата на БГ да се самосезира и да направи разследване. Защо за Митьо Очите прави разследване, а за Тодорова не?

от дипломатите са същите дебилни сатанисти ,будещи най-високо отвращение .тази трябва да бъде лишена от бг гражданство за цялата вреда нанесена на България !

Лудото Ленче си има сестрица... Кремче 700 лева

Веднъж на хранилката цял живот на хранилката . Важно е ДНК-то не партията

А крадлата все още ходи по ТВ-тата и лее мозък. Колко ли трябва да си нагъл, за да го правиш???

Няма срама, това е то. Тя ако имаше нямаше да краде скъп парфюм!

Дори не е скъп парфюм. Крала е някакъв крем за лице - 30-50 евро. Просто е клептоманка и обича да краде. И такива са повечето ни "управници". Човешки отпадъци!

Може пък да е от рептилите "жената". Щото такава наглост, като нейната, не е човешка.

Безупречен клептоман, рецидивист. Застъпник на "евроатлантическите" ценности, "бивш" комунист. ШЪ СЪ УПРАЙМ!

цървул

В Полша съдят социалист за 200 евро. Тук за 20 милиарда евро ги изпращаме в Парламента.

до следващата клептоманска проява