Окончателно: По 18 години затвор за убийците на Стоян Балтов

Върховният касационен съд издаде окончателни присъди за тримата подсъдими за убийството на студента Стоян Балтов пред дискотека "Амнезия" в Студентски град.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: По 18 години затвор за убийците на Стоян Балтов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За това дело - 6 години, а за убийците на майката на онази съдийка ги осъдиха за по-малко от година

Ако не си запознат с делото на съдийката не говори, това че е Нели Куцкова, нито е правен натиск на МВР да установи по бързо извършителите, нито и на съда да ги осъди. Двете убийства са предизвикани от различни подбуди, доказателствата са различни и няма място за сравнение. Да сигурна съм, че всеки би си помислил това Куцкова за това, но повярвай не е така.

Към близките: Или умъртвете убийците, или - съдиите!

Малко им е на извергите.

Arcadium

Едно завършено голямо дело на цена 10 млн. лева раздадени бонуси. Браво, господа магистрати! Браво!

АМА ТЕ УБИЙЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЛИ СА???

Да ни е честита ново реформираната съдебна система!!!

И 3-та "до стената"!!!!!!!Убийците НЯМАТ страх от сега действащия закон!!!!!!

Каква е "съизмеримата" санкция за умишлено убийство?

Еми време беше едно на пръв поглед просто и елементарно дело да приключи след 6 години. Само не разбрах с другите момчета, които са били съучастници на убийците какво стана?

не е СЪВСЕМ приключило. Ще приключи, когато извергите ги приберат 'на топло', ако вече разбира се не са духнали като Меджедиева, Галеви, Бисеров, Василев и други 'герои'.

Независимата Съдебна Власт /сега насрана / се отчете най-после с едно завършено дело преди Коледа. Да са им сладки заплатките дето ги вземаха 6 години да протакат делото и дано им се затъкне и коледната премия.

Трябва да има кой да самоубие тези изроди. И да ги въртят на шиш през тези 18 години пак ще им е малко..

Предполагам че вече са извън обсега на родното ни правосъдие ...

ИЗРОДИ! Ако беше дете на някой политик, до сега да са се "самоубили" в ареста! 18 години са им малко...

Едно време току мине не мине и съобщят в обедните новини:... еди кой си, за еди какво си- осъден на смърт, чрез разстрел. Присъдата е преведена в изпълнение! Кеф- казваш си: един урод по-малко, а сега ......

Колко свестни хора са заминали ей така в обедните новини. За да може ти да си казваш някакви глупости.

Съдът може да наложи разлепването на присъдата пред всяка дискотека в България и всеки който влиза в нея да я чете и да мисли!!!

Това е добра идея.

Съдът "трябва" .. ;За назидание!

Там в затвора ще си оправят сексуалната ориентация и ще забравят какво е адреналин и тестостерон?! Мъжкарите ще се превърнат в госпожици!

Малко им е на тия отрепки. Дано ги задоволяват в панделата солидарно поне.

Аз не вярвам ,че това ще се случи,в Бг.

Едно нещо се питам -дали тези обезщетения,които се присъждат,се изпълняват? Дали някой го е еня, дали някой въобще контролира изпълнението им?

...те се дължат докато се съберат и се наследяват... мисля...

Най-вероятно да, сигурно три поколения ще трябва да ги плащат. Но и това им е малко.

Преди да влязат в затвора ,ТЕ ИЗБЯГАЛИ ,....НЯКЪДЕ ???

С какво ще ги превъзпитат в затвора тея боклуци? Дано поне да им скъсат................Изроди.

БРАВО НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ СЪЗДАЛИ СА ЧУДОВИЩА И ГИ ПУСКАТ В ОБЩЕСТВОТО ЖАЛКИ ЧОВЕШКИ УТРЕПКИ КАК ЗАТВОРА ЩЕ ГИ ПРЕВЪЗПИТА ИЛИ ДА ЧАКАМЕ ДРУГИ МАЙКИ ДА ПОЧЕРНЯТ ТОВА НЕ Е СЪД А ГАВРА СЪС СЕМЕЙСТВО БАЛТОВИ

Чудя се на тези, които възхваляват съдебната система за присъдите - тези 18 години ще са най-много 10 - приспадане за добро държане, за полаган труд и т.н., и няма да се учудя след 5-6 години тази паплач вече да е навън. А ако някой подлогар президент като сегашния амнистира тези лица - тогава все едно не са били в затвора.....

Добре де от къде тия пубери докато са в затвора ще намерят 400 000 да дадат на роднините?!??

Всичко е на ''УЖ''.

Кръвнината започва да се изплаща след като осъденият излезе от затвора. Естествено, странични лица също могат да му помогнат с финансовата тежест, ако имат такова желание... Впрочем, не очаквах да прочета нова новина за Стоян Балтов. Жалко за момчето - аз го познавах, макар и съвсем бегло.

Искам да прочета тук, че са вкарани в затвора и че ефективно излежават присъдите, а също така, че изплащат обезщетенията! И че няма тия отрепки да ги ловят "президентски помилвания" - любимото хоби на агента Гоце, който пусна не един убиец и други престъпници на свобода по "хуманни съображения" - но напълно антихуманни към обществото от законопослушните граждани в тая територия, и няма да им се зачитат "два дни за три" и прочие извращения! Защото не вярвам в превъзпитанието на подобни отрепки! Дира - проследявайте поне обществено резонансните дела и тяхното изпълнение!

Да припомня: Първанов помилва Цветелин Кънчев - лидер на Евророма, за да си осигури цигански гласове за втория мандат. Резултатът - вместо да е в затвора, гледаме противната мутра на последния по всички телевизии, ако случайно някой българин настъпи мангал.

Е в тоя пример не е ли Първанов най-голямата утрепка? Как се чувстваш като българин част от народа избрал тоя за президент?? Цветелин Кънчев поне се прави, че защитава народа си за пари, а Първанов съвсем явно продава от позицията на президент на България. Циганите ли точно да са ни най-големия проблем!?

Браво!

Това дали е ''окончателно''? На теория ---ДА,но на практика ---НЕ ! Има още доста време за: ---СПОРАЗУМЕНИЕЕЕ,ИЗВИНЕНИЕЕЕ,УСЛОВНООО......

Следва само ,И САМО в Бг! Слюбезното съдействие на всички държ.институции ,и най-вече на СЪД.СИСТЕМА ,....ОСЪДЕНИТЕ НАПУСНАХА БъГъ-то... Е,случайно!

...не четеш ли???!!!...присъдата е с право на опрощаване, редуциране итн... след 10 год макс са на свобода и тогава случайно ще ги бутне кола... еми така е ...

18 години са множко за тия пубертети ама какво да се прави.

Не ги жалете тези изроди! И сто години да лежат,няма да върнат момчето,което убиха по най-жесток начин,напълно безсмислено!За подобен род престъпления,трябва да има най-жестоки наказания,за пример на всички гадове!

Има един филм "12 сърдити мъже".

Tani4ka69

БРАВО......само така дори им е малко на гадовете.

Уахаха ,само като им видя страхливите погледи ми става ясно каква забава ги чака в пангото,оня с розовите бузки ше е първата булка хахаххаах

Малко но от сърце! И за всички следващи дела -ПАК ТАКА, ЧЕ и даже по-сурово!

МОЖЕЛО, А? давайте сега и за професора от Захарната едни присъди, нищо че са цигани. И за момчето от Овча купел. И за другите, знаете кои са - младежи и старци.

В това решение виждам единствено проявена ласкава хуманност към убийците ..

БРАВО - ЕДИН ПЪТ И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ДА СВЪРШИ ЩО-ГОДЕ РАБОТА!

Когато влязат в затвора, то тогава ще можем да кажем, че съдебната система си е свършила работата. Много осъдени вече ги няма в България, а имат присъди...