Намалиха присъдата на Брендо за пране на пари на 6 г. затвор

Софийският апелативен съд намали присъдата на Евелин Банев-Брендо за пране на пари от наркотрафик с година и половина и постанови 6 години затвор.

Обратно в новината

Коментари - Намалиха присъдата на Брендо за пране на пари на 6 г. затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нищо не се споменава. Не трябва ли да се конфискуват тези изпрани пари?

В Милано дава 20 год., в Букурещ -14 год., най-справедливият наш съд дава 6 години...Които на последна инстанция може да паднат и до 2, и то условно....

Ами той вече почти си ги е излежал и ще си отиде в къщи скоро. Да му е честита присъдата.

gonzales

още малко парички е трябвало да даде за да го обявят за невинен. нищо, след обжалването може и това да стане. ще се коригира човекът. когато го обявят за невинен той ще съди държавата и ще си върне част от дадените пари преди това.

Blistiashto, no pirfegtno izglezhda: iligantin, sas udohotvorenos i ima fkus dasa obla4a podtdhodiashto.

,,налагаме ти ,, шест години ...??? защото те ,,хванаха,,...-от сик. ,,парите,, не ги ,,хванаха,,!!! тук ,,милиарди,, от ,,ктб-то,, изчезнаха...??? иначе и ,,последната,, бакалия трябва да е ,,свързана,, с ,,,нап,, сиреч-,,нас,,!!! ,,правова държава,,!!! за какво ли да им плащам ,,данъците,,...??? да ,,пазят,, бредовците...???

НАПРАВО ГО ПУСНЕТЕ БРЕНДО .... ДРОГАТА Е НА СИКАДЖИИТЕ :))

Eбаси наркотрафиканската държава!

абе що направо не пуснахте човека... Добре, че не е в Румъния..

А съда по принцип знае ли къде се намира Брендо?

Рублалистичната цацаратура даде 3 години затвор на неква баба щото имало 3 стръка канабис в двора и, а на нашто момче му намалило присъдата! Те нали затова го екстрадираха от Италия!

Е, как 6 години?!? Тоя поне 20 години трябва да лежи... Остави щетите за държавата, колко живота е опропастил...

Айде КУРнелия като стане премиер с още година и половина! Все пак е наше момче!

Няма нищо за чудене,държава в която мутра назначава главен прокурор сме.Тези съдии да не забравят,че за геноцид няма давност.

Ако вземем средно аритметично от италианската и румънската присъда на този бандит, получама се присъда 17 г. Некорумпираният български съд дава 6 г. Смешка !

Да не мислите, че някой по веригата е взел пари? Нееееее, у нас това не е възможно, имаме най-честното правосъдие във Вселената.

Намалиха присъдата на Брендо за пране на пари на 6 г. затвор Брендо знае ли за това.Доколкото знам човека си пише криминални романи някъде по света, без да му дреме за присъдите.

Няма по хубава илюстрация за българското правосъдие от присъдите в различните държави:Италия 20 години,Румъния 14 години,България 6 години.И то е осъден от срах от скандал понеже е осъден в други държави.Продължавам да мисля че българския съд е виновен в много голяма част за нещастията на българския народ.нямам представа как може да се оправи това освен с диктатура.

можеха да ни я спестят и децата знаят че в БГ няма правосъдие!!!

Днес е хубав ден за престъпниците!Няма нищо, което да не могат да си платят и това доказва, че само те имат права в тази несправедлива държава

Човека си плаща, ще лежи още месец.

Колко ли деца е изтровил този!?

България е РАЙ ЗА МАФИЯТА. ТАКА Е - БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДЕБЕЛАТА ЦАЦА/ дори не отиде на среща с румънската прокурорка, да се научи на нещо/.

Направо да го пускат да не ги осъди той в Страсбург, че тогава пак ние ще плащаме обезщетенията!

Да не забравят да му се извинят, да му платят обезщетение и да го изпратят в Дубай на възстановяване.

Добре бе, как за цигара марихуана, на стойност 5 лв. - влизаш 3-4 г., а този тарикат е направил над 20 млн. ( и то само толкова са успяли да докажат, кой знае колко отгоре са ) - влиза за 6 г.

Според теб от къде идва поговорката " За милиони няма закони , за кокошка няма прошка ! " В България съда съди според рушвета който можеш да " кихнеш " !

В Китай , Малайзия , Иран за трафик на наркотици такива изроди ги разстрелват ! А у нас ги осъждат условно !

d4

добрата новина е, че не са го оправдали напълно... смешници!

Има време...

в сащ- 106:)...жалки сте и живеете зле защото нямате правосъдие!

Съд в Милано - 20 г.; съд в Букурещ - 14 г.; съд в София - 6 г. Без коментар!

Добре е платило, момчето !!

Това е още една хубава новина днес, хубава за престъпници.

намалете още. че да може да съде България в Страсбург за обида, изтезание, извращениа и дисконфорт. че е назад с ени 20 милки и требва стартов капитал....

Пак добре че не са го пуснали с извинение. Съдът е МАФИЯ!!!