Софийски градски съд оправда Цветан Цветанов

Софийски градски съд оправда зам.-председателя на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан Цветанов по делото за длъжностно присвояване в полза на друг.

Обратно в новината

Коментари - Софийски градски съд оправда Цветан Цветанов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...Софийски градски съд оправда Цветан Цветанов... Българския съд "независимо" усети че ще има нови избори и предпочита да е в добри отношения с всички... и с ГЕРБ :)

Xубаво е че прокурстурата се самосезира, но аз искам и изисквам да се самосезира срещу повече от истинските престъпници и забогатели незнаино как от 25 години насам! защото до сега даказват ,че се активизират на политически принцип, и това е гнусно , а би трябвало да е и незаконно!

Наистина сте най късо паметните смотаняци в ЕС!Празнувайте с мангалите и Б.Б.,Цв.Цв.в мафиотска България!Наистипа трябва да сложите на България за герб тоалетна чиния!Честито мутри може наволя да крадете скоро!

няма спасение от комунизма, той е като ламята с многото глави. Затова младите хора напускат държавата.

С този некадърен обвинителен акт и светата инквизиция няма да може да произнесе присъда.Като видях прокурора какъв п...раст е няма да се изненадам ако се гушка вечер със Серьожа!

ДА СЕ ВЪЗЛОЖИ РАЗСЛЕДВАНЕ И ВИНОВНИЦИТЕ ОТ ПРОКУРАТУРАТА ДА БЪДАТ НАЙ-СУРОВО НАКАЗАНИ, ЗАРАДИ ТОВА, - че слугинстват на определена политическа партия и изпълняват политически поръчки! - че допуснаха прокуратурата да се превърне в оръжие за препресии с политически цели! - че допринесоха за съдадаването големи финансови загуби на държавата с дела, за които още от началото е ясно, че няма да издържат! - че водят избирателно дела срещу представители на опозицията, а престъпленията на представителите на управляващатите партии се потулват! ИДВА ВИДОВ ДЕН И ЗА ВАС ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА!

Цветанов, Бисеров, Станишев действията на съда и прокуратурата са предизвестени и няма произнесени ефективни присъди а само протакане.

КАЛОЯНЕ, ПОРЪЧАЙ СИ ГАЩИ ОТ ЛАМАРИНА, ЧЕ КАТО СЕ ВЪРНЕ ЦВЕТАНОВ, ЯКО ТИ ДУПЕ!

това е съдът,то действителное страх лозе пази,защото спечелиха и този престъпник отново ще казва на съда кой е престъпник и кой не.И това ми било "справедливост".

Все си мисля че е за добро с всичките тези дела дето му ги стовариха на главата. Верно е че е прост но е честен човек. Добре е да види каква всъщност е функцията на съда и колко важно е че не полицаите и прокурорите определят кой е виновен и кой не. Може пък покрай него и целия политически "елит" в България да се култивира малко. Иначе цялата работа е демагогия тия дето го съдят перд него са като черни дяволи.

Hе прокурорите , а съдиите определят кои е виновен.

ПЪРВАТА ВЪЗМОЖНОСТ: прокуратурата Е ТЪПА И НИЩО НЕ РАЗБИРА, ЗЗАЩОТО ИСКА ДА ПРАТИ В ЗАТВОРА НЕВИНЕН ЧОВЕК.... ВТОРАТА ВЪЗМОЖНОСТ: съдът Е ТЪП И УПЛАШЕН ОТ цВЕТАНОВ.... И ГЕРБ.... НЕКА ВСЕКИ ДА ИЗБЕРЕ САМ, КОЕ Е ВЯРНОТО...

прокуратурата е скалъпила некачествен обвинителен акт, с цел падането му в съда. ЗАЩО ЛИ?! Отговорете си сами.

я да позная, част от тези пари са отишли при съдията

""Цветанов, Цветанов. Няма добро ненаказано. За първи път някой се опита да размаха пръст на държавата мафия - политици, магистрати, бандити. Е, няма как да те съдят за това, В Европа сме. все пак. Но объркваш много сметки. Сега всичко това ще ти струва скъпо, няма как да ти се размине. Но не само на тебе, а на всички нас. С няколко дребни скандала, хитро спретнати от станишевци въобще няма да се учудя, ако се окажеш първия министър в затвора. И то не, че е станало кой знае какво по-различно от това, дето винаги се е вършело, а за назидание за всеки следващ, който дръзне да се опълчи срещу системата. Ако те изпуснем сега, смятай, че за дълги години напред бетонираме статуквото. Разчитай на себе си. Много от нас виждаме това, но едва ли ще можем да ти помогнем. Единствено на нови избори през есента.""

не се съмнявам .че този прокурор е получил някое друго телефонно обаждане с предупреждението ,че той и семейството му ще " изчезнат" ако не даде оправдателна просъда. Другият вариант е да са му платили стабилна сума, но какво ли се учудвам, 27% за едни мутри и доказали се престъпници, няма смисъл човек да се бори за тази държава, защото очевидно народа вижда бъдещето в хора ,като този на снимката.

1. Не прокурор, а съдия решава в съда присъдата. 2. Прокурорът, който е получил указнаия, ги е получил да обвини Цветанов в даване на 50 000 лева, които се дължат по закон в България при уволняването на полицай. Харесва ли ти, или не. 3. Елементарен си. Тези неща не се получават по телеффона, особено за бивш вътрешен министър и вицепремиер! 4. Изобщо комунистите сте пмнго прости хора.

да Ви светна.По закон не се дължат 50000 ,а еди колко си заплати и то при положение ,че си пенсиониран от сиатемата, ане осъден.За 1 сте прав,но за простотията,тя ходи по хората,независимо дали са комунисти или някакви други и остава за цял живот.Извинете,ако съм бил нетактичен.

Ц В Е Т А Н О В - П Р Е З И Д Е Н Т !!!!!!

Тюфлека Бойко е за там! Ще махне сегашната шушумига и......

Сега следва маратона на Лечков! Хляб и зрелища за народа!

ИНТЕРЕСНО ?????? ДА ОПРАВДАЯТ ЕДИН ДОКАЗАЛ СЕ ПРЕСТЪПНИК?????? ТОВА Е БЪЛГАРСКИЯТ СЪД!! А Е И ТОЛКОЗ ГРОЗЕН !!!!!

Ти да видиш! Брей, оправдали го бе! Мая картечарката къде е? Що не дава пресконференция по въпроса? А с Костинброд какво стана?

Ма вий какво чакате?Цветанов да влезе в затвора ли?Малко шоу и ...това е!

престъпници оправдават престъпниккъде е това в българия

Началника на митницата с наркотиците утре ли ще го пускат/оневиняват или в сряда? Пределно ясно, че всичко беше цирк за изборите.

За кокошка няма прошка...

Да, за 50 000 заплат ана полицай, която е полага по закон, комунистите удариха на камък слава Богу. Според мен пропунаха парите на Моника, подписани от Станишев, 10 милиона откраднати от Масларова от ремонт на сграда, възложен на близък с цена 2000 евро на кв. метър. През това време умряха от глад някоко деца в дом за сираци. Докато Масларова движеше в Бентли и обута с обувки за 100 лева. Само с една обувка можеше да плати оцеляванеот на дечицата!Пропуснаха и Доган, който получи 2 милиона от проект, подписан от министър, дето го назначава Доган с политическите си правомощия, та даже министърът му казва Шефа. Има доста пропуски, та да обвинят Цветанов, дето подписал законна заплата на полицай.

При отрицателен коментар не разбирам дали не ви харесват фактите, описани в поста ми, или не ви харесва поста ми. Ако постът не ви харесва, имайте чест и достойнство да пишете защо. Понеже става дума и за фундаментални човешки ценности, които меръсните комунисти прегазиха, убувайки деца от некадърност и незаинтересованост вобще. Камо ли да чакаме от тези измети прогрес... На босиа цървулите, на БСП обещанията, на Станишев истината.

Много им дойде на друзята...време е да скачат пак от прозорците на посрано

12-загуба на Станишев :D Надявам се като се обърне палачинката на него да му намерят цаката и да лежи поне 10-15 години...

Не искам повече Цв. Цв. да се перчи и да управлява!!!! НАРОДЕ, изгуби си ума!!! ГАДНА РАБОТА!!!

Кой тъ пита бе, човекоподобен абориген! Оди дроби зеле!

Българинът нама ум и много бързо забравя и именно на това разчитат и Борисов и Цветанов но в крайна сметка каквото си дробим това и ще сърбаме

Като ти е омръзнала Русия грабвай сака и право в Анадола. Ако не беше Русия щеше да носиш фес!!! Ама извини ме то това е супер модерно в България!!! Аферим !!!

Тъпак, къде си видял в Турция фесове! Мъ и тук не носим руски ушанки! И в БГ и в Турция са на мода американските бейзболки! А на тебе кой ти пречи да се гевезиш с потурите и гуглата?

Напоследък в Турция, насърчавани от Евдоган, а също и у нас са на мода носенето на мохамедански забрадки отжените, примахнати от Ататюрк,

Ех жалко че са го оправдали. Много се старахме да приготвим за него специална селекция бумбари . Щеше да му е добре да дойде при нас и да ги опита!

ОМРЪЗНА МИ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ ДА НИ ДАВАТ АКЪЛ!!! СЪСИПАХА ХУБАВА БЪЛГАРИЯ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 70 ГОДИНИ И ПРОДЪЛЖАВАТ!!! НЕ СЕ СПИРАТ ПРЕД НИЩО!!! СТИГА КОМУНИЗЪМ!!! СТИГА ПОСТКОМУНИЗЪМ!!! НЕ ЩЕМ ИЗМИСЛЕНИЯ ВИ СОЦИАЛИЗЪМ!!! ЗА ТЕЗИ 70 ГОДИНИ С ПОМОЩТА НА МОСКВА КОЯТО ВИНАГИ НИ Е БИЛА ВРАГ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ПЕТЪР ВЕЛИКИ ТА ДО ДНЕС ХУБАВАТА НИ БЪЛГАРИЯ Е СЪСИПАНА РАЗОРЕНА И ОБЕЗЛЮДЕНА!!! ДЕЦАТА И СКИТАТ ПО СВЕТА ЗА ДА СИ ЖИВЕЯТ ЩО ГОДЕ НОРМАЛНО! НО КОМУНИСТИТЕ С ЛАКОМИЯТА СИ ЗА ВЛАСТ ДЪРЖАТ ДА УДУШАТ КАТО СМОК ТОЗИ НАРОД!!! ЗА ВАС ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ САМО САМО ВЪВ ЗАТВОРА НИЩО ДРУГО НЕ МОЖЕ ДА ВИ СПРЕ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА КОИТО ПРАВИТЕ НА ТОЗИ НАРОД!!! ОСТАВКА ОСТАВКА!!! ИЗБОРИ ВЕДНАГА!!! БЪЛГАРИЯ ИЗБРА ЕС А НЕ ЕВРАЗИЙСКИЯТ СЪЮЗ!!!

Е, щом съда го оправда, значи е невинен! А щом е невинен, виновен е прокурора, дето му искаше 5 години бумбак! А щом прокурора и виновен, значи на него му се полагат 5 години затвор! Само така може да се оправи правосъдието в БГ! Обвиняваш, оклеветяваш, изправяш го пред съда, оправдават го, прокурора автоматично влиза в бумбака толкова години, колкото е искал за оневинения! Просто и логично! И държавата нема да харчи пари за изсмукани от задната част обвинения!

ОК, значи ако пък съдът го осъди е виновен. Защото има още 2 инстанции след Владимира Янева. А има и други дела.

Аз ще го тикна в затвора.

Бил отказал СРС-та! Ми що го питат? Ако го питат, значи законо му дава право да решава да или не! Ако нямаше право, нямаше да го питат! Кога българския съд ще стане политически независим и ще престане да прелива от пусто в празно! Що отложиха за днес делото срещу Цветанов! Ми щото чакаха да се види кой ще победи на изборите! Това и слепите го виждат! Като замириса на пърлено и като видяха победата на ГЕРБ, веднаго оправдахо Цецко! Е, ако това не е дупедавщина, кво е?

iq oosh

костинброд 2 - в навечерието на изборите искат затвор и отнемане на имуществото, а след изборите оправдан. за какво - кражба на пари за трето лице във формата на полагащи му се заплати за отработено време - много акъл се иска да го нагласиш така, и не защото е подслушвал, както се внуши а защото не е подслушвал - те златото по-малко го промиват отколкото главите на съвременния електорат.

То този престъпник- Цветанов не е за пускане от затвора, но нали целия този цирк се разиграва в България.... всички крадци са невинно... те ще вземат най-големите престъпници в света да искат гражданство..., че у нас не съдят за нищо- дори и за геноцид и малтретиране на собствения си народ....

че, тъй тъй... нЪлье другарье !?

Не съм сигурен в невинността му! Въобще, чисти хора в политиката НЯМА! Камо ли в България! Но ако делата му са България, да му се прости грабежа, но не и да се с крива!

от кога стана и антикомуняга беее.., мурджо десарски

Ние, интелигентните и вярващи поне малко в интегритета на българския съд, знаехме че ще е такъв изхода. Само промитите социалистически мозъчета вярваха, че Цоко може да бъде осъден при положение, че е спазил закона.

законът на МАФИЯТА имаш предвид, нали?

Какво стана с Костинбродската афера или още се правят че броят, защото ги е срам да си признаят какво стана и там.

Чакай първо да е научат да проят, пък тогава. По-долна измет не бях виждал от тази по аферта Костинброд. И главен прокурор им подаде ръка. Това са нищожества!

Какви чистички, свежи, прекрасно изглеждащи, елегантни, модерно облвчени господа! Каква самоувереност, панибратство ( дружеска прегръдка през рамо)! Не приличат на българи( за съжаление на българите). Какво ли не правят многото пари!

Що за съд е този градски съд. При доказана кражба в особено големи размери да произнесе оправдателна присъда. СРАМ И ПОЗОР ЗА ТАКЪВ СЪД. А този съдия трябва да си смени мястото на съдия с това на престъпника на подсъдимата скамейка, защото става съучастник в престъплението.

БСП - 21%; ДПС - 15%; ББЦ - 10 %. Така, дайте сега да наложим този процент на база 100% (т.е. колко са реалните проценти на тъмната страна на силата, защото повече няма как да вземат): БСП има цели 7% от гласоподавателите. ДПС са с невероятните 5% А Бареков ... е с 3.3%. И това при положение, че ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ упорито и целенасочено се опитваха да убедят народа да не гласува. И "умните" и "неманипулирани" интелекти могат да са спокойни.

Доста,оцапани потурки има вече,от страх...ами сега??!! Ако,бат Бойко,...пак го върне министър??!!! Хубав,много хубав филм започва...ще го гледаме всички!!!

Цитат:"...Прокурорът по делото Калоян Ангелов отказа коментар и единствено заяви, че ще обжалва присъдата..." Или журналистите са объркали нещо, или прокурорът е "гОла вОда и кал в ушите". Щото, прокурорите не обжалват присъди...

Само с избори, без промяна в Конституцията няма да се промени ситуацията в България. В наказателното производство трябва да има най-сериозни промени - или втори главен прокурор или повече възможности за частни обвинители. Конституцията от 1991 е инструмент на прехода, конституция на страха от промени и е изиграла своята роля. Трябва да има реално разделение на властите и конкуренция както в икономиката, така и в останалите сфери за да се върви напред. Без такива промени сме обречени да ни управляват мутри и ченгета.

Мишока Цоко изпълзя от дупката си отново.Беше се скрил доста време и не му гледахме маймунската мутра,но вече набира пак сили.УЖАС.

мдааа, и много хора забравиха за оня с тефтерчето на поръчките "цв.цв.; и.ф......" и т.н.

Да допуска всичко от всички! Стара истина е, че няма ненаказано добро. Бъдещите зетьове да му мислят.

Известно е, че големият гангстер Ал Капоне е осъден за ......... неплатени данъци. И тук някои се опитаха да приложат този трик. Но, явно, не само медиите вървят след победителите - съдът също, много бързо след вчера (успехът на ГЕРБ).

Простаците печелят по всички фронтове у нас...

Само дето вчера загубиха. Освен ако нямате пред вид дудука, де...

до вчера чадо, до вчера беше така...

ЦАЦАРОФФ СПИШ!!! ЗАЩО НЕ ПРИВЛЕЧЕШ СТАНИШЕВ ЗА СЕКРЕТНИТЕ ДОКУМЕНТИ С ДЪРЖАВНА ТАЙНА КОЙТО МОЖЕ ДА Е ПРОДАЛ НА РУСНАЦИТЕ!!! ЗАЩО НЕ ГО ОСЪДИШ ЗА КОХЕГЕР ИЛИ ЗА БАТКО И БРАТКО ЗА БЕЛЯНЕ И ЦАНКОВ КАМАК ЗА ЗАМЕНКИТЕ И НЕКЪДЪРНИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ ЗА ТЛЪСТИТЕ КОМИСЬОННИ!!!

Колко имаш по български език?

КОЛКО Е ХИДРОИНЖЕНЕР ДОГАНЯ? ЗА УПРАЖНЕНИЕ НА ПРОФЕСИЯ БЕЗ ПРАВО СИ ИМА ЧЛЕНОВЕ И АЛИНЕИ!!! КОГА ЩЕ ОСЪДИТЕ ДОГАНЯ???

цацаров носи отговорност. Включително и за костинброд.

Ето на това му се казва Бързо правосъдие ."Браво"