Осъдиха Кирил Рашков и за показания среден пръст

Година и два месеца лишаване от свобода и обществено порицание получи Кирил Рашков от Асеновградския районен съд за това, че е извършил непристойни действия, като е показал среден пръст и изрекъл псувни спрямо жители на Катуница и журналисти на 8 декември 2011 г., съобщи "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха Кирил Рашков и за показания среден пръст | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е черешката на тортата. Новина във всички медии- циганина осъден за среден пръст." Смелите и независими" медии не чувстват ли калко са смешни и жалки? Може ли това дъ бъде новина? Защо с такъв плам не ни информираха за решнеята на НАП и прокуратура за имотите на Цецо?

Тая мазна мангуста да си трайка там в общежитието защото се отърва много леко.Но и за три години неговите съкилииници ще се гушкат здраво с него и ще му излекуват всички болежки!

Ето в това е проблема. Има по-тежка присъда и по-леките не се броят. Що за глупост? Я ако беше в САЩ, да има късмет мръсният мангал да показва среден пръст наляво и надясно. Ще го одрусат 50 пъти по 2 години и ще лежи докато му изгният кокалите. А у нас законът е написан така че да защитава бандитите. Колкото по-голям бандит - толкова по-добра защита.

Сега остава само психиатричната експертиза, която ще се прави на циганина, прегазил Ангел, да даде "добър" резултат и театрото ще свърши.

"На практика обаче 69-годишният Кирил Рашков ще получи единствено порицание, тъй като вече има влязла в сила по-тежка ефективна присъда за закана за убийство в размер на 3 години и 6 месеца. "............парлама, драги зрители.

За закана... А за подстрекателство? Всъщност подстрекателството е съществно и тогава няма да е 33 години, а много повече!

А така !!! Нека всички видят тежката ръка на закона !!! Нека всеки един убиец и престъпник знае, че не може безнаказано да размахва среден пръст !!!

Каква тежка ръка. Никога няма да ги лежи тези месеци, защото в БГ се излежава само най-тежката присъда. Ако се сумираха обаче присъдите царската особа яко щеше да го духне.

това с ненатрупването е безумие, и фактът, че от над 20 години не е оправено, говори за 'качеството' на политиците и дупетатите в България. и де-факто си е 100 измама, защото тук присъда по съвсем ама съвсем друг 'параграф' се обезсмисля само защото, видите ли, имал и 3 годишна присъда. какво значи това? че сега може да направи няколко изнасилвания и получи по 3 години опростени за всяко ли?

Искаме присъдите да са с натрупване. Искаме нов затвор за 20 000 души да се построи а не ново метро. Искаме хората с по 15 присъди да си ги излежат всичките иначе няма оправия ...

А за скрития "ПОКАЗАЛЕЦ" кога ще го осъдят?

Тоя е връзката на ДС и съответно политиците с избирателите-цигани, могат само заканително да му размахат пръст и нищо друго.

А за това дето уби хиляди българи с алкохола менте никой не говори((((:

Накрая ще го осъдят за това, че изобщо има среден пръст. Което е лесно да се докаже - то е очевидно. Цяла България знае, че работата изобщо не се върти около средния му пръст, но следствието и прокуратурата това могат - другото не е очевидно, а пръстът - както казахме, е факт.

ЗА КАКВО ДА ОБЖАЛВА ЧОВЕКЪТ, ТЕ ТЕЗИ СМЕШНИ ПРИСЪДИ С МЕД ДА ГИ НАМАЖЕШ....СЕГА ЩЕ ВЛЕЗНЕ МОЖЕ БИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ И СЛЕД ДВАМЕСЕЦА ЩЕ ГО ИЗСКАРАТ, ЗАРАДИ ТЕЖКО ЗДРАВОСЛОВНО СЪСТОЯНИЕ....ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ!

Така лиииии?????????. А защо не му ги съберат като в САЩ и да си ги лежи всичките години

защото законите ги правят тези, които най-много се страхуват от тях