Осем години затвор за Златко Баретата

Софийският градски съд призна за виновен Златомир Иванов-Баретата за ръководене на организирана престъпна група, занимавала се с търговия на наркотици, и го осъди на 8 години затвор, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Осем години затвор за Златко Баретата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Фирмата" има ли имоти и къде се намират?

Kalin

няма доказателства, така че присъдата е прекомерна. ако мислите, че свидетели като демби и тишо-боксьора могат да решат такова дело? а, какво ще стане с тези десетина оправдани, които са били в ареста повече от година всеки?

Като ходиш в Европа, какво гледаш? След издаване на присъдите се слагат вериги и белезници и директно в зарвора. (А пък за изверги като тези - строг режим). В Америка е същото. Виж им подигравателните физиономии към вас - СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. Не ви ли е срам да срешнете обикновен човек на улицата, бе. Аз не съм виждал по-голям гьон-суратлък от този на български "СЪДИИ".

Тази присъда за пореден път доказва правотата на ЕС за нашата правораздавателна система. Знаков бандит като този 8г, а не 800г. И аз бих се смял като него след такова дело.

А защо на снимката осъденият Абсолютен Престъпник-Златко Баретата не е с белезници и под конввой отведен директно в Ц.С.З.??? Защо само половината от бандата му от убийци и наркомафиоти са със смешни разбира се присъди, а другата половина престъпници -какво се случва??? Все въпроси към Главният Прокурор на Р.Б.-Борис Велчев.......Чакаме адекватна реакция на властта.......

Уж осъден пък не излиза с белезници и право в затвора!!!!Това само тука може да се случи.Срам ме е от съда в България

Как така влизали в затвора, пък още можело да се обжалва? Недейте да праскате такива заглавия без да е влязла в сила присъдата. Щот ей зарад такива изцепки съдилищата уж осъдили 2000 души, ама не се казва колко от тях в момента лежат в затвора.

Смях в ..залатаа! Май не Златко , а друг някой е за панделатааа-тоя дето го оправдаваа!?

значи в бразилия дават 15 год. за трафик,тук 8 г. за ръководене на престъпна група.....ясно ние на всички че истинският ръководител беше президент до скоро!!!

Сигурно Първанов пише и законите? Не смехоран, смешен си. Смешен е плача - "те другите са лоши" на ГЕРБ. Ти като си добър направи добро и го хвърли в морето, като не ставаш за нищо - "лошите комунисти", лошите седесари", "лошите турци", "лошите цигани"... докато се стигне до концлагерите за "лоши".

Това, което трябва да се допълни е реалността, от която сме длъжни да се ужасим, да се разгневим най-после. А тя е, че корупцията в България е достигнала своя апогей, че се е сляла органично с властта. Организираната престъпност се ръководи от меките министерски кресла, а държавата се "благославя" от Кръстници. Съдебната и правоохранителна системи са прогнили отвътре и функционират основно като щит и пазител на тази мафиотска политическа банда. Благата, богатствата и ресурсите на страната са разпределени по родово-приятелско-криминален принцип и 1% трайно е закрепостил поколенията на останалите 99% нещастници, които решат да останат верни на Майка България. Какво ни остава, освен да отлетим далеч и ние? Или да се опълчим срещу зимата на диктатурата, за да покълне семенцето на Свободата най-после в родната ни почва? Предвестниците вече се събират. На стада. Р

Кръволока Цветанов не може да се напие с кръвта на най достойните и почтени синове на партията-Злати,Пепи ,Алексей,Антон Долу гербаджийската милицонерска хунта,на бунт народе,по добре извън фашистката ЕУ,да разбием затворите и да ги освободим като на 9 септември

Хайде сега заради Златко Баретата да правим революция и за разбиваме затворите- Ти добре ли си бе джанъм? Кой те е учил тебе, чапкънино?

На бас , че няма да лежи !

Златко, обади ми се непременно, 'щото аз ще ти гледам делото на по-горна инстанция.

Гоце като стане премиер , Златко баретата ли ще назначи за шеф на ГДБОП ?

Кой ли го е приел в отряда на "баретите?Всички ли по онова време са били такива ,да изпълняват партийните поръчения ,за да спонсорират партията хранителка.Няма ли кой да представи на Станишев медицинско,че са го били в полицията?Сега поне една седмица Костов и Станишев ще скучаят в Народното събрание,че няма за какво да се заядат.Техният подзащитен ,когото жалиха цяла седмица се оказа мошеник от класа и боклук.

Гунчев се казва съдията

Кой е съдията, издал присъдата? Някой знае ли?

Няма значение кой е. В Българското законодателство няма наказание "Пребиване с камъни" така че съдията няма как да го наложи.

Само така се постига ефект и слага край на развилнели се мафиотски групи! Нови ще се пробват, заради големите пари, но да е ясно, че ще дойде и за тях такъв ден. Пък нека разправят, че нищо не се променя и си мислят, че от затвора ще си ръководят ''бизнеса''. Най-малкото един ексорт убийци на пътя по малко. Остават още 100-тина подобни групи да удари МВР и съда и ще ни е мирна страната и бизнеса.

"Аз се смея, какво да направя?- са думите на баретата. Ами ще се смее бандита: от 17 год. нашето правосъдие стигна до 8г.Ще обжалва и ще го намалят още наполовина

Невинен е!Свобода за Златко Баретата!Хора,да го подкрепим!(Дайте делото на съдия Мирослава Тодорова!)

В блога питат: " ....защо не осъдят надежда михайлова и иван костов те по големи престъпления извършиха за България ..." Отговор: Защото са депутати в БГ, а не в Бразилия!

Да се прати българския съд на обучение (висше след средното в Софийския университет) в Бразилия и докато не си вземат изпитите да не се връщат. Все някак си ще преживееме без тях. Разлика когато са тук и отсъстват - няма. 8 години?! В Бразилия затова осъждат доживот.

Браво,значи другата половина са невинни.

Много обективна присъда. За една цигара с марихуана 8 месеца затвор /демонстрирано в парламента/. Сигурно нещастника не е имал 50 лв. за бакшиш. За стотици килограми дрога - 8 години. Сметнете колко месеца прави. Добре платена съдебна система.

БРАВО, А СЕГА СЛЕДВА РЕШИТЕЛНА НАМЕСА НА "НАШИТЕ СЪДИИ"- ВАСИЛ ПЕНГЕЗОВ,РУМЯНЯ ЧЕНАЛОВА,МИРОСЛАВА ТОДОРОВА......ДА НЕ ЗАБОРАВИМ И ПОМИЛВАНИЯТА НА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТА-КОИТО НЕМИНУЕМО ПРЕДСТОЯТ ЗА ХУБАВЦИ КАТО ЗЛАТКО,БАРЕТАТА,МИТЬО ОЧИТЕ,....

Имам вътрешна интуиция, че на последна инстанция или ще го обявят за ' невинен ' поради ' липса ' на доказателства, или ще му дадат условна поради ' чисто ' съдебно минало ?! Дано да греша, но все още не съм чул у нас да има осъден съдия за корупция !

Направо не е за вярване! Родният, "независим" български съд да осъди бандит!. Не знам дали ги е досрамяло от колегите им в Бразилия, или съдебният състав е по-свестен и неподкупен, но това си е събитие. Сега остава и да ги излежи. Щото не ми се вярва Вице-президента, г-жа Попова да го помилва този мушмурок. И точно такива трябва да бъдат осъждани да лежат при първоначален стро режим - да го спукат от бой, пък после нека пак да се занимава с наркотици.

Изглежда ,че този който беше казал наскоро ,че правосъдието служи на престъпниците е прав !Зашото тази присъда само по себе си е поущряваща и насърчаваща престъпността.Къде са 17 години къде са 8 а ,както казва 'сега остава и да ги излежи"

Три години се точи делото за присъда от 8 години на първа инстанция. Сега три години докато се произнесе апелативния съд и станаха 6 години. Преди да се е произнесла третата инстанция той ще си е излежал присъдата по арестите. СМЕХ!

Е ТОВА Е БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ !!! ЧОВЕКА СИ ИЗЛЕЖА ПРИСЪДАТА ДОКАТО ЧАКАТ ДА ГО ОСЪДЯТ

Пили,сложи си очилата и прочети последния ред.

Бреййй,че те на много години го осъдили,бе....

След 4 години отново в занаята.

Ах, ох, 8 години за знаков бандит! Ще излезе след 5! Дали ще дочакаме всичките с прякори да изгният в затвора?

Тоя БОКЛУК, дано ИЗГНИЕ ТАМ!

После не се чудете защо са тези атаки и това говорене срещу Цветанов и ГЕРБ. Започнаха да им спират доходите от наркотици и престъпна дейност на комунистическата мафия :(. Очаквам много нерви и голяма съпротива!

8 години само?!!!И 80 са малко за тоя бандит.

защо не осъдят надежда михайлова и иван костов те по големи престъпления извършиха за България

Но преди всички Монката Кобурга! Неговите още-по големи.

А да видим Боевски в Бразилия на колко ще го осъдят САМо за пренасяне на наркотици....

5 години и повече...

Мили пишешти, забравяте обстоятелството, е от присъдата се приспада времето, в което е бил в предварителен арест и следствие.Накрая ще излезе, че е лежал повече от присъдата и ще осъди България да му плати просрочено задържане.

Силно се надявам да стане точно така, а още по-силно се надявам с изкараните пари да ти наеме частен учител по български и литература.

Тоя е плевел е убил доста хора. За това което го съдят, знаят в съда, а освен тях сигурно е убил и ограбил още толкова.На такива като тоя, Маджо и Маргините, МОТОТО им е че ако останат без пари ще отидат и ще убият някой и ще му взимат парите. Затова тия трява направо да ги убиват. Защо ще стои в затвора да яде от парите на данъкоплатците ?

Като гледам излиза че един педофил е по опасен от този изрод. Както и онова говедо Кирил Рашков когото осъдиха на 3 г. Ебати скапаната държава.

Никъде не видях текст, че присъдата може да бъде обжалвана! Не е коректен този "пропуск", при положение, че присъдата е само от СГС.

И сега ще гледаме следващата серия в стил Митьо Очите. За т.нар. Барета следва: "излежаване" на "остатъка" от присъдата в затворническо общежитие от общ тип, купони от време на време и др. екстри и предсрочно освобождаване за "добро поведение". В друга държава за наркотици този щеше да получи 800 г., а не 8!

Сега е на ход обидената съдийка. Как ще излезе, че няма доказателства?! И Златко ще си излезе по живо по здраво.