Осъдиха подкупен прокурор на пет години и половина затвор

Бившият прокурор от Окръжната прокуратура в Плевен Георги Велков бе осъден от Софийския градски съд на 5 години и 6 месеца ефективно лишаване от свобода за взимане на подкуп.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха подкупен прокурор на пет години и половина затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демократи, обяснете ми - защо за 22 години мене - обикновеннит гражданин, икономист, баща на две деца, неразвеждан, въздържател, не са ме съдили и вкарали зад решетките? И защо, по дяволите, онези, които са на върха, се оказаха на подсъдимата скамейка?! Защо скандали заливат държавата, тресат демокрацията, и са предизвикани не от наивници като мене - оплювани, иронизирани, подигравани, ограбвани и лъгани - а от разни навапръкнали се келеши, самопровъзгласили се за политици? Кой ги пусна на сцената, защо пълнят НС, къде са им свидетелствата за вменяемост, за съдимост и чисто минало? Как може 50 процента от кадрите на властта да са бивши служители на органите, къде са експертите, специалистите, цивилните хора? Какво е това подофицерско преклонение пред шашката, псувните и ритниците? Ние тука Европа ли сме, или Босфора и оттатък? Какви са тези дерибеи над закона, местни величия и феодали,поставили алчността си и плебейското си гладно минало с мас и скъсани цървулки над нацията и държавата? Абе какво става, бе?! Докога ще търпим 133 години тъпчене, примитивизъм, сивота и блудкавост на родината ни? И защо я даваме на емигранти от Африка, от Индия и не знам откъде още? Това ли е бъдещето на децата ни? Ако вие не дадете отговор, животът сам ще наложи отговорите. И ще боли.

Е, МИ НЯМА ЛИ ДА МУ СЕ РАЗГЛЕДА РАБОТАТА ЗА 5 ГОДИНИ НАЗАД И ДА СЕ ПРЕРАЗГЛЕДАТ ДЕЛАТА МУ, НЯМА ТАКАВА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА.

Е, как само 5 години за престъпление по служба?

Не може да бъде.Блазе му на този прокурор в кауша.Вярвате ли.

Софийския градски съд осъдил. Днес софийските окръжни магистрати обаче оправдаха. И се говори за много пари. А хората трябва да си въобразяват, че държавата се управлява от партии с различни идеи!

А да бяхте споменали бившия депутат и оряховски прокурор,циганина Тома Томов...

И като обжалва, присъдата ще му бъде намалена или заменена с условна, а глобата - с минимална, и никога няма да прочетем за някой такъв влязъл в затвора и излежал някаква ефективна присъда! В тази държава само "магистратите" са реална власт, която се подкрепя и си върши каквото си иска, а журналята я подкрепят чрез такива откъслечни съобщения без проследяване на новината в развитие. За колко дела и престъпления четем по веднъж и след това затъват в подвижните пясъци на прехода, а героите им си ползват благата и си веят байраците колкото си искат!

Прокурор, осъден ЕФЕКТИВНО! Ха сефтето!

всичко срещу него е скалапено!

загубен, ще е скалапено, иначе щеше да е скалЪпено...

kgb777kgb

Законите трябва да се променят тотално !!! Ако за определено престъпление се полагат от 3 до 5 години , ако то е извършено от депутат , министър , съдия , прокурор , полицай или чиновник в съответното ведомство присъдата да става от 5 до 10 години ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ефективно в затвора !!!

по-наложително е съдии да бъдат осъждани , тъй като те разяждат българия.

Аз мисля че на човечеца му стига само стреса причинен от наложената присъда. Време е да го успокоят, да му се извинят и да го пуснат. Той повече такива глупости няма да прави. Че то 23 бона пари ли са? Трябва да започне по мащабно да мисли. Да взема пример от Масларова, Вальо Топлото, Доган, Ковачки. Ми така де! А-а-а-а.

То само като му видиш лицето и ти става ясно, че е мошеник от класа.

Защо останалите 5000 не са ПОДСЪДНИ ????...защо???...

Смешници! За 23 бона - близо ШЕСТ години, майка пла-че! А Ковачки - за 16 милиона........близо шест години У-СЛО-ВНО! СМЕШ-НИ-ЦИ!!!!!!!!!!

КАК мислите- "случайно" ли съдебната система остана недосегаема?

,,много строго ,, нещо се наказват сами -за да замажат очите на будалите които им осигурават заплатите -народецът-дърво за всички в тоги -тотална чистка и да внесен нови неопетнени !рязане до кокъл на заразата!!!!!!!!!

Срам и безнаказаност! За какъв ред и за какво правораздаване говорим

Значи като минат 3 години тоя Велков пак може да е прокурор? Независимо , че е осъден за 5.6 год

Как ще стане прокурор човек ,който е бил в затвора бе малоумен идиоте?

След като са го намерили виновен, би трябвало той НИКОГА да не моше да заема държавна длъжност.

Дори чистач например? Що пък не.

Е-забравихте ли , че има поговорка: ГАРВАН ГАРВАНУ ОКО НЕ ВАДИ

А аз си мислех,че това се отнася само за докторите.

Абсолютно си прав!!!

Да живее най-справедливият съд!

ОБЖАЛВАНЕЕЕЕЕЕ, ТОВА Е ИЗХОДА, ПОСЛЕ УСЛОВНО...., А НА КРАЯ ЩЕ МУ СТИСНАТ И РЪКАТА! ПРИСЪДАТА Е САМО ПРАХ В ОЧИТЕ НА НАРОДА. ВСИЧКО СИ Е ПО СТАРОМУ.......

добре са започнали, да продължат и с подкупните адвокати така -то май друг вид няма :))))

ако тоя бъде вкаран в затвора,ще се самокастрирам.обещано!!!

няма да ти се наложи

WOW!

Щом софийските магистралки са ги оправдали - всичко е наред.

Ами той от затвора няма как да упражнява професията си.Или ще му дадете възможност последните 2 г и половина от килията да е прокурор?!

Присъдата подлежи на обжалване.Нали знаете след това.... И по-нататък нищо няма да се чува.След три дни всичко ще е потулено,все пак живеем в държавата на съдиите магистратите и адвокатите нали така.Нашето момче няма да пострада все пак бизнес е това ... правораздаването,всеки става магистрат от интерес !

Сега пак ще има обжалване + болен и т.н. и накрая ще се окаже невинен.