Коментари - Затвор за ексдепутат от БСП и бивши прокурор и следовател | Днес.dir.bg

Затвор за ексдепутат от БСП и бивши прокурор и следовател

Софийският градски съд осъди на 5 години затвор бившия депутат от БСП Тома Томов за това, че в края на 90-те години, като районен прокурор в Оряхово, е взел 500 долара подкуп, за да спре разследване срещу двама бизнесмени.

Обратно в новината

Коментари - Затвор за ексдепутат от БСП и бивши прокурор и следовател | Днес.dir.bg

Коментари

А Кирето от Катуница, дали ще го осъдят? Член и спонсор на ГЕРБ!

Това вече е хубава новина!До края на мандата си ГЕРБ трябва да вкара колкото се може повече престъпници комуняги в панделата.И е крайно време ГЕРБ да уволни и накаже престъпните съдии,които раздават оправдателни присъди!

Тия пък, наказват за 500$. рушвет за преди 20 години.А, за тези дето окрадоха милиони и то ди скоро, не се отнася.Божеее за 500 $!Какъв Парадокс!!!!

А дано не падне присъдата! Надявам се прокурорите и съдиите да са професионалисти и да са си свършили добре работата! И други да го последват с ефективни присъди - например цар киро.

Тоя образ на снимката е типичното лице на БСП/БКП. Т.е. нагъл лъжец и крадец дето съд не го лови. Даже прилича на Станишев без очила. Да се чуди човек, как родните съдии са решили да го осъдят след 16 год.

2011, декември - осъден за престъпление от 1995 г., това са 12 години !!! размотаване, препращане от бюро на бюро, често в същата стая, на папки и хартийки, болни адвокати, съдии и свидетели, но и редовно взимане на премии, бонуси и безбройни заплати от прокурорите, съдиите, "магистратите" на прехода, дано да горят всичките в деветия кръг на ада! И със сигурност присъдата "ще падне" на следващата инстанция, ако не - на третата, както и всичките други досега, в най-лошия случай ще се превърне в "условна" и заплащане на 200 глоба, която също така ще се обжалва до края на живота им, но нищо няма да платят в хазната!!! Пълно безумие, докога ще търпим това магистратско своеволие и пълна безнаказаност за големите престъпници в тази държава?!

Като сте почнали,подкарайте и останалите комуняги.

Човекът е напълно прав като казва, че присъдата ще падне в по-горната инстанция. Точно това показва опита на съдебната система от 22 години насам. Затова ще гледаме Шенген през крив макарон. Холандия не ни е виновна. Виновни сме си ние, че търпим тези корумпирани съдии.

Тоя е взел рушвети за 5 милиона,но го осъдиха за 500 долара.Какъв майтап си прави живота понякога.

Тримата да заплатят, 238 лв., а ако е човек от народа ,ще му скъсат гащите с разходи по делото, но нали тоя е депутат!!!..... Кой от тия е осъден???? Замазват ни очите 20 години!!!

То да бяха само тези 500$, ше му ги опростим!!!! А това, че този хубавец е събирал по 2000 Немски Марки от митничар в Оряхово кога ще се гледа, а???? А това, че негов другар в игрите и далаверите в Мездра е др.Аспарухов кво ше кажете??? Чакаме...

ДРАГИ МИ ЖЕЛЮ,ПРЕДИ ДА ЗАЩИТАВАШ ТОМОВ,НАРОЧНО НЕ СПОМЕНАВАМ ПРОИЗХОДА МУ,ЕЛА ВЪВ ОРЯХОВО ,АКО ЗНАЕШ КЪДЕ Е,И ЗАПИТАЙ ХОРАТА ОТ РЕГИОНА ЗА ДВАМАТА "ХУБАВЦИ",ЦЯЛ РЕГИОН БЕШЕ ПРОПИЩЯЛ ОТ ТЯХ!!ВСИЧКИ БАНДИТИ И РЕКЕТЬОРИ БЯХА ПОД КРИЛОТО ИМ!!ТАКА ,ЧЕ ПРЕДИ ДА ПРАВИШ НЯКАКВА ЗАЩИТА ПИТАЙ,ОСВЕН АКО НЕ СИ ОТ ТЯХНАТА ГРУПА!!ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!

Омръзнал си ми с циганско-комунистическите си лъжи!По-добре замълчи-от километри миришеш на нещо особено-циганска воня и комунистическа смрад!Единственият фактор,който защитава интересите на обикновения българин е ББ,поради което и света да се обърне аз и близките ми ще сме за него!

До колкото знам Бойко Борисов защитава само циганите,защото те го докарват на власт !? Ти от Столипеново ли си ?

$500 - 5г. $5000 - 50г. Да се готви цялата съдебна система, защото не знам някой от тези хора де не се е облажил поне с толкова месечно.

Цирк!

Клоун!

Да откраднеш 500 $ от магазин е леко престъпление. Да вземеш 500$ подкуп, в качеството си на прокурор, за да прикриеш престъпление е нещо много по-сериозно.

А да укриеш 16 милиона от държавата, което е под обно на взимането на подкуп престъпление, но много по-сериозно, защото ги криеш/крадеш от държавата, разбираш ли драги ми папурко!!!

Поредната глупост на Съдебната ни система ! Този път на етническа основа !?? А всъщност има ли съдия в България,който да не заслужава наказанието лишаване от свобода поне за 10 години !!!?

Тома Томов и Бойко Борисов са един дол дренки!

Хора не се подвеждайте! Всички медии се държат от силовата групировка ГЕРБ=БKП=ДС и боса на българската комунистическа мафия БОЙКО БОРИСОВ! Взривът пред дома на журналиста Сашо Диков е дело на младежката организация на ГЕРБ по поръчка двата ИЗВЕРГА Бойко Борисов и Цветан Цветанов! Не забравяйте, че Бойко Борисов е: 1. Все още член на БКП; 2. Този изверг е репресирал и убивал десетки хора преди 10-ти ноември; 3. Участвал е активно във възродителния процес; 4. Ръцете му са изцапани с кръвта на десетки хора през 90-те години като организатор на силови групировки и бос на подземния свят; 5. С помоща на ДС е извършена най-голямата манипулация в историята на Европейския съюз а имено приемането на групировката ГЕРБ=БСП в ЕНП!!!! 6. Този изверг е готов да убие много хора и дори майка си да продаде (ако вече не го направил) за да може да се задържи във власта и да си направи на жертва пред Европейската делегация! Бойко Борисов и Цветанов са мозъка на т. нар. група "Наглите", която преди изборите отвличаше и убиваше хора за да набира пари за предизборната си кампания. Последната година се разигра един добре режисиран театър в който тези хора "уж" бяха заловени. Между другото на някой от тях вече е платено да излежат 1-2 годинки за пред хората. Да не говорим, че цялата държава е превзета от мафиотите и престъпниците на клана ГЕРБ, това са: ДАНС, ГДБОП, полицията. В ДАНС е намърдана дори пачаврата на Цветанов! Да не говорим колко убииства са извършени 90-те години от мутрата Бойко! Да не говорим какво е правил като член на БКП 80-те години...Та какъв пример може да даде на децата това управление.

И КАКВО ОТ ТОВА СЛЕДВА?

Твоята побъркана истина е толкова лъжлива, че чак ме досмеша ... И на следващите избори пак ще гласувам за Борисов и ГЕРБ. А във форума се появи нов смешник - Istinata.

Поредното доказателство,че комунист означава циганин,а циганин означава комунист!Хе-хе,мургавия не бил от БСП!Как не-от 10 год.следя тази прекрасна политическа фигура и се възхищавам на политическите й качества-ум,интелект,излъчване!Партията БСП-БКП е явно ненужна и не само това-вредна за България,защото е пълна с хора с престъпно мислене!

" Партията БСП-БКП е явно ненужна и вредна за България,защото е пълна с хора с престъпно мислене!" Вярно - тази партия се препълни от хора с престъпно мислене и затова се създаде от същите хора нова партия- ГЕРБ! Давам ти право да ме поправиш, ако не е така или намериш в ГЕРБ някой който не е бил партиен функционер поне на БКП.

ааа, ще полудея! тоя мазен циганин бил и прокурор?!?!? баси държавата, след време и циганин -премиер ли ще има?

Държавати ни не е за псуване, защото е имало циганин - прокурор и защото може би ще има и циганин - премиер! Преди всичко сме граждани на България. Но милата ни държава с милите ни и много добре работещи съдилища, най-накрая осъдиха депутат за вземане на подкуп през 90-те ..... и то циганин. То освен него никой друг не взима подкуп да знаеш. Нито през 90-те нито сега. Един единствен беше корумпиран Томов и вече е осъден. Страхотно......чудесно...добре е, че се намира по някой циганин, с който да замажете положението драги оправни българи

Е, ти, какво предлагаш - да не го съдят, само защото е циганин ли?!!! Явно това е някаква циганска логика, или само защото на другите им се е разминало (за момента) трябва и него да не го закачат?!! ;))))))) И за разлика от теб ние освен, че сме граждани на България сме и българи, на които България принадлежи - вие сте просто временно явление - днес сте тук (и трябва да ни целувате ръка, за това) - утре може и да не сте вече граждани на нашата Родина и да ви няма - запомни това и не се прави излишно на това, което не си!!!!! :)))))))

ми аз отдавна си мисля да се пробвам на позитано:) ама наистина тия дни ще отида да пусна една молба за членство:) да видим кво ще излезе

Гледам и не вярвам на ушите си. Разбира се мазния комунист ще бъде оправдан по-горе от другарчетата си, но поне малко да потрепери дотогава, че ромите в панделата питат за него :)

Обикновен циганин мошенник. Комунист. Всички са такива.

Какво излиза за да си член на БСП е достатъчно да си корумпиран и да можеш да крадеш.

БСП-то само с такава пасмина се събира. Цигани бандити, бандити като доц. д-р тракторов, мутри като Братя Галеви и Маргините. Но това е нормално. Още от годините когато се наричала БКП тя е престъпна организация. Която взривява църкви, избива военнопленници, изтрепала е десеки хиляди без съд и присъда, а стотици хилади е натикаха по лагерите. Но това е добре. Започнха да ги вкарват в затвора. Сега на ред е Масларката. После току виж и Станишката да посети панделата.

хах ама какви депутати имат в БСП не е истина

Щом се пиши "депутат от БСП" се предполага, че е от тази партия. Само, че той е от партия "Рома" и никога не е бил от БСП. ДИР-а дали с тези заглавия Бойко ще ви поглади по главичката.

Лъжеш се! Депутат от БСП е-Монтански избирателен район!

Какво го защитавате този, не разбирам? Това допреди 5-10 години беше абсурд, да бъде осъден депутат. Очевидно е, че се движим в правилната посока. Друг въпрос е, че имаме още много да вървим по този път...

За $500 - 5 години! Ковачки - за 16 милиона укрити данъци - условно!Скапано!

Томов все пак го съдят от 90те до сега. Дай време на Ковачки ;) Той милия за това драпа към политиката.

Заглавие като по поръчка :) Хората реват по форумите, че искат да видят осъдени от различни институции и веднага им се поднася тази информация. Браво журналисти!

пародията на бг суд - за 500 лева 5 години , бахти скапаната дарява сме , абсурд след абсурд *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всъщност Оряховския мангал трябва да бъде осъден за далавери и зллоуптреба с влияние като депутат....Става дума за стройтелните му фирми и получените от тях държавни поръчки .... Но те ако осъдят мангала за това ,то около 200-300 настоящи и бивши депутати трябва да отнеат същото... Та затова някакви 500 долара дъра-бъра-нали е циганин ,да опере пешкира за пред социума... Те апропо гарантирано са се разбрали ,как ще го осъдят на първи и ще го оправдаят на втора! Българската правосъдна яма пълна с тлъсти ,дебели ,вонящи от корупция говна...

Коментари - Затвор за ексдепутат от БСП и бивши прокурор и следовател | Днес.dir.bg

Затвор за ексдепутат от БСП и бивши прокурор и следовател

Софийският градски съд осъди на 5 години затвор бившия депутат от БСП Тома Томов за това, че в края на 90-те години, като районен прокурор в Оряхово, е взел 500 долара подкуп, за да спре разследване срещу двама бизнесмени.

Обратно в новината

Коментари - Затвор за ексдепутат от БСП и бивши прокурор и следовател | Днес.dir.bg

Коментари

А Кирето от Катуница, дали ще го осъдят? Член и спонсор на ГЕРБ!

Това вече е хубава новина!До края на мандата си ГЕРБ трябва да вкара колкото се може повече престъпници комуняги в панделата.И е крайно време ГЕРБ да уволни и накаже престъпните съдии,които раздават оправдателни присъди!

Тия пък, наказват за 500$. рушвет за преди 20 години.А, за тези дето окрадоха милиони и то ди скоро, не се отнася.Божеее за 500 $!Какъв Парадокс!!!!

А дано не падне присъдата! Надявам се прокурорите и съдиите да са професионалисти и да са си свършили добре работата! И други да го последват с ефективни присъди - например цар киро.

Тоя образ на снимката е типичното лице на БСП/БКП. Т.е. нагъл лъжец и крадец дето съд не го лови. Даже прилича на Станишев без очила. Да се чуди човек, как родните съдии са решили да го осъдят след 16 год.

2011, декември - осъден за престъпление от 1995 г., това са 12 години !!! размотаване, препращане от бюро на бюро, често в същата стая, на папки и хартийки, болни адвокати, съдии и свидетели, но и редовно взимане на премии, бонуси и безбройни заплати от прокурорите, съдиите, "магистратите" на прехода, дано да горят всичките в деветия кръг на ада! И със сигурност присъдата "ще падне" на следващата инстанция, ако не - на третата, както и всичките други досега, в най-лошия случай ще се превърне в "условна" и заплащане на 200 глоба, която също така ще се обжалва до края на живота им, но нищо няма да платят в хазната!!! Пълно безумие, докога ще търпим това магистратско своеволие и пълна безнаказаност за големите престъпници в тази държава?!

Като сте почнали,подкарайте и останалите комуняги.

Човекът е напълно прав като казва, че присъдата ще падне в по-горната инстанция. Точно това показва опита на съдебната система от 22 години насам. Затова ще гледаме Шенген през крив макарон. Холандия не ни е виновна. Виновни сме си ние, че търпим тези корумпирани съдии.

Тоя е взел рушвети за 5 милиона,но го осъдиха за 500 долара.Какъв майтап си прави живота понякога.

Тримата да заплатят, 238 лв., а ако е човек от народа ,ще му скъсат гащите с разходи по делото, но нали тоя е депутат!!!..... Кой от тия е осъден???? Замазват ни очите 20 години!!!

То да бяха само тези 500$, ше му ги опростим!!!! А това, че този хубавец е събирал по 2000 Немски Марки от митничар в Оряхово кога ще се гледа, а???? А това, че негов другар в игрите и далаверите в Мездра е др.Аспарухов кво ше кажете??? Чакаме...

ДРАГИ МИ ЖЕЛЮ,ПРЕДИ ДА ЗАЩИТАВАШ ТОМОВ,НАРОЧНО НЕ СПОМЕНАВАМ ПРОИЗХОДА МУ,ЕЛА ВЪВ ОРЯХОВО ,АКО ЗНАЕШ КЪДЕ Е,И ЗАПИТАЙ ХОРАТА ОТ РЕГИОНА ЗА ДВАМАТА "ХУБАВЦИ",ЦЯЛ РЕГИОН БЕШЕ ПРОПИЩЯЛ ОТ ТЯХ!!ВСИЧКИ БАНДИТИ И РЕКЕТЬОРИ БЯХА ПОД КРИЛОТО ИМ!!ТАКА ,ЧЕ ПРЕДИ ДА ПРАВИШ НЯКАКВА ЗАЩИТА ПИТАЙ,ОСВЕН АКО НЕ СИ ОТ ТЯХНАТА ГРУПА!!ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!

Омръзнал си ми с циганско-комунистическите си лъжи!По-добре замълчи-от километри миришеш на нещо особено-циганска воня и комунистическа смрад!Единственият фактор,който защитава интересите на обикновения българин е ББ,поради което и света да се обърне аз и близките ми ще сме за него!

До колкото знам Бойко Борисов защитава само циганите,защото те го докарват на власт !? Ти от Столипеново ли си ?

$500 - 5г. $5000 - 50г. Да се готви цялата съдебна система, защото не знам някой от тези хора де не се е облажил поне с толкова месечно.

Цирк!

Клоун!

Да откраднеш 500 $ от магазин е леко престъпление. Да вземеш 500$ подкуп, в качеството си на прокурор, за да прикриеш престъпление е нещо много по-сериозно.

А да укриеш 16 милиона от държавата, което е под обно на взимането на подкуп престъпление, но много по-сериозно, защото ги криеш/крадеш от държавата, разбираш ли драги ми папурко!!!

Поредната глупост на Съдебната ни система ! Този път на етническа основа !?? А всъщност има ли съдия в България,който да не заслужава наказанието лишаване от свобода поне за 10 години !!!?

Тома Томов и Бойко Борисов са един дол дренки!

Хора не се подвеждайте! Всички медии се държат от силовата групировка ГЕРБ=БKП=ДС и боса на българската комунистическа мафия БОЙКО БОРИСОВ! Взривът пред дома на журналиста Сашо Диков е дело на младежката организация на ГЕРБ по поръчка двата ИЗВЕРГА Бойко Борисов и Цветан Цветанов! Не забравяйте, че Бойко Борисов е: 1. Все още член на БКП; 2. Този изверг е репресирал и убивал десетки хора преди 10-ти ноември; 3. Участвал е активно във възродителния процес; 4. Ръцете му са изцапани с кръвта на десетки хора през 90-те години като организатор на силови групировки и бос на подземния свят; 5. С помоща на ДС е извършена най-голямата манипулация в историята на Европейския съюз а имено приемането на групировката ГЕРБ=БСП в ЕНП!!!! 6. Този изверг е готов да убие много хора и дори майка си да продаде (ако вече не го направил) за да може да се задържи във власта и да си направи на жертва пред Европейската делегация! Бойко Борисов и Цветанов са мозъка на т. нар. група "Наглите", която преди изборите отвличаше и убиваше хора за да набира пари за предизборната си кампания. Последната година се разигра един добре режисиран театър в който тези хора "уж" бяха заловени. Между другото на някой от тях вече е платено да излежат 1-2 годинки за пред хората. Да не говорим, че цялата държава е превзета от мафиотите и престъпниците на клана ГЕРБ, това са: ДАНС, ГДБОП, полицията. В ДАНС е намърдана дори пачаврата на Цветанов! Да не говорим колко убииства са извършени 90-те години от мутрата Бойко! Да не говорим какво е правил като член на БКП 80-те години...Та какъв пример може да даде на децата това управление.

И КАКВО ОТ ТОВА СЛЕДВА?

Твоята побъркана истина е толкова лъжлива, че чак ме досмеша ... И на следващите избори пак ще гласувам за Борисов и ГЕРБ. А във форума се появи нов смешник - Istinata.

Поредното доказателство,че комунист означава циганин,а циганин означава комунист!Хе-хе,мургавия не бил от БСП!Как не-от 10 год.следя тази прекрасна политическа фигура и се възхищавам на политическите й качества-ум,интелект,излъчване!Партията БСП-БКП е явно ненужна и не само това-вредна за България,защото е пълна с хора с престъпно мислене!

" Партията БСП-БКП е явно ненужна и вредна за България,защото е пълна с хора с престъпно мислене!" Вярно - тази партия се препълни от хора с престъпно мислене и затова се създаде от същите хора нова партия- ГЕРБ! Давам ти право да ме поправиш, ако не е така или намериш в ГЕРБ някой който не е бил партиен функционер поне на БКП.

ааа, ще полудея! тоя мазен циганин бил и прокурор?!?!? баси държавата, след време и циганин -премиер ли ще има?

Държавати ни не е за псуване, защото е имало циганин - прокурор и защото може би ще има и циганин - премиер! Преди всичко сме граждани на България. Но милата ни държава с милите ни и много добре работещи съдилища, най-накрая осъдиха депутат за вземане на подкуп през 90-те ..... и то циганин. То освен него никой друг не взима подкуп да знаеш. Нито през 90-те нито сега. Един единствен беше корумпиран Томов и вече е осъден. Страхотно......чудесно...добре е, че се намира по някой циганин, с който да замажете положението драги оправни българи

Е, ти, какво предлагаш - да не го съдят, само защото е циганин ли?!!! Явно това е някаква циганска логика, или само защото на другите им се е разминало (за момента) трябва и него да не го закачат?!! ;))))))) И за разлика от теб ние освен, че сме граждани на България сме и българи, на които България принадлежи - вие сте просто временно явление - днес сте тук (и трябва да ни целувате ръка, за това) - утре може и да не сте вече граждани на нашата Родина и да ви няма - запомни това и не се прави излишно на това, което не си!!!!! :)))))))

ми аз отдавна си мисля да се пробвам на позитано:) ама наистина тия дни ще отида да пусна една молба за членство:) да видим кво ще излезе

Гледам и не вярвам на ушите си. Разбира се мазния комунист ще бъде оправдан по-горе от другарчетата си, но поне малко да потрепери дотогава, че ромите в панделата питат за него :)

Обикновен циганин мошенник. Комунист. Всички са такива.

Какво излиза за да си член на БСП е достатъчно да си корумпиран и да можеш да крадеш.

БСП-то само с такава пасмина се събира. Цигани бандити, бандити като доц. д-р тракторов, мутри като Братя Галеви и Маргините. Но това е нормално. Още от годините когато се наричала БКП тя е престъпна организация. Която взривява църкви, избива военнопленници, изтрепала е десеки хиляди без съд и присъда, а стотици хилади е натикаха по лагерите. Но това е добре. Започнха да ги вкарват в затвора. Сега на ред е Масларката. После току виж и Станишката да посети панделата.

хах ама какви депутати имат в БСП не е истина

Щом се пиши "депутат от БСП" се предполага, че е от тази партия. Само, че той е от партия "Рома" и никога не е бил от БСП. ДИР-а дали с тези заглавия Бойко ще ви поглади по главичката.

Лъжеш се! Депутат от БСП е-Монтански избирателен район!

Какво го защитавате този, не разбирам? Това допреди 5-10 години беше абсурд, да бъде осъден депутат. Очевидно е, че се движим в правилната посока. Друг въпрос е, че имаме още много да вървим по този път...

За $500 - 5 години! Ковачки - за 16 милиона укрити данъци - условно!Скапано!

Томов все пак го съдят от 90те до сега. Дай време на Ковачки ;) Той милия за това драпа към политиката.

Заглавие като по поръчка :) Хората реват по форумите, че искат да видят осъдени от различни институции и веднага им се поднася тази информация. Браво журналисти!

пародията на бг суд - за 500 лева 5 години , бахти скапаната дарява сме , абсурд след абсурд *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всъщност Оряховския мангал трябва да бъде осъден за далавери и зллоуптреба с влияние като депутат....Става дума за стройтелните му фирми и получените от тях държавни поръчки .... Но те ако осъдят мангала за това ,то около 200-300 настоящи и бивши депутати трябва да отнеат същото... Та затова някакви 500 долара дъра-бъра-нали е циганин ,да опере пешкира за пред социума... Те апропо гарантирано са се разбрали ,как ще го осъдят на първи и ще го оправдаят на втора! Българската правосъдна яма пълна с тлъсти ,дебели ,вонящи от корупция говна...