ВКС отмени оправдателната присъда на Брендо

Върховният касационен съд отмени оправдателната присъда на Евелин Банев-Брендо за пране на пари и върна делото на Софийския апелативен съд заради нарушения.

Обратно в новината

Коментари - ВКС отмени оправдателната присъда на Брендо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

someone

брендо за мен е глупав човек. направил милиони, живее в лукс, а направил само едно единствено дете. има нещо глупаво и егоистично в него.

Брендо е писател, не читател! За да не се разприказва в Италия (за това, че е покровителстван от хора, като боко-тъпото и цецо-шлифера) предвидливо му отвлякоха дъщерята и след като той се прибра в България - му я върнаха.

И какво правим сега с милозливите съдии, които са се облажижи доволно от наркомилионите на Брендо. Еба си държавата и правосъдната и система.Престъплението е от неизвестен извършител.Цацаров свърши нещо че ставаме за резил пред Европата да го еба.

Как да го осъдим като представи милон и отгоре доказателства в брой. А? И знаете ли че доказателства в брой са с по-голяма тежест от всякакви други доказателства.

Дръжте здраво шлифера.

Тоя престъпник защо не излежава присъдата си в Италия, а щъка напред-назад у нас и си харчи милионите?! Не може ли да си лежи в италиански затвор, пък тук колкото искат да го съдят и оправдават...., а междувременно дори не е задържан под стража!?

И това ще си остане.това е един от най големите срамове на Българската правосъдна система.внесъл тонове дрога в Италия,осъден на 20 години ноооооо в България е оправдан за пране на пари.господа този човек е осъден на затвор със строг режим за много тежко престъпление как може да не знаете даже къде е?!!!как така подписка бе?!има да лежи 20 години ама не в дубай а в затвор!всеки път си казваме че нещо ще се оправи но правосъдието на България е позор като побоя над пеленачето че и повече.

съдиите, които са дали оправдателната присъда да бъдат вкарани в затвора, докато се открие Брендо!!!

ХА-ХА-ХА

Каква полза от отмяна на присъдата, щом няма помен от този престъпник? Всички така наречени знакови дела са водени така, че тези убавци да се измъкнат от бг правосъдие. Никой не смее да ги осъди. Или пък е подкупен.

Отново престъпно правосъдие / уточнявам за Софийския апелативен говоря/. Оправдан за да може да избяга докато тече касацията. А сега няма кой да дири сметка на престъпните тоги дето пуснаха да избяга поредния бандюга. СЪД ЗА НАШИЯ СЪД.

''И като се вгледах в Белия Лотос познах истината за България''

браво на вкс!!!!! АПРОПО,КАКВО СТАНА С ПРИСЪДАТА НА ЦЕЦО?????? НЕЩО НИ СЕ ИЗГУБИ ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ.....ЗАЩО ЛИ?????

цецо го осъдиха същите червени мафиоти за скалъпен процес че не е подслушвал за една катерушка на стоиност 150 лева !?.....що не питаш за ицата бисеров и станишеви бе червен уруд ?

Каква гавра с хората и всякаква идея за законност. Най голените престъпници: Галеви, Маргините, сега Брендо, да не забравяме Цветан Василев, ги пуснаха да напуснат страната и да си харчат милионите на екзотични плажове докато хората мизерстват. Каква държава, каква съдебна система, каква прокуратура. Трябва да се излиза на улицата, няма друг начин. Отвращаващо на какво място живеем!

Нещо не каза за Покровителя им- вечния победител на избори, искащият да управлява с парламентарно мнозинство при 15% реално гласували за него, режещият ленти, целуващия Еврочиновници и Американски посланици, издигнал се от прост охранител на паркинг до шеф на фирма за рекет и премиер с ИМУНИТЕТ???

Ти какво искаш? Да прекопават градинката пред панелката ти ли? Или да лежи в панделата и да му плащаш издръжката а тя не е никак малка. По-добре е да ги няма тук а държавата да конфискува сметки и имущество до девето коляно.

Цирк! човека си е събрал парата и сега се излежава я на Копа Кабана, я на Сейшелите, а те тия циркаджии ще отменят оправдателната му присъда ...

Поредния процес започнат отначало заради ПРОЦЕСУАЛНИ издънки, или процедурата е много сложна, и местните юристи лесно се объркват , или процедурата е вратичката през която мотивираните юристи пускат престъпниците. Или с други думи най-лесната съдебна реформа е като се опрости процедурата, или пък всички юристи трябва да се явят на проверочен изпит върху процедурните хватки и който се провали да бъде уволнен, а който след като издържи изпита пак провали дело заради процедурни пропуски да получи ефективна присъда пропорционална на наказанието което е трябвало да получи пуснатия на свобода законо-нарушител.

няма такова нещо, Брендо да е изчезнал!Вероятно е отишъл да си търси издател на книгата на по-изгодна цена!Човекът все пак е бизнесмен!

Предлагам съда от Хага да се премести в България. Така всеки честен наркобос, осъден несправедливо от друг съд, ще има възможност да получи справедливост в България. Да живеят свободата, демокрацията и Българският съд! Най-справедливият съд по всичките земни кълбета!

Mu[iki ВИе ще опрааювдаете и убиеца ,както го правите беее !!!г---з--ове вие сте престъпници как ще опрадавате този зловещ злодей бе-ееез!!! не знаете ли че сте престъпници тозиу трябва да е в затвора отдавна---ааа!!!!

Върховният съд е най - върховен...Когато видите жена с превързани очи и банкнотоброячна машина в ръка - това е българската Темида !

DIDA

Когато чух, че върховните магистрати са го оправдали, останах възмутен от това, че Брендо не са го приели за член на Съюза на писателите в България! Все пак книгата му беше показвана по ВСИЧКИ национални телевизии и коментирана. Нищо чудно скоро да влезе и да бъде изучавана в учебниците по литература. Само по такъв начин ще покажем на света, че България е уникална държава, уважаваща наркобосовете в нея.

Хаха, той се изнесе човека.. сега и 200 години да му дадат - все тая. А щеше да си лежи в Италия 20-тина години...

Той се изнесе и не го знят къде е ама му отменили оправдателната присъда.Смех голям.

Ами нали това е схемата... вратичката ако щеш. И няма начин да не е била ясна. Все пак за милиони става въпрос.

Значи да обобщим: престъпник, осъден на 20 години затрор в Италия е докаран в България за да излежи присъдата си. Тукашният съд, като по-сведущ от италианския, го оправдава и пуска на свобода, като го кара само от време на време да идва да се подписва. Престъпникът и това не прави, но полицята не го издирва, защото няма искане. Престъпникът най-вероятно е вече зад граница. Та така. По тоя форум има разни, които доста реват за това как народният съд през 1945 бил избил 'цвета на нацията- министри, банкери, прокурори, адвокати, полицаи. Де да имаше още един народен съд днес, че още много такива 'цветя на нацията са се навъдили!

пропускали са много тогава, факт! И са се размножили!

Абе кратуно червена,нали всичко,което се случва в Бг е последствие на тоя АНТИнароден съд.Нали всичко след това бе разграбване на частната собственост,земята и държавата въобще - от отрочетата на извергите-антибългари от тоя АНТИнароден съд..Първо национализация - след 1944.След това приватизация -след 1989.Приватизация в полза на отрочетата на същите антибългари,които направиха ,,уж-национализацията.И те си направиха и своя прокуратура,съд,парламент,партии и такива като Брендо също са на работа при тях.Нали за да влезеш в парламента,за да станеш прокурор или съдия и т.н. трябва да си наследник на червената банда.Кой от тия в парламента не е такъв?КОЙ?50 години лъгахте народа,че сте ,,построили,, комунизъм.25 години го лъжете,че ,,построихте,, демокрация.Бандитите никога нищо не са построили.Те само заграбват и убиват!!!

Всъщност процедурата подписка допреди няколко години е била, че обвиняемия трябва да ходи всеки ден да се разписва в полицейски участък. Но преди известно време (мисля че по време на първия мандат на ГЕРБ) парламента я е променил, така че сега обвиняемия само се разписва веднъж, че няма да напуска страната, и го пускат по живо по здраво, и никой не го търси, както е станало и с този Брендо. Така че трябва да благодарим и на политиците, които са приели тази поправка в закона специално за да се облагодетелстват престъпниците!

ВКС отмени оправдателната присъда на Брендо На Брендо му е все това.Той си пише романите някъде на Марс, а нашите още се занимават с присъдата му.

Оправдателната присъда си свърши работата.Сега могат да я отменят колкото си искат.

И защо квичим сега? Ето, делото го връщат за "процесуални нарушения", каквото и да означава това! Предполагам, някоя призовка не е била връчена както трябва или някъде, някоя запетая не е поставена където трябва! Ще ги оправят нарушенията и пак ще го оправдаят, какво толкова?Няма италианците да ни казват, кой е мафиот, я! Какво разбират те от мафия?

,,брендо,, тук, брендо-там??? къде е ,,брендо,,!!! с ,,пералнята ктб,,-кво ш праим???

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА !!!!!!!!!!!!!!!!!

Нема и да има! Само севернокорейците може би донякъде ... С една дума гордейте се със свойта абсурдна уникалност, уважаеми сънародници, защото държавата сте и всички вие, които допуснахте да сме европейски нужник или кенеф по нашенски. Ееее Ботьов, къде си да видиш какъв кучор се е навъдил!!!

Кой кОй кой оправда Брендо? Кой кой кой "изпусна" Брендо??

Кажи ти, нали си опорна точка, какво трябва да се внуши?

Тия Олигофрени управляващите вместо да се чудят от къде да съберат пари, да конфискуват всичко на тоя Брендо, на оня Ганчев и на още една камара доказани престъпници...но както казах ....олигофрени

Аман от тролове и тъпи промити мозъци. А вие какво искате - да му потвърдят оправдателната присъда ли?! Върховният съд това може - или да потвърди или да отмени и върне с указания.

То пък едни указания! "ВъЙзивният" съд да гледал по-Фнимателно доказателствата, демек преди това те са гледали повече в паричните знаци, де!

Няма ли го? Защо не проверят на Лозенец, в частния му курортен комплекс "Оазис"?

Щото отдавна се изнесе през Лондон в Южна Америка...

А бе той онзи неграмотният мангал, който уби децата при катастрофата в Луковит и който имаше 93 установени престъпления преди това, успя да измами съдебнат ани система за пореден път, че и избяга необезпокояван, че този ли изпечен мафиот , няма да го стори... Галевци, Маргиновци и куп други "бизнесмени" са недосегаеми, щото си плащат където трябва и там е ясно защо ги няма и защо никой не ги търси.

Кенефът РьБъ...

Какво значи МВР не го издирва, защото няма такова искане. Нали е с мярка подписка, т.е. всеки ден трябва да се разписва на дежурния районен полицай. Е, като не се разпише един ден, на другия ден: 1. Обявява се национално издирване; 2. Пуска се в Интерпол, понеже е заподозрян за тежки престъпления на територията на целия свят; 3. Мярката от подписка, автоматично става задържане под стража, за неизпълнение на съдебното решение; Всичко това го има, дори в скапаните Български закони. Просто няма воля да се изпълни от МВР, Гранична Полиция, ДАНС (която уж се занимава с тежки престъпления) и т.н. Румънката го каза - не ви трябват нови закони, трябват ви хора дето да изпълняват сегашните, в България всичко е проформааааа... Взимам си шапката и бегам в Северна Корея, там поне се знае - спиш на партийно събрание - стрелят те със ДеШеКато.

ВКС връща делото със толкова "засукана" препоръка? Не може ли по-просто:"Ало, колегите от апелативния, зашийте си джобовете и отворете законите!"

След такова съобщение може само да се каже, че в България НЯМА абсолютно НИКАКВА държава! Ама никаква! Безсмислено е и повече да съществуваме като отделна единица на картата. По-добре да се присъединим към някоя друга държава, която може да въведе ред на тази територия... Много е тъжно това, което пиша, но това е единственото реално заключение!

Хванете ме за ...

jingiby

И сега кого ще върнат на италианците да излежи 20 годишната му присъда? Най добре е членовете на съдебния състав, който го е оправдал, но вързани в чувал...

Докато си играят на "невинен" - "виновен" той си пече д..ето някъде из топлите страни !!! Великата правосъдна система !! Дето няма нужда от оправяне ..по румънски !

защо съдия, прокурор, милиционери и продажни политици, които се грижат за свободата на брендовци, ОЩЕ са на служба и продължават да пият народна кръв ??? ЗАЩО бе, пожарникарино недопечен ???

В Италия 20 години, в Б-я оправдан. Явно тук преживяват катарзис и официално получават индулгенция от съда за чисто минало. Такова е правосъдието в Б-я. И Джак Изкормвача да дойде и той може да пулучи такъв документ. Разбира се след като си плати. Вие какво си мислите. Няма безплатен обяд.

Евалла пич ! Шапка ти свалям, такива като тебе и като тези дето управляват оцеляват ! Харчи си парите , но поне си прибери средния пръст, който си наврял в лицето на правосъдната система и мвр-то !

средният пръст са ти го навряли на теб и това точно съдиите и мвр-то! въобще не си мисли, че им пука за офейкалият "писател" брендо, та нали точно те му помогнаха

Брендю,ще го хванете за "писания" ,господа съдии,колкото Галюви,Меджидиева и т.н ............