Германски и български присъди за ромска фамилия от Плевен

С пет осъдителни присъди за трафик на хора и пране на пари завърши разследването на съвместния екип от прокурори и следователи от Германия и България.

Обратно в новината

Коментари - Германски и български присъди за ромска фамилия от Плевен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бълха ги ухапала. Направо са ги помилвали. Защо ли?

Тези не са никакви сводници, а най-обикновени рекетьори. Спрете да наричате рекетьорите сводници! Истинският сводник се занимава с намирането на клиенти за проститутките, с които имат сключен доброволен договор за сътрудничество (а също така може да извършват и охранителна дейност - да пазят проститутките от клиенти, които извършват насилие). В днешно време проститутките сами намират клиентите си, не им трябват сводници. Тези, които наричате сводници са най-обикновени рекетьори - те само събират рекет от проститутките, като част от рекета го изплащат на по-горните етажи на властта. Рядкост са честните сводници, които предлагат маркетинг (намиране на клиенти) и/или охрана срещу парите, които получават от проститутките. Причината дейността на рекетьорите (наричани неправилно сводници) да процъфтява е законите, които забраняват "получаването на нетрудови доходи по неморален начин" (така съдът оправдава осъдителните присъди срещу проститутките; в действителност дейността им е трудова и не е неморална - няма нищо неморално в доброволния секс срещу заплащане). Полицията се използва като инструмент за наказване на проститутките, които не си плащат рекета. Те не могат да се оплачат, защото ако кажат, че се занимават със секс услуги и плащат рекет ще ги арестуват веднага за това, че получават "нетрудови доходи по неморален начин", а рекетьорите няма да ги пипнат (ако си плащат дела на тези от по-високите нива) поради липса на доказателства.

Магистратитеее! Къде има, къде сте видели роми? Циганиии! Мангали!Ограбиха, окрадоха селата, вилите, трафик на хора, лихварство, пране на пари и какво ли не ...Тази циганска паплач, е много ценна за българските политици и затова ги толерират!Позооор, за цялата българска политическа пасмина! Ако българи бяхя попаднали в същата ситуация, щеше да има огромни заглавия, като: МВР разкри ..., полицията разби ..., спец. частите проведоха ювелирна акция ... И щяха да им треснат най-малко - по 10-12 години! До кога, ще живеем със страхът от цигани, продажни магистрати и политици в нашата изтерзана и ограбена Родина?

Докато всеки си мисли, че е изпълнил гражданския си дълг като напише по един тресящ се от възмущение коментар

Как не ги е срам да нарушават правата на бедните роми :)

марина , божидар , райна....какви роми бе..чисти натурални българи

имат български имена ,си имат И РОМСКИ ИМЕНА ,и дори често НЕ СИ ЗНАЯТ БЪЛГАРСКИТЕ ИМЕНА ПО ДОКУМЕНТИ ДОРИ НА ДЕЦАТА СИ ,ИЛИ ВНУЦИТЕ СИ ,което причинява проблеми напр при хоспитализиране

mar

да варнат парите на тези които са ги заработили

Нищо не са ги осъдили,ако беше в Щатите,ще им лепнат по 20 години.До кога ще толерираме тия цигани,на главите ни се качиха-крадат,лъжат,насилват,не плащат нищо-ние сме под циганско робство!

Всяка присъда , различна от публичен линч на приматите , е гавра с обществото. С превантивна цел към наказанието да се включат и " магистратите " , постановили това безумие.

Мръсен , продажен , български съд ! Нищожни присъди , които няма да стреснат циганската мафия , занимаваща се с проституция и търговия с момичета и новородени зад граница !Присъдите за тези престъпления трябва да са с такава тежест ,че да обезсърчават престъпниците !

Да ги изкарат на "Околовръстното", под строга охрана, 24 ч. на денонощие, за срока на който са осъдени, като приходите от дейостта им влизат в хазната, ще стопим външния дълг, пък и ще артиса ;-) P.S. Вариант е и на някой аутобан, с немски охранители, че с нашите ще си делкат заработката ;-)

Крайно време е България и Европа да осъзнаят каква напаст са циганите, които никога не се занимават с нормален труд. Европейците може би ще осъзнаят тази чума твърде късно защото ги толерират, а циганите източат осигуровките на трудящите се хора.

И глобите, и присъдите са нищожни. Ще излязат и ще продължат да правят същото, но вече по-предпазливи и опитни. Малко им завиждам, на ден по 1000 лв. от 15-20 момичета вземат колкото аз за цяла година.

Само докато им напечатат присъдите и са си изплатили с труда на една секс труженичка глобите. Да ги ожалиш направо горките, как ще закъсат за приходи, че не зашото за незаконни а защото тези незаконни приходи не са били с платени данъци. Срам.....

Глобите са нищожни. Нищо друго не може да се очаква, освен престъпност, в бедна и безработна България.

Бравос ! Страшни глоби по 6000лв за престъпни мангали печелили по минимум 1000 евро на ден. После се чудим защо младите не искали да учат и работят . Защо им е учене и работа при една проста сметка: на 20 години ставаш престъпник, 3-4 години колиш и мародерстваш, после лежиш 2 години и те глобяват 5000 лева , и на 26 години излизаш от затвора с натрупано имущество и ставаш "сериозен бизнесмен" .

В същото време Боку ти обяснява че не IT специалисти - ами овчари трябват.. Или Орешарски кани Петното на съвещание с протестиращите ...

Бой на циганите, бой, бой, бой. Само бой като в доброто старо време. Единствения начин за справяне с гадовете е пребиване до посиняване.

имуществото,което са придобили от престъпна дейност ,и ще има ли възстановително право за жертвите им т.е. да бъдат пряко компенсирани за щетите от извършителите и консуматорите на престъпленията и придобитото от престъпност ? Без това няма правосъдие ,а си е перверзия на правосъдие /има термин перверзия на правосъдие -изопачено правосъдие /... С толкова леки присъди вероятно маса престъпници пак ще изберат да вършат престъпления . Та те са унищожили чужди животи и съдби непоправимо -така присъди съд в Англия за подобни деяния и издадоха 5 доживотни присъди и определен минимум за 5 от пакистански произход за сексуална експлоатация на момичета,което е причивило непоправими щети на момичетата и техните семейства

МИ ТО СЕ ИЗПЛАЩА ДА СИ ПРЕСТЪПНИК.пРЕСТЪПНИЦИТЕ СЕ ТОЛЕРИРАТ ОТ ЮДОМАСОНСКИЯ СЪД

топло!

Докато има такива ниски присъди за членовете на такава развилняла се банда, която освен, че не зачита човешкото достойнство, но и срами България и българския паспорт по света, нашата нация и държава ще е на дъното и в ЕС, и в Европа, а както е тръгнало няма и да я има!!! Тези в парламента, да оправят законите и да има адекватни наказания, според обществената опастност на престъпленията и извършителите им!!! Крайно време е да се вземат драконовски мерки срещу извергите, потънали в злато и всякакви богатстства, които издевателстват над българския народ!!!

За конфискация на имущество нищо не се говори!

то съд като съд ли е , плащаш си и си застрахован от това .