8 г. затвор за шофьора, убил 2 деца в Лесидрен

Окръжният съд в Ловеч осъди на 8 години затвор при строг режим 28-годишния Филип Михайлов, който блъсна и уби две 16-годишни деца край село Лесидрен.

Обратно в новината

Коментари - 8 г. затвор за шофьора, убил 2 деца в Лесидрен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Домашен арест след ДВЕ УБИЙСТВА! 8 години затвор, ама може и да му се разминат! А и пълната тъпотия - докато е в затвора - му се забранява да шофира!!! Този ако беше съден в американски съд щеше да отнесе поне 98 години затвор! Обаче в Булгаристан - толкова! Малко, ама от сърце - ще го обжалва даже!

Поредната ПОДИГРАВКА на "независимите" съд и прокКУРатура!!!! Да им го Ту.....Р.Я!!!!!!!

Малко му е!

pompai

Домашния арест,трябва да се води 5/1 5 дена домашен 1 в затвора :)))

Само един въпрос . От кога в панделата дават да се карат автомобили? Защото този като излезе и забраната ще му е изтекла и пак ще убива съвсем законно.

и никъде думица за това, че инцидента стана по време на "гонка"! Т.е. съвсем умишлено (планирано) нарушение на правилата за движение по пътищата!Въобще не може да става дума за неволно нарушение! Но ние имаме най-великодушния съд на света...

ще излезе след 2години и половина, за "примерно поведение"....Ще му се падне по 15 месеца на дете...

Това си е предумишлено убийство, след като кара с толкова висока скорост значи просто иска някого да убие..... така че трябва да се съди за предумишлено убийство!!!

Докога ще убиват и ще лежат смешни години,толкова ли струва живота.Доживот,тая система трябва са се промени,срамота....

Да благодарим на българския съд, че не е осъдил убитите деца???!!! Нали варненският съд намали присъдата на убиеца-моторист, убил 20-годишно момиче, защото той си карал иначе с 2 пъти над превишената скорост, но момичето е трябвало да изчисли спирачния му път и тогава да стъпва на пешеходната пътека!!!!!! Предлагам на всеки пешеходец да му връчат методиката за изчисляване на спирачния път на превозното средство и по един скоростомер и след като си направи точните изчисления, тогава да направи опит да пресече на пешеходна пътека. Иначе осъдителна присъда за пострадалия. Колко стойностни човешки живота трябва да бъдат загубени, за да бъдат спрени малоумните комплексари по пътищата? И кога най-после някой ще бъде наказан от български съд така, че да не посмеят да се правят на джигити по пътищата???

А кво са правили онез на пътя му бре

Мамави що ще съдите човека...той ром невинен неук, неграмотен убре кво ви е напрайл булгари злобни....се циганите сме ви виновни...

Малко е. За две убийства трябва доживотен!

Той Владо Маринов беше адвокат и на изрода Хуриет убил три деца край Локовит. Нагъл изрод, щял да обжалва. Смъртно наказание само.

Искренни съболезнования за близките . Едва ли са очаквали справедливост и възмездие ... Редно е да направят всичко възможно за да почиват децата им в мир. Да приложат старозаветния принцип не само спрямо убиеца , но и към съучастниците му от кривосъдната система .

Само 8 години?За два отнети детски живота, за две унищожени семейства?Какви са тези закони?

Вредни за народа закони. Само, ако пострадат самите съдии и адвокати, може да се очаква промяна.

къв тоа българин ба ?тоа е пакистанец има малко и от иран

За пореден път съдът демонстрира пристрастие и съчувствие към нагъл екзекутор и се гаври с жертвите!! Тоя не трябва да лежи в затвора и ние да го хрантутим-трябва да бъде смачкан с валяк!!!+съдията заедно с него или най-малкото от сърце пожелавам на този "съдия"или тази "съдийка" всичко това да се случи с нейните деца, внуци, и роднини!! тога може и оправдателна присъда да издаде!!

МАЙКА МУ ....И "СПРАВЕДЛИВОСТ .... ТА ТЕЗИ ПРЕКЪРШЕНИ МЛАДИ ЖИВОТА БЯХА НА ПОВЕЧЕ ГОДИНИ БЕ ? КАК СЕ ГЛЕДА ДЕТЕ ДО 14-15 ЗА ДА ГО ПОМЕТЕ ЕДИН ИЗРОД КАТО ТОЗИ ДЕБИЛ ....ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПРОВАЛЕНОТО ИМ БЪДЕЩЕ ... ЗА СРУТЕНИЯ ЖИВОТ НА РОДИТЕЛИТЕ ИМ .... САМО 8 ГОДИНИ .... ТЕ МИЛИТЕ ДОРИ НЯМА ДА СЕ ПРЕВЪРНАТ В ПРЪСТ ,ГОРКИТЕ , КОГАТО ТОЗИ СЛЕД 4-5 ПАК ...ЩЕ ПОЛЕТИ ... ДА СЕ РАДВА ,ЧЕ НЕ СЪМ ЕДИН ОТ РОДИТЕЛИТЕ ....

... и като го пуснат след 10 год. , пак да гази наред :/ Карал с превишена скорост... Тези хора , ако въобще са хора, не разбраха ли, че е супер просташко да се правиш на майстор по пътищата?! Като иска да се състезава, улицата и пътищата не са мястото за това!!! Тъпунгери прости!!! :(

Тази гадина затри две прекрасни деца, интелигентни, одухотворени, възпитани, образовани, бъдещето на България. Тях ги няма, а този изрод ще живее.Несправедливо, много несправедливо...нямам думи!

8 години за 2 ма убити и един осакатен?!!!това ако е правосъдие!по 10 на шапка!

Ще избяга бе затворете го!

Макар и добре охранен, изглежда, по- угрижен? Мноо тешка е работата, във, Със-ебната охрана! Кога ще те пенцйонират, колко иляди, щети дадат, Ежедневно, се измъчват, и, спокойно, не заспиват? Ако не глътне 300 г ракия, пърДжола и три кьоВтета! Салата, цяла свинска купа, а виното от Домашна изба!

Само 8 години, че е затрил 2 деца, докато е нарушавал правилата за движение ? Интересно правосъдие...

Мангала карал като изтърван и сега се опитват да го изкарат ангел! Малко са му! И да не вземе да изчезне докато обжалва пред безброй съдилища?!

По четири години на дете. Добре е.

вижте му само лицето,какво повече?

8 г. затвор за шофьора, убил 2 деца в Лесидрен Някак си звучи , меко казано цинично.

Баси строгата присъда!

нима леко поубитите не са били млади?????