9 месеца условно за Спаска Митрова заради обида

Съдът в македонския град Кавадарци произнесе присъда по делото срещу Спаска Митрова за "клевета и обида на съдии" при предишното дело срещу нея в Гевгелия.

Обратно в новината

Коментари - 9 месеца условно за Спаска Митрова заради обида | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фиромски педерчета !! Много са отворени обаче ако влеземе там с армията ще се напреварват да развяват българските знамена.

http://www.dariknews.bg/viewarticle.php?articleid547440 Ето в това интервю тъпата патка признава,че ги е обидила "цитирайки" някого си. Правилно са я глобили, като е тъпа и проста никой не й е виновен.

Да,процеса е една политическа репресия.И кой печели?Мисля,че само системата "на инат"във фиромата.Бащата със сигурност не печели-не му стига,че няма жена да му готви по-евтинко,защото го мързи да работи,да му чисти смърделяците,да му пере парцалите,да го издържа,ами на всичкото отгоре му тръснали и "мало дете".Щом е безработен/мъж?!!/ той себе си не е способен да гледа та камо ли детенце!Сигурна съм,че и няма желание.Е,ще го храни с филийки 1-2години,ще го подмятат роднините му като коте известно време и току виж се сетили,че то си има майка...

Омръзна ни да ни занимават с една жена ,живяла повече от 20 години в Македония и запазваща и в момента македонското си поданство .За да ползва облагите на Евросъюза преди година взе и българско.Ако е българка да се откаже от македонската си принадлежност.Ще го направи ли?

Г-н Димитров:"Това е един политически процес, целящ сплашването на всеки, осмелил се да поиска българско гражданство и български паспорт и изявил своето българско национално самосъзнание....Европейският Съюз: "THE FORMER YUGOSLAV REPUBLIC OF MACEDONIA 2009 PROGRESS REPORT, Brussels, 14.10.2009 page 21 пише, че по отношение ма малцинствата етническото напрежение е ниско. Он-лайн, всеки може да го прочете. И как ще обясним това разминаване?

Време е и България да постави условия за подкрепата ни за влизане на македонските идиоти в евро съюза.Малко да им се поодрежат крилцата.Цяла Македония ни мрази,а ние все се пишем на големи приятели.

А онези деца, дето ги изтръгнаха от ръцете на българин, живеещ в България(който няма друго гражданство) и ги пратиха в Полша, против волята им???Или отново двоен стандарт/Да не говорим, че македонският съд съди Митрова като македонска гражданка(като такава).Защо никой не вземе интервью от бащата на онези деца?Егати подлоги имаме в парламента и МС

в Полша ама оня отгоре гледа и е справедлив я как сега има избори там а?

Спаске, оди си земи сите дечиня и айде оди у бугарско! прЕстани да дразниш мискините, макя им донска!!! ако си търсиш правата - търси ги като човек, не им се прави на ква да е... дразниш ги и с право ядеш дръвчето! и те са една държава...първо призната от българия! всеки да уважава законите и принципите на държавата в която живее... ако не му изнася - друм от там! чудя се, защо само ти си българка там или, защо поне само с теб всички се разправят! престани вече!

Като е с българско гпажданство защо не дойде в България?

Срамувам се ,от организаций като ВМРО,и т. подобни ,какво още чакат та не правят нищо ,или искат момичето да го затрият та тогава да направят нещо -да се уведомят световните агенций ,Стразбург ,европарламент -заспали гарги такива!!!

Сега ще и измислят едно "страшно" престъпление и ще ги лежи всичките

К'во става с кючеците???

ББ изтри храчките от лицето си (Б.Димитров му помагаше) и каза , че е голем пич...