Условна присъда за смъртта на сина на шефа на ДАНС

Софийският градски съд осъди на 2 г. затвор с 4-годишен изпитателен срок бизнесмена Георги Илиев за смъртта на сина на председателя на ДАНС Димитър Георгиев.

Обратно в новината

Коментари - Условна присъда за смъртта на сина на шефа на ДАНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надрусаното синче карало, мотор , който няма право да кара със над 120 в града и очаква някой да му осигури предимство. Със тази скорост келеша е изникнал изневиделица и връхлетял изненадания шофьор на автомобила. Ама нали тати му е "някой", ще иска "още" наказание. Да си беше възпитал и контролирал сина!!! Сега щеше да е жив! Не да търси вината у други!

МаторИсто с колко е карАл ? гледам кака са строшени возилАта ....

Жертвата получи присъда, това е много нередно, хората го виждат и се ядосват на системата. Това е лошо за бъдещето на системата! Коригирайте си грешката правото не е, за да угодим на емоциите на този или онзи!

Летял надрусан с 200 км в час в града и за този самоубиец и потенциален убиец дават присъда на нещастника дето е бил на неподходящо място в неподходящ час?! Това не е справедливо и е престъпно да има присъда!!!!!!!!!

една добра новина, наистина! дрогиран моторист лекичко е поумрял... съжалявам за родителите му, но не и за умрелият. да е жив и здрав, както се казва! като е умрял е спасил некоя невинна жертва, която със сигурност щеше да отнесе некой ден...

Добре, че е уцелил скъп мерцедес, а не 20 годишна таратайка, щото тогава пътниците вътре щяха да го отнесат.

Татко му не знаел ли че шмърка? Пък и мотор му купил!

Хората пишат "под въздействието на наркотици"!!

не разбирам, защо изобщо са го осъдили човека?! Побъркан наркоман без книжка върлува по улуците с мощен мотор! Добре, че някой гражданин с по-слаби нерви не го е застрелял превантивно, че нямаше да излезе от пандиза!

Най-вероятно самият осъден се е съгласил така да се развие процеса от съжаление към родителите. Всеки адвокат може да го измъкне от ситуацията.

Защото е нарушил закона - не е дал предимство на моториста. Няма изключение в закона, което да дава право да нарушиш закона за движение по пътищата, ако потенциалната жертва е наркоман.

Не е дал предимство на мотор с 200 км в час, това да не е магистрала, от къде видимост за това?! Ти искаш розов слон от човека, че и да лети!!!!!!!!!!!

В случая превишената скорост от 120 км, е достатъчно да се докаже, че вината е на моториста, въпреки нарушението със завоя, тъй като човек не може да прецени скоростта на движение на моториста. Трудно ми е да повярвам, че са осъдили водача. Зависи от видимостта разбира се.

кой може да даде предимство на влака стрела,ако богопмазаният син на данс е карал със 120 трябва ли завиващият на ляво да вземе завоят със 120 дори и да не е пил и надрусан като моторист?

Къде в закона е казано ,че като караш на право си с предимство?Уточнявайте .че нещо се объркх...

В закона пише ли, че като караш на ляво си с предимство?

че НЯКОИ от каращите дрогирани моторите си без книжка с 120 км. из града са с предимство! Пицарията не го е еня за това им предимство, оставил го да се бухне в него!

И какво излиза, това че тати е от ДАНС, не те прави безсмъртен. Това че си в пачка като оня бизнесмен също. Въобще в България остават все по - малко и малко нормални хора. Дебили да искаш обаче има в излишък.

Ако моториста караше с позволената скорост нямаше да умре. На пътя се забравят и карат ,като луди, сам си го е търсел. Един джигит по-малко. Тези моторджии въобще не ги съжалявам , защото са ме изправяли на нокти от бясното каране. Много важно един по-малко.

жалко за загубеният млад живот. . вярвам че ако бе останал жив никога не би повторил грешката си ,всеки има право на 2ри шанс, но за жалост тук хората сме безсилни .

Sm3hurk0

втория шанс е при Св. Петър !

Карайте внимателно ! Важното е да спазваме всички заедно правилата за движение, за да избегнем подобни случки. Докато всеки простосмъртен българин се мисли за всевишен по пътищата, няма да се оправим. Хората знаят правилата, но не искат да ги спазват !

Защото няма кой да ги накара. Ако в някоя от "демокрациите", към които се стремим не се спазват правилата те смачкват на секундата и няма никакъв чанс да си помислиш да повториш. А тук си знаеш, че НИЩО няма да ти се случи и си повтаряш,потретваш, че дори и децата си учиш да правят така. Само две години желязна ръка и всякакви самозабравили се лекета ще се кротнат, като агънца.

2 години? с перце ли ще ги галим? на 3 тия глобен юнашки и опандизен дори за месец-два и ще влязат в пътя

как отнемаш предимство на нещо което не виждаш? ама таткото е като е голем и имаме присъда мафията си пази своите

Като правиш забранен завой, умнико...А пред смъртта на децата си всички са равни, капиш?!

А ти можеш ли да ме светнеш къде на "Симеоновско шосе" е позволено да се кара със 120 км/ч?

Завоят не е забранен, както става ясно и от статията, просто е трябвало да даде предимство на движещия се направо мотор. Но ако не го е видял (понеже моторът е бил сравнително далече и се движил с много висока скорост), как да му даде предимство?

Нещо за наркотиците да кажеш - без книжка ? Лошо е да загубиш дете но как е възпитавано?

Като застанеш в неправилната лента. Но разбира се пропуска момента че и мотора е бил в тази неправилна лента, така че вината е поделена. Абе логична присъда -- при настъпила смърт има присъда. Поради множеството нарушения на мотора присъдата е условна.

Изкарай си го на ДАНС и мафията другаде...Искаш да кажеш, че само, ако виждаш някого трябва да караш по правилата, а иначе можеш да си правиш забранени маневри, така ли?!

Богоизбраните и тарикатите да внимават ... все по-малко скромни, работни пчелички останаха в тази страна, така че все по-често ще им се случва да се сблъскват/във всеки един смисъл/ със себеподобни.

Как си причинител на смърт, на някои нарушаващ закона.?? Въпрос на време е моториста да бе убил някое дете, карайки си небрежно с 120 в населено място. Ще ме прощавате многознаепщи педали самозвани, мир на праха му, но момчето е с далеч по-голяма вина за случилото се от когото и да било друг, а и ако не беше син на някаква свиня, никои нямаше да го погледне. Дори се ползва с привилегий пред останалите прости българи, без бащи от данс.

И надрусан е бил също ....

Изключително съжалявам за загубения млад живот, обаче ако шофьорът на колата не е нарушил други правила, освен "отнемане на предимството", не би трябвало да бъде осъден въобще. Ако не минал на зелено, на разрешено място за завой и при подаден мигач, съжалявам, но момчето се е самоубило. Това е все едно да осъдят строителя, построил къщата, в която аз съм се забил с 200 км/ч, защото съм карал мотор като луд.

Всички катастрофи и смъртни случаи са след неспазване на предимство. Затова за да няма катастрофи не си търсете предимството дори и да е Ваше!

Навсякъде е така. Наскоро при нас едно дете на 15-16 години, без книжка, с незаконен мотор и т.н. поради висока скоростпри завой навлезе в насрещното и като се олепи в един трактор, загина на място. Вместо някой да пита какво е правил такъм "моторист" на пътя, съсипаха тракториста от проверки и кспертизи от рода на това колко са били дълбоки грайферите на гумите на трактора. Според мен щом си излязъл на ъптя без, книжка, пиян, с незаконно МПС, дрогиран, нарушил си всички правила и т.н., другият участник трябва да се освобождава напълно от отговорност. Като че ли не му стига, че му съсипват живота от тормоз, разпити, съдилища и т.н.

ЗАБРАНЕН ляв завой ЧАЛГА tekstove.info/browse.php?id=3023 Бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено. Нещо диво, нетипично, все едно какво, но нека е различно. О-о-о, да полудеем тази нощ. О-о-о, да полудеем тази нощ. БГ патент качвай се на колата и убивай на воля и безнаказано колата може да гази много хора .....

Само дето там левия завой е разрешен. Твърдението е че е пресекъл малко преди линията да стане пунктирана.

Може и пиян да е бил младежа , но 2 години условно е много малко , Съдията няма ли деца , още малко ще го оправдае ! Това е кривосъдие и Бащата на момчето трябва да го хване за реверите този плиткоум продажен съдия !

и 4 г. да му даде мъртвите са мъртви...В затвора пари ли ще прави или ще го храним? Вероятно гр.иск е 70-90хиляди лева...

Най-добре да пуснем всички пристъпници за да не ги граним. Тези затвори са отживелица. Мъртвите са и без това вече мъртви. Или да правим като в Турция? Да искаме връщане на смъртното наказание?

Бащата на момчето трябва де се гръмне със служебния си пищов, защото е допуснал неправоспосбният му син, дрогиран да се движи със 120 киломитра в час.Било е въпрос на време да се случи най - лошото.Хубавото е че няма невинни загинали.

ами да малка е, ама е хубаво, че се случва на такъв голям човек. нима неговата болка е по-голяма в сравнение с всички останали "малки" майки и бащи? Нима Той има право да бъде разглеждан като нещо повече от останалите загубили деца/ роднини/ родители в пътни инциденти. Само, че в случая отрочето му си е виновно. Време е тези, от които зависи приемането на едни или друг закон, да се поогледат, помислят и приемат адекватни мерси срещу нарушителите.

Ако полицията си беше на място и беше санкционирала и двамата и то строго(ако трябва и с отнемане на книжка) то сега момчето щеше да е живо и убиеца нямаше да има неприятности.

И кой полицай ще санкционира сина на шефа на ДАНС?

И за какво точно да санкционира шофьора на колата? Поне от написаното в статията, той не е правил нищо незаконно. Завива наляво на разрешено място. Не пише да е завивал където е забранено, да е пресекъл непресечена линия, да е минал на червено, да не е дал мигач или друго.

ти изобщо прочете ли статията? Правел е завой на ЗАБРАНЕНО МЯСТО! Това, че разрешеното е на 5,6 или 8 метра няма значение, той го прави на забранено. Утре ако същия този мерцедес мине в насрещното и убие семейството ти пак ли ще си викаш - е той мина само на 5 метра преди да му е разрешени и няма как да му се сърдя?

то тоя даже не е имал книжка за мотора които кара

когато има голяма и мазничка пица, всичко се оправя!При постна пица, нещата са зле, казваше един велик икономист преди време!

Всеки рокер е изделие за рез. части... бъбрек, дроб, крак...

Даа, потенциални донори на мотор. Всеки ден стряскат хората с воя на моторите си.

Абе,няма ли почивка за тъпанари с комплекси ,като вас?Като карам джип през зимата ,само ви гледам как се свивате като мишки зад запотените стъкла на таралясниците си

Няма промяна в статуквото. И преди 1989 децата на големите партийци се дрогираха и караха скъпи мотори, милицията си затваряше очите. Това обаче не оправдава тоя, който е отнел предимство.

Ами ако шофьорът не е видял моториста, понеже той е бил далече? Който се движи с 120 км/ч в града (и в случая на кръстовище) направо си търси белята! На всичкото отгоре мотористът е бил дрогиран, и май дори не се е опитал да спре!

По принцип избягвам да карам по Симеоновско, когато съм с жената и детето. Причината е, че имаше един дълъг период от време, карах там всеки уикенд - до един магазин за обзавеждане на бани, правех ремонт. В повече от половината си посещения имах по една страховита ситуация. Една от по-забележимите е - искам да се престроя вдясно, гледам огледалото - кола на над 100 метра зад мен, поглеждам пак напред, десен мигач и се престроявам, и в последния миг виждам с полезрението си, че колата вече е точно зад мен, за две-три секунди, та удря спирачки, та поднася, та сменя ленти - един пикльо на 18 години сигурно беше с пежо кабрио, при положение, че аз карах със 70, според мен той беше със 150 най-малко. Реакциите на шофьорите са настроени на нормална скорост - до около 80 се вписваш НЯКАК в картинката. Ако караш чувствително над ограничението - напр. със 100+, това никой не го очаква и вероятността да ти отнемат предимство, да ти пресекат пътя, да предприеме някой излизане от пресечка и т.н. без да ти съобрази реалната скорост, се увеличава драстично. Това с кола, с мотор е същото, само че има и допълнителен фактор - малкия габарит. Като вземеш предвид и криволиченето на моторите по лентите, стават доста трудно забележими. Да рискуваш да станеш инвалид или мъртъв по този начин + да пребиеш и други хора, е пълна простотия. Не е романтика, смелост, безразсъдство и красота. Чиста простотия!

Не мога да си представя бащата на моторист, който: 1. е употребявал дрога и 2.карал със 120 в града в нарушение на закона, да остане шеф на службите в Германия или Франция или Испания или Швеция или... Виж в Беларус сигурно може. И в Туркменистан също. Най-вероятно и в Буркина Фасо. Много ми се иска най-накрая да влезем, ама този път не само на думи, в ЕС! Аз нямам доверие на шефа на ДАНС, а ВИЕ?

забравил си: (3) не е имал право все още да кара мотор Направо не знам за какво са го осъдили? Да го бяха глобили за забранения ляв завой и толкова. Какво, трябва да се оглеждаме във всички посоки да не ни връхлети някое надрусано пишлеме, вероятно със самочувтсвието на недосегаемо, заради татко му? Тате не е знаел, че синчето се юрка с мотор жез книжка, или не е подозирал за наркотиците? Господ да ни пази от такива "пазители"!

Когато трябва партиец да заеме висок пост , казваме, че детето/синс/ дъщерята не трябва да носят вината/последствията от това, какъв бил бащата/майката...Пример и много!Интересно, защо бащата/майката трябва да носят последствията от дейността на ПЪЛНОЛЕТНИЯ син/дъщеря, та да ги гонят от работа, както благоволи да отбележиш ти...?

Защото не са си възпитали децата правилно.

Вина имат и двамата, разбира се. Единият прави забранен ляв завой, другият без право да кара мотор, дрогиран и със 120 км/ч в града. Просто са се намерили двамата едни такива образцови. Най честата причина мотористи да загиват е ляв завой на кола. Мотористът допринася да не бъде видян от шофьора на колата заради високата си скорост и малките си габарити. А вие виждали ли сте моторист да кара в населено място с 50 км/ч?

Да, виждал съм, що, нещо ти е невъзможно да го повярваш ли ? То като си говедо си говедо, без значение МПСто

LeGrandTulup

Уважавам мотористите с тихи мотори, каращи по правилата, без ексцесии. Но са много рядко такива. Повечето от тях държат да ги забележат, а няма с какво друго освен със скорост и гърмящ рев.

Само дето при отбивката за ресторант Виктория в Ловния парк левия завой не е забранен . Нито има знак за забрана , а и лентата в самото кръстовище е прекъсната . Че е отнел предимството на друсаното софийско леке - така си е , ама и то ако караше с 50-70 километра , щеше може би да се отърве с някой пирон по тялото си !

В периода когато се случва инцидента левият завой там е забранен и лентата е двойно непрекъсната. В момента е разрешен, но това е от около година поради високата посещаемост на заведението Вила Виктория.

Синът ми 18 стана шофьор кат. В и след това кат. С. Каза ми, че иска да става моторист кат. А. Аз му заявих, че ако отвори разговор за мотор - ще му нацепя тиквата с каквото ми падне. Ако оцелее ще е добре, ако не, да знам, че аз съм го направил, а не той на самия себе си, че може и да вкара някой друг за беля. Тези мотори само на психически устойчиви хора да ги управляват. Сега синът ми е на 37, казва ми, че съм бил много прав, въпреки, че тогава си "наду" носа.

Ти верно си много просто парче обаче !

Дали е "просто парче"не знам, но синът му е жив и здрав.А децата на много "умни парчета" са на два метра под корените на зелената трева и красивите цветя!

Ако има нарушение на правилника, което е довело до сблъсък, не виждам вината на моториста. А и фактът, че има присъда, потвърждава вината на водача на автомобила. Остав въпорсът не дали има вина, понеже вината е и потвърдена от съда. Остава въпроса за тежестта на присъдата.

Не виждаш, защото явно бъкел понятие си нямаш от Закона за движение по пътищата. Мотористът първо не е имал право изобщо да кара такъв мотор, второ е нарушил ограничието на скороста с над 100 км, трето е бил дрогиран. Абсолютно само той си е виновен. Според мен другият шофьор от съчувствие се е съгласил да поеме вината. Всеки добър адвокат ще го изкара напълно невинен.

1. Моториста е нарушил правилника движейки се в лявото платно. Ако той е имал правото да бъде там то и колата го е имала. 2. Моториста се е движел със 120 кмч при ограничение 50. 3. Моториста се е движел след употреба на наркотици. 4. Моториста се е движел на дистанция, която не осигурява безопасно спиране. Нещо повече, на по-малко от половината от тази дистанция, след като се е убил от удара (скорост не по-малка от 60 кмч). Единственото нарушение на автомобила е че се е движел в лявата лента. Но същото нарушение е правел и моториста. Абе я вземи да прочетеш закона и правилника. Ако не беше сина на едикойси от ГЕРБ досега делото да е приключило с оправдателна присъда.

В случая двама джигити са нямали късмет и се срещнали! Единият няма право на втора грешка...

Добре.както е написано в статията е трудно да се прецени.нищо не знаем за ситуацията.ако действително е пресякъл двойна непрекъсната линия то е просене на катастрофа. друго ми прави впечатление:2014 г( живея в София) видях само няколко минавания на червено и то бавно и с отглеждане.тази година на Константин Величков и Стамболийски има една мутра с черен мерцедес Брабус който си минава ей така всяка сутрин.колата няма начин да я изтървеш.отделно на обяд има един пич с едно старо бмв който прелита със 120 без значение червено или зелено е.въпрос на време е да убие някой.та има масово неспазване на правилника и то опасни неща-едно е да минеш на жълто,друго е да прелетиш на червено.гонки по София колкото искаш-пълно е със шумахери.смятам че трябва драстично увеличение на глобите и вземане на книжки директно за грубите нарушения като превишаване на максималната с повече от 50 км/ч.те ако те хванат със 105 и нагоре в града се воз.иш на автобус поне 1 месец.точка.

Много ми е интересно, как при царящата пълна анархия, съда успява да определи виновни и невинни? :) За анархията е характерно, това че виновни и невинни няма.

правилата са, за да се спазват. от всички.

Алкохол, наркотици и 120 км при удара...

+ татко шеф на ДАНС и бог знае още какво... Сигурен съм, че се е мислил за безсмъртен!

Честито на печелившите! Да се готвят следващите!

Значи ако в мен се удари някое дете без възраст и квалификация за возилото дето са му дали родителите и без регистрация на АТВ-то отивам в затвора?!!!

Шефа на пицарии Виктория е нали. Между другото в пицария Ловен парк на Виктория до Симеоновско шосе най-редовният клиент е Цветан Цветанов

Не се учудвам, че пъпеша хапва там. Това е сборище на зализани кестени, снобари и селски парвенюта, застарели бизнес дами и кифли. Аз съм влизал само веднъж, защото ми се докендза след федербал в Ловния парк.

Е как няма да е там, той собственика на Виктория лично разказва как с Цецо били приятели и съученици от 6клас.

Цецо крадецо бил редовен там ? Аз се чудя защо редожно изчезват лъжици и чаши.....

в случая е, че шофьора не е най-обикновен човек, защото като нищо можеха да му лепнат цялата отговорност за дрогираното келеме което се е правило на гъзар с мотора(за който няма право да управлява) и сигурно си е мислело, че всичко му е позволено само щото тате е шефа на ДАНС.

И двамата са били виновни. Жалко за младия живот, който си е отишъл.

Фактът, че дрогираното камикадзе е карало с 120+ в града значи, ме този с мерцедеса трябва да отнесе глоба за неправилна маневра. И само толкова. Останалата част от присъдата да я лепнат на майка му и баща му, които са му купили "резачката", без да са му наляли акъл в главата.

Ами ако мутрата беше засекла синът ти , пак ли така щеше да разсъждаваш ?

"мутрата" го е засякъл, защото пишлемето е пердашило със 170 км на място, където ограничението е 50. Ако си е карало нормално, "мутрата" е щял да си направи завоя и нищо е нямало да се случи.

Отговарям ти, единствено поради уникалната чалгарщина на въпроса ти. Изрично съм уточнил, че това се е случило на човек, недостатъчно възпитан от родителите си, нарушил безпардонно ЗДД, употребил наркотици. Аз такъв чалга-наследник нямам. Ако ти имаш, стягай се, докато не си закъснял, че нищо добро не те чака. И, моля, когато следващия път ме репликираш, прави го грамотно, не използвай малкотърновска граматика.

Дрогиран, без книжка, син на шеф на ДАНС... да ревем за загубата на тоз матриал!

Ако се качиш пиян/дрогиран да караи каквото и да било си виновен единствено ти самия. Ако не е бил мерцедеса щяло е да бъде спирка с хора или друго и т.н. и т.н и т.н.

Минах от там малко след катастрофата. Виждаше се ударената кола инищо друго. мотор и моторист се видяха сигурно 200 метра по-нататък. Вярно че е забранен завоя там, но пък и да караш с 200 в града си е самоубийство, а да и дрогиран при това.

Според мен вината е в моториста и той си е платил затова !

Не знам къде са катаджиите на бул. Ситняково, ама да вземат малко да постоят и да видят мотористите с бясна скорост карат , а за шума да не говориме, кошмар ви казвам, не е за разправяне.

То и мекането ми е голям кошмар. Ама така си знаеме да пишеме.

Карам и мотор и кола и истината е, че ако ти сам не се пазиш, караш като "безсмъртен" и си мислиш, че си хванал бога за шлифера - изхода е винаги един и същ - 2 метра под земята и много мъка и тъга за роднини и приятели.

Първо да уточня : започнах да карам мотопед още на 16 с надлежно взета книжка ..."Балкан"-че още в далечната 1973-та ! До 1975-та ,вече имах близо 30 000 км когато си взех и кат "А" ,няколко месеца преди да вляза в казармата Карах мотори от класа започвайки от "ИЖ" ,"МЗ" ,"ЧЗ" до към някъде 1978-ма ,когато си купих и първата кола ... По него време , да си купиш мотор , бе лесно , но кола много трудно .... Имам зад гърба си над 70 000 км на две колела Вече съм на почти 60 , запазил духа и носталгията от младините ,но не загубил и любовта ,не само към моторите ,но и към тези които те обгръщат с две нежни ръце през кръста ,решили и ти се доверили да споделят емоциите да почустват вятъра и прекрасните аромати ,който той носи от родната земя ... Който не е карал мотор ...трудно ще ме разбере ... Днес нищо не ми пречи да се кача отново ...и ще го направя ... Но,оказва се ,че в наши дни да караш мотор ,е чисто и просто форма на ...СНОБИЗЪМ и БЕЗРАЗСЪСТВО ... дНЕС ЕДИН ЩО ГОДЕ ПРИЛИЧЕН МОТОР СТРУВА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ВТОРА УПОТРЕБА ПРИЛИЧНА КОЛА ПОДРЪЖКАТА МУ СЪЩО От средство , икономично , практично , се е превърнало в средство за самодоказване и ...самоубийство ... И съм прав ,защото , виждам как се държат съвремените мотористи ... Карам си колата с 100 на прав път и изведнъж някъде от никъдето изпращява в ляво (а понякога и в дясно ) от мен нещо на две колела с над двеста в час ,задната гума замята от свръх обороти на границата на сцеплението , и единственото което зървам в бързо отдалечаващото се нещо , е липсата на рег.номер и наличието на един задник с полусмъкнати бермуди от насрещния вятър с две плющящи джапанки някъде зад гъза му ....главата е някъде долу ,все още неотдалена от тялото ...

Е това е най-смисления коментара на тема мотори, моторджии и кой кого да пази и т.н. БРАВО КОЛЕГА, ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА КОМЕНТАРА!!!

Благодаря колега ,може би и за това си написах "ник"-а ..."да изчистим кочинката" ,защото в наши дни едва ли не да караш мотор се е превърнало в нещо като секта и общество , правят се шествия ,вдигат се лозунги , и сътворяват събори от рода на тези ,където някои курвета лапат и белят банани (защото явно натурални липсват) а едни други си стържат кривите краставици (защото и прави нямат ) ,че го и качват на видео ...освен това викат и един пиян бездуховен поп да им пее и благослови .... Е, аз не искам да ме сравняват с тези примати ... Нито живота ми до сега ,нито възпитанието , нито културата ми позволяват това ... А ОБИЧАМ МОТОРИТЕ ... ! На моята възраст спокойните чопъри ! Затова не искам да съм в някакъв клуб ,да ме наричат "рокер" ,"моторджия " или каквото си искате ...аз съм един нормален човек със своите емоции ,разбирания и отношение към ...ЖИВОТА ... Набор 1957-ма ... тогава когато израствахме като истински българи ...за съжаление имаше и брак .... този ,който ни управлява днес ...

Единият нямал право.... Другият нямал право.... Ебахти и губернията, в която всеки прави каквото си иска.